2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay kadın geri geldi tekrar kavga kıyamet çocuklar çığlık çığlığa hiçmi çocukları düşünmüyorlar yaa bide aralarında birsürü kişi var başka başka seslerde geliyor şimdide tartışıyorlar:KK43: adamın sesi bana geldikçe gidip dövesim geliyor:KK11:

Ay kadın geri geldi tekrar kavga kıyamet çocuklar çığlık çığlığa hiçmi çocukları düşünmüyorlar yaa bide aralarında birsürü kişi var başka başka seslerde geliyor şimdide tartışıyorlar:KK43: adamın sesi bana geldikçe gidip dövesim geliyor:KK11:
Abisini falan mı alıp geldi acaba kıyamam cocuklara ıns düzelt:KK43:

Selam kizlar bugun yigite park yatak aldik . Artik besigi kucuk geliyordu ayaga kalkiyodu dusecek diye korkuyoduk. 20151207_200849.jpg

ayy çok beğendim çok güzel olmuş canım

İyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)

İyi uykular tatlı rüyalar güzel anneler ve tatlı bebişleri :) huzurlu geceler

maşallah canım çağlar bey'e :)

Hayırlı geceler hanımlar, nasılsınız? Doğum günü hazırlıklarımız devam ediyor. Bir yandan da hala misafir ağırlıyorum. Kosturmacadan giremiyorum. Bugün kızıma çok güzel bir elbise aldım. Bir iki küçük tadilatı var. Süslerimizide aldık :KK8:
Magnet çerçeve aldım kızımın fotoğrafını koyucam gerçi tam istediğim gibi değil ama çok gezip araştıracak zamanim kalmadı. hafta ici kvler gelicek 5 kisi yatılı olarak. Annemler abimler teyzemler falan derken yirmi kişi falan olucaz heralde. Yine çok yoğunum. Daha pastaya karar vericem:confused:
Tatlı yorgunluklar Allaha şükür. 6, 7 adım atıyor artik, 1 hafta var doğum gününe inşallah doğum gününde tamamen yürür. :KK73: :KK74:
Allah yardımcın olsun canım inş. yorgunluklarına değer güzel geçer maşallah bu arada kuzuna :)

Albüm hazır kızlar :KK45:En Büyük TÜRKİYE:KK55::KK200::KK200::KK200: Allah kuzularimza hayırlı sağlıklı omur versin inş

Herkese günaydınlarrr:KK15:
çok güzel fotoğraflarınız canım çok beğendim çok imrendim :) Allah mutluluğunuzu daim etsin

Kizlaaarr iyi geceler oglusum artik tam anlamiyla yuruyor . Toslamayi istemiyor artik kendi destek almadan kalkip yuruyo her yere gidiyor masallah:nazar:
maşallah canım paşana

ay yazık ya çocukların yanında tartışanlardan nefret ediyorum.. onların o korkup ağlamaları hele içimi parçalıyo :KK43:

@Mrssuperfine canım hayırlı olsun eviniz. eyüp'e çok gitmişliğim vardır evlenmeden önce.. şimdi başka şehirdeyim

Canim ben bunda uyusun artik diye aldim .
anladım canım iyi yapmışın hem uyur hem oynar içinde kuzun:) çok güzeller kaldırılabilir olmaları çok iyi.. ama işte benim oğlan kıymetini bilmiyor içine koyuyoruz uyumayı geçtim oynasın diye koyuyorum yok anam sanırsın mapushaneye kapıyolar :KK70:

Biz park yatağı gündüzleri içinde oynamak için kullanıyoru maalesef :KK43:
Neden canim uyumuyomu icinde ben uyuduktan sonra koyuyorum icine . Ama oyun olarakta cok sevdi gorcektiniz nasi sevindi . Icinden bize bee yapiyo oyuncaklariylada oynadi yirmi dkk filan durdu icinde sonra mizirdanmaya basladi sikildi aldim icinden.

Güle güle kullanın
Sagol canim
anladım canım iyi yapmışın hem uyur hem oynar içinde kuzun:) çok güzeller kaldırılabilir olmaları çok iyi.. ama işte benim oğlan kıymetini bilmiyor içine koyuyoruz uyumayı geçtim oynasın diye koyuyorum yok anam sanırsın mapushaneye kapıyolar :KK70:
Sagol canim . Evet katlaninca kucucuk oluyo cantasina koyuluyo . Bizimkide uyumaz zaten icinde ama emerek uyuyo sonra alip koyuyorum icine orda uyuyo bizimki sallatmayi sevmiyo belkide o yuzden uyuyo icinde.

Neden canim uyumuyomu icinde ben uyuduktan sonra koyuyorum icine . Ama oyun olarakta cok sevdi gorcektiniz nasi sevindi . Icinden bize bee yapiyo oyuncaklariylada oynadi yirmi dkk filan durdu icinde sonra mizirdanmaya basladi sikildi aldim icinden.
Çok sık uyanıyo yatağında 10-15 dakikaya bir uyanıyo. Dar geliyo benim oğlana. Çok dönüyo uyurken bile kıpır kıpır. Yatağın kenarlarına çarptıkça uyanıyo maalesef. Yerde yatırıyorum bende. Dönmeye başlamadan önce kullandıkta dönmeye başladıktan sonra sığmadı minnakım benim

Çok sık uyanıyo yatağında 10-15 dakikaya bir uyanıyo. Dar geliyo benim oğlana. Çok dönüyo uyurken bile kıpır kıpır. Yatağın kenarlarına çarptıkça uyanıyo maalesef. Yerde yatırıyorum bende. Dönmeye başlamadan önce kullandıkta dönmeye başladıktan sonra sığmadı minnakım benim
Canım abdullahta öyleydi bi yere çarpınca uyanıyordu bizimli parkyayak değil mobilya ben ısrarla beşiğinde uyuttum alıştı şimdi içinde döne döne yatıyor dündüğü zaman yeri güzel olmazsa tekrar dönüyor yerini rahat yapana kadar resimde koymuştum beşikte yan yatmıştı bilmem gördünmü..

Canım abdullahta öyleydi bi yere çarpınca uyanıyordu bizimli parkyayak değil mobilya ben ısrarla beşiğinde uyuttum alıştı şimdi içinde döne döne yatıyor dündüğü zaman yeri güzel olmazsa tekrar dönüyor yerini rahat yapana kadar resimde koymuştum beşikte yan yatmıştı bilmem gördünmü..
Canım 2-3 gece üst üste uyuyamayınca başka çarem kalmadı. Arada deniyorum ama uyumuyo maalesef :KK43: aman uyusunda yerde yatsın napalım diyoruz artık...

Bol uykulu ve huzurlu gecelerr herkese. Bi kerede oğlan yatınca uyusam keşke yaa. İlla bu saati buluyo yatmam...

X