Abisini falan mı alıp geldi acaba kıyamam cocuklara ıns düzeltAy kadın geri geldi tekrar kavga kıyamet çocuklar çığlık çığlığa hiçmi çocukları düşünmüyorlar yaa bide aralarında birsürü kişi var başka başka seslerde geliyor şimdide tartışıyorlaradamın sesi bana geldikçe gidip dövesim geliyor
İyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)
İyi uykular tatlı rüyalar güzel anneler ve tatlı bebişleri :) huzurlu geceler
Allah yardımcın olsun canım inş. yorgunluklarına değer güzel geçer maşallah bu arada kuzuna :)Hayırlı geceler hanımlar, nasılsınız? Doğum günü hazırlıklarımız devam ediyor. Bir yandan da hala misafir ağırlıyorum. Kosturmacadan giremiyorum. Bugün kızıma çok güzel bir elbise aldım. Bir iki küçük tadilatı var. Süslerimizide aldık
Magnet çerçeve aldım kızımın fotoğrafını koyucam gerçi tam istediğim gibi değil ama çok gezip araştıracak zamanim kalmadı. hafta ici kvler gelicek 5 kisi yatılı olarak. Annemler abimler teyzemler falan derken yirmi kişi falan olucaz heralde. Yine çok yoğunum. Daha pastaya karar vericem
Tatlı yorgunluklar Allaha şükür. 6, 7 adım atıyor artik, 1 hafta var doğum gününe inşallah doğum gününde tamamen yürür.
çok güzel fotoğraflarınız canım çok beğendim çok imrendim :) Allah mutluluğunuzu daim etsinAlbüm hazır kızlarAllah kuzularimza hayırlı sağlıklı omur versin inş
Herkese günaydınlarrr
maşallah canım paşanaKizlaaarr iyi geceler oglusum artik tam anlamiyla yuruyor . Toslamayi istemiyor artik kendi destek almadan kalkip yuruyo her yere gidiyor masallah
Ay kadın geri geldi tekrar kavga kıyamet çocuklar çığlık çığlığa hiçmi çocukları düşünmüyorlar yaa bide aralarında birsürü kişi var başka başka seslerde geliyor şimdide tartışıyorlaradamın sesi bana geldikçe gidip dövesim geliyor
hayırlı olsun canım.. benim oğlanında var ama durmuyo içinde sıpa sıkılıyor hemenSelam kizlar bugun yigite park yatak aldik . Artik besigi kucuk geliyordu ayaga kalkiyodu dusecek diye korkuyoduk.Eki Görüntüle 1710908
Canim ben bunda uyusun artik diye aldim .hayırlı olsun canım.. benim oğlanında var ama durmuyo içinde sıpa sıkılıyor hemen
Biz park yatağı gündüzleri içinde oynamak için kullanıyoru maalesefSelam kizlar bugun yigite park yatak aldik . Artik besigi kucuk geliyordu ayaga kalkiyodu dusecek diye korkuyoduk.Eki Görüntüle 1710908
anladım canım iyi yapmışın hem uyur hem oynar içinde kuzun:) çok güzeller kaldırılabilir olmaları çok iyi.. ama işte benim oğlan kıymetini bilmiyor içine koyuyoruz uyumayı geçtim oynasın diye koyuyorum yok anam sanırsın mapushaneye kapıyolarCanim ben bunda uyusun artik diye aldim .
Bizde sadece gündüzleri bakıcı uyusun diye kullanıyor gece yanımdaBiz park yatağı gündüzleri içinde oynamak için kullanıyoru maalesef
Güle güle kullanınCanim ben bunda uyusun artik diye aldim .
uff kötü olmuş neyseki kızmamış:))Kocam fotoları görmüşbenum fotomu nete yukleme demedım diye kızdı ama çok tepki vermedi neyse ben konuyu yok gibi davranıyım anam var acamaz ıns bı haftaya unutur
şuan sesleri kesildi inş düzelmiştir..Abisini falan mı alıp geldi acaba kıyamam cocuklara ıns düzelt
Maşallah deyim az tepki verdi untur ınşallahuff kötü olmuş neyseki kızmamış:))
şuan sesleri kesildi inş düzelmiştir..
Neden canim uyumuyomu icinde ben uyuduktan sonra koyuyorum icine . Ama oyun olarakta cok sevdi gorcektiniz nasi sevindi . Icinden bize bee yapiyo oyuncaklariylada oynadi yirmi dkk filan durdu icinde sonra mizirdanmaya basladi sikildi aldim icinden.Biz park yatağı gündüzleri içinde oynamak için kullanıyoru maalesef
Sagol canimGüle güle kullanın
Sagol canim . Evet katlaninca kucucuk oluyo cantasina koyuluyo . Bizimkide uyumaz zaten icinde ama emerek uyuyo sonra alip koyuyorum icine orda uyuyo bizimki sallatmayi sevmiyo belkide o yuzden uyuyo icinde.anladım canım iyi yapmışın hem uyur hem oynar içinde kuzun:) çok güzeller kaldırılabilir olmaları çok iyi.. ama işte benim oğlan kıymetini bilmiyor içine koyuyoruz uyumayı geçtim oynasın diye koyuyorum yok anam sanırsın mapushaneye kapıyolar
Çok sık uyanıyo yatağında 10-15 dakikaya bir uyanıyo. Dar geliyo benim oğlana. Çok dönüyo uyurken bile kıpır kıpır. Yatağın kenarlarına çarptıkça uyanıyo maalesef. Yerde yatırıyorum bende. Dönmeye başlamadan önce kullandıkta dönmeye başladıktan sonra sığmadı minnakım benimNeden canim uyumuyomu icinde ben uyuduktan sonra koyuyorum icine . Ama oyun olarakta cok sevdi gorcektiniz nasi sevindi . Icinden bize bee yapiyo oyuncaklariylada oynadi yirmi dkk filan durdu icinde sonra mizirdanmaya basladi sikildi aldim icinden.
Canım abdullahta öyleydi bi yere çarpınca uyanıyordu bizimli parkyayak değil mobilya ben ısrarla beşiğinde uyuttum alıştı şimdi içinde döne döne yatıyor dündüğü zaman yeri güzel olmazsa tekrar dönüyor yerini rahat yapana kadar resimde koymuştum beşikte yan yatmıştı bilmem gördünmü..Çok sık uyanıyo yatağında 10-15 dakikaya bir uyanıyo. Dar geliyo benim oğlana. Çok dönüyo uyurken bile kıpır kıpır. Yatağın kenarlarına çarptıkça uyanıyo maalesef. Yerde yatırıyorum bende. Dönmeye başlamadan önce kullandıkta dönmeye başladıktan sonra sığmadı minnakım benim
Canım 2-3 gece üst üste uyuyamayınca başka çarem kalmadı. Arada deniyorum ama uyumuyo maalesefCanım abdullahta öyleydi bi yere çarpınca uyanıyordu bizimli parkyayak değil mobilya ben ısrarla beşiğinde uyuttum alıştı şimdi içinde döne döne yatıyor dündüğü zaman yeri güzel olmazsa tekrar dönüyor yerini rahat yapana kadar resimde koymuştum beşikte yan yatmıştı bilmem gördünmü..