Merhaba anneler:)
Canım peditus ne anlamamıştım bile ama sen deyince baktım bizim hastanenin verdiği ilaç listesinde de o var, kullanılmasını tavsiye etmediklerini yazmışlar seyahet edenler için...
Yarama parmak bastın. Kızıma ne mama ne bir şey alıyor. Zorda kalınca bezini e mustela pişik lremibi istiyorum. Şu zamana kadar msutela dışında her türlü kremi getirdi, eczacı bunu tavsiyr etti diye ve hiçbir işe yaramıyor evde birikiyor. Başka krem değil mustela diyr çıldırıyorum:)) bezde de er seferinde ayrıntılı mesaj ve foto arıyorum:)) evde hergün baş köşede gördüğü pketi bile tanıyamıyırlar mı numara mı bilmiyorum..
Biz de 3+ da yaşardık aynısını:))
Herkes yaşıyor. Yaşamayanın evinde annes yardımcısı vardır, çocuk doğuyor kocan şoka giriyor kadın daha güçlü ama desteksiz kalıp bebekle ilgiemp yotuluyo. Sinirler gergin.. Ben bir duş alabilmenin derdindeyken eşim eski günler özledim muhabbeti yapıyordu. Yahu o günlerde gelecek şimdi acil durum. Bebek düzene girince birqz büyüyünxe hepsi düzdlecdk.
Eşin kolaya kaçıyor
Sen yorgunsub üzgündün tahammül edemiyorsun
Bir se üstüne vefat vs sıkıntılar art arda gelmiş..
Herkes aynısını benzerini yaşıyor.. İnan geçecek düzelecek.
Eşine öok duygusala bağlamadan duyguşarını anlat ve yapması gerekenler kistele.
Her gece de yanına çağır.
Hepsi geçecek:) üzme kendini. Rabbim tes vakitte gönlüne göre versn inş..
Oh kuzucuk:)) gamze annelik böyle bir şey. Çocuk bırakıp gidecek ama annesi bırakamıyor
ve hep haksızlık yaptığını erken büyürtüğünü onu bunu düşünüyor... Çalışmayan anne mi var allahaşkına. İpek seninle annesyle babasıyla ahmetiyle çok mutlu ve kızlar zaten yapı itibar ile erken olgunlaşıyor beş yaşında evlilik hayali kuruyor:))) hiç mgle düşünme.. Rabbim mutlu nesut nice yaşlarını göstersn inş hepimize.