2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba anneler:)

Dr verdi ama 2 sefer denedim ikisinde de çok aşırı kustu. Sonra internete baktık. Bazı ülkelerde yasaklanmış.
Ayrıca calpolle beraber verilirse parasetamol Zehirlenmesi oluyormuş. Ben calpol vermiştim üstüne de peditus vermiştim. Allahtan kustu kuzucum. Yoksa zehirlenecekti. Allaha emanet...
sizinle paylaşmak istedim.
Canım peditus ne anlamamıştım bile ama sen deyince baktım bizim hastanenin verdiği ilaç listesinde de o var, kullanılmasını tavsiye etmediklerini yazmışlar seyahet edenler için...

İyi geceler hatunlar misafirlerim gitti ni göz atayım dedim yarım yamalak okudum ..

Kızlar bebek bezlerini mamasını sizmi alıyorsunuz yoksa eşinizmi benim eşim alıyor ama her seferinde hangisini alacak bilmiyor mesaj at diyor gına gelfi bana insan sürekli aldığı birşeyi aklında bulundurmazmı yaa...
Yarama parmak bastın. Kızıma ne mama ne bir şey alıyor. Zorda kalınca bezini e mustela pişik lremibi istiyorum. Şu zamana kadar msutela dışında her türlü kremi getirdi, eczacı bunu tavsiyr etti diye ve hiçbir işe yaramıyor evde birikiyor. Başka krem değil mustela diyr çıldırıyorum:)) bezde de er seferinde ayrıntılı mesaj ve foto arıyorum:)) evde hergün baş köşede gördüğü pketi bile tanıyamıyırlar mı numara mı bilmiyorum..

Benimki mesajla istediğime rağmen o 4 artıyı öğrenene kadar hep 4 getirdi oğlumun kıçı sığmıyordu o bezlere yeni yeni 4ün yanındaki artıyı farketti...
Biz de 3+ da yaşardık aynısını:))

Canımm çok sağol yine de içinden geçen içimi rahatlattı inşallah iyi oluruz inşallah geçer düzelir artık korkuyorum çocuktan dolayı mı böyle olduk herkes mi böyle oluyor diye düşünmeden edemiyorum ama gerçekten içine doğan güzel his benim içimi rahatlattı Allah razı olsun
Herkes yaşıyor. Yaşamayanın evinde annes yardımcısı vardır, çocuk doğuyor kocan şoka giriyor kadın daha güçlü ama desteksiz kalıp bebekle ilgiemp yotuluyo. Sinirler gergin.. Ben bir duş alabilmenin derdindeyken eşim eski günler özledim muhabbeti yapıyordu. Yahu o günlerde gelecek şimdi acil durum. Bebek düzene girince birqz büyüyünxe hepsi düzdlecdk.
Eşin kolaya kaçıyor
Sen yorgunsub üzgündün tahammül edemiyorsun
Bir se üstüne vefat vs sıkıntılar art arda gelmiş..
Herkes aynısını benzerini yaşıyor.. İnan geçecek düzelecek.
Eşine öok duygusala bağlamadan duyguşarını anlat ve yapması gerekenler kistele.
Her gece de yanına çağır.
Hepsi geçecek:) üzme kendini. Rabbim tes vakitte gönlüne göre versn inş..

Bu gün canım ipek kuzumun doğumgünüydu bicok ozelgun gibi eşimin nöbeti malesef bugüne geldi minicik bi pasta bakicimuz ve ben ve ahmet kutladık kızım için ama nasıl sevindi... anne hani heryeri susleyecktin dedi ama ikimizde hastayız bu hafta :KK43: inşallah haftaya haftasonu kutlarız dedim coksevindi... ayrıca bugün öğretmenleri ile avm de geziye gitti ben okulda kaldım o kadar sevindim ki kızımın adına 4.yaşında ilk kez benden ayrı boyle gezdi kuzum ..indan daha çok ben ayrılma korkusu yasiyormusum :) kırdım zincirlerimi ahh ipek kuzum 4 yasindasin ve yasindan daha çok büyümek zorunda kaldın ...çalışan anne çocuğu olmann avantajı dezavantajı her calisan anne çocuğu gibi sende yaşadın...seni çok seviyorum annem..iyiki bu güzel duyguyu yasattn bana iyiki ..

