Oy bebişlern yanında hiç tartışmamak gerekiyor. Biz bir kere tartıştık bayramda onds da hareketli konuşkan bebeğim dondu kaldı bizi izledi. Sonunda babaya tokadı bastı beni öptü, kucağımızdaydı o sırada.. Ve biz şok olduk, yabancı bi tanıdığım tartışacakları zaman evinin önünde arabaya inip tartışıylrlar evde asla belli etmiyorlar çocuklarına ve de çocukları hep çok başarılı. Ama arada oluyor işte...
Biz de oyuncak mutfak aldık. Ben toplayıp diziyorum o gleip dağıtıyor sabki mutfağım dağılmış givi hissediyorum:)) hiç oyuncaklara pas vermiyor kızım gelip bakıyor bu ne diye sonra da atıyo bir kenara:)
Bi ben kaldım sanıyordum:))
Oh maşallah kuzuya:)
Pekmezli su, sarımsaklı ayran:))) şekersiz meyve kompostoları, üzüm kompostosu, yarım portakal limon suyu, ıhlamur yapıp veriyorum düzenli olarak. O da içmiyor. Babaannes demli çay içiriyor onu içiyor ama sıpa!!
Çocukların bi dönemi oluyor öyle.. Somda peşinden koşaf üstüne biner:) Yoruldun mu geç salona:) dinlen abdullah da kıpırdayamaz:))
Bayıldımmm bayıldım çok güzel... Tasarım halinde de tersti sanki, ben iki farklı sırayla okumuştuk diyecektim arada kaynadı...
Bizim durumu anlattın:)) bir de kv diyor ki toplanmışken hoca da çağıralım mevlüt okutsun:)) anamm. Dedim eşim okur daha güzel olr babasının ağzından falan kıvırdım öyle:) bir de hoca gruvu gelirse vay benim halime.
Bence de... Pasta başında anne baba çocuk fotoğrafı hevesim var ama bu gidişle yalan olacak:))
Oy maşallah kuzuya... Sağlam adımları olsun inş. Bizimki de çığlık atardı heyecandan:)
Oh maşallah kızına. Sağlam adımları olsun ömrünce inş.. Elbiseyi paylaş bize de göz zevki olsun:))
Ben de pasta siparii veremedm sayı gittikçe artıyor diye:)) en sonunda düğün pastası gibi bir şey olacak herkes herkesi davet ediyor..
Canım bebeklere bir geliyor böyle geçen ayda benim kızım ağzını açmıyordu en pis şeylere vile
Oh maşallah kuzuna. Sağlam adımları olsun onun da kazasız belasız :)