2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sağol canım biz aynı binada oturuyoruz gelip gidiyo kalmiyo .

Ohh Ohh kızlar doğumgünü hazırlıklarına baslamissiniz istediğiniz gibi olur hersey inşallah . burda da paylasirsiniz artık . Çok özendi size ben o kadar büyük bişey yapamicam malesef kimsem yok burda eşimin akrabaları var ama onlarlada pek istemiyorum kendi ailem olmayınca . biz kendi aramızda yaparız babaanne dede filan bi pasta alır keseriz evi de az süslerim çok mütevazı bi ddoğumgünü olacak bizimki :)

Hepimizinki aynı aslında pasta başında mumu üflicez bence en çnemlisi bu anın karesini yakalamak gerisi boş:)
İnsan ailesi olmayınca yapmak istemiyor sevdikleriyle kutlamak istiyor biliyorum o duyguyu:)
Hepsinin güzsl yaşları ömürleri olur inş..

Amin canım haklısın önemli olan o

Biliyorum:)) alçı ne kadar kalacak siye sormak istedm ama yanlış olmuş. Alçın ne kadar duracak?
Bende tam onu yaziyodum sabah doktora gittik kontrole cagirmislardi başka bi doktor baktı filmime çatlak yok zedelenme ve ezilme olmuş dedi cikarttirdi alciyi . bişey anlamadım biri çatlak dedi alciya aldirdtti iki gün sonrada biride çatlak yok deyip cikarttirdi alciyi doktrlarda bi alem

canım ne güzel geçmiş günün hakediyorsun sen b u güzellikleri, çicek veren smile:)
benim ki hep düzenli olur canım diger ayı bekle yine öyle olursa doktora git bence
b
canımsen gitmesende annenle yaşadikları için yine baş başa kalamayacaklardı:)

çok gecmiş olsun canım

sizede gec, is olsun canim 20 lik zordur
oy kıyamam kuzuya Rabbim sifa versin

Nego nasıl oldu kucuk kuzun i y i mi biraz daha canim?
canim burnu hala akıyor dişte çıkıyor bu aralar yapışık ikizim gibi:)

Selam kızlar iki gündür giremedim dün düştüm bacagim catlamis alciya aldılar bakanimda yok çocuklar bi yerde ev işi duruyo çok fena ya

Küçüğüde doktora götürdük dün sabah enfeksiyon çıktı beş günlük iğne yazdılar hersey üst üste geldi
ay canim cok geçmiş olsun neyse ki kv aynı binada iyi kötü faydası olur torunları için yapar mutlaka, inşallah cabuk gecer bolca paca çorbası ic, ablamin kırık bacağı çabucak iyileşmişti, dr tavsiyesi

canım cok gecmis olsun benim minikte hasta hala, evet maalesef bayıltıyorlar

içimi rahatlattin canım bizim ameliyata az kaldı

mutlaka elbise giymelisin
AngelHeart .!.:
Kızlar ya oğlum emerken canım çok yanıyor. Çok ısırıyor ben bağırınca gülüyor. Ama yara olcak artık. Sizin afacanlar da yapıyor mu böyle? Ne yapmak lazım acaba?
tepki vermiyceksin

Çok sağolun kızlar iyiki varsınız .. kv geldi bugün evi temizledi çocuklara baktı Allah razi olsun..
sağolsun
nice sağlıkli huzurlu yıllara cañim arhanla eşinle doğacak bebelerinle:)

sağlıkla buyusun bebeğiniz:)

canim yalnız değilsin benim esim istemez oyle şatafat hos o istese bende istemem o kadar şatafatı:) önemli olan saglık huzur değil mi evimde huzurum olsun başklarıni mutlu etmek için uğraşmasamda olur, çocuklarin aklı erince kutlanması daha mantiklı geliyor bana
Canim biz narkozsuz sünnet yaptırdık sadece pipisini uyusturdular . her hastanede yapılmıyor sen bi araştır bence . Biz çocuk cerrahina yaptirdik
canım hareket etmed3n aglamadan nasil oldu?

Canım bende philipsi beğeniyorum ama biraz pahalı geldi bana hem benim saçlarım çok kıvırcık değil dalgalı babyliss birde saçları yakmıyormuş elektiriklenmede olmuyor...
aynen yaa abdullahta ısırınca bide çekiyor çıldırıyorum bide bazen meme emerken da da da diyor bu aradada ısırıyor sıpa..

doğum günün kutlu olsun aralık 1 de benim doğum günüm 27 ye jiriyorum yaşatız

bebeğiniz hayırlı olsun canım benim bi eltim doğum yaptı diğeridi son ayında ayağımı sürttüm ikisininde bebeği olmuyordu kaç senedir bana çok hava atıyorlardı çocukları var diye amma aalah büyük işte neyse ben. Gidip görmek dahi istemiyorum ama o yumuşacık bebekleri görünce kendimden geçiyorum:)) nerden nereye daldım yine yazarken aklımdakinin hepsini yazsam roman olur

Benimki de çok ısırıyor canım tepki vermeyin filan diyolar ama ben konuşuyorum acıdı annecim artık emmeyip oynuyosan bırakalım diyorum
ben sustum bir kaç kez ama acısına dayanamadım canım. çok derin iz bırakıyor. ben de bağırıyorum. bugün ısırdıkça kafasını göğsüme bastırdım biraz engelledi sanki.

accısına dayanamıyorum canım bazen. çok derin ısırıyor. bırakır inşallah benim oğlum da.

benimki de çok ısırıyor canım. kanadı bi kez. acısına dayanılcak gibi değil. oyun sanıyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…