Sağol canım biz aynı binada oturuyoruz gelip gidiyo kalmiyo .Canım asla tepki vermeyeceksin. Benim kızım da ısırır çeker resmen sündürürdü..Nego demişti ilk yaptığında tepki vermeyin diyr. Gözlerimin içine baka baka yapardı hiç tepki vermedim ve bırakmıştı.
Aynen katılıyorum sana canım, gerçi sen baan katılmışsınkendimi tasdik eder gibi oldum heheh
Bu arada sınavlarını soracaktık soramadım, bırakmışsın okulu. Hakkında hayırlısı olsun canım, bakarsın seneye başlarsın. Her şey nasip..
Babyliss değil ama philips i kullanıyordum ravsiye ederim. Benimkiler pırasa gibi fönlü durur zaten ama ablamın bonus kafasına bile fönü çekiyor, çok iyi..
Bayıldımm bayıldımm hem konseptin farklı hem erkek bebekte ilk defa görücez:) elsa var ama o da kızlara..
İnstagranda mürdüm kids var bebeklere istediğibi dikiyoe diye biliyorım safarili kumaş falan yapıyordu mesela.
Anne oğul renk ıuyununuz olsun. Ve beyaz elbise hevesin varsa yap. Gelin gibi ol. Oğlunun ilk yaş günü çıtır anne olmuşsun şimdi yapmayıp da kırışınca mı yapacaksın:) fotolarsa güzel bi anı kalsın size. Ben pembe elbiseye göbekte(belde değil fark ettiysen:)) ) mor kurdele yapacağım. Nişan kızı gelin gibi ol.. Asla güzel olanileceklen sade olma. O kadar zayıfladın vs en özel gününde sen de hazırlan. Sen şeker büfesinden daha özelsin:) onu süslüyorsun da kendini niye süslemeyesin:) ( biz ailece gazla çalışıyoruz bu lafı ablamalr demişti bana:)) )
En önemlisi konfeti patlatma.. Çünkü bebişler korkuyor.. Biz yeğenime yapmıştık bahçede yapıyorız diye bir sürü konfet patlattık çocuk kendinden geçti:)) kızımda konfeti yapmıcam hatta davetlilern çocuklaro olur da balonları parlatır kızım da korkar diye ulaşabilecekler yerde balon olmayacak bir de fırfırlı süslü toplardan asıcam balon yerine. Patlar matlar kızım korkar gerek yok:)
Kesinlikle tepki vermemek işe yarıyor ama ben de her şeyi konuşarak anlatıyorum her zaman, bir tek bunda tepki bermedim:)
Elbise de günlük geldi canım. Sen nişan kızı gibi olmaya bak o kadar güzelliğin içinde sen de kendi güzelliğini çıkart:)
Oh çok sevindim maşallah canım allah bozmasın. Ne kadar kalacakmış peki?
Biliyorum:)) alçı ne kadar kalacak siye sormak istedm ama yanlış olmuş. Alçın ne kadar duracak?Sağol canım biz aynı binada oturuyoruz gelip gidiyo kalmiyo .
Ohh Ohh kızlar doğumgünü hazırlıklarına baslamissiniz istediğiniz gibi olur hersey inşallah . burda da paylasirsiniz artık . Çok özendi size ben o kadar büyük bişey yapamicam malesef kimsem yok burda eşimin akrabaları var ama onlarlada pek istemiyorum kendi ailem olmayınca . biz kendi aramızda yaparız babaanne dede filan bi pasta alır keseriz evi de az süslerim çok mütevazı bi ddoğumgünü olacak bizimki :)
Amin canım haklısın önemli olan oHepimizinki aynı aslında pasta başında mumu üflicez bence en çnemlisi bu anın karesini yakalamak gerisi boş:)
İnsan ailesi olmayınca yapmak istemiyor sevdikleriyle kutlamak istiyor biliyorum o duyguyu:)
Hepsinin güzsl yaşları ömürleri olur inş..
Bende tam onu yaziyodum sabah doktora gittik kontrole cagirmislardi başka bi doktor baktı filmime çatlak yok zedelenme ve ezilme olmuş dedi cikarttirdi alciyi . bişey anlamadım biri çatlak dedi alciya aldirdtti iki gün sonrada biride çatlak yok deyip cikarttirdi alciyi doktrlarda bi alemBiliyorum:)) alçı ne kadar kalacak siye sormak istedm ama yanlış olmuş. Alçın ne kadar duracak?
