Canim gecmiş olsun, ventolini bir arastir canim hemen niye vermis ki, kullanirsan bitkisel bir oksürük surubu kullandik bu sefer biz prospan tavsiye ederimİyi geceler kızlar Bugün hastaneye gittim hem kendimi hemde oğluşumu doktoruna gösterdim hırıltı için ventolin verdi doktorumuz..
Bende kulak bırın boğaza gittim burnum çok kötüymüş flim istedi herhangi birgün çektir dedi ama mutlaka çektirmem gerekiyormuş
İlaç verdi gribim için içtiğim anda kendime geldim ordanda annemlere geçtim ablam gelmişti biraz abdullaha baktılar bende dinlendim kendime geldim..
Abdullahım da biraz iyişükür dün bütün gece yatmadı en sonunda babasıile battaniyede salladık yattı kuzumbizden durumlar bu..
seni uykusuzluk konusunda en iyi ben anlarim:) malum burda bebegi en az uyuyan benim:) her gece aynı, iki saat uyusa gece mutlu olur oldum:) bu gece sabaha kadar hem ayagimda hem emerek uyudu, cogu gecenin bir yarısı boyle uyuyor, gece beslenmesini birakmak istesemde mumkün değil memenin kokusunu almadan asla tekrar uyumuyor, savah 5 te eşime veriyorum al artık halim kalmadi bir saat uyuyorum sabah, gel canim gel:)gunaydinnn fistik annelerrr
ne geceydi yineee uykusuz bol uyanmali birdaha yatmamali(( uyusamm soyle hatta 24 saat gun bitse yinede uyusamn bnmde en sevdigim smile bu sanirim uykusuzluktan kizarmis gozler ve elde sigara :)) icmiyorum cok
oldu birakali ama bir turk kahvesi esliginde muhabbet dostlar cikolatali bir tane icebilirim yanifena olmazdi
ahhh eflalim farkindayim hic aktif degilim bu aralar enerjim yok uykusuzum o yuzdende mutlu degilim malesef
dun hece hep azarladim kucucuk subyani uyaniyor diye ,sanki o cok kalkmak istermi kimbilir ne derdi var neresi agriyo bilmiyorum
boyle ne yalan soyliyim cok zor geliyor cocuk bakmak,sanirim bunalimdayim yine ne kadar annm ablam yakin olsalarda gezsekte insan yine kafa dengi bir arkdsi olsun istiyor malesef yakinimda oda yok,birazcik oglusum buyurse belki onada gerek olmucak sohbet edicez onunla
baksana saka maka 1 yil olucak nerdeyse dun gibiydi sanki
birazcik nesem gelsin yine aktif olurum soz
Ya bizimkininde yatagina yatak odasina alerjisi oldugunu dun test etmis olduk. Bayadir yerde yatiyoruz. Dun yatagini deniyim bakalim uyucak mi dedim. Gunduz 1,5 saat gayet guzel uyudu. Iyi dedim bu gece bende yatagimda uyucam ama gece olunca hicte oyle olmadi 15 -30dakikaya bi uyandi en son saat 1 gibi yatakta ayagimda salladim 45 dakika uyumadi cok sinir oldum esimi uyandirdim yer yatagimizi yapivrr diye sagolsun kalkti yapti ve gelip yerde sallayinca abartisiz 5 dakikada uyudu. Gecede cok uyanmadi. Ne var bu yatak odasjnda anlamiyorum ya. Bizimkinin bi agrisi sizisi olmadigi burdan anlasiliyo. Yatagi rahatsiz desem benim ayagim bacaklarim ayni yani. Niye yatak odasunda sallayinca uyumadida yerde uyuyo ah bi cozebilsemm. Bende yatagimda uyumak istiyorum artik ya. Bide esim koca yatakta rahat rahat yatiyo ya uyanmadan geniş geniş sanirim onuda kiskaniyorumgunaydinnn fistik annelerrr
ne geceydi yineee uykusuz bol uyanmali birdaha yatmamali(( uyusamm soyle hatta 24 saat gun bitse yinede uyusamn bnmde en sevdigim smile bu sanirim uykusuzluktan kizarmis gozler ve elde sigara :)) icmiyorum cok
oldu birakali ama bir turk kahvesi esliginde muhabbet dostlar cikolatali bir tane icebilirim yanifena olmazdi
