Bende altın pek yok zaten:) imitasyon var ama hiç takamam:) fenalık gelir, bu bilezigi çıkarmak zor hala bunla yatmaya alısamadım dayanamıycam bu işkenceyeBenimde altinla hic alakam yoktur ya hatta benim taki ve makyajla hic alakam yoktur :) sanirim bundan dolayi caglar birinde kolye kupe gordumu ssaldiriyo :))
Valla dusunemeden bi anda soyledi bilemiyorum artik neyi dusunerek soyledi :) bide caglar arabasindaydi ona saril dememki. Artik o an birine bakiyoduda beni yakaladi falanda imada mi bulunuyom sandi bilemicemm :))Canım eşin kime derken çağları da kastetmiş olabilir, başka kadınları düşünse söyler mi hiç eceline susamadı ya
Bende var ama takan yok :)Bende altın pek yok zaten:) imitasyon var ama hiç takamam:) fenalık gelir, bu bilezigi çıkarmak zor hala bunla yatmaya alısamadım dayanamıycam bu işkenceyemakyajı mecburen yapıyorum lekem olmasa işim olmaz
O pastayı hazır yaparlar mı ki kendim evde yapsam bişeye benzemez tipi :)) Ben evde kendim bi arkaplan yapıp çekeceğim doğumgununden sonra bir de foto çekimi demişsin ya canım onu nasıl yaptiracaksin hava soğuk olacak dışarıda yapılmaz doğum günü anından mi bahsediyorsun ben şöyle 1 yaş konseptli fotolar istiyorum da dışarıdan başka yer gelmiyo aklima. Pastel baby stüdyo var güzel bebek fotoları çekiyorlar istanbula gelme imkanım olursa orada çektirmek isterim aslında bi inceleyin kızlar :)))Aslında çok güzel fotolu olanlar var ama onlaro paylaşamadım:)
Cakesmash partisi:)) yazın yapacaktım onu kısmet oldu gezmekten:) pasta yerine yoğurt kaplıyor şekersiz yapıyorlar çocuk mıncıklayıp yiyor ya.. Kızıma da istiyordum aslında evde her şeyi hazır ama bende yapacak hal kalmadı:)) erkek bebepe külah papyon kravat yapıyorlar mesela.. Kıza boncuklar bandanalar.. Sanırım bunu yapamamDoğumgünü ve foto çekimi yapsam yeter bana :)
Buna da güzel fikirmiş canım . Ben de şey düşünmüştüm 12 li banner yapıyolar ya üzerinde 1 den itibaren fotoların olduğu o bannerlar kar tanesi seklinde olacak ve içinde oğlusun fotosu olacak. Yarım yamalak photoshop bilgimle yapmaya çalışacağım yaniaslinda aklima gecen sey geldiii su senin kar konseptli dogum gununux icin kar tanesini inceledim 6 kolu oldugunu farkettim ve migrosda yilbasi icin gelen yrunler arasinda kar tanesi figuru gordum buyukcene gumus simliydi
ortasina 1 yazip her 6 kola iki resim koysan 1. ci aydan 12 ye kdr ama dedim bu kiz 12 ayin resmini alip yaptimi ?
hahahaaaa ayy dusunemiyorum onu o sekilde1yaşındaki çocuğu kundaklayıp uyuttum iyi mi :) ayağımda uyuttum demiştim ya 1seferlikmişyine yatırdım delirdi kalktı bunu tuttum iyi Bi kundakladım kıpırdayamadı hiç sesi çıkmadı uyudu
o studyocu nerde cnm instsgramiO pastayı hazır yaparlar mı ki kendim evde yapsam bişeye benzemez tipi :)) Ben evde kendim bi arkaplan yapıp çekeceğim doğumgununden sonra bir de foto çekimi demişsin ya canım onu nasıl yaptiracaksin hava soğuk olacak dışarıda yapılmaz doğum günü anından mi bahsediyorsun ben şöyle 1 yaş konseptli fotolar istiyorum da dışarıdan başka yer gelmiyo aklima. Pastel baby stüdyo var güzel bebek fotoları çekiyorlar istanbula gelme imkanım olursa orada çektirmek isterim aslında bi inceleyin kızlar :)))
Buna da güzel fikirmiş canım . Ben de şey düşünmüştüm 12 li banner yapıyolar ya üzerinde 1 den itibaren fotoların olduğu o bannerlar kar tanesi seklinde olacak ve içinde oğlusun fotosu olacak. Yarım yamalak photoshop bilgimle yapmaya çalışacağım yani
ooooo altin mu buuu@Duha22 canım bileziğin fotosunu istemiştin bir türlü yükleyemedim, altındn pek anlamam tanamen duygusal bir bağ benim ki
Eki Görüntüle 1710235
oooooo apiyuppi dara rarammmm yasasinnnb cok sevindim senin adina :)))Ayy burayı ben nasıl kaçırmışımhihami ... Şimdi bakıyorum canım..