Canim biz narkozsuz sünnet yaptırdık sadece pipisini uyusturdular . her hastanede yapılmıyor sen bi araştır bence . Biz çocuk cerrahina yaptirdikTeşekkürler canım. Doktorla da konuşmak lazım tabi. Plastik cerrah önerdiler bize de.
canım teşekkür ederim kutlama mesajın içinhic öyle düşünme tatlım en güzeli bir resim el emeği bi pamuk ellerin taptığı kalp
Canım ne demek hepimiz unutuyoruZ yoğunluktan kusura bakar mıyımhazırlıklar çok güzel banada dikir oluyor armut.com var baktin mi pasta için falan farklı türde siparsi4 teklif sunuluyor bi incele ben onlara bakiyorum ben kızımın ve ahmetin ayni gün kutlamaya karar verdim ipek 4 yaşında ahmet 1 yaşında konsepti
katılıyorum ama ne dersek diyelim kutluyorlar gaa mutlu olmadim mi oldum hatta cocuklar doğum günüm sandılar herkes bi çeşit falan yapmış çok komikti ben utancımdan bi hal oldum ama çok mutlu oldum hatirlandigim için hediyeler umrum degildi ama güzel şeyler almışlar biz de cocuklarla beraber annelere igrendigimİ sarkilari danslari gösterdik karşılıklı workshop gibi oldu
mAşallahsana benziyor
nightsaile katılıyorum kuzum
çok haklsın
canım ne güzel geçmiş günün hakediyorsun sen b u güzellikleri, çicek veren smile:)Kızlar masallahdeyim en özel öğretmenler günümdü önce okulda müdürümuz çok gusel bi program yapmış öğretmen arkadsslarla ismimize özel anahtarlik yaptirmis oturacağımiz yerlere isimler yazilmis öğretmen olarak ilk kez bu kadar değerli hissettim kendimi meslegimi bin kez daha sevdim cocuklairma sarılarım geldi sarildim öğlen velilerimizin süprizi hsotu aksamda okul olarak eşli yemegimizi vardı ve esim ilk kez beni kırmadı gittik coook güzeldi dans bilem ettik tek buruk kaldığım ahmeti 3.5 saat bakıcıya birkatim ama değdi Allahım tayinim cikmadan bana güzel bi gün yasatti insalah gittigim okulda güzle olur seneye ahmet kuzum uyudu sizi seviyorum
benim ki hep düzenli olur canım diger ayı bekle yine öyle olursa doktora git benceBirde sorum olacak güzel anneler benim regl 6 kasımdı 19 gün sonra tekrar oldum bugün sizce normal mi o zaman geç olmuştum4 gün az olmuştu şaşırdım simdi boule dengesizlik yaşıyor musunuz her şak sak ayni zamanda mi oluyorsunuz yoksa ben yorgunluktan mi oldum
canımsen gitmesende annenle yaşadikları için yine baş başa kalamayacaklardı:)Bu arada bizim gelin dugun yaptik ama hala ogrenci Karabükte kardesim e zor oluyo tabi
Tatil filan ya da vize sonralari kacamak yapiy geliyo
aksi gibi pazartesi o otobusten eve geldi biz de arkasindan ablam ben kardesimle geldik anneme(birlikte oturyrlar annemle).....iki gundur de burdayim kotu gorumcemiyim ne....
Esim diyo ki gitme gitme hic dogru degil yeni kavustu onlar diye....beni zorda birakiyo
Odalarina girip de aralarinda karakedimi oluyrum mubarek ne olcak dedim ama yine cekiniyrm valla
araba yi alıp gelse de gitsek bariii:)
çok gecmiş olsun canımKızlaar kızlaar vugün eşimin yipenine gittim ordanda eltime orda kalacaktım abdullah birden burun akıntısı öksürük ve ateşi çıktı zehir etti bana bende zaten hastaydım garinim rşimi gece gece yatağından çıkarıp gel bizi al dedim şimdi evdeyim uyudu şükür
sizede gec, is olsun canim 20 lik zordur4köpek 4 azı canım
Sormaaa valls( hbir gece diğer geceye benzemiyor ,çıksalarda rahatlasakkk
Bende gecn hafta üst 20 lil çektğrdimmm
Ayyy acımadı ama çok zor çekildi çok ağrım oldu halende düzelmiş değil
Ana oğul dişimiz ağrıyorr
oy kıyamam kuzuya Rabbim sifa versinTam uyudu derken tıkanarak uyandı oğlum okadar tıkanmışki nefes almakta zorlanıyordum hemen acile götürdük kulakları ve boğazı iltihaplanmış ondan öyle huzursuzdu kuzum
İğne yaptılar antibyotik ve kulak içinde damla verdi doktor eve geldik şimdi uyudu biraz evi topladım bende çok fena hastayım nize kim bakacaaaak(
canim burnu hala akıyor dişte çıkıyor bu aralar yapışık ikizim gibi:)Nego nasıl oldu kucuk kuzun i y i mi biraz daha canim?