geçen yıl bu zamanlar buraya yine yazmıştım günlük gibi oldu bana burası resmen o zaman ahmet karnimdaydi şimdi yanimda canım kokulu kuzularim :KK61: hepinizin bebekleri hayırlı omur yasasin hayat kısa ve zaman çok hızlı malesef q:KK51: duyguda ka bağladım ben kaçar:oops:
Oh kuzucuk:)) gamze annelik böyle bir şey. Çocuk bırakıp gidecek ama annesi bırakamıyor:KK43: ve hep haksızlık yaptığını erken büyürtüğünü onu bunu düşünüyor... Çalışmayan anne mi var allahaşkına. İpek seninle annesyle babasıyla ahmetiyle çok mutlu ve kızlar zaten yapı itibar ile erken olgunlaşıyor beş yaşında evlilik hayali kuruyor:))) hiç mgle düşünme.. Rabbim mutlu nesut nice yaşlarını göstersn inş hepimize.

Dün evlilik yıldönümümüzdü. Eşimden altın bilezik istiyordum:))) aslında isteme nedenim benim özel günlerme de önrm versin, alsın diye inada bindirdiğimdendi.

Yoksa altın hevesm yok, istesem kendim maaşımla alırım ama doğum hediyesi durumu olmayan bile alıyor benim kocam almıyro diye sinir yapmıştım: neysecime altın bilezik almamış bizim hıyarto:))) ama kürklü mont palto almış ve içim cız etti. Boşuna o kadar para vermiş, ben iki çocukla nereye gidip nerede giyeceğim:)) :KK43:(

Kızım doğduktan sonra üç kuruş harcayaamaz oldum, hiçbir şeye gerek görmüyorum, günah geliyor, bir sürü aç bebekler varken diye..

aldığına sevinemedim kısacası.. Bizden böyle.

Merhaba anneler:)

Canım peditus ne anlamamıştım bile ama sen deyince baktım bizim hastanenin verdiği ilaç listesinde de o var, kullanılmasını tavsiye etmediklerini yazmışlar seyahet edenler için...

Yarama parmak bastın. Kızıma ne mama ne bir şey alıyor. Zorda kalınca bezini e mustela pişik lremibi istiyorum. Şu zamana kadar msutela dışında her türlü kremi getirdi, eczacı bunu tavsiyr etti diye ve hiçbir işe yaramıyor evde birikiyor. Başka krem değil mustela diyr çıldırıyorum:)) bezde de er seferinde ayrıntılı mesaj ve foto arıyorum:)) evde hergün baş köşede gördüğü pketi bile tanıyamıyırlar mı numara mı bilmiyorum..

Biz de 3+ da yaşardık aynısını:))

Herkes yaşıyor. Yaşamayanın evinde annes yardımcısı vardır, çocuk doğuyor kocan şoka giriyor kadın daha güçlü ama desteksiz kalıp bebekle ilgiemp yotuluyo. Sinirler gergin.. Ben bir duş alabilmenin derdindeyken eşim eski günler özledim muhabbeti yapıyordu. Yahu o günlerde gelecek şimdi acil durum. Bebek düzene girince birqz büyüyünxe hepsi düzdlecdk.
Eşin kolaya kaçıyor
Sen yorgunsub üzgündün tahammül edemiyorsun
Bir se üstüne vefat vs sıkıntılar art arda gelmiş..
Herkes aynısını benzerini yaşıyor.. İnan geçecek düzelecek.
Eşine öok duygusala bağlamadan duyguşarını anlat ve yapması gerekenler kistele.
Her gece de yanına çağır.
Hepsi geçecek:) üzme kendini. Rabbim tes vakitte gönlüne göre versn inş..

