maşallah paşayaYa bu kadar kolay olacağını bileydim bunca zaman sallarmıydım ayağımda yaa. Şimdi yine uykusu geldi Çağlar'ın gitti yastığına koydu kafayı yine azcık döndü ve uyuduu kendisii. Maşallah benim oğluma ya :) darısı tüm bebişlerinizin başınaa. Bide yatağında uyusa tadından yenmicekk :)
Valla canım benim cumartesi akşamı iyice uykusu geldi yatırdım kendimde yattım yanına önce parmak emerek döndü durdu ( uykusu çok geldiği için kafasını yastıktan kaldıramıyodu zaten) baktım durmıcak yanağını okşadım ninni söyledim bi 5 dakika içinde uyudu. Dün gündüz çanakkaleye gittik geldik yolda arabada uyudu zaten. Akşamda baya direndi ben yatırdım o kalktı ben yatırdım o kalktı ama baya uykusu vardı yine bi süre ellemedim oynadı perdeyle falan sonra emzirdim yatırdım bikaç kere döndü sonra uyudu kaldı. Az öncede uykusu geldi gitti yattı yastığına kendisi. azcık döndü uyudu :) ( bu arada ben onun yer yatağını kaldırmıyorum kenarda duruyo). Böyle işte ben pek bişey yapmadım yani kendisi hazırmış sanırım :)maşallah paşaya
bende başlamak istiyorum ama hava değişiminden sanırım azcık ateşli ve bitkin şu an ferber yöntemini deneyeyim,diyorum sen nasıl yaptın canm
Bitti mi tatil :)Kk ya nolmuştu ki
hehehee ben yokken kaynatamamışsınızsayfa birikmemiş
her güzel şey gibi bitti canım :)Bitti mi tatil :)
sağol canım
Çook geçmiş olsun canım ya az önce yazmayı unutmuşum. En kısa zamanda sağlığına kavuşur Arhantos inşallah.her güzel şey gibi bitti canım :)
çok doğru dedin bebeğin hazır olması önemli olan
bende bu tatili bekledim,dönüş te uygulayacaktık uyku eğitimi ama şimdi hastalandırdık yine beklemedeyiz,
yani ayakta sallamaya bile razı oldum düşün kucakta pış pış dediğim öyle kucağıma yatıp popo pışlamak değil hem arhanı kucağımda sallıyorum hemde kendim zıplayarak evi dolaşıyorumayakta sallamak nimetmiş dedim okadar yani
sağol canım
hepimiz aynı gün mu verelim,yoksa herkes istediği zaman mı ne dersiniz kızlaraysimason Pinking Tree minione @Girlboymom praline
canım sağolÇook geçmiş olsun canım ya az önce yazmayı unutmuşum. En kısa zamanda sağlığına kavuşur Arhantos inşallah.
İstersek gün belirleyelim öyle verelim.. Gerçi herkes bebekli aynı zamanda vermek zor olur dersek aralıklı tarih veririz:)
aynen canım aralıklı tarih mantıklı bu hafta içi herkese uyar mı kızlar cumaya kadar herkes ne zaman isterseİstersek gün belirleyelim öyle verelim.. Gerçi herkes bebekli aynı zamanda vermek zor olur dersek aralıklı tarih veririz:)
Ohhh sonunda, ya iki gün şiştim resmen kk sız:) oğlanı salkarken tabletten giriyordum:)
Hanımlar olur ya göğsünüz şişerse çözüm buldum, sütyeninizin içine sabun koyun:) geçti şükür:)
Bakim varmis guyaGünaydın kk nin en hoş anneleri ne büyük boşluk gurbetti yaa neden kk hacklendi acabanasılsınız herkes iyi mi biz iyiyiz sizleri özledik coook öpüyorum
Senin yapman.ha sonra dagittigi mutfagi toplayacaksa o ayri...MERHABAlarr :))
oglumla hasta olduk cook yorgunum ınanın yemek yapılacak esım ben yapıyım dedı
sıze soruyorum mutfagın dagılarak yemegın koca tarafından pısırılmesını mı Kabul edeyım yoksa hasta hasta mutfak dagılmadan ben mı yapıyım hangısı daha karlı
Bi kere ben hamileyken sırtım ağrıyordu ramazandı eşim yemek yaptı yemek dediğimde menemen:)) neyse bana şu nerde bı nerde demesinden gına gelmiştiMERHABAlarr :))
oglumla hasta olduk cook yorgunum ınanın yemek yapılacak esım ben yapıyım dedı
sıze soruyorum mutfagın dagılarak yemegın koca tarafından pısırılmesını mı Kabul edeyım yoksa hasta hasta mutfak dagılmadan ben mı yapıyım hangısı daha karlı
Bence bakım değildi kk nü çökertmişlerdi...Bakim varmis guya
Cok sukur kavustuk
Bende bosluga dustum