Selam kızlar iki gündür giremedim dün düştüm bacagim catlamis alciya aldılar bakanimda yok çocuklar bi yerde ev işi duruyo çok fena ya
ay canim cok geçmiş olsun neyse ki kv aynı binada iyi kötü faydası olur torunları için yapar mutlaka, inşallah cabuk gecer bolca paca çorbası ic, ablamin kırık bacağı çabucak iyileşmişti, dr tavsiyesiKüçüğüde doktora götürdük dün sabah enfeksiyon çıktı beş günlük iğne yazdılar hersey üst üste geldi
canım cok gecmis olsun benim minikte hasta hala, evet maalesef bayıltıyorlarMerhaba kızlar...
Grip oğlumdan bana bulaştı. Oğlum da daha atlatamadı. Göz nezlesi olmuş. Bi de öksürük ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Çok şükür ki kilo vermemiş. Kilo almamış ama vermemiş te. Boyu da 1,5 cm uzamış. Kan değeri 12,6 çıktığı için kan şurubunu bırakabilirsiniz dedi doktorumuz. Sünnet işini ise 10 aylık olduğu için bayıltarak yapıyorlarmış. O yüzden ürktüm. Yaptırmayabilirim.
içimi rahatlattin canım bizim ameliyata az kaldıGecmis olsun canim. Bizimkide 7 aylikken bayiltilarak yapildi. Kisa sureli bayiltiyolar zaten caglari aldilar ameliyathaneye 20 dakika sonrq yari baygin sekilde cikti. Ciktijtan sonra 45 dakika kadar surekli agladi sevdigi bi sarki vardi onu acinca sustu yada narkozun etkisi gecti ozamqnq bilmiyoz artij ve uyudu. Uyandigindada hersey normale donmustu cok sukur :) siz bilirsiniz tabide bence yaptiriverin
mutlaka elbise giymelisinKızlar fikirlere ihtiyacım var doğum günü konusunda kafam çorba oldu. Kar konsepti olacak mavi beyaz gri renkler hakim olacak ama bu soğukluğu kırmak için aralara Mordan karcicegi süslemeleri yapmak istiyorum. Kafam kıyafet konusunda karışık birebir kombin sevmiyorum yani hani çocukla aynı olcaz diye tuller filan giyiyo ya anneler hoşuma gitmiyo ama yine de bi uyum olsun istiyorum. Dümdüz elbise istiyodum aslında kıyafet ve salimin renklerini oğlusa uydururum diyodum ama pazar kahvaltısı arkasından pasta kesimi şeklinde bi kutlama yapmayı düşünüyoruz dümdüz kıyafet çok abiye olur gibi geldi. Nette şu etekle gömleği buldum bunları kombin yapsam kurdeleyi de mor taksam ( oğlusun kiyafetinde de olur mor) nasıl olur sizce? Ya da başka fikirleriniz var mı ( gri etek beyaz gömlek ) Eki Görüntüle 1700189 Eki Görüntüle 1700180
tepki vermiyceksinAngelHeart .!.:Kızlar ya oğlum emerken canım çok yanıyor. Çok ısırıyor ben bağırınca gülüyor. Ama yara olcak artık. Sizin afacanlar da yapıyor mu böyle? Ne yapmak lazım acaba?
sağolsunÇok sağolun kızlar iyiki varsınız .. kv geldi bugün evi temizledi çocuklara baktı Allah razi olsun..