ahhh eflalim farkindayim hic aktif degilim bu aralar enerjim yok uykusuzum o yuzdende mutlu degilim malesef
dun hece hep azarladim kucucuk subyani uyaniyor diye ,sanki o cok kalkmak istermi kimbilir ne derdi var neresi agriyo bilmiyorum
boyle ne yalan soyliyim cok zor geliyor cocuk bakmak,sanirim bunalimdayim yine ne kadar annm ablam yakin olsalarda gezsekte insan yine kafa dengi bir arkdsi olsun istiyor malesef yakinimda oda yok,birazcik oglusum buyurse belki onada gerek olmucak sohbet edicez onunla
baksana saka maka 1 yil olucak nerdeyse dun gibiydi sanki
birazcik nesem gelsin yine aktif olurum soz
canım büyuk oğlum zorla emerdi bir yaşında tamamen bırakmak istedi öğürüyordu cok zoruma gidiyordu ben seni emzirmek için nelete katlandim sen emmiyorsun diyeBenimki artik hic emmiyor birakti emmeyi
Cok mucadele verdim ama istemedi. İlk 6 ay sadece anne sutu verdigim icin istemeyerek emiyordu. Ama ek gidaya gecimce yuzune bakmamaya basladi
süper canım bunlar hep istedim eşim almamıştı, bende zigon sehpanin büyüğünü oğluma masa yapmıştım, birde pilastik sandalye almıştım, birde ayakkabı kutularından kitaplık yapmıştım montessori icabı:) uzun sure kullanılıyor imkanın varsa al derim hatta ilk doğum gününe büyüklerden hediye olarak isteyebilirsin:)Kizlar
Ust komsumun 2.5 ve 4 yasinda kizlari var. Kucuk sandalyelerinde cok guzel oturuyorlar resimler boyamalar yapiyorlar oyunlar oynuyorlar
Onlarinki pepeli ucuz masa sandelye
Bende bu modeli cok begeniyorum. Masa sandalye 150 ye denk geliyor. Alsam 7 yasina kadar kullanir gibime geldi. Sizce????Eki Görüntüle 1701317
ha hay dur benim için kendini feda etme:)sen cokk yasaa
ama bana waffle demeyinnnnnn goresim yokkkk
hepnnightsaill in sucu cunkuuu
aklima getirdiii o gun bende yaptim ayy malzeme kacti hadi gunah olmasin du bugubde yapiyim derken 5 gece waffle yemisim o kdr biktim ondan :)))
ama senin icin bir 5 gece daha yerim bebekkkk yeterki sen isteee
he yav aklım fikrim yemekte yani emin olmsam kesin hamileyim diyicem aşeriyorum barizÇok güzel gayet rahat kullanırsınıfta ben oturuyorum düşün
Nego konuyu yine yemege getirdin kizz yapma etme gözünü sevem ac geziyom bu hafta vi ac bi tok bi manken gibi olamadim yaww hehehe ama sen dedin senin suçun irmikhelvasi ypayim gideyim
olsun olsun geliriz daha once hıc yapmadim yemedim, o kadar dediniz bende alıp deniycem:)Ben de dr oetker kek yaparım ama kimse gelmex o zaman hehehe:)
canım sarfansaria yazdım yukarda, gece devam et ne alsalar kârBenim kizimda emmek istemiyor artik, sutumde o yuzden azaldi, iki firt cekip kaciyor,yakalasam kiyamet kopuyornneyseki geceleri tam gaz devam
Canimcim oğlana iki katli iki yorgan seriyorum bende bi tane yer yatagimiz var onda yatiyorum. Yer yatagi biraz yuksek oldugu icin oglani yatiramiyorum cunku baya hareket ediyo uyurken bazen halunin ustune falsn yatiyo :) yonleri ayni degil yataklarin. Ya hadi yatak rahat degil desem yatak odasinda ayagimdada uyumadi onu anlamiyorum ya valla meraktan catlicam ne oluyo yatak odasina gidince diye. Yere gelince gayette hemen sızdı. Bide gunduz gayet guzel uyudu yatak odasinda yataginda. Anlamiyorum ya bunu anlayamiyorum. Babasinda mi rahatsiz oluyo acaba :)))nnightsaill canım yer yatağını nasıl yapıyorsunuz neyle yani, birde bence bizimkide yatak odasını sevmiyor kötü enerjimi var nedir yatak odasında yatağın yönü farklımi yer yatağınızın yönüyle, bizde de eşim oturma odasında uyuyup kaliyor biz yatak odasında sabaha kadar ben sallıyorum sabah esime devrediyorum
