2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Amin canım çok sağol:))
Bizim babamız da telli koordinasyona merak saldı eve topluyor ne varsa:)))
Kullanat com un yılbaşı kategorisine girsene canım konfeti ıvır zıvırlar var yine kar tanesinden..
Dün de oraya girmiştim canım :)) yılbaşı öncesi toplayacağım inşallah kar tanelerini istediğim herşeyi tek sitede bulur muyum ki diye almıyorum şimdilik bi siteden birşeyi diğerinden başka birşeyi beğeniyorum napcam böyle bilmem :)

Ben de öyleyim bir de fiyat karşılaştırması yapıyorum 3 tlye bulduğum top fırfır süsler 25 tlye kadar satılıyor mesela çapları aynı.. Şimdilik kullanat gittigidiyor ve partiavm ile ortaklaşa gidiyoruz bakalım:))

Pinking Tree vialand'a yakınsın belki bir ara yolumuz kesişir:))

İnş canım minione sen istanbuldasınız bir gün toplansak ne güzel olurdu.
Bu oturduğum evi ya su bastı ya ev susuz kaldı hep kaçak göcek oturduk, taşınayım sizler de geliraeniz ben sizi ağırlarım:) bi başlangıç olur inş..

İnş canım bend arda eyüp alibeyköye bakıyorum evlere eşim yok diyor ya benim annemlere yads onun annesine yakın olacağız..

Canım hiç merak etme.
kızımın ilk alttan 2 kesici diş çıktı. Sonra ust sağ yan kesici diş çıktı. Doktor sıkıntı olmaz dedi. İlk azı dişi çıkan bile varmış.

yaa bende varya ne zamandır yazıcam unutuyorum bu ist dakiler niye goruşmezki diye:)

Canım hiç merak etme.
kızımın ilk alttan 2 kesici diş çıktı. Sonra ust sağ yan kesici diş çıktı. Doktor sıkıntı olmaz dedi. İlk azı dişi çıkan bile varmış.
sağol canım rahatlattın beni,orta bol çok komik

yaa bende varya ne zamandır yazıcam unutuyorum bu ist dakiler niye goruşmezki diye:)

sağol canım rahatlattın beni,orta bol çok komik
biraz uzağız canım Pinking Tree taşınırsa yakın olacağız ozaman allah izin verirse buluşuruz:))

Bende çok özeniyorum pastelbabystudio ya https://i.instagram.com/pastelbabystudio/
İnş bi gün kısmet olur

Güle güle oturun canım hayırlı uğurlu olsun :)

Ay kızlar çok kötü oldum yaa üst komşumla eşi kavga etti herhalde kadın gitti çocuklar arkadından ağlıyordu kadında ağlayarak gitti çok üzüldüm yaa çocuklar hala ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…