2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim gecmiş olsun, ventolini bir arastir canim hemen niye vermis ki, kullanirsan bitkisel bir oksürük surubu kullandik bu sefer biz prospan tavsiye ederim

seni uykusuzluk konusunda en iyi ben anlarim:) malum burda bebegi en az uyuyan benim:) her gece aynı, iki saat uyusa gece mutlu olur oldum:) bu gece sabaha kadar hem ayagimda hem emerek uyudu, cogu gecenin bir yarısı boyle uyuyor, gece beslenmesini birakmak istesemde mumkün değil memenin kokusunu almadan asla tekrar uyumuyor, savah 5 te eşime veriyorum al artık halim kalmadi bir saat uyuyorum sabah, gel canim gel:)

Ya bizimkininde yatagina yatak odasina alerjisi oldugunu dun test etmis olduk. Bayadir yerde yatiyoruz. Dun yatagini deniyim bakalim uyucak mi dedim. Gunduz 1,5 saat gayet guzel uyudu. Iyi dedim bu gece bende yatagimda uyucam ama gece olunca hicte oyle olmadi 15 -30dakikaya bi uyandi en son saat 1 gibi yatakta ayagimda salladim 45 dakika uyumadi cok sinir oldum esimi uyandirdim yer yatagimizi yapivrr diye sagolsun kalkti yapti ve gelip yerde sallayinca abartisiz 5 dakikada uyudu. Gecede cok uyanmadi. Ne var bu yatak odasjnda anlamiyorum ya. Bizimkinin bi agrisi sizisi olmadigi burdan anlasiliyo. Yatagi rahatsiz desem benim ayagim bacaklarim ayni yani. Niye yatak odasunda sallayinca uyumadida yerde uyuyo ah bi cozebilsemm. Bende yatagimda uyumak istiyorum artik ya. Bide esim koca yatakta rahat rahat yatiyo ya uyanmadan geniş geniş sanirim onuda kiskaniyorum

Benimki artik hic emmiyor birakti emmeyi
Cok mucadele verdim ama istemedi. İlk 6 ay sadece anne sutu verdigim icin istemeyerek emiyordu. Ama ek gidaya gecimce yuzune bakmamaya basladi
canım büyuk oğlum zorla emerdi bir yaşında tamamen bırakmak istedi öğürüyordu cok zoruma gidiyordu ben seni emzirmek için nelete katlandim sen emmiyorsun diye benimde sütüm boldu, gece o uyurken iki kere kalkıp 7 ay da öyle emzirdim 19 ayı buldu, emmeyi bıraktırınca bir kere bile sormadı sıpam, nasiplri bu kadarmış

süper canım bunlar hep istedim eşim almamıştı, bende zigon sehpanin büyüğünü oğluma masa yapmıştım, birde pilastik sandalye almıştım, birde ayakkabı kutularından kitaplık yapmıştım montessori icabı:) uzun sure kullanılıyor imkanın varsa al derim hatta ilk doğum gününe büyüklerden hediye olarak isteyebilirsin:)

ha hay dur benim için kendini feda etme:)

he yav aklım fikrim yemekte yani emin olmsam kesin hamileyim diyicem aşeriyorum bariz dur sende feda etme benim yüzimden kalori alacaksınız siz gönderin bsna ben kendimi feda ederim

Ben de dr oetker kek yaparım ama kimse gelmex o zaman hehehe:)
olsun olsun geliriz daha once hıc yapmadim yemedim, o kadar dediniz bende alıp deniycem:)

Benim kizimda emmek istemiyor artik, sutumde o yuzden azaldi, iki firt cekip kaciyor,yakalasam kiyamet kopuyor nneyseki geceleri tam gaz devam
canım sarfansaria yazdım yukarda, gece devam et ne alsalar kâr

nnightsaill canım yer yatağını nasıl yapıyorsunuz neyle yani, birde bence bizimkide yatak odasını sevmiyor kötü enerjimi var nedir yatak odasında yatağın yönü farklımi yer yatağınızın yönüyle, bizde de eşim oturma odasında uyuyup kaliyor biz yatak odasında sabaha kadar ben sallıyorum sabah esime devrediyorum

Canimcim oğlana iki katli iki yorgan seriyorum bende bi tane yer yatagimiz var onda yatiyorum. Yer yatagi biraz yuksek oldugu icin oglani yatiramiyorum cunku baya hareket ediyo uyurken bazen halunin ustune falsn yatiyo :) yonleri ayni degil yataklarin. Ya hadi yatak rahat degil desem yatak odasinda ayagimdada uyumadi onu anlamiyorum ya valla meraktan catlicam ne oluyo yatak odasina gidince diye. Yere gelince gayette hemen sızdı. Bide gunduz gayet guzel uyudu yatak odasinda yataginda. Anlamiyorum ya bunu anlayamiyorum. Babasinda mi rahatsiz oluyo acaba :)))

Kizlar birde benim kizim hala dudagini emerek uyuyor, birakmayacak mi yoksa? Turkiyeye geldik geleli kolumu elleyip dudagini emerek uyumak istiyor (
off bilemedim ki canım ya biraz makale falan oku yazı falan elbet vardır dr ada sordun galiba zamanında ..soran olmuştu galiba sen miydin..geçici bisey olabilir hic bilgim yok benim

bi anne ile yatmak bi babayla yatmaktan iyi gelir heralde

İnan bendr oyle dusundum eftalim
Dogum gunu hediyeai olarak biri alsa ne guzel olur diye

minione cano bencede havadandır ge cer ama inşallah yakınında bide şöyle kafadengi arkadasın olur arkadaşlıklar kolay kurulmuyo kurulunca da kolay konulmaz zaten bende düşünüyorum burdan gidince kapacağım biraz arkadaş edinene kadar eve kapatırım yada gezmeye adarim çocuklarla kendimi
Nego bencede yernyatagı çözüm olabılır bı dene bakalım

Bugün temizlik moduna aldım kendimi sonrada okul var hava yağmurlu..ahmetcanın yaramazlıkları çok komık ablasının boyasını yukarı koyduğumuz halde kanepe arasına sıkışan bi tame moe boyayı almış ağzına sokmuş yıkadım geçmiyor mor dilli canavar oldu

ayyy neden peki bu durum boyle eflalim?
bizim 4 haftadir boyle,hadi dis dedik ama seninki aylardir boyle olmasi seni ruhende bedenende cok yoruyordur (

bende esimin uyumasina sinir oluyorummn
gercekten cok ilginc neden yerde uyyyor yataginda uyumuyor acaba

cok iyi bir arkadasim cok yakinima tasindi canim
hemde kizi var ardadan 1,5 ay buyuk
ilk 4 ay once hevesle heycanla aradi burdan ev aldik dedi sana cok yakinim dedi,evi temizliyoruz dedi en kisa zamnda davet edicem dedi 4 ay gecti bekliyorum halen

ilk 4 ay once hevesle heycanla aradi burdan ev aldik dedi sana cok yakinim dedi,evi temizliyoruz dedi en kisa zamnda davet edicem dedi 4 ay gecti bekliyorum halen
Bekle bekleyen derviş muradina ermiş. Bu sozun baska bi versiyonuda varda onu demiyim :) yuksekovada benimde uni.den sinif arkadasim vardi ilk annemlerle gittigimizde aradim annemler senide gormek istiyo sana gelmek istiyoruz dedik isim var dedi musait olunca haber vercem dedi aramadi ben bikac kere daha aradim o gun isim bitmedi daha dedi, 4,5 yıl bekledim

haha ıyı mı düşünsek kötü mu acaba neyse sen onun aramasını salla gıtsın gözüne kestırdıgın sana uyum saglayacak bırı çıkınca sıkıca sarıl bı daha bırakma benımtaktıgım o saolsun bu sefer arkadssım benı bırakmamıştı ama olsun ıyıkı bırakmamış

sen beklemeye devam et hahaha

Bekliyorum hala bakalım arar heralde gerçi telefon numaram değişti nasıl ulaşıcsk banaa ya aradıysaa eyvahhh küser bana şimdi

Komşum Çanakkaleye hastaneye gitti 6 yaşındaki oğlunu bana bıraktı 12:30a kadar okul gidicekp saatte. Çağlarla oynuyolar demek isterdim ama ayrı ayrı oynuyolar çok komikler ama yanyanalar farklı oyıncakla oynuyolar. Benim zibidi arada abisinin elindeki oyuncağı almaya çalışıyo uyarıyorum bende. Anlıyomudur ki abin oynuyo onu srn sonra oyna diyorum bırakıyo :))

kızlar bebeklerin uyku düzeni nasıl ? biz giderek daha kısalttık uykuları. sabah 7 de kalkıyoruz. 11de yatıp 12 de kalkıyoruz sonra 4 te yatıp 5 te kalkıyoruz. gece uykusuda 10 gibi. uyanık olduğunda da hiç bırakmıyor ki bir şeyler yapasın. gündüz uykusu da zaten 45 dk- 1 saat. ben çalışıyorum gündüz bakıcısı var ama kadıncağız şikayetçi resmen üzülüyorum bu duruma. zaten hiç uyuyan rahat bir bebek değildi. bir de bağırmayı adet etmiş ne yapsan aaaaaaaaaaaa diye bağırıyor bide gözünün içine baka baka . sizde durum ne

I imspecial teşekür rderim cenim..

Nego vende takıldım bu ilaca eczaneler kaldırılmış falan diyordu araştıracak fırsatım olmadı..
Prospan öksürük ilacı hırıltıya etki edermi bunu hırıltısı için verdi..

minione benim oğlanda nerdeyse iki haftadır uyumuyor geceleri gerçekten ruhen ve bedenen çöküntüye giriyor insan..
Bende oğlum ağladıkça eşime çatıyorum dün gece gırtlağını sıkmak istiyordum

Son düzenleme:
canım bu aralar herkesin derdi sıkıntısı bebişlerin uykusu bütün forum bundan şikayetçi..

O aaaaa bizdede oluyor ama biz oyun oynayarak yapıyorız karşılıklı çığlık atıyoruz oğlumun çok hoşuna gidiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…