2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benimde altinla hic alakam yoktur ya hatta benim taki ve makyajla hic alakam yoktur :) sanirim bundan dolayi caglar birinde kolye kupe gordumu ssaldiriyo :))
Bende altın pek yok zaten:) imitasyon var ama hiç takamam:) fenalık gelir, bu bilezigi çıkarmak zor hala bunla yatmaya alısamadım dayanamıycam bu işkenceye makyajı mecburen yapıyorum lekem olmasa işim olmaz

Canım eşin kime derken çağları da kastetmiş olabilir, başka kadınları düşünse söyler mi hiç eceline susamadı ya
Valla dusunemeden bi anda soyledi bilemiyorum artik neyi dusunerek soyledi :) bide caglar arabasindaydi ona saril dememki. Artik o an birine bakiyoduda beni yakaladi falanda imada mi bulunuyom sandi bilemicemm :))

O pastayı hazır yaparlar mı ki kendim evde yapsam bişeye benzemez tipi :)) Ben evde kendim bi arkaplan yapıp çekeceğim doğumgununden sonra bir de foto çekimi demişsin ya canım onu nasıl yaptiracaksin hava soğuk olacak dışarıda yapılmaz doğum günü anından mi bahsediyorsun ben şöyle 1 yaş konseptli fotolar istiyorum da dışarıdan başka yer gelmiyo aklima. Pastel baby stüdyo var güzel bebek fotoları çekiyorlar istanbula gelme imkanım olursa orada çektirmek isterim aslında bi inceleyin kızlar :)))
Buna da güzel fikirmiş canım . Ben de şey düşünmüştüm 12 li banner yapıyolar ya üzerinde 1 den itibaren fotoların olduğu o bannerlar kar tanesi seklinde olacak ve içinde oğlusun fotosu olacak. Yarım yamalak photoshop bilgimle yapmaya çalışacağım yani

1yaşındaki çocuğu kundaklayıp uyuttum iyi mi :) ayağımda uyuttum demiştim ya 1seferlikmiş yine yatırdım delirdi kalktı bunu tuttum iyi Bi kundakladım kıpırdayamadı hiç sesi çıkmadı uyudu
hahahaaaa ayy dusunemiyorum onu o sekilde
bizimde banyodan cikincaki halimiz oyle zaten yikanmamiz tam bir olsy birgun detayli ve resimli anlatirim acirsiniz halime bel fitigi oldum

o studyocu nerde cnm instsgrami
mi var ?
himm bunnerda sanki daha gzl olur ama olsun bana ne bnm fikrimde gzl hem :))) yskinda migrosa gidip gorursen alicaksin olmadi resim koyup masaya koyarsin :))))

Ayy burayı ben nasıl kaçırmışım hihami ... Şimdi bakıyorum canım..
Ben kendi evimizde çekilsin istiyorum odasında, eşyalarıyla vs. Doğumgünü öncesi sonrası olur. Bir de süslerle de doğumgününde deçekilsin istiyorum o ayrı.. Bu evden taşınıcaz ona odası hatıra kalsın istiyorım masal gibi oda yaptı babası her yer dekor dekor..

Burayı çok sevdim incelicem:) olmado eve gelirler belki..

Kızlar kızlar çok şükür avrupa yakasından bir ev aldık:) oh elhamdülillah allahım.. Kurtuluyorum buradan:)
Kimsenin haberi yok daha ne zaman taşınırız allah bilir:)
Kv de de kendi evinin yakınındaki hastanede doğum yapmamı istiyor:) taşınacağımızı duyda ne olır bilmem..

Havalara uçasım var bugün:) çok şükür...

oooooo apiyuppi dara rarammmm yasasinnnb cok sevindim senin adina :)))
eee bir aqua florys yapariz artik

ahagahaaaa :)))) oda iyiymiss

Hayırlı olsun canım hoş geldin avrupa güle güle anadolu:))
Hangi semte taşınıyorsunuz..
Bizim ev beklemeye alındı faizler çok yükelmiş eşim bekleyelim diyor..