off bilemedim ki canım ya biraz makale falan oku yazı falan elbet vardır dr ada sordun galiba zamanında ..soran olmuştu galiba sen miydin..geçici bisey olabilir hic bilgim yok benimKizlar birde benim kizim hala dudagini emerek uyuyor, birakmayacak mi yoksa? Turkiyeye geldik geleli kolumu elleyip dudagini emerek uyumak istiyor(
Canimcim oğlana iki katli iki yorgan seriyorum bende bi tane yer yatagimiz var onda yatiyorum. Yer yatagi biraz yuksek oldugu icin oglani yatiramiyorum cunku baya hareket ediyo uyurken bazen halunin ustune falsn yatiyo :) yonleri ayni degil yataklarin. Ya hadi yatak rahat degil desem yatak odasinda ayagimdada uyumadi onu anlamiyorum ya valla meraktan catlicam ne oluyo yatak odasina gidince diye. Yere gelince gayette hemen sızdı. Bide gunduz gayet guzel uyudu yatak odasinda yataginda. Anlamiyorum ya bunu anlayamiyorum. Babasinda mi rahatsiz oluyo acaba :)))
canım büyuk oğlum zorla emerdi bir yaşında tamamen bırakmak istedi öğürüyordu cok zoruma gidiyordu ben seni emzirmek için nelete katlandim sen emmiyorsun diyebenimde sütüm boldu, gece o uyurken iki kere kalkıp 7 ay da öyle emzirdim 19 ayı buldu, emmeyi bıraktırınca bir kere bile sormadı sıpam, nasiplri bu kadarmış
süper canım bunlar hep istedim eşim almamıştı, bende zigon sehpanin büyüğünü oğluma masa yapmıştım, birde pilastik sandalye almıştım, birde ayakkabı kutularından kitaplık yapmıştım montessori icabı:) uzun sure kullanılıyor imkanın varsa al derim hatta ilk doğum gününe büyüklerden hediye olarak isteyebilirsin:)
ha hay dur benim için kendini feda etme:)
he yav aklım fikrim yemekte yani emin olmsam kesin hamileyim diyicem aşeriyorum barizdur sende feda etme benim yüzimden kalori alacaksınız siz gönderin bsna ben kendimi feda ederim
olsun olsun geliriz daha once hıc yapmadim yemedim, o kadar dediniz bende alıp deniycem:)
canım sarfansaria yazdım yukarda, gece devam et ne alsalar kâr
ayyy neden peki bu durum boyle eflalim?Canim gecmiş olsun, ventolini bir arastir canim hemen niye vermis ki, kullanirsan bitkisel bir oksürük surubu kullandik bu sefer biz prospan tavsiye ederim
seni uykusuzluk konusunda en iyi ben anlarim:) malum burda bebegi en az uyuyan benim:) her gece aynı, iki saat uyusa gece mutlu olur oldum:) bu gece sabaha kadar hem ayagimda hem emerek uyudu, cogu gecenin bir yarısı boyle uyuyor, gece beslenmesini birakmak istesemde mumkün değil memenin kokusunu almadan asla tekrar uyumuyor, savah 5 te eşime veriyorum al artık halim kalmadi bir saat uyuyorum sabah, gel canim gel:)
Ya bizimkininde yatagina yatak odasina alerjisi oldugunu dun test etmis olduk. Bayadir yerde yatiyoruz. Dun yatagini deniyim bakalim uyucak mi dedim. Gunduz 1,5 saat gayet guzel uyudu. Iyi dedim bu gece bende yatagimda uyucam ama gece olunca hicte oyle olmadi 15 -30dakikaya bi uyandi en son saat 1 gibi yatakta ayagimda salladim 45 dakika uyumadi cok sinir oldum esimi uyandirdim yer yatagimizi yapivrr diye sagolsun kalkti yapti ve gelip yerde sallayinca abartisiz 5 dakikada uyudu. Gecede cok uyanmadi. Ne var bu yatak odasjnda anlamiyorum ya. Bizimkinin bi agrisi sizisi olmadigi burdan anlasiliyo. Yatagi rahatsiz desem benim ayagim bacaklarim ayni yani. Niye yatak odasunda sallayinca uyumadida yerde uyuyo ah bi cozebilsemm. Bende yatagimda uyumak istiyorum artik ya. Bide esim koca yatakta rahat rahat yatiyo ya uyanmadan geniş geniş sanirim onuda kiskaniyorum
cok iyi bir arkadasim cok yakinima tasindi canimEki Görüntüle 1701943minione cano bencede havadandır ge cer ama inşallah yakınında bide şöyle kafadengi arkadasın olur arkadaşlıklar kolay kurulmuyo kurulunca da kolay konulmaz zaten bende düşünüyorum burdan gidince kapacağım biraz arkadaş edinene kadar eve kapatırım yada gezmeye adarim çocuklarla kendimi
Nego bencede yernyatagı çözüm olabılır bı dene bakalım
Bugün temizlik moduna aldım kendimisonrada okul var hava yağmurlu..ahmetcanın yaramazlıkları çok komık ablasının boyasını yukarı koyduğumuz halde kanepe arasına sıkışan bi tame moe boyayı almış ağzına sokmuş yıkadım geçmiyor mor dilli canavar oldu
Bekle bekleyen derviş muradina ermiş. Bu sozun baska bi versiyonuda varda onu demiyim :) yuksekovada benimde uni.den sinif arkadasim vardi ilk annemlerle gittigimizde aradim annemler senide gormek istiyo sana gelmek istiyoruz dedik isim var dedi musait olunca haber vercem dedi aramadi ben bikac kere daha aradim o gun isim bitmedi daha dedi, 4,5 yıl bekledimcok iyi bir arkadasim cok yakinima tasindi canim
hemde kizi var ardadan 1,5 ay buyuk
ilk 4 ay once hevesle heycanla aradi burdan ev aldik dedi sana cok yakinim dedi,evi temizliyoruz dedi en kisa zamnda davet edicem dedi 4 ay gecti bekliyorum halen
haha ıyı mı düşünsek kötü mu acabacok iyi bir arkadasim cok yakinima tasindi canim
hemde kizi var ardadan 1,5 ay buyuk
ilk 4 ay once hevesle heycanla aradi burdan ev aldik dedi sana cok yakinim dedi,evi temizliyoruz dedi en kisa zamnda davet edicem dedi 4 ay gecti bekliyorum halen
Bekle bekleyen derviş muradina ermiş. Bu sozun baska bi versiyonuda varda onu demiyim :) yuksekovada benimde uni.den sinif arkadasim vardi ilk annemlerle gittigimizde aradim annemler senide gormek istiyo sana gelmek istiyoruz dedik isim var dedi musait olunca haber vercem dedi aramadi ben bikac kere daha aradim o gun isim bitmedi daha dedi, 4,5 yıl bekledim
Bekliyorum hala bakalım arar heralde gerçi telefon numaram değişti nasıl ulaşıcsk banaahaha ıyı mı düşünsek kötü mu acabaneyse sen onun aramasını salla gıtsın gözüne kestırdıgın sana uyum saglayacak bırı çıkınca sıkıca sarıl bı daha bırakma benımtaktıgım o saolsun bu sefer arkadssım benı bırakmamıştı ama olsun ıyıkı bırakmamış
sen beklemeye devam et hahaha
Bekliyorum hala bakalım arar heralde gerçi telefon numaram değişti nasıl ulaşıcsk banaaya aradıysaa eyvahhh küser bana şimdi
canım bu aralar herkesin derdi sıkıntısı bebişlerin uykusu bütün forum bundan şikayetçi..kızlar bebeklerin uyku düzeni nasıl ? biz giderek daha kısalttık uykuları. sabah 7 de kalkıyoruz. 11de yatıp 12 de kalkıyoruz sonra 4 te yatıp 5 te kalkıyoruz. gece uykusuda 10 gibi. uyanık olduğunda da hiç bırakmıyor ki bir şeyler yapasın. gündüz uykusu da zaten 45 dk- 1 saat. ben çalışıyorum gündüz bakıcısı var ama kadıncağız şikayetçi resmen üzülüyorum bu duruma. zaten hiç uyuyan rahat bir bebek değildi. bir de bağırmayı adet etmiş ne yapsan aaaaaaaaaaaa diye bağırıyor bide gözünün içine baka baka. sizde durum ne