- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Canim gecmiş olsun, ventolini bir arastir canim hemen niye vermis ki, kullanirsan bitkisel bir oksürük surubu kullandik bu sefer biz prospan tavsiye ederimİyi geceler kızlar Bugün hastaneye gittim hem kendimi hemde oğluşumu doktoruna gösterdim hırıltı için ventolin verdi doktorumuz..
Bende kulak bırın boğaza gittim burnum çok kötüymüş flim istedi herhangi birgün çektir dedi ama mutlaka çektirmem gerekiyormuş
İlaç verdi gribim için içtiğim anda kendime geldim ordanda annemlere geçtim ablam gelmişti biraz abdullaha baktılar bende dinlendim kendime geldim..
Abdullahım da biraz iyişükür dün bütün gece yatmadı en sonunda babasıile battaniyede salladık yattı kuzumbizden durumlar bu..
seni uykusuzluk konusunda en iyi ben anlarim:) malum burda bebegi en az uyuyan benim:) her gece aynı, iki saat uyusa gece mutlu olur oldum:) bu gece sabaha kadar hem ayagimda hem emerek uyudu, cogu gecenin bir yarısı boyle uyuyor, gece beslenmesini birakmak istesemde mumkün değil memenin kokusunu almadan asla tekrar uyumuyor, savah 5 te eşime veriyorum al artık halim kalmadi bir saat uyuyorum sabah, gel canim gel:)gunaydinnn fistik annelerrr
ne geceydi yineee uykusuz bol uyanmali birdaha yatmamali (( uyusamm soyle hatta 24 saat gun bitse yinede uyusamn bnmde en sevdigim smile bu sanirim uykusuzluktan kizarmis gozler ve elde sigara :)) icmiyorum cok
oldu birakali ama bir turk kahvesi esliginde muhabbet dostlar cikolatali bir tane icebilirim yani fena olmazdi
ahhh eflalim farkindayim hic aktif degilim bu aralar enerjim yok uykusuzum o yuzdende mutlu degilim malesef
dun hece hep azarladim kucucuk subyani uyaniyor diye ,sanki o cok kalkmak istermi kimbilir ne derdi var neresi agriyo bilmiyorum
boyle ne yalan soyliyim cok zor geliyor cocuk bakmak,sanirim bunalimdayim yine ne kadar annm ablam yakin olsalarda gezsekte insan yine kafa dengi bir arkdsi olsun istiyor malesef yakinimda oda yok,birazcik oglusum buyurse belki onada gerek olmucak sohbet edicez onunla
baksana saka maka 1 yil olucak nerdeyse dun gibiydi sanki
birazcik nesem gelsin yine aktif olurum soz