2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
maşallah paşaya

bende başlamak istiyorum ama hava değişiminden sanırım azcık ateşli ve bitkin şu an ferber yöntemini deneyeyim,diyorum sen nasıl yaptın canm

Merhaba kızlar
dun akşam geldik ama oğluşu hasta ettik biraz kırıklığı var ve gece 38.4tu ateşi ateş düşürücü verdim ama hiç,iştah yok sevdiği seylerimi vereyim napayım
bayadır ayakta sallanmak istemiyordu kucakta pış pış yada salıncağında uyuyordu şimdi ayağıma aldım uyudu.kaçıp gidecek takati yok yavrumun
bu arhanın 5.ateş yükselip halsizliği falan çok sık hasta oluyorlar sanki bana mı öyle geliyor acaba anne sütleri fayda etmedi yani diye düşünüyorum tecrübeli anneler normal mi bu

maşallah paşaya

bende başlamak istiyorum ama hava değişiminden sanırım azcık ateşli ve bitkin şu an ferber yöntemini deneyeyim,diyorum sen nasıl yaptın canm
Valla canım benim cumartesi akşamı iyice uykusu geldi yatırdım kendimde yattım yanına önce parmak emerek döndü durdu ( uykusu çok geldiği için kafasını yastıktan kaldıramıyodu zaten) baktım durmıcak yanağını okşadım ninni söyledim bi 5 dakika içinde uyudu. Dün gündüz çanakkaleye gittik geldik yolda arabada uyudu zaten. Akşamda baya direndi ben yatırdım o kalktı ben yatırdım o kalktı ama baya uykusu vardı yine bi süre ellemedim oynadı perdeyle falan sonra emzirdim yatırdım bikaç kere döndü sonra uyudu kaldı. Az öncede uykusu geldi gitti yattı yastığına kendisi. azcık döndü uyudu :) ( bu arada ben onun yer yatağını kaldırmıyorum kenarda duruyo). Böyle işte ben pek bişey yapmadım yani kendisi hazırmış sanırım :)
Uyuyodu şimdide komşunun oğlu zile basınca uyandı yatak keyfi yapıyo paşam şuanda :)
Böyle 1 hafta alışsın kendisi uyumaya haftasonu yatağında uyutmayı denicem bakalım.

Bitti mi tatil :)
her güzel şey gibi bitti canım :)

çok doğru dedin bebeğin hazır olması önemli olan
bende bu tatili bekledim,dönüş te uygulayacaktık uyku eğitimi ama şimdi hastalandırdık yine beklemedeyiz,
yani ayakta sallamaya bile razı oldum düşün kucakta pış pış dediğim öyle kucağıma yatıp popo pışlamak değil hem arhanı kucağımda sallıyorum hemde kendim zıplayarak evi dolaşıyorum ayakta sallamak nimetmiş dedim okadar yani

Çook geçmiş olsun canım ya az önce yazmayı unutmuşum. En kısa zamanda sağlığına kavuşur Arhantos inşallah.

Çook geçmiş olsun canım ya az önce yazmayı unutmuşum. En kısa zamanda sağlığına kavuşur Arhantos inşallah.
canım sağol
sağlıklı şeyler yesin diye deli oluyoruz şimdi benimki burçak bisküvi yiyor ama onuda yemese aç hali,de yok yattığı yerden yemeye çalışıyor :) ama yanına mandalina sıktım dengeliyoruz

İstersek gün belirleyelim öyle verelim.. Gerçi herkes bebekli aynı zamanda vermek zor olur dersek aralıklı tarih veririz:)

Ohhh sonunda, ya iki gün şiştim resmen kk sız:) oğlanı salkarken tabletten giriyordum:)

Hanımlar olur ya göğsünüz şişerse çözüm buldum, sütyeninizin içine sabun koyun:) geçti şükür:)
Günaydın kk nin en hoş anneleri ne büyük boşluk gurbetti yaa neden kk hacklendi acaba nasılsınız herkes iyi mi biz iyiyiz sizleri özledik coook öpüyorum
Bakim varmis guya
Cok sukur kavustuk
Bende bosluga dustum

Senin yapman.ha sonra dagittigi mutfagi toplayacaksa o ayri...
Gecmis olsun kuzuya da sana da:)

Yaşasın
Bir an sizinle bidaha konuşamıyacam diye çok korktum:))

@Girlboymom hoş gelmişsiniz canım sefalar getirmişsiniz :))
Ay ne güzel olur gerçekten gelseniz benden sana ve kuzularına gelsin sesim kötü ama:))

C Cucu canım bize uyar herşey ama aynı anda teslim olmaz kimisi yakın kimiside uzak bu arada geçmiş olsun kuzuya allah şifa versin..

Bi kere ben hamileyken sırtım ağrıyordu ramazandı eşim yemek yaptı yemek dediğimde menemen:)) neyse bana şu nerde bı nerde demesinden gına gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…