nice sağlıkli huzurlu yıllara cañim arhanla eşinle doğacak bebelerinle:)Selam canlar dun doğum günumdu, esim samimi oldugumuz bi aile var onlari almis pasta almis bana supriz yapacajlardi ki bastim suprizlerini :) mutfaktan salona giderken dis kapidan sesleri geliyordu mumlari yakmaya çalışıyorlar bende kapıyı açtım iyiki dogdum heheheheee diye hepsi sok
Neyse kapiyi tekrar kapattim formalite cekim yaptik :)
Ama sonra eski is yerimdeki arkadaslar geldi catkapi pastatla onuda ufledim kapida cok mutlu oldum hepsine 27olduk hadi hayirlisi
sağlıkla buyusun bebeğiniz:)Hayirli mutlu sağlıklı sabahlar canlarim
ne olmus boyle hastayiz yavrular hasta cokkk gecmis olsun hepimize de.@pınar45 cokkk gecmis olsun alcida ayakla en hareketli zananinolan bebekle ins hemen gecer canim:)
Biz de aksam döndük evimize.annemde ne rahatti is yapiyrfum ama az burda arkamdan geliyo işler o kadar cok....dün merkezdeyken eltim sezaryenle dogum yaptı haxir ordayken gittik hastaneye oyyyy yumuşacık masum bi kızımız oldu abdullah yaninda kocamannn abi oldu....
canim yalnız değilsin benim esim istemez oyle şatafat hos o istese bende istemem o kadar şatafatı:) önemli olan saglık huzur değil mi evimde huzurum olsun başklarıni mutlu etmek için uğraşmasamda olur, çocuklarin aklı erince kutlanması daha mantiklı geliyor banaOhh Ohh kızlar doğumgünü hazırlıklarına baslamissiniz istediğiniz gibi olur hersey inşallah . burda da paylasirsiniz artık . Çok özendi size ben o kadar büyük bişey yapamicam malesef kimsem yok burda eşimin akrabaları var ama onlarlada pek istemiyorum kendi ailem olmayınca . biz kendi aramızda yaparız babaanne dede filan bi pasta alır keseriz evi de az süslerim çok mütevazı bi ddoğumgünü olacak bizimki :)
canım hareket etmed3n aglamadan nasil oldu?Canim biz narkozsuz sünnet yaptırdık sadece pipisini uyusturdular . her hastanede yapılmıyor sen bi araştır bence . Biz çocuk cerrahina yaptirdik
Canım bende philipsi beğeniyorum ama biraz pahalı geldi bana hem benim saçlarım çok kıvırcık değil dalgalı babyliss birde saçları yakmıyormuş elektiriklenmede olmuyor...Canım asla tepki vermeyeceksin. Benim kızım da ısırır çeker resmen sündürürdü..Nego demişti ilk yaptığında tepki vermeyin diyr. Gözlerimin içine baka baka yapardı hiç tepki vermedim ve bırakmıştı.
Aynen katılıyorum sana canım, gerçi sen baan katılmışsınkendimi tasdik eder gibi oldum heheh
Bu arada sınavlarını soracaktık soramadım, bırakmışsın okulu. Hakkında hayırlısı olsun canım, bakarsın seneye başlarsın. Her şey nasip..
Babyliss değil ama philips i kullanıyordum ravsiye ederim. Benimkiler pırasa gibi fönlü durur zaten ama ablamın bonus kafasına bile fönü çekiyor, çok iyi..
Bayıldımm bayıldımm hem konseptin farklı hem erkek bebekte ilk defa görücez:) elsa var ama o da kızlara..
İnstagranda mürdüm kids var bebeklere istediğibi dikiyoe diye biliyorım safarili kumaş falan yapıyordu mesela.
