2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu oğlanın poposuna yay takılsa mesela düştüğü an arkadan yayla yere değmeden tekrar kalkmış olsa ne güzel olurdu yürüken hop popo üstü çakılınca minik poposuna bisey olacak diye korkuyorum ne kıymetli poposu var benim için:KK71:

olur mu canım sen görün hep ben sabahları okuup aksmalari takip ettiğim halde yetişemiyorum ama yinede kızlar olmayınca olmuyor özlüyorum:KK36: sende vakit buldukca uğra yeterki arada nil orensesten senden haber ver ..Geçm us olsun hastalıklar için :KK15:

speachact speachact canım kilosu için bisye diyemem çünkü doğum kilosu onemli diyo biizm doktor 6 aylk 2 kati 1 yaşına gelince 3 kati oluyorsa doğum.kilosunun normal diyor...bana kız cocuguna göre iyi geldi kıZım 1 yaşına geldiginde 9.500 tu sizde daha bir yaşına baya var ..bence kendini üzme küçük gösteriyor diye kız çocukları çiti pıtı olur narin olur sağlıklı olsunda
..kan damlası 9.aydan beri düzenli veriyoruz test yapmıştık kansızlık ikmisti bizde ..sadece sut ürünleri ile beraber vermiyorum yani onlar yenince 2 saat geçmeli öncesi ve ya sonrası boyle..

Üst solunum yolunuda kaç diisniz var disten dolayı çok tekrarlıyor..birde sigara kullanıyor musun evde kullanan var mi canım dikkat et belki hassastr
Canım bizimki 3 kilo 50 gr doğdu sanırım kilosu gerçekten az 2 dişi var ve bende eşimde sigara içmiyoruz kimseye de evin içinde müsade etmiyorum ama ne görürse ağzına alıyor herşeyi elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum acaba ondan olabilir mi
@Mrssuperfine evlilik yıl dönümüz kutlu olsun canım:)
PINAR45 PINAR45 tost makinen hayırlı olsun canım:)
I imspecial ipek kuzunun doğumgünümüymüş iyiki doğmuş nice güzel yıllara prensese
@praline tüh ben göremedim ya :KK43: herkes çok beğenmiş şimdi daha bi merak ettim :KK70:
speachact speachact canım bende seni merak ediyodum birden gidince bişey mi oldu acaba allah korusun diyodum. kayınpederine allah rahmet eylesin başın sagolsun. eşinle aranızdaki meseleye de çok üzüldüm allah yardımcın olsun bol bol dua et her türlü kötülükten allaha sığın düzelir inşallah..

kızlar yarım yamalak okudum geçmişi yazamadıklarım kusura bakmasın aklımda kalanları yazdım :)

bugün rüyamda burdan bikaç arkadaşla toplanmış saclarımızı boyuyoduk sadece @minione nin yüzünü hatırlayabildim :KK70: kızıla boyuyoduk saçları benim turuncu oluyomuş ben şaşırıyorum diyorum çok sürdüm heralde :KK70::KK70:
Çok sağol canım dostlar sağolsun eşimle aramdaki sorunun üstüne birde canım gibi sevdiğim kayınpederim gidince daha çok yıprandım dualarınızı esirgemeyin

speachact speachact canım bit türlü yazamadım kuzum hasta onunla uğraşıyorum ev işi falan, öncelikle başın sağolsun.

Canım her evlilikte olduğuna inanmıyorum doğum sonrası sorunların, temelde ciddi sorunları olan evliliklerde çocuk olduktan sonra sorunlar içinden çıkılmaz hal alıyor, özellikle halledilememis gecistirilmiş sorunların olduğu evliliklerde böyle olduğunu düşünüyorum, ha sanki sen kendine çare buldun mu da bana yazıyorsun, bulmak için uğraşıyorum hatta sorunun kaynağı bulduk diyeyim , bazen çözüm sunamasakta karşımızda ki insana onu anladığımızi söylemek yalnız olmadığını söylemek seni çok iyi anlıyorum demek bile yetiyor, çocuk yetiştirme de etkin dinleme vardır misal çocuk düşünce ağlama geçecek demek çocuğu daha kızdırir ama şu an ağlıyorsun çünkü canın yanıyor diye onun hislerini anladığını belirten bir cümle kurmak çocuğun ağlamasınin daha çabuk kesilmesine sebep olur, bende seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, içinde bulunduğun çıkmazı, nasıl nefessiz kaldığını, artik hiç bir şey düzelmez keşke hiç dogmasaydim olseydim demeni, eski güzel günleri nasıl özledigini, eşinin seni sevmesini sana değer vermesini nasıl istediğini, ben ona çocuk doğurdum obana neler yyaşatıyor dediğini, çocuk büyütmek zaten zor birde o beni yalnız bırakıyor dediğini, bunun gibi içinden geçenleri haykırmak istediklerini, haykirdiklarini çok çok iyi anlıyorum.

Eşin mutlaka sana sebep söylemiştir canım, ima etmiş olabilir, açıkça söylemiş olabilir,sana cçok basit bir neden gelebilir ama erkekleri anlamak zor ufak bir hareketin bile onların gözünde farklı algılanıyor, sakın hatayı bende arıyor eflal deme öyle bir şey yok, sorun neyse ikinizin sorunu, sana şöyle yap böyle yap diye sorumluluk yüklemek değil amacım, mesela eşim benim öfkelenmemden bağırmamdan dolayı sogumus benden, en son psikiyatriste gidince adam daha anlayışlı oldu çünkü onun istediği oldu hatanın bende olduğunu kabul ettim onun gözünde, beni bu hale getiren onun ilgisizligi bana yaşattıklariydi, bunu kabul etmiyor ama onun da zamanı gelecek önce ben bir iyi olayım da.

