Dün de oraya girmiştim canım :)) yılbaşı öncesi toplayacağım inşallah kar tanelerini istediğim herşeyi tek sitede bulur muyum ki diye almıyorum şimdilik bi siteden birşeyi diğerinden başka birşeyi beğeniyorum napcam böyle bilmem :)Amin canım çok sağol:))
Bizim babamız da telli koordinasyona merak saldı eve topluyor ne varsa:)))
Kullanat com un yılbaşı kategorisine girsene canım konfeti ıvır zıvırlar var yine kar tanesinden..
Dün de oraya girmiştim canım :)) yılbaşı öncesi toplayacağım inşallah kar tanelerini istediğim herşeyi tek sitede bulur muyum ki diye almıyorum şimdilik bi siteden birşeyi diğerinden başka birşeyi beğeniyorum napcam böyle bilmem :)
Pinking Tree hayırlı olsun eviniz sağlıkla huzurla oturun inşallah
Pinking Tree vialand'a yakınsın belki bir ara yolumuz kesişir:))
İnş canım bend arda eyüp alibeyköye bakıyorum evlere eşim yok diyor ya benim annemlere yads onun annesine yakın olacağız..İnş canım minione sen istanbuldasınız bir gün toplansak ne güzel olurdu.
Bu oturduğum evi ya su bastı ya ev susuz kaldı hep kaçak göcek oturduk, taşınayım sizler de geliraeniz ben sizi ağırlarım:) bi başlangıç olur inş..
Canım hiç merak etme.Arhantos 4gundur pipetle içiyor Bi komik görseniz kahvaltıda içecek dökmekten kurtulduk şükür
kızlar bide bizim üst dişler Bi garip çıktı iki üst dişin birisi ve onun yanındaki çıktı dünde diğer üst dişin yanı çıktı ama ilk çıkması gereken üst dişlerin biri yok yani üstte toplam 3diş var arada 1boşluk var o da öndeki diş
ay konularak anlatmak ne kolay ya yazarak anlatmayı beceremedim:) inşallah anlaşılır
yaa bende varya ne zamandır yazıcam unutuyorum bu ist dakiler niye goruşmezki diye:)İnş canım minione sen istanbuldasınız bir gün toplansak ne güzel olurdu.
Bu oturduğum evi ya su bastı ya ev susuz kaldı hep kaçak göcek oturduk, taşınayım sizler de geliraeniz ben sizi ağırlarım:) bi başlangıç olur inş..
sağol canım rahatlattın beni,orta bol çok komikCanım hiç merak etme.
kızımın ilk alttan 2 kesici diş çıktı. Sonra ust sağ yan kesici diş çıktı. Doktor sıkıntı olmaz dedi. İlk azı dişi çıkan bile varmış.
biraz uzağız canımyaa bende varya ne zamandır yazıcam unutuyorum bu ist dakiler niye goruşmezki diye:)
sağol canım rahatlattın beni,orta bol çok komik
inşallah iyi olur ortak alanımız çok kafa dengi be güzelbiraz uzağız canımPinking Tree taşınırsa yakın olacağız ozaman allah izin verirse buluşuruz:))
vuuuuuu ne guxell olur tabi olmsx mi :)))inşallah iyi olur ortak alanımız çok kafa dengi be güzel
minione eşim hafta sonu beylikduzu ne gelicek fuara bizde gelelim mi:) :)
Bende çok özeniyorum pastelbabystudio ya https://i.instagram.com/pastelbabystudio/O pastayı hazır yaparlar mı ki kendim evde yapsam bişeye benzemez tipi :)) Ben evde kendim bi arkaplan yapıp çekeceğim doğumgununden sonra bir de foto çekimi demişsin ya canım onu nasıl yaptiracaksin hava soğuk olacak dışarıda yapılmaz doğum günü anından mi bahsediyorsun ben şöyle 1 yaş konseptli fotolar istiyorum da dışarıdan başka yer gelmiyo aklima. Pastel baby stüdyo var güzel bebek fotoları çekiyorlar istanbula gelme imkanım olursa orada çektirmek isterim aslında bi inceleyin kızlar :)))
Buna da güzel fikirmiş canım . Ben de şey düşünmüştüm 12 li banner yapıyolar ya üzerinde 1 den itibaren fotoların olduğu o bannerlar kar tanesi seklinde olacak ve içinde oğlusun fotosu olacak. Yarım yamalak photoshop bilgimle yapmaya çalışacağım yani
Güle güle huzurla sağlıkla miniklerle beraber oturun inş evinizde...Aminnn canım inş çok ihtiyacımız var sağlık ve huzura:)
ecmain:)
İyi olurdu gelseydin ben şaka yapıyorum gezerdiniz bol bol..optik canım ama biz gelemeyiz yol uzunsenin davetin samimiyetin yeter
kıskanma beynim çünkü buna gelemeyiz:)
Güle güle oturun canım hayırlı uğurlu olsun :)Ayy burayı ben nasıl kaçırmışımhihami ... Şimdi bakıyorum canım..
Ben kendi evimizde çekilsin istiyorum odasında, eşyalarıyla vs. Doğumgünü öncesi sonrası olur. Bir de süslerle de doğumgününde deçekilsin istiyorum o ayrı.. Bu evden taşınıcaz ona odası hatıra kalsın istiyorım masal gibi oda yaptı babası her yer dekor dekor..
Burayı çok sevdim incelicem:) olmado eve gelirler belki..
Kızlar kızlar çok şükür avrupa yakasından bir ev aldık:) oh elhamdülillah allahım.. Kurtuluyorum buradan:)
Kimsenin haberi yok daha ne zaman taşınırız allah bilir:)
Kv de de kendi evinin yakınındaki hastanede doğum yapmamı istiyor:) taşınacağımızı duyda ne olır bilmem..
Havalara uçasım var bugün:) çok şükür...
:))) bir gun bir bakmisiz herkes hmn hmn ayni tarihte ist da bir bskmisiz toplanmisizoptik canım ama biz gelemeyiz yol uzunsenin davetin samimiyetin yeter
kıskanma beynim çünkü buna gelemeyiz:)