Anne oğul renk ıuyununuz olsun. Ve beyaz elbise hevesin varsa yap. Gelin gibi ol. Oğlunun ilk yaş günü çıtır anne olmuşsun şimdi yapmayıp da kırışınca mı yapacaksın:) fotolarsa güzel bi anı kalsın size. Ben pembe elbiseye göbekte(belde değil fark ettiysen:)) ) mor kurdele yapacağım. Nişan kızı gelin gibi ol.. Asla güzel olanileceklen sade olma. O kadar zayıfladın vs en özel gününde sen de hazırlan. Sen şeker büfesinden daha özelsin:) onu süslüyorsun da kendini niye süslemeyesin:) ( biz ailece gazla çalışıyoruz bu lafı ablamalr demişti bana:)) )
En önemlisi konfeti patlatma.. Çünkü bebişler korkuyor.. Biz yeğenime yapmıştık bahçede yapıyorız diye bir sürü konfet patlattık çocuk kendinden geçti:)) kızımda konfeti yapmıcam hatta davetlilern çocuklaro olur da balonları parlatır kızım da korkar diye ulaşabilecekler yerde balon olmayacak bir de fırfırlı süslü toplardan asıcam balon yerine. Patlar matlar kızım korkar gerek yok:)
Kesinlikle tepki vermemek işe yarıyor ama ben de her şeyi konuşarak anlatıyorum her zaman, bir tek bunda tepki bermedim:)
Elbise de günlük geldi canım. Sen nişan kızı gibi olmaya bak o kadar güzelliğin içinde sen de kendi güzelliğini çıkart:)
aynen yaa abdullahta ısırınca bide çekiyor çıldırıyorum bide bazen meme emerken da da da diyor bu aradada ısırıyor sıpa..Valla aklim gidiyor isirinca, tepki vermemek bi yana arhani firlatip ayaga kalkip ziplayasim gelyorama cok isirmiyor benm ki nadiren
Bide emmeye zorlarsam isiriyor
Canim kuzenim kullaniyordu cok güzel memnundu
Aaa unuttum hemen atiyorum canim
Ben de yapamadim eflalim bilen soylesin lütfen
doğum günün kutlu olsun aralık 1 de benim doğum günüm 27 ye jiriyorum yaşatızSelam canlar dun doğum günumdu, esim samimi oldugumuz bi aile var onlari almis pasta almis bana supriz yapacajlardi ki bastim suprizlerini :) mutfaktan salona giderken dis kapidan sesleri geliyordu mumlari yakmaya çalışıyorlar bende kapıyı açtım iyiki dogdum heheheheee diye hepsi sok
Neyse kapiyi tekrar kapattim formalite cekim yaptik :)
Ama sonra eski is yerimdeki arkadaslar geldi catkapi pastatla onuda ufledim kapida cok mutlu oldum hepsine 27olduk hadi hayirlisi
bebeğiniz hayırlı olsun canım benim bi eltim doğum yaptı diğeridi son ayında ayağımı sürttüm ikisininde bebeği olmuyordu kaç senedir bana çok hava atıyorlardı çocukları var diye amma aalah büyük işte neyse ben. Gidip görmek dahi istemiyorum ama o yumuşacık bebekleri görünce kendimden geçiyorum:)) nerden nereye daldım yine yazarken aklımdakinin hepsini yazsam roman olurHayirli mutlu sağlıklı sabahlar canlarim
ne olmus boyle hastayiz yavrular hasta cokkk gecmis olsun hepimize de.@pınar45 cokkk gecmis olsun alcida ayakla en hareketli zananinolan bebekle ins hemen gecer canim:)
Biz de aksam döndük evimize.annemde ne rahatti is yapiyrfum ama az burda arkamdan geliyo işler o kadar cok....dün merkezdeyken eltim sezaryenle dogum yaptı haxir ordayken gittik hastaneye oyyyy yumuşacık masum bi kızımız oldu abdullah yaninda kocamannn abi oldu....
ben sustum bir kaç kez ama acısına dayanamadım canım. çok derin iz bırakıyor. ben de bağırıyorum. bugün ısırdıkça kafasını göğsüme bastırdım biraz engelledi sanki.Benimki de çok ısırıyor canım tepki vermeyin filan diyolar ama ben konuşuyorum acıdı annecim artık emmeyip oynuyosan bırakalım diyorum
accısına dayanamıyorum canım bazen. çok derin ısırıyor. bırakır inşallah benim oğlum da.Canım asla tepki vermeyeceksin. Benim kızım da ısırır çeker resmen sündürürdü..Nego demişti ilk yaptığında tepki vermeyin diyr. Gözlerimin içine baka baka yapardı hiç tepki vermedim ve bırakmıştı.
benimki de çok ısırıyor canım. kanadı bi kez. acısına dayanılcak gibi değil. oyun sanıyor herhalde.Valla aklim gidiyor isirinca, tepki vermemek bi yana arhani firlatip ayaga kalkip ziplayasim gelyorama cok isirmiyor benm ki nadiren
Bide emmeye zorlarsam isiriyor
Canim kuzenim kullaniyordu cok güzel memnundu
Aaa unuttum hemen atiyorum canim
Ben de yapamadim eflalim bilen soylesin lütfen