Kizlar ben oyuncak almak istiyorum egitici
Ne tavsiye edersiniz ???

Zeka kartlarını tavsiye etmem:) onu başta diyeyim.
Fisher pricd vs gibi markaların ay ay oyuncak bölümü var o bölümlerden cimcimenin zevkine göre seçmesine izin verebilirsn. Bir de eğitici öğretici oyalayıcı oyuncak beklentim benim kızımla kybpldu gitti. Asla pas vermiyor..

Fisher prixe in ğstüne bastıkça renk renk kafa çıkıp inen bir şeysi var o bu yaş grujna eğitixi mesela hem müzikli hem çocjk el hareketi kullanıp oynuykr vsz görselini bulursam ekliyim. İşte ay ay onlar sunmuş zaten kızının zevkine göre gidin beğenin muadillerini alın:)))

Hazır kekler var ya öyle yap krem şanti ile sıva üstüne meyveler çikolataları dök:) sonuçta parçalayacak:)) bol krema ile kapla olsun bitsin zaten tüm pastalar böyle basit gözüküyor..
Çok beğendim orayı şimdi arayacağım:)

oooooo apiyuppi dara rarammmm yasasinnnb cok sevindim senin adina :)))
eee bir aqua florys yapariz artik
Valla ben de çok sevindim:) en azından anneme bırakıp kuaföre giderm çocukları hehehe:))) aqua nın orası değil ama olsun buna şükür:) dşim floryaya çok önyargılı anası oturmak isteniş zamanında babası almamış falan:)))

Hayırlı olsun canım hoş geldin avrupa güle güle anadolu:))
Hangi semte taşınıyorsunuz..
Bizim ev beklemeye alındı faizler çok yükelmiş eşim bekleyelim diyor..
Eyüp e canım inşş:))
Seçimden sonra düşmüştü aslında o zaman iyiydi.. Ama şindi rusya musya finans açıklamaları derken ortalık karıştı..

Ben cogunlukla fisher price aldim
Aktivitr masasindan cok memnunum. Hergun bikmadan oynuyor
Ben ilcede yasadigim.icin magaza pek yok internetten aliyorum
İnternetten de secmek cok zor fikir istedim bunyuzden. Bahsettigin oyuncagin gorselini biliyorum, aklimda olsun

Ben hep herkes ist da diye düşünüyorum aslında kendim nerdeysem insanlar orada diye:)) kusurs bakma burada bir oyuncakçı bebeğin yaşına göre ayırmış haftasonu gidersek resmini çekeyim..
Kızının oynaması çok güzel maşallah..

o studyocu nerde cnm instsgrami
mi var ?
himm bunnerda sanki daha gzl olur ama olsun bana ne bnm fikrimde gzl hem :))) yskinda migrosa gidip gorursen alicaksin olmadi resim koyup masaya koyarsin :))))
Canım atayım ben sana orayı ınstagramdan :) Geçen migrosta yılbaşı suslerini inceledim göremedim öyle bişi hangi bölümde acaba görürsem anlaştık alıcam fikrin de güzel tabi canım benim Bu ara zaten kar tanesi alıcısı gibi geziyorum
Canım o kadar icten mutlu yazmışsın ki valla okuyunca benim içimi de bi huzur mutluluk kapladı :) Güle güle huzurlu günlerde oturun tatlı bebislerinizle inşallah
Kizlar ben oyuncak almak istiyorum egitici
Ne tavsiye edersiniz ???
Canım ben bu ara ahşap oyuncaklara sardım birbirine geçen halkalar var sonra yine çubuğa geçen boy boy halkalar var bi de adı telli koordinasyon diye geçiyo onu baya sevdi tabi bunların hepsini ben de yanında oturup oynarsam oynuyo:)

Cok sevinirim canim :)

Evet e bebekte gormustum.
Tesekkurler fikir icin

Amin canım çok sağol:))
Bizim babamız da telli koordinasyona merak saldı eve topluyor ne varsa:)))
Kullanat com un yılbaşı kategorisine girsene canım konfeti ıvır zıvırlar var yine kar tanesinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…