Ben kendi evimizde çekilsin istiyorum odasında, eşyalarıyla vs. Doğumgünü öncesi sonrası olur. Bir de süslerle de doğumgününde deçekilsin istiyorum o ayrı.. Bu evden taşınıcaz ona odası hatıra kalsın istiyorım masal gibi oda yaptı babası her yer dekor dekor..
Burayı çok sevdim incelicem:) olmado eve gelirler belki..
Kızlar kızlar çok şükür avrupa yakasından bir ev aldık:) oh elhamdülillah allahım.. Kurtuluyorum buradan:)
Kimsenin haberi yok daha ne zaman taşınırız allah bilir:)
Kv de de kendi evinin yakınındaki hastanede doğum yapmamı istiyor:) taşınacağımızı duyda ne olır bilmem..
Havalara uçasım var bugün:) çok şükür...
ahagahaaaa :)))) oda iyiymissAh kipirdamasalar uyuyacaklar zatende kipirdanmadan duramiyolar :) Çaglarda bi o tarafa donuyo bi obur tarafa dönüyo yataginda baya bi dolaniyo sonra garip sekillerde uyuyup kaliyo :) bikac gundur ben yanina yatinca uyuyo ama ben baska yerde olursam yanima gelmeye kalkiyor. Bazen donerken tepeme cikiyo artik :) telefonumun sarji dolunca foto yuklucem :)
Haftasonu 2 gun kaka yapmamisti sabah domates rendesine zeytinyagi kattim hemen yapti :) eyyy zeytinyagi sen ne guzel biseysinn yaa :)
Burda hava hala guzell. Dun canakkaleye gittik gezinmeye. Deniz kenarinda yuruyoruz bebek arabasunu ben suruyodum esimde yanimda yuruyo. Boş boş durmada saril bari dedim. Esimden şok bir soru geldi: Kime sarilicam???!! Ben şok oldum tamda karşıdan iki kiz geliyodu. Git dedim şu kizlara saril!! ne biliyim oyle bianda soyleyince anlayamadim diyo. Ölür müsün öldürür müsün!! Ama guzel gunun tadini kacirmamak icin uzatmadim tabi :)
Hayırlı olsun canım hoş geldin avrupa güle güle anadolu:))Ayy burayı ben nasıl kaçırmışımhihami ... Şimdi bakıyorum canım..
Ben kendi evimizde çekilsin istiyorum odasında, eşyalarıyla vs. Doğumgünü öncesi sonrası olur. Bir de süslerle de doğumgününde deçekilsin istiyorum o ayrı.. Bu evden taşınıcaz ona odası hatıra kalsın istiyorım masal gibi oda yaptı babası her yer dekor dekor..
Kızlar kızlar çok şükür avrupa yakasından bir ev aldık:) oh elhamdülillah allahım.. Kurtuluyorum buradan:)
Kv de de kendi evinin yakınındaki hastanede doğum yapmamı istiyor:) taşınacağımızı duyda ne olır bilmem..
Kizlar ben oyuncak almak istiyorum egitici
Ne tavsiye edersiniz ???
Hazır kekler var ya öyle yap krem şanti ile sıva üstüne meyveler çikolataları dök:) sonuçta parçalayacak:)) bol krema ile kapla olsun bitsin zaten tüm pastalar böyle basit gözüküyor..O pastayı hazır yaparlar mı ki kendim evde yapsam bişeye benzemez tipi :)) Ben evde kendim bi arkaplan yapıp çekeceğim doğumgununden sonra bir de foto çekimi demişsin ya canım onu nasıl yaptiracaksin hava soğuk olacak dışarıda yapılmaz doğum günü anından mi bahsediyorsun ben şöyle 1 yaş konseptli fotolar istiyorum da dışarıdan başka yer gelmiyo aklima. Pastel baby stüdyo var güzel bebek fotoları çekiyorlar istanbula gelme imkanım olursa orada çektirmek isterim aslında bi inceleyin kızlar :)))
Buna da güzel fikirmiş canım . Ben de şey düşünmüştüm 12 li banner yapıyolar ya üzerinde 1 den itibaren fotoların olduğu o bannerlar kar tanesi seklinde olacak ve içinde oğlusun fotosu olacak. Yarım yamalak photoshop bilgimle yapmaya çalışacağım yani
Valla ben de çok sevindim:) en azından anneme bırakıp kuaföre giderm çocukları hehehe:))) aqua nın orası değil ama olsun buna şükür:) dşim floryaya çok önyargılı anası oturmak isteniş zamanında babası almamış falan:)))oooooo apiyuppi dara rarammmm yasasinnnb cok sevindim senin adina :)))
eee bir aqua florys yapariz artik
Eyüp e canım inşş:))Hayırlı olsun canım hoş geldin avrupa güle güle anadolu:))
Hangi semte taşınıyorsunuz..
