istedim aslında ama çok yorucu olacakİyi olurdu gelseydin ben şaka yapıyorum gezerdiniz bol bol..
:))) bir gun bir bakmisiz herkes hmn hmn ayni tarihte ist da bir bskmisiz toplanmisiz
ne gzl olurdu dimi ama[/QUOTE
Ayy süper olur ama imkansız gb
teşekkür ediyorum bakayım hemen canm
amanıınn gamze yakalandı :)) kızmaz inşallah canm nasıl gördü ki ona takıldım bendeKocam fotoları görmüşbenum fotomu nete yukleme demedım diye kızdı ama çok tepki vermedi neyse ben konuyu yok gibi davranıyım anam var acamaz ıns bı haftaya unutur
kız git yat ne kekiTam abdullah uyudu bi kek yapayım yarın yeriz dedim daha yumurtaları kırmadan ağlama sesi uyanmış hiçte uyumaya niyeti yok:))
Aldım onuda mama sandalyesine koyup yanıma götürdüm anne oğul kek yaptık oğlum çok sevdi kek yaparken beni izlemeyi:))
Ben de her gün şubeyi aratiyorum nolmus diye sabah arattım daha dağıtıma çıktı demişler haber verecektim sana geç kaldım tüh :)
Şu tartışma konusunda yazdıklarınızda beni kırdı, önceden de yazıldı şakaya vurdum bunalıma giricem diye anlaşılmamış sanırım, benden de nefret edin o zaman sinir olun, o kadınıñ ne yaşadığını nasıl canının yandığını biliyormusunuz,çaresizlığı biliyormusunuz, bizde tartışıyoruz susacak yerim kalmadı çünkü, o kadından daha çok düşünemez kimse çocuklarını, çocukları bunlara maruz kaldığı nasıl canının yandığını kimse bilemez, daha fazla yazmıycam...
arhanın göz kontrolü için çıkmıştım tahmin ettim bugün geleceğini yarım saatle kaçırdık :)Ben de her gün şubeyi aratiyorum nolmus diye sabah arattım daha dağıtıma çıktı demişler haber verecektim sana geç kaldım tüh :)
haydaaaa :))praline benim kargom da gelmiş ofis hep açık oluyo diye oranın adresini vermiştim kimse yokken gelmiş akşamüstü aldiracagim inşallah :)
hahha bende cokbseverim kekibyapmayi yemeyi izlemeyiTam abdullah uyudu bi kek yapayım yarın yeriz dedim daha yumurtaları kırmadan ağlama sesi uyanmış hiçte uyumaya niyeti yok:))
Aldım onuda mama sandalyesine koyup yanıma götürdüm anne oğul kek yaptık oğlum çok sevdi kek yaparken beni izlemeyi:))
canım ya bencede ane karışma esin halletsin o kadar kişi zor isCanim ya nasıl resim ekleniyordu? Kızımın elbisesini eklicem ama yapamadim. Bu arada pastanin siparisini verdim. iki katli hello kitty konseptli oldu hersey hic aklimda yokken. Pastayida eklerim inşallah eger eklemeyi becerebilirsem :)
@minione afişler harika canım inşallah doğum günü de harika geçer.
@PINAR45 yataginiz hayırlı olsun canım. Güle güle kullansın kuzucuk.
bitoss Nego aysimason I imspecial teşekkürler canlarim.
Eşimin bazı akrabalarıda kızımın doğum gününe gelmek istiyorlarmis. Şehir dışından gelecekleri için yatili kalacaklar mecburen ve yaklaşık 20 kişi falan olacaklardi. Çok telaslandim nerede yatiririm okadar kişiyi diye. Allahtan eşim konuştu ailesiyle tek tek gelsinler böyle olmaz yerimiz yok dedi. Kp çok hassas bu konuda inşallah kırılmaz bize nasıl gelmeyin derim dedi. Of inşallah sorun çıkmaz eşime devrettim bu konuyu. Cok istiyorlarsa babanlarin döneceği gün gelsinler akşamda onlarla dönsünler dedim. Bunca kosturmaca arasında stres oldu bana bu konu. Inşallah sıkıntı olmadan hayırlısıyla çözeriz.
Ya bende yapmayı ve yedirmeyi severdim hiç yemezdim ama hamileyken aşerdim ogün bugün kek sever oldum
hahha bende cokbseverim kekibyapmayi yemeyi izlemeyi
canım ya bencede ane karışma esin halletsin o kadar kişi zor is
Hadi gözünüz aydın kuzum:))Gözler sağlam çıktı şükür kaymadan şüphelenmişti dr fakülteye gittik bugün hiçbir sıkıntı yok dedi.bebek şaşılık alanında Bi prof var önada gösterin çok iyi dr dedi Bi asistan öyle deyince önada randevu aldım :) ocakta gotureyim
Hahahahaha :) benimki yarın sabaha kaldı daha subeye geçmemiş dagitimdakilerhaydaaaa :))
sağol canımcımHadi gözünüz aydın kuzum:))
iyi bari annenin olması iyi denk gelmiş :)
yaa bende aradım yarın alınmazsa geri göndeririz diyorlar :) inşallah eşim,yetişir.yetişemezse sabah artıkHahahahaha :) benimki yarın sabaha kaldı daha subeye geçmemiş dagitimdakiler