- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Oy bebişlern yanında hiç tartışmamak gerekiyor. Biz bir kere tartıştık bayramda onds da hareketli konuşkan bebeğim dondu kaldı bizi izledi. Sonunda babaya tokadı bastı beni öptü, kucağımızdaydı o sırada.. Ve biz şok olduk, yabancı bi tanıdığım tartışacakları zaman evinin önünde arabaya inip tartışıylrlar evde asla belli etmiyorlar çocuklarına ve de çocukları hep çok başarılı. Ama arada oluyor işte...Hahaha arabesk iyiymiş ama hamileyken dinleme arabesk ruhlu bi bebeğin olmasın:))
Bende çikolataya yemeğe bağlıyorum kendimi:))
Aslında ben uzatmam dışardayken mesajları attım peşpeşe evde tartışmak istemiyorum oğlum çok korkuyor biz tartışınca...
Biz de oyuncak mutfak aldık. Ben toplayıp diziyorum o gleip dağıtıyor sabki mutfağım dağılmış givi hissediyorum:)) hiç oyuncaklara pas vermiyor kızım gelip bakıyor bu ne diye sonra da atıyo bir kenara:)Canim bende aldim gecen gun bizimki cok cabuk sıkılıyor oynamiyor ben gidip boluyorum parcalari yan yana koyup oyle yerlestiriyorum sekilleri benim oynadigimi gorunce kosa kosa gelip dagitiyo yaptiklarimi sıpa oyle oynuyo
Bi ben kaldım sanıyordum:))hihami can gknderemedim kargoyu yine, misafir 5e 10 kala kalkti, yanlarimdada dedim kargolar kacta kapaniyor gitmem lazim filan ama anlamadilar hic oturdular yarin insallah gondercem kusura bakma canim hediyeyi alali nerdeyse 10 gun oldu ya
Oh maşallah kuzuya:)Arhantos 4gundur pipetle içiyor Bi komik görseniz kahvaltıda içecek dökmekten kurtulduk şükür
kızlar bide bizim üst dişler Bi garip çıktı iki üst dişin birisi ve onun yanındaki çıktı dünde diğer üst dişin yanı çıktı ama ilk çıkması gereken üst dişlerin biri yok yani üstte toplam 3diş var arada 1boşluk var o da öndeki diş
ay konularak anlatmak ne kolay ya yazarak anlatmayı beceremedim:) inşallah anlaşılır
Pekmezli su, sarımsaklı ayran:))) şekersiz meyve kompostoları, üzüm kompostosu, yarım portakal limon suyu, ıhlamur yapıp veriyorum düzenli olarak. O da içmiyor. Babaannes demli çay içiriyor onu içiyor ama sıpa!!pipetle icmesi en buyuk hayalim ama bnm tombik yanak bilmiyor ve sadese isiriyor :)
bu arada biz hic icecek icmiyoruz suyu bile zar zor iciyor,kac kez denediysem iciremedim sen ne veriyorsun ?
Çocukların bi dönemi oluyor öyle.. Somda peşinden koşaf üstüne biner:) Yoruldun mu geç salona:) dinlen abdullah da kıpırdayamaz:))Kuzlar abdullah elektirikli süpürgeden korkuyor
Açtığım anda 100 metre uzağına hidiyor durduğu yerden kıpırdamıyor yaramaxlık dahi yapmıyor
Bayıldımmm bayıldım çok güzel... Tasarım halinde de tersti sanki, ben iki farklı sırayla okumuştuk diyecektim arada kaynadı...bizimde d gunu resim cekme cercevemiz geldi cok mutlu olduk tek kusuru ismimiz ters olmus o kadar :))Eki Görüntüle 1709009
Bizim durumu anlattın:)) bir de kv diyor ki toplanmışken hoca da çağıralım mevlüt okutsun:)) anamm. Dedim eşim okur daha güzel olr babasının ağzından falan kıvırdım öyle:) bir de hoca gruvu gelirse vay benim halime.Öyle qz kişi gelse kutlarım ama anamı çağırdam kv var kv çağırsa görümce eltiler var eltileri çağırdam yengeler var yani ben saydıkça uzuyor en iyisi boşverryim
Bence de... Pasta başında anne baba çocuk fotoğrafı hevesim var ama bu gidişle yalan olacak:))olsun ilk dvgunuz kimse olmasa bile esinle bile kutlayin kendi aranizda olsun yeter bence
Oy maşallah kuzuya... Sağlam adımları olsun inş. Bizimki de çığlık atardı heyecandan:)İyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)
İyi uykular tatlı rüyalar güzel anneler ve tatlı bebişleri :) huzurlu geceler
Oh maşallah kızına. Sağlam adımları olsun ömrünce inş.. Elbiseyi paylaş bize de göz zevki olsun:))Hayırlı geceler hanımlar, nasılsınız? Doğum günü hazırlıklarımız devam ediyor. Bir yandan da hala misafir ağırlıyorum. Kosturmacadan giremiyorum. Bugün kızıma çok güzel bir elbise aldım. Bir iki küçük tadilatı var. Süslerimizide aldık
Magnet çerçeve aldım kızımın fotoğrafını koyucam gerçi tam istediğim gibi değil ama çok gezip araştıracak zamanim kalmadı. hafta ici kvler gelicek 5 kisi yatılı olarak. Annemler abimler teyzemler falan derken yirmi kişi falan olucaz heralde. Yine çok yoğunum. Daha pastaya karar vericem
Tatlı yorgunluklar Allaha şükür. 6, 7 adım atıyor artik, 1 hafta var doğum gününe inşallah doğum gününde tamamen yürür.
Ben de pasta siparii veremedm sayı gittikçe artıyor diye:)) en sonunda düğün pastası gibi bir şey olacak herkes herkesi davet ediyor..
Canım bebeklere bir geliyor böyle geçen ayda benim kızım ağzını açmıyordu en pis şeylere vileBuzzz gibi burasi...
Abdullah da birsey yemiyo
h u zursuz da degil.belli dis gilan olsa belli ederdi...baska bi sikintisi var mi demeden edemiyrum
Oh maşallah kuzuna. Sağlam adımları olsun onun da kazasız belasız :)Kizlaaarr iyi geceler oglusum artik tam anlamiyla yuruyor . Toslamayi istemiyor artik kendi destek almadan kalkip yuruyo her yere gidiyor masallah