Niye gönüllü emzirmeyelim ya gayette sabaha kadar canımızı çıkarıyor oda tadını çıkarıyor tentene temasa devammCanım en önemlis ilk altı ay, bunu almış ya hiç üzülme. Millet gönüllü emzirmiyor. Ben de artık kızımı emziremiyorum biz de 10 aylıkken bırakmış olduk ama buna şükür diyorum:) ne yapalım...
Canım daha erken değil mi bu masalar için? Evde boşuna yer kaplaycak tırmanacak devirecek? Çok hoş güzelmiş alırsan güle güle kullan ikea da da beyazları var, bunu da beğendim ama erken gibi geldi bana..
Bilmem yiğit pek aglamadi dediğim gibi acı hissetmiyo ama korktuğu için aglayabilir . Aglamadan bişey olmaz ya hicmi aglamiyolarBebek kıpır kıpır olup ağladığı için ve anne babalar bebeğe dayanamadığı için tamamen uyutuyorlar sanırım..
AynenNiye gönüllü emzirmeyelim ya gayette sabaha kadar canımızı çıkarıyor oda tadını çıkarıyor tentene temasa devamm
gönüllü emziriyorlar ne kız :)Canım en önemlis ilk altı ay, bunu almış ya hiç üzülme. Millet gönüllü emzirmiyor. Ben de artık kızımı emziremiyorum biz de 10 aylıkken bırakmış olduk ama buna şükür diyorum:) ne yapalım...
Canım daha erken değil mi bu masalar için? Evde boşuna yer kaplaycak tırmanacak devirecek? Çok hoş güzelmiş alırsan güle güle kullan ikea da da beyazları var, bunu da beğendim ama erken gibi geldi bana..
aynen :)Niye gönüllü emzirmeyelim ya gayette sabaha kadar canımızı çıkarıyor oda tadını çıkarıyor tentene temasa devamm
Niye üstünüze alındınız anlamadım ki..Niye gönüllü emzirmeyelim ya gayette sabaha kadar canımızı çıkarıyor oda tadını çıkarıyor tentene temasa devamm
gönüllü emziriyorlar ne kız :)
aynen :)
Canım en önemlis ilk altı ay, bunu almış ya hiç üzülme. Millet gönüllü emzirmiyor. Ben de artık kızımı emziremiyorum biz de 10 aylıkken bırakmış olduk ama buna şükür diyorum:) ne yapalım...
Evet canim 1.5 yasinda ancak oturur sanirim. Simdiden kalabalik etmeye gerek yok ama esime simdiden ikna etmeye calisayim :)Bence cok guzel, benim arkadaslarimda hep kullaniyorlar, 1bucuk yasina gelince tam olur insallah
Pinking Tree niye alınalım zamanında çok fazla emme muhabbeti geçtiğinde arkadsslari emzirirken şahsım adına biraksa bile 6 ay sonra umrum degil yeter 6 ay diye benim niye alinayim sen alındın esas o kastettigini direk yazmayınca emzirenler diye soyleyince bi çoğumuzda emziirnce senin soyledigine itafen söyledim
Evet yanlış okumusum..pardon neden alevlendiriyorsun ki yanlış anladiniz desene ben smile koydum ama neyse herkesin durumu şartı ne getiriyorsa emzirir emzirmez abartı her zaman zorEmzirenler demedim. "Millet gönüllü emzirmiyor." Dedim. Emzirenlerin bahsi bile yok, emzirmeyenlerin bahsi var.
Pinking Tree niye alınalım zamanında çok fazla emme muhabbeti geçtiğinde arkadsslari emzirirken şahsım adına biraksa bile 6 ay sonra umrum degil yeter 6 ay diye benim niye alinayim sen alındın esas o kastettigini direk yazmayınca emzirenler diye soyleyince bi çoğumuzda emziirnce senin soyledigine itafen söyledim
Emzirenler demedim. "Millet gönüllü emzirmiyor." Dedim. Emzirenlerin bahsi bile yok, emzirmeyenlerin bahsi var.
İste bende şu keyfi için bırakan emzirmeyen giden grup bizim kıstasımiz degil benim kıstasım değil en azından onu anlatmaya çalıştım ..yeri geldi bende sana katıldım yeri geldi destek verip gayette güzel cevap yazdım bence fazla hassassn yada bu ara hassas donemindesin saglikla kucakla ins...aminn herkesi gönlüne gore versin .Alındım mı, kırıldım mı bilmiyorum.
Safransari emziremediği için üzülmemesi adına böyle söyledim. (He ben iki yıl emzirmek isterdim allah biliyor ama nasip olmadı. Emzirince kanamam oldu.)
Kimseyi de hedef göstermedim.
I imspecial iş için çocuklarını bıraktığında da "sen gezmeye gitmiyorsun, onlar için çalışıyorsun. Millet keyif için bırakıyor." Demem kadar genel bir şeydi.
Her zaman tutumum kimseyi kırmamak ve iyiniyetten yana. Bunun aksinin olduğunu düşündüğümde de uzak dururum. Benim yapım da böyle.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Yani bunu diyorum bazen insan ne yaparsa yapsin durum sekillendiriyor olayi keske emseydi ama emmedi ise de keyfi bilir hicbisey dört dörtlük olamıyor takma canımYanlis anlasilma oldu kizlar
Haklisin canim benim cevremde de var "gunullu emzirmeyen"
Sukur 6 ay emdi.
Benim.sutum cok fazlaydi cok sukur ama hep istemeyerek emdi.
Sut sagma makinasi aldim vs ama kendi emmek.istemeyince cok mudahale olamadim.
Canim sen millet gönüllü emzirmiyor diye genelleme yaparak yazmisin buna ithafen dendi . Neyse yanlış anlaşılma oldu kızlar gerilmeyelim bncedeEmzirenler demedim. "Millet gönüllü emzirmiyor." Dedim. Emzirenlerin bahsi bile yok, emzirmeyenlerin bahsi var.
Sen yeterki gel sarmalar sana kurban olsun:))Sağol canim güzel düşüncelerin iciniçim dışım bir malum hakkımda yazmadığım kalmadı neysek o ya gercekten birbirimizin evine gitsek esyalarin yeri belli praline dediği gibi ne nerde hic zorlanmayız, kim ne yemeyi seviyor ne giymeyi seviyor çogu seyi biliyoruz minione deyince waffle geliyor aklıma ona gitsek waffle isterim:) aysimason dan sarma:) @Duha22 den aglayan kek:) senden su irmikli jelibonla süskedigin tatlıdan:) aklima geldikce yazicam dur kimden ne istiycegimi ay konuyu nerden nereye getirdim
canım çok güzel bende almayı düşünüyorum ama henüz erken onun için ilerde alırım mutlaka:))Kizlar
Ust komsumun 2.5 ve 4 yasinda kizlari var. Kucuk sandalyelerinde cok guzel oturuyorlar resimler boyamalar yapiyorlar oyunlar oynuyorlar
Onlarinki pepeli ucuz masa sandelye
Bende bu modeli cok begeniyorum. Masa sandalye 150 ye denk geliyor. Alsam 7 yasina kadar kullanir gibime geldi. Sizce????Eki Görüntüle 1701317
ben gelirim doktor öetker keklerine bayılıyorumBen de dr oetker kek yaparım ama kimse gelmex o zaman hehehe:)