Oh kuzucuk:)) gamze annelik böyle bir şey. Çocuk bırakıp gidecek ama annesi bırakamıyor:KK43: ve hep haksızlık yaptığını erken büyürtüğünü onu bunu düşünüyor... Çalışmayan anne mi var allahaşkına. İpek seninle annesyle babasıyla ahmetiyle çok mutlu ve kızlar zaten yapı itibar ile erken olgunlaşıyor beş yaşında evlilik hayali kuruyor:))) hiç mgle düşünme.. Rabbim mutlu nesut nice yaşlarını göstersn inş hepimize.
Tesekkur ederim ama malesef bazen kendimi gerçeklerle yuzlestiriyorum sanırım daha iyi hissediyorum ..teşekürler sizinde evlilik yıldönümÜzun kutlu olsun bice yıllara evlatlarinla

Bu gün canım ipek kuzumun doğumgünüydu bicok ozelgun gibi eşimin nöbeti malesef bugüne geldi minicik bi pasta bakicimuz ve ben ve ahmet kutladık kızım için ama nasıl sevindi... anne hani heryeri susleyecktin dedi ama ikimizde hastayız bu hafta :KK43: inşallah haftaya haftasonu kutlarız dedim coksevindi... ayrıca bugün öğretmenleri ile avm de geziye gitti ben okulda kaldım o kadar sevindim ki kızımın adına 4.yaşında ilk kez benden ayrı boyle gezdi kuzum ..indan daha çok ben ayrılma korkusu yasiyormusum :) kırdım zincirlerimi ahh ipek kuzum 4 yasindasin ve yasindan daha çok büyümek zorunda kaldın ...çalışan anne çocuğu olmann avantajı dezavantajı her calisan anne çocuğu gibi sende yaşadın...seni çok seviyorum annem..iyiki bu güzel duyguyu yasattn bana iyiki ..

geçen yıl bu zamanlar buraya yine yazmıştım günlük gibi oldu bana burası resmen o zaman ahmet karnimdaydi şimdi yanimda canım kokulu kuzularim :KK61: hepinizin bebekleri hayırlı omur yasasin hayat kısa ve zaman çok hızlı malesef q:KK51: duyguda ka bağladım ben kaçar:oops:
Fıstıkkk anneeee
Prensesin iyiki doğmuşşşş

Allah evlatlarına hayırlı ömürler yazsınn inşallahh

Ayyy kızlar:KK43:(

Dün gece kvler geldi, ben yatmıştkm kötüydüm meğerse kalmışlar:KK43: bugün de akrabalarını davet etmişşer bize:KK43: bir haftasonumuz var gitmeye niyetleri yok:KK43:

Bir de kp saçlarını kızımın fırçası ile tarıyormuş:KK43:( gördüm şok oldum:KK43:(
Ben her gün onunla kızımın saçını tarayıp topluyordum ıykk

kızlarrrrrrrr yardımmmmmm :KK43:( kızımın uykusu 2 aydır zaten bozuktu şimdi iyice bozuldu 3 gündür gece 1 de uyanıp ayağımda sallanarak kucağımda gezdirerek uyumak istiyor.tam uyutup yataına koyuyorum hopp geri uyanıyor .sabaha kadar ya ayağımda ya kucağımda uyuyor.sabah 6 da beşiğinde uyuyor 1 saat okadar:KK43: ne bacak kaldı ne kol kaldı ağrımadık bende .ölü gibi geziyorum bacaklarım titriyor artık ayağa kalktığımda :KK43: gündüz 1 kere uyuyordu 2 saat ikiye çıkardım onu sabah 11 de 1 saat 4 de 1 saat yine iki saat uyutuyorum.acaba ondan mı oldu .bitek gecen aksam misafirlikteydik uyutamadım onu aksam 11 e kadar sonra evde uyuttum sabaha kadar deliksiz uyudu.dün akşam 10 a kadar beklettim yine gece deliksiz uyur diye yok anam yine mahvetti gece beni :KK43:(( napcam ben yaa

kızlarrrrrrrr yardımmmmmm :KK43:( kızımın uykusu 2 aydır zaten bozuktu şimdi iyice bozuldu 3 gündür gece 1 de uyanıp ayağımda sallanarak kucağımda gezdirerek uyumak istiyor.tam uyutup yataına koyuyorum hopp geri uyanıyor .sabaha kadar ya ayağımda ya kucağımda uyuyor.sabah 6 da beşiğinde uyuyor 1 saat okadar:KK43: ne bacak kaldı ne kol kaldı ağrımadık bende .ölü gibi geziyorum bacaklarım titriyor artık ayağa kalktığımda :KK43: gündüz 1 kere uyuyordu 2 saat ikiye çıkardım onu sabah 11 de 1 saat 4 de 1 saat yine iki saat uyutuyorum.acaba ondan mı oldu .bitek gecen aksam misafirlikteydik uyutamadım onu aksam 11 e kadar sonra evde uyuttum sabaha kadar deliksiz uyudu.dün akşam 10 a kadar beklettim yine gece deliksiz uyur diye yok anam yine mahvetti gece beni :KK43:(( napcam ben yaa