Bizim ev beklemeye alındı faizler çok yükelmiş eşim bekleyelim diyor..
Ben cogunlukla fisher price aldimZeka kartlarını tavsiye etmem:) onu başta diyeyim.
Fisher pricd vs gibi markaların ay ay oyuncak bölümü var o bölümlerden cimcimenin zevkine göre seçmesine izin verebilirsn. Bir de eğitici öğretici oyalayıcı oyuncak beklentim benim kızımla kybpldu gitti. Asla pas vermiyor..
Fisher prixe in ğstüne bastıkça renk renk kafa çıkıp inen bir şeysi var o bu yaş grujna eğitixi mesela hem müzikli hem çocjk el hareketi kullanıp oynuykr vsz görselini bulursam ekliyim. İşte ay ay onlar sunmuş zaten kızının zevkine göre gidin beğenin muadillerini alın:)))
Ben cogunlukla fisher price aldim
Aktivitr masasindan cok memnunum. Hergun bikmadan oynuyor
Ben ilcede yasadigim.icin magaza pek yok internetten aliyorum
İnternetten de secmek cok zor fikir istedim bunyuzden. Bahsettigin oyuncagin gorselini biliyorum, aklimda olsun
Canım atayım ben sana orayı ınstagramdan :) Geçen migrosta yılbaşı suslerini inceledim göremedim öyle bişi hangi bölümde acaba görürsem anlaştık alıcam fikrin de güzel tabi canım benimo studyocu nerde cnm instsgrami
mi var ?
himm bunnerda sanki daha gzl olur ama olsun bana ne bnm fikrimde gzl hem :))) yskinda migrosa gidip gorursen alicaksin olmadi resim koyup masaya koyarsin :))))
Canım o kadar icten mutlu yazmışsın ki valla okuyunca benim içimi de bi huzur mutluluk kapladı :) Güle güle huzurlu günlerde oturun tatlı bebislerinizle inşallahAyy burayı ben nasıl kaçırmışımhihami ... Şimdi bakıyorum canım..
Canım ben bu ara ahşap oyuncaklara sardım birbirine geçen halkalar var sonra yine çubuğa geçen boy boy halkalar var bi de adı telli koordinasyon diye geçiyo onu baya sevdi tabi bunların hepsini ben de yanında oturup oynarsam oynuyo:)Kizlar ben oyuncak almak istiyorum egitici
Ne tavsiye edersiniz ???
Cok sevinirim canim :)Ben hep herkes ist da diye düşünüyorum aslında kendim nerdeysem insanlar orada diye:)) kusurs bakmaburada bir oyuncakçı bebeğin yaşına göre ayırmış haftasonu gidersek resmini çekeyim..
Kızının oynaması çok güzel maşallah..
Evet e bebekte gormustum.Canım atayım ben sana orayı ınstagramdan :) Geçen migrosta yılbaşı suslerini inceledim göremedim öyle bişi hangi bölümde acaba görürsem anlaştık alıcam fikrin de güzel tabi canım benimBu ara zaten kar tanesi alıcısı gibi geziyorum
Canım o kadar icten mutlu yazmışsın ki valla okuyunca benim içimi de bi huzur mutluluk kapladı :) Güle güle huzurlu günlerde oturun tatlı bebislerinizle inşallah
Canım ben bu ara ahşap oyuncaklara sardım birbirine geçen halkalar var sonra yine çubuğa geçen boy boy halkalar var bi de adı telli koordinasyon diye geçiyo onu baya sevdi tabi bunların hepsini ben de yanında oturup oynarsam oynuyo:)
Canım atayım ben sana orayı ınstagramdan :) Geçen migrosta yılbaşı suslerini inceledim göremedim öyle bişi hangi bölümde acaba görürsem anlaştık alıcam fikrin de güzel tabi canım benimBu ara zaten kar tanesi alıcısı gibi geziyorum
Canım o kadar icten mutlu yazmışsın ki valla okuyunca benim içimi de bi huzur mutluluk kapladı :) Güle güle huzurlu günlerde oturun tatlı bebislerinizle inşallah
Canım ben bu ara ahşap oyuncaklara sardım birbirine geçen halkalar var sonra yine çubuğa geçen boy boy halkalar var bi de adı telli koordinasyon diye geçiyo onu baya sevdi tabi bunların hepsini ben de yanında oturup oynarsam oynuyo:)