Teşekkür ederim canım..@t_ugba canim gecmis dogum gunun kutlu olsun :)
Gecmis dedim de gecmis ogretmenler gununuz kutlu olsun sevgili saygideger ogretmenlerim..oglusum hastaydi yazamadim o gun. en sevdigim ve hep olmak istedigim meslektir ogretmenlik..
@PINAR45aysimason I imspecial kizlar cok gecmis olsun
Bebisi veya kendi hasta olan herkese cooook gecmis olsun.
Benim oglusum da hastaydi usutmustu atesi 39 lara yukseldi kuzum inleyip duruyoducok sukur iyi simdi yavas yavas atlatiyoz allahin izniyle
Benim kizim da dun gece oyleydi canim ve ustten bi dis gelmis gerci bugun de besbucukta kalkti sabah gecicek insallah sabirr buyuyeceklerKizim.bu gece cok huysuzdu
Saat basi uyandi ve cok agladi, acayip uykusuzum
canım ağzından kız cocuklarina opturme kucağında tut yapmasin diye yaşı kaçtı çocuklar cinsel haz donemiden öyle oluyor malesef sevmek ayri bisey tabi ama ağzından opmesin hem hastalık hem saçmalıkI imspecial geçmiş olsun canım allah kuzuya şifa versin
Akşam oğlumun hırıltısı azdı neden oluyor anlamadım hastaneyd götürdüm doktor buhat ver dedi hırıltısı varmış gerçektenbuhar iyi geldi ama yatmak bilmiyor hiç bitşey yemiyor burnu felaket tıkanıyor
Bugün düşündümde görümcemin kızı geçenlerde onu ağzından öğüyordu sıkıştırıp sıkıştırıp öpüyordu görümcenin gıkı çıkmıyordu bende engel olamıyordum arkamı dönfüğüm anda öpüyordu sinir etti beni birdaha oraya gitmiycem:-(
aynen caanim zombi gibiyimKizim.bu gece cok huysuzdu
Saat basi uyandi ve cok agladi, acayip uykusuzum
Of aynen ya bende diyorum yok vermezler diyip duruyo olmadi kendim arayip izin alcam onun icinGunaydin kizlarr. Eşim kahvalti hazirliyo bugun :) bende oglani salluyorum uyucak inşallah anneside rahat rahat kahvaltisini yapucak :)
Nego naptin yer yatagini denedin mi canim?
zeynebim014 bencede gorumcen bikac saatligine izin aliversin.
Bende denemeden vermezler diyenlere uyuz oluyorum ya. Bi sor once dimi?vermezlerse ona gorre baska bisey dusunulur. benim esimde bazen hemen vermezler izin bugun diyo ben israrci olunca soruyo ve genellikle aliyo izni :)Of aynen ya bende diyorum yok vermezler diyip duruyo olmadi kendim arayip izin alcam onun icin
:) aynen evet once bi denese keske bende israrci olayimBende denemeden vermezler diyenlere uyuz oluyorum ya. Bi sor once dimi?vermezlerse ona gorre baska bisey dusunulur. benim esimde bazen hemen vermezler izin bugun diyo ben israrci olunca soruyo ve genellikle aliyo izni :)
2 buçuk yaşında canım abdullah kucağımda durmuyor oyun oynamak istiyor çocuklarfa onu. Sıkıştırıyorlar küçücük çocuğa bile yapmayın onu kucağınıza almayın diyemiyorum bi hazır cavaplark direk aysima yenge bırakmıyor oğlunu sevelim diyorlar düşün bu bırakmadığım hali bıraksam kimbilir neler olacakcanım ağzından kız cocuklarina opturme kucağında tut yapmasin diye yaşı kaçtı çocuklar cinsel haz donemiden öyle oluyor malesef sevmek ayri bisey tabi ama ağzından opmesin hem hastalık hem saçmalıktesekkur ederiz biz sadece ateşle halsizlkkle atlatıyoruz sanırım dış çıkıyor gece boyu memede mahvoldum
aynen caanim zombi gibiyim
zeynebim014 o gün kutlamaltan başka secnegin yoksa canım kutlamayi mum uflemeyi yaptirip yatıracaksın yada gündüz kutlamana gorumcen kızmazsa kutlauin gündüz izin alsın bi iki saat oda olmazsa bi fikrim kalmadi kızlarda fikr verir simdi iyi haftasonlari
Canım bende aynen 5 sene sonra 3.diyordum ama eşime diyorum ki eğer 3.icin günlük yardımcı gelmezse kesinlikle dogurmuycamSelam o kadar uykusuzum ki hala ayagimda uyuyor şu an bile, gece sabaha kadar ayağımda uyudu, ben geriye yaslanıp uyukluyorum, disten azcık uykusuda gittidayanamıyorum artık uykusuzluğa, bütün gece üstüm açık haldeyim, sol göğsüm şişip duruyordu o geçti bugün sağ göğsüm çok fena şışti, doktora gidicem artık, çok sık oluyor taş gibi göğsüm, sabahtan beri emziriyorum nafile, uykusuzluk tak dedi canıma, belki bir beş sene sonra üçüncü olur diyordum tövbeler olsun canım çok yandı..
nnightsaill yok canım yapamadım, yere büyük yatak olsa beraber yatsak diyorum o da yok, kanepede yatmayı hiç sevmiyorum yatak odasına yapsam ora çok soğuk yer esiyor resmen kendimi feda edip kanepede yatıcam bu gıdişle
Hıç keyfim yok hava güneşli ama uykusuzum
Canım rüyamda seni gördüm senin evine gelmisiz abdullah la ahmet oynadı falan sonra bana dönüş yolunu tarif ettin pek güzeldi2 buçuk yaşında canım abdullah kucağımda durmuyor oyun oynamak istiyor çocuklarfa onu. Sıkıştırıyorlar küçücük çocuğa bile yapmayın onu kucağınıza almayın diyemiyorum bi hazır cavaplark direk aysima yenge bırakmıyor oğlunu sevelim diyorlar düşün bu bırakmadığım hali bıraksam kimbilir neler olacak
Göğsün neden şişiyokiOhhh sonunda, ya iki gün şiştim resmen kk sız:) oğlanı salkarken tabletten giriyordum:)
Hanımlar olur ya göğsünüz şişerse çözüm buldum, sütyeninizin içine sabun koyun:) geçti şükür:)