Öğle tek uyut ve ikindiden sonra akşam uyumadan önde dıları öıkar yorulsun biraz... Birlaç gün böyle idare et belki gece deliksiz uyur..

praline praline sen ne kadsar naif duru bir güzelliğe sahipsin içinin güzelliği yüzüne yansımış:) bayıldım sana bayıldım:) görüşüyormolsak seni izlerdim hep:) maşallah arkadaşım, o kızın var ya ilk bebeklik fotosunda kanım kaynamisti çok tatlı ya, gamzenin kızını büyük oğluma senin kızı da küçük oğluma istiyorum:) hiç kv lik yapmam ben ona ne güzel bakarım, her işine yardım ederim:KK48:

Günaydın güzel anneler mutlu h sonları,annmle babam eşim yurt dışında olduğu için bize kalmaya geldiler,oğlum arda 3. Cü ayından brri herşeyi ağzına sokuyor ve halen aynı değişmedi,tüm oyuncaklarını oynamak yerine ısırıyor az evvel babam yatağımın köşe mobilyasını ısırırken yakalamış,yok artık diyor ısırma süreci bitmedimi bu anormal bir durum değilmi diyor bende dedim hemennn kızlara sorayım sizinkilerde ısırma süreci bittimiii ? Mobilya yiyen varmııı aranızda ???
image.jpeg

Dün gece kvler geldi, ben yatmıştkm kötüydüm meğerse kalmışlar:KK43: bugün de akrabalarını davet etmişşer bize:KK43: bir haftasonumuz var gitmeye niyetleri yok:KK43:

Bir de kp saçlarını kızımın fırçası ile tarıyormuş:KK43:( gördüm şok oldum:KK43:(
Abuuuuu yeniii bir fırçaaa almalısın :)))
Ahh ahhh hay zavallıcık çk üzüldüm şimdi sana

Abuuuuu yeniii bir fırçaaa almalısın :)))
Ahh ahhh hay zavallıcık çk üzüldüm şimdi sana

Heheh güzel kızım benim:KK43: ömrü uzun olsun ne diyetim ak pak saçları ole inş ıykk.. Evet değiştirdim fırçayı:)) ama odama aldık bu sefer, odasına bırakmadım.

Canım çok normal hala daha ne görse ağzına götürüyor, kağıtlara şekil çıkarmıştık sakladık kağıtları emiyor diye. Duvara bile yapışıyor :)) ısırmaya yalamaha çalışıyor. Bizde de durumlar aynı.

Canım kuzunun dogum günü kutlu olsun, hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun inşallah

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallah.. Hamile halinle acımadılar mı ya...

praline praline sen ne kadsar naif duru bir güzelliğe sahipsin içinin güzelliği yüzüne yansımış:) bayıldım sana bayıldım:) görüşüyormolsak seni izlerdim hep:) maşallah arkadaşım, o kızın var ya ilk bebeklik fotosunda kanım kaynamisti çok tatlı ya, gamzenin kızını büyük oğluma senin kızı da küçük oğluma istiyorum:) hiç kv lik yapmam ben ona ne güzel bakarım, her işine yardım ederim:KK48:
Canım sağol senin güzel bakışın :) ileri de tanıştırırız belkı bidiklari :))
Günaydın güzel anneler mutlu h sonları,annmle babam eşim yurt dışında olduğu için bize kalmaya geldiler,oğlum arda 3. Cü ayından brri herşeyi ağzına sokuyor ve halen aynı değişmedi,tüm oyuncaklarını oynamak yerine ısırıyor az evvel babam yatağımın köşe mobilyasını ısırırken yakalamış,yok artık diyor ısırma süreci bitmedimi bu anormal bir durum değilmi diyor bende dedim hemennn kızlara sorayım sizinkilerde ısırma süreci bittimiii ? Mobilya yiyen varmııı aranızda ???Eki Görüntüle 1696092
Benimkisi de hala herşeyi agzina götürüyor, market arabasına oturtmuştum elle sürme yerini yalamaya kalkıştı, her seferinde dezenfekte etmek ikazım çok iğrenç :KK43:

X