Eşin senden neden ayrı yattığını söyledi mi açık bir şekilde? Sen çocukla çok ilgilenip eşini ihmal etmiş olabilirmisin, agresif gergin hareketlerin var mı? Ya da tam tersi eşin çocukla çok ilgilenip seni mi ihmal etti?
Canım geçmişte tartışırdık ama hemen barışıp birşey olmamış gibi davranırdık hiç birbirimize küsmezdik hatalarımızı da karşılıklı konuşurduk eşim çok içine kapanık bir insan duygularını düşüncelerini ben zorlamadıkça söylemez belli dahi etmez senin gibi aynen bende ilgisizliğinden sinirlenip kızıyorum o da kabul etmiyor yani bu durum bende de aynı geçmişte onun söylemediği kırgınlığı bilemiyorum varmı çünkü hep muhakeme ederdik hamileliğim zor ve sorunlu geçti çocuktan sonra da biz ikimizde tepetaklak olduk düzenimiz zaten oturmamıştı üstüne çocuk bakımı uykusuz geceler olunca daha çok kötü olduk birbirimizi değil ikimizde sadece çocuğu düşündük rahatsızlıklar geçirmişti doğumundan sonra ve öyle devam etti hiç birbirimiz cinsellik aklımıza bile gelmedi hep sorunlarla mücadele ettik yani birbirimizi baya ihmal ettik bi zaman sonra bu böyle olmaz deyip toparlamaya çalıştım ama eşimde hala yenidoğum yapmış kadın etkisi olduğunu gördüm toparlandım artık hep ona herşeyin yolunda gittiği hissini vermeye çalıştım onu ihmal etmedim hergün süslendim onun için ona kendim yakınlık gösterdim yani elimden geleni yapmaya çalıştım eşim benmle eskisi kadar ilgilenmemeye başladı sonrasında hep tartışma zaten onunda kendi çevresinde yaşadığı sıkıntılar vardı velhasıl böyle olduk

speachact speachact canım sorunlarınız aşılamacak gibi durmuyor canım, bazı erkekler emzirmeyi görünce tuhaf olurmuş, birde seni anne olduğun için kutsal görürmüş siz de ki cinsel soğukluğun nedeni bu olabilir, üstüne çok gitme ama peşini de bırakma, yavaş yavaş yeniden flört ediyormuş gibi davran, sürekli bu konuyu açma erkekler sevmiyor cinselliği çok konuşmayı, çok çok zor ama sizin mesele sabırla çözülür gibi geldi bana, çok yeni sorununuz kemikleşmemiş daha, bizimki 4 sene oldu kemikleşti

speachact speachact canım sorunlarınız aşılamacak gibi durmuyor canım, bazı erkekler emzirmeyi görünce tuhaf olurmuş, birde seni anne olduğun için kutsal görürmüş siz de ki cinsel soğukluğun nedeni bu olabilir, üstüne çok gitme ama peşini de bırakma, yavaş yavaş yeniden flört ediyormuş gibi davran, sürekli bu konuyu açma erkekler sevmiyor cinselliği çok konuşmayı, çok çok zor ama sizin mesele sabırla çözülür gibi geldi bana, çok yeni sorununuz kemikleşmemiş daha, bizimki 4 sene oldu kemikleşti
Doğru canım söylediklerin çok mantıklı geldi bana aynen zamana bırakmam sabretmem lazım inşallah duanızıda eksik etmeyin insanın eşiyle arası kötü olunca hayat zindana dönüyor çünkü eş hayat yoldaşı artık en yakının .. inşallah hayırlısıyla düzelir

Geçmişi okuduğumda bi arkadaşımızın herhalde dosyalarına virüs girmiş benimde keşke sadece virüs girse eşim teli yanında götürdü tel ve içindeki en önemli bilgilerim dosyalarım fotolarım anılarım çalındı uçtu gitti tel galaxy s4 tü ona üzülmedim bilgilerim özelim bebeğimin ilk videosu resimler anılar onlara yandım

Kayınpederim vefat etti demiştim ya onun cenazesinde taziyede 2 bileziğim ve Kayınpederimin torununa aldığı küpesi çalındı ben anlamadım bu nasıl bir insanlık nasıl bir müslümanlık hadi bize acımadınız acımız var demeyip altınımı çaldınız onu geçtimde ya siz cenazedesiniz hiç mi nasihat çıkarmaz insan o ölüm birgün sana da gelecek be insafsız hiç mi düşünmezsin insan cenazeden bile nasihat çıkarmazsa ona daha hiçbir nasihat işlemez yazık o hırsıza benim kanım dondu hele Kayınpederim o küpeyi yavruma almıştı onun takmasını çok istiyordu onu çalmaları çok üzdü beni nasıl insanlar var ya rabbi

Geçmişi okuduğumda bi arkadaşımızın herhalde dosyalarına virüs girmiş benimde keşke sadece virüs girse eşim teli yanında götürdü tel ve içindeki en önemli bilgilerim dosyalarım fotolarım anılarım çalındı uçtu gitti tel galaxy s4 tü ona üzülmedim bilgilerim özelim bebeğimin ilk videosu resimler anılar onlara yandım

Kayınpederim vefat etti demiştim ya onun cenazesinde taziyede 2 bileziğim ve Kayınpederimin torununa aldığı küpesi çalındı ben anlamadım bu nasