2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Niye gönüllü emzirmeyelim ya gayette sabaha kadar canımızı çıkarıyor oda tadını çıkarıyor tentene temasa devamm

gönüllü emziriyorlar ne kız :)
Niye gönüllü emzirmeyelim ya gayette sabaha kadar canımızı çıkarıyor oda tadını çıkarıyor tentene temasa devamm
aynen :)

Niye üstünüze alındınız anlamadım ki..

gönüllü emziriyorlar ne kız :)

aynen :)

Yahu kızlar demek istediğim başkaları doğuruyor ama emzirmiyor bile göğsüm bozulur vaktim yok ayağına.. Gönüllü olarak bilerek isteyerek emzirmeyen anneler varken senin bebeğin emmemişse kendini üzme dedim.
Yoksa buradaki hiçbir anneye emzirene emzirmeyene hiçbir şey demedim, demem de.

Bence cok guzel, benim arkadaslarimda hep kullaniyorlar, 1bucuk yasina gelince tam olur insallah
Evet canim 1.5 yasinda ancak oturur sanirim. Simdiden kalabalik etmeye gerek yok ama esime simdiden ikna etmeye calisayim :)

İkia da gordum bende. Masa mavi, sandalye pembe istiyorum

Pinking Tree niye alınalım zamanında çok fazla emme muhabbeti geçtiğinde arkadsslari emzirirken şahsım adına biraksa bile 6 ay sonra umrum degil yeter 6 ay diye benim niye alinayim sen alındın esas o kastettigini direk yazmayınca emzirenler diye soyleyince bi çoğumuzda emziirnce senin soyledigine itafen söyledim

Emzirenler demedim. "Millet gönüllü emzirmiyor." Dedim. Emzirenlerin bahsi bile yok, emzirmeyenlerin bahsi var.

Alındım mı, kırıldım mı bilmiyorum.

Safransari emziremediği için üzülmemesi adına böyle söyledim. (He ben iki yıl emzirmek isterdim allah biliyor ama nasip olmadı. Emzirince kanamam oldu.)
Kimseyi de hedef göstermedim.

I imspecial iş için çocuklarını bıraktığında da "sen gezmeye gitmiyorsun, onlar için çalışıyorsun. Millet keyif için bırakıyor." Demem kadar genel bir şeydi.

Her zaman tutumum kimseyi kırmamak ve iyiniyetten yana. Bunun aksinin olduğunu düşündüğümde de uzak dururum. Benim yapım da böyle.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Emzirenler demedim. "Millet gönüllü emzirmiyor." Dedim. Emzirenlerin bahsi bile yok, emzirmeyenlerin bahsi var.
Evet yanlış okumusum..pardon neden alevlendiriyorsun ki yanlış anladiniz desene ben smile koydum ama neyse herkesin durumu şartı ne getiriyorsa emzirir emzirmez abartı her zaman zor

Yanlis anlasilma oldu kizlar
Haklisin canim benim cevremde de var "gunullu emzirmeyen"
Sukur 6 ay emdi.
Benim.sutum cok fazlaydi cok sukur ama hep istemeyerek emdi.
Sut sagma makinasi aldim vs ama kendi emmek.istemeyince cok mudahale olamadim.

İste bende şu keyfi için bırakan emzirmeyen giden grup bizim kıstasımiz degil benim kıstasım değil en azından onu anlatmaya çalıştım ..yeri geldi bende sana katıldım yeri geldi destek verip gayette güzel cevap yazdım bence fazla hassassn yada bu ara hassas donemindesin saglikla kucakla ins...aminn herkesi gönlüne gore versin .

Yanlis anlasilma oldu kizlar
Haklisin canim benim cevremde de var "gunullu emzirmeyen"
Sukur 6 ay emdi.
Benim.sutum cok fazlaydi cok sukur ama hep istemeyerek emdi.
Sut sagma makinasi aldim vs ama kendi emmek.istemeyince cok mudahale olamadim.
Yani bunu diyorum bazen insan ne yaparsa yapsin durum sekillendiriyor olayi keske emseydi ama emmedi ise de keyfi bilir hicbisey dört dörtlük olamıyor takma canım

Sen yeterki gel sarmalar sana kurban olsun:))
canım çok güzel bende almayı düşünüyorum ama henüz erken onun için ilerde alırım mutlaka:))

Ben de dr oetker kek yaparım ama kimse gelmex o zaman hehehe:)
ben gelirim doktor öetker keklerine bayılıyorum

İyi geceler kızlar Bugün hastaneye gittim hem kendimi hemde oğluşumu doktoruna gösterdim hırıltı için ventolin verdi doktorumuz..

Bende kulak bırın boğaza gittim burnum çok kötüymüş flim istedi herhangi birgün çektir dedi ama mutlaka çektirmem gerekiyormuş
İlaç verdi gribim için içtiğim anda kendime geldim ordanda annemlere geçtim ablam gelmişti biraz abdullaha baktılar bende dinlendim kendime geldim..
Abdullahım da biraz iyişükür dün bütün gece yatmadı en sonunda babasıile battaniyede salladık yattı kuzumbizden durumlar bu..

gunaydinnn fistik annelerrr
ne geceydi yineee uykusuz bol uyanmali birdaha yatmamali (( uyusamm soyle hatta 24 saat gun bitse yinede uyusamn bnmde en sevdigim smile bu sanirim uykusuzluktan kizarmis gozler ve elde sigara :)) icmiyorum cok
oldu birakali ama bir turk kahvesi esliginde muhabbet dostlar cikolatali bir tane icebilirim yani fena olmazdi
ahhh eflalim farkindayim hic aktif degilim bu aralar enerjim yok uykusuzum o yuzdende mutlu degilim malesef
dun hece hep azarladim kucucuk subyani uyaniyor diye ,sanki o cok kalkmak istermi kimbilir ne derdi var neresi agriyo bilmiyorum
boyle ne yalan soyliyim cok zor geliyor cocuk bakmak,sanirim bunalimdayim yine ne kadar annm ablam yakin olsalarda gezsekte insan yine kafa dengi bir arkdsi olsun istiyor malesef yakinimda oda yok,birazcik oglusum buyurse belki onada gerek olmucak sohbet edicez onunla
baksana saka maka 1 yil olucak nerdeyse dun gibiydi sanki

birazcik nesem gelsin yine aktif olurum soz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…