- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
10 aylıkken de yaparlar mı canım?Canim biz narkozsuz sünnet yaptırdık sadece pipisini uyusturdular . her hastanede yapılmıyor sen bi araştır bence . Biz çocuk cerrahina yaptirdik
teşekkürler canım. bayılttıkları için yaptırmayabilirim.canım ne güzel geçmiş günün hakediyorsun sen b u güzellikleri, çicek veren smile:)
benim ki hep düzenli olur canım diger ayı bekle yine öyle olursa doktora git bence
b
canımsen gitmesende annenle yaşadikları için yine baş başa kalamayacaklardı:)
çok gecmiş olsun canım
sizede gec, is olsun canim 20 lik zordur
oy kıyamam kuzuya Rabbim sifa versin
canim burnu hala akıyor dişte çıkıyor bu aralar yapışık ikizim gibi:)
ay canim cok geçmiş olsun neyse ki kv aynı binada iyi kötü faydası olur torunları için yapar mutlaka, inşallah cabuk gecer bolca paca çorbası ic, ablamin kırık bacağı çabucak iyileşmişti, dr tavsiyesi
canım cok gecmis olsun benim minikte hasta hala, evet maalesef bayıltıyorlar
içimi rahatlattin canım bizim ameliyata az kaldı
mutlaka elbise giymelisin
tepki vermiyceksin
sağolsun
nice sağlıkli huzurlu yıllara cañim arhanla eşinle doğacak bebelerinle:)
sağlıkla buyusun bebeğiniz:)
canim yalnız değilsin benim esim istemez oyle şatafat hos o istese bende istemem o kadar şatafatı:) önemli olan saglık huzur değil mi evimde huzurum olsun başklarıni mutlu etmek için uğraşmasamda olur, çocuklarin aklı erince kutlanması daha mantiklı geliyor bana
canım hareket etmed3n aglamadan nasil oldu?
İyiyiz canim cok sukur. Bir aksilik yok.Sürünüp gidiyoruz canım:) önceden yuvarlanırdık şimdi sürünür olduk:)
Sen nasılsın bebişin büyümüş maşallah kızıma:)
Mevsim gecislerinde oluyor bazen canim.Birde sorum olacak güzel anneler benim regl 6 kasımdı 19 gün sonra tekrar oldum bugün sizce normal mi o zaman geç olmuştum4 gün az olmuştu şaşırdım simdi boule dengesizlik yaşıyor musunuz her şak sak ayni zamanda mi oluyorsunuz yoksa ben yorgunluktan mi oldum
Saol canımİyiyiz canim cok sukur. Bir aksilik yok.
Mevsim gecislerinde oluyor bazen canim.
Benimki de kanatıyordu ve ısırıp çekiştiriyordu bir de. Burnunu tut öyle yaptığında mecburen ağzını açacak, annem de böyle söylerdi.accısına dayanamıyorum canım bazen. çok derin ısırıyor. bırakır inşallah benim oğlum da.
Teşekkürler canım. Deniycem her yolu.Benimki de kanatıyordu ve ısırıp çekiştiriyordu bir de. Burnunu tut öyle yaptığında mecburen ağzını açacak, annem de böyle söylerdi.
Ama bize kızınca vs ya da yüzlerine yapalım diyr ilk yaptıkları şey ısırmak bir de dişlendiler çok fena oluyor( geçmiş olsun canım
Sağol canim güzel düşüncelerin icin
Benimki artik hic emmiyor birakti emmeyiBenimki de kanatıyordu ve ısırıp çekiştiriyordu bir de. Burnunu tut öyle yaptığında mecburen ağzını açacak, annem de böyle söylerdi.
