2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
HAYIRLI CUMALR anneler :))
ben geldımmm kımsede bu kız nerde eltısı bısey mı yaptı basına bıseymı geldı dememıs
efenım eltımı bebısımle yalnız bırakmadım zaten bı gun sonar kacar gıbı gıttıler anlamadım valla gayette guler yuzle agırlamıstım ama takık kaynım evımızı kıskandı galıba tovbe tovbee ya boyle seyler soylemk ıstemıyorum ama soylettırıyorlar ınsana
eltımı araba tutuyor o aksamın sogunda camı actı ıkı saat boyunca dondurdu bızıceblerınde bes kurus yok hasta olduk
neyse dedım gelsınler ne olacak
ertesı gun yok yok gıdelım bız dıye kacarcasına gıttı kaynım ne oldu yanı bosa mı donduk bız oglumun hala burnu tıkanıp akıyor
yıne sınır oldum yaa
neyse dugunden bahsedıyım efenım bı Numara yoktu bahsettıgım teyze kızı hosgeldın deyıp sarıldı
karsımda 150 santımlık 90 kıloluk 2 uşak anası bı hatundu
kıskanmadım yanı hıh
yanında selvı boylu dal gıbı kaldım ayol kadın mılletı ıste
dıyetteydım ama oraaya gıdınce bozuldu dahada dıkıs tutturamadım ..
ıkı kılo verdım bugun tekrar basladım :))))
oglum cooo hareketlı kafası asırı terlıyor d vıtamını ıcıme sınmeyerek verıyorum ama unutuyorum yaa
hava soguk karanlık bulasık vaaar ama soguk yapmak ıstemıyorum yaa oglanı uyuttum gecmısı okuyorum :)
@Mrssuperfine banada gonder resmını merakta catlarım vallahı praline yetısemedım yaaa kaldırmısın herhalde resmını bende cooooooooook merak edıyorum senıııı boyle seylerde hep sonradan yakalarım zaten pff

ben daha gecmısı okuyorum ne konustunuz arkadas 70 sayfa bırıkmıs aslında buralardaydım ama hata verdı uyelıgım onu hallaettım

neyse efenım ben kaldıgım yerden devam edeyım hadı optum sızı

minione aysimason yaaa beni anladınız mı:) ben niye delirdim sanıyorsunuz uykusuzluktann tam on aydır yalanım yok boyleyiz biz, ben esimi eve almasam bir guzel pataklasam az mı sorarim size adamın ilgisizliği ustune birde uykusuz her gece aklım hala nasil yerinde şasıyorum yerindeyse tabi adam bana deli deyip duruyor hakli mi yoksam

Canim biz narkozsuz sünnet yaptırdık sadece pipisini uyusturdular . her hastanede yapılmıyor sen bi araştır bence . Biz çocuk cerrahina yaptirdik
pınar sen kayserıdesın hangı hastanede yaptırdınız acaba bende ıstıyorum yaptırmak ama esım hele dur dıyor ıkna edebılırsem ınsallah karserıde yaptırırız

Babayı istememesi olabilir Yumuşacık annesi vvarken babayı ne yapsın demek ki yer yatagını seviyor canım uyusunda tek yerde uyusun, cok degil bir sene sonra alışır o da yatağına, kafaya koydum bu gece yere yatak yapıcam:)
İnan bendr oyle dusundum eftalim
Dogum gunu hediyeai olarak biri alsa ne guzel olur diye
Canım soylesen zaten alacaklar dedeler:) emire mama sandalyesi aldırmıstım dedesine, sallanan at alacakti baba daha küçuk mama sandalyesi alsan iyi olur demistim:) sonra sallanan filde almıştı:)
ayy emirde mavi kalem yemisti o zaman acemilik aglaya aglaya eşimi aramıştım

ayyy neden peki bu durum boyle eflalim?
bizim 4 haftadir boyle,hadi dis dedik ama seninki aylardir boyle olmasi seni ruhende bedenende cok yoruyordur (
yumurtadan boyle cıkıyor benimkiler, kadir tugcu oyle demışti:) kendimi şey diye teselli ediyorum zeki çocuklar az uyurmuş erken uyanırmıs, beyinleri uyurkende çalışırmış züğürt tesellisi
cok iyi bir arkadasim cok yakinima tasindi canim
hemde kizi var ardadan 1,5 ay buyuk
ilk 4 ay once hevesle heycanla aradi burdan ev aldik dedi sana cok yakinim dedi,evi temizliyoruz dedi en kisa zamnda davet edicem dedi 4 ay gecti bekliyorum halen
ha hay ben olsam senin arkadaşın keşke:)
aaa unutmustur caaanım
annlıyorlar canım benim minik de abisi hangi oyucağı alirsa onu istiyor vermezse bağırıyor abiside garibim benim korkumdan ses çıkarmıyor, bende asaf hayır o abinin sen bunla oyna diyorum önce bir güzel bana bağırıyor sonra numaradan ağlıyor, çok zorlarsam gerçekten ağlıyor
care bulursan bana da yaz:)

canım hırıltiya etki eder mi bilmiyorum ama bize iyi geldi hiriltıya dönmeden başlamıştık, harnup pekmezide çok iyi geliyor aklında olsun

ha hay buraya yazdığını mı okudu yoksa iyi bari teyze kızı güzel değilmiş

nnightsaill canım o meseleyi öğretmenle konuştum, hayir artik çok çok iyi bir kere adı çıktı ya hep onun adını soyluyorlar dedi, bende ama boyle olmaz ki anlayışımı suistimal ediyorlar, anneleri emire karşı uyarıyorlar ben oyle düşünüyorum dedim, olabilir dedi, sınıfta cocukları uyarıyormuş, bir daha konuşacak, bende velilerlede görüşseniz bu durumu dedim, sagolsun çok yardimcı oldu, iyi ki bu öğretmene denk geldik, diğeri canımı biraz sıkıyor ya neyse:)

ha hay buraya yazdığını mı okudu yoksa iyi bari teyze kızı güzel değilmiş
YOK YAA kk da oldugumu bılmıyor ama uyelıksız gırıyormus tırstım aman ocak annnelerıne yazdıgımı nerden bılecek yok guzeldı allah ıcın ama 2 cocuklu kadın kıskanmanın gereksız oldugunu anladım

pınar sen kayserıdesın hangı hastanede yaptırdınız acaba bende ıstıyorum yaptırmak ama esım hele dur dıyor ıkna edebılırsem ınsallah karserıde yaptırırız
Canim sen nerde oturuyorsun bulunduğun yerdede vardır bence narkozsuz yapan hastaneler devlet hep narkozla yapiyoda ozelleri araştır . Biz Kayseri tekden hastanesinde yaptirdik .

@t_ugba canim gecmis dogum gunun kutlu olsun :)

Gecmis dedim de gecmis ogretmenler gununuz kutlu olsun sevgili saygideger ogretmenlerim..oglusum hastaydi yazamadim o gun. en sevdigim ve hep olmak istedigim meslektir ogretmenlik..

PINAR45 aysimason I imspecial kizlar cok gecmis olsun
Bebisi veya kendi hasta olan herkese cooook gecmis olsun.
Benim oglusum da hastaydi usutmustu atesi 39 lara yukseldi kuzum inleyip duruyodu cok sukur iyi simdi yavas yavas atlatiyoz allahin izniyle

canım biz seni herzaman anlıyoruz:))
Hatta iki haftadır birebir senin gibi olduk ama biz bu işi yürütemeyiz senin gibi güçlü değiliz
Bak hala beşik sallıyorum o yatmıyor bende uykudan geçtim artıkteslim oluyorum yani

teşekkür ederim canım annelik işte şu ilaçlara başvurmadanda oğlumu iyleştirenikirim ama işte annelik bi korku giriyor içime..
Benki hayatta çok sancılı regl olduğum zaman bile ağrı kesici kullanmazdım şimdi şeker gibi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…