Ama bize kızınca vs ya da yüzlerine yapalım diyr ilk yaptıkları şey ısırmak bir de dişlendiler çok fena oluyor( geçmiş olsun canım
sen cokk yasaaSağol canim güzel düşüncelerin iciniçim dışım bir malum hakkımda yazmadığım kalmadı neysek o ya gercekten birbirimizin evine gitsek esyalarin yeri belli praline dediği gibi ne nerde hic zorlanmayız, kim ne yemeyi seviyor ne giymeyi seviyor çogu seyi biliyoruz minione deyince waffle geliyor aklıma ona gitsek waffle isterim:) aysimason dan sarma:) Duha22 den aglayan kek:) senden su irmikli jelibonla süskedigin tatlıdan:) aklima geldikce yazicam dur kimden ne istiycegimi ay konuyu nerden nereye getirdim
Çok güzel gayet rahat kullanırKizlar
Ust komsumun 2.5 ve 4 yasinda kizlari var. Kucuk sandalyelerinde cok guzel oturuyorlar resimler boyamalar yapiyorlar oyunlar oynuyorlar
Onlarinki pepeli ucuz masa sandelye
Bende bu modeli cok begeniyorum. Masa sandalye 150 ye denk geliyor. Alsam 7 yasina kadar kullanir gibime geldi. Sizce????Eki Görüntüle 1701317
sen cokk yasaa
ama bana waffle demeyinnnnnn goresim yokkkk
hepnnightsaill in sucu cunkuuu
aklima getirdiii o gun bende yaptim ayy malzeme kacti hadi gunah olmasin du bugubde yapiyim derken 5 gece waffle yemisim o kdr biktim ondan :)))
ama senin icin bir 5 gece daha yerim bebekkkk yeterki sen isteee
Esimi ikna ederim almaya insallah :)Çok güzel gayet rahat kullanırsınıfta ben oturuyorum düşün
Nego konuyu yine yemege getirdin kizz yapma etme gözünü sevem ac geziyom bu hafta vi ac bi tok bi manken gibi olamadim yaww hehehe ama sen dedin senin suçun irmikhelvasi ypayim gideyim
Yaparlar tabikide canım bi yaş sınırı yok biz beş aylıkken yaptirdik . sadece pipisini uyusturdular zaten acimiyo seni eşini yada yanında kim geldiyse onuda aliyolar içeri siz bebegin başında onu oyaliyosunuz doktorda Sünnetini yapıyo zaten onbeş dakika sürüyor canım dediğidediğim gibi her hastane yapmiyo biz ilk başka bi hastaneye gittik orda yaptircaktik narkoz verildiğini öğrenince vazgectim büyük oğlumun doktoruna yaptirdik erenide 1,5 yaşında yaptrmistik10 aylıkken de yaparlar mı canım?
Canım en önemlis ilk altı ay, bunu almış ya hiç üzülme. Millet gönüllü emzirmiyor. Ben de artık kızımı emziremiyorum biz de 10 aylıkken bırakmış olduk ama buna şükür diyorum:) ne yapalım...Benimki artik hic emmiyor birakti emmeyi
Cok mucadele verdim ama istemedi. İlk 6 ay sadece anne sutu verdigim icin istemeyerek emiyordu. Ama ek gidaya gecimce yuzune bakmamaya basladi
Canım daha erken değil mi bu masalar için? Evde boşuna yer kaplaycak tırmanacak devirecek? Çok hoş güzelmiş alırsan güle güle kullan ikea da da beyazları var, bunu da beğendim ama erken gibi geldi bana..Kizlar
Ust komsumun 2.5 ve 4 yasinda kizlari var. Kucuk sandalyelerinde cok guzel oturuyorlar resimler boyamalar yapiyorlar oyunlar oynuyorlar
Bende bu modeli cok begeniyorum. Masa sandalye 150 ye denk geliyor. Alsam 7 yasina kadar kullanir gibime geldi. Sizce????Eki Görüntüle 1701317
Yaparlar tabikide canım bi yaş sınırı yok biz beş aylıkken yaptirdik . sadece pipisini uyusturdular zaten acimiyo seni eşini yada yanında kim geldiyse onuda aliyolar içeri siz bebegin başında onu oyaliyosunuz doktorda Sünnetini yapıyo zaten onbeş dakika sürüyor canım dediğidediğim gibi her hastane yapmiyo biz ilk başka bi hastaneye gittik orda yaptircaktik narkoz verildiğini öğrenince vazgectim büyük oğlumun doktoruna yaptirdik erenide 1,5 yaşında yaptrmistik
Sağol canim güzel düşüncelerin iciniçim dışım bir malum hakkımda yazmadığım kalmadı neysek o ya gercekten birbirimizin evine gitsek esyalarin yeri belli praline dediği gibi ne nerde hic zorlanmayız, kim ne yemeyi seviyor ne giymeyi seviyor çogu seyi biliyoruz minione deyince waffle geliyor aklıma ona gitsek waffle isterim:) aysimason dan sarma:) Duha22 den aglayan kek:) senden su irmikli jelibonla süskedigin tatlıdan:) aklima geldikce yazicam dur kimden ne istiycegimi ay konuyu nerden nereye getirdim
Bence cok guzel, benim arkadaslarimda hep kullaniyorlar, 1bucuk yasina gelince tam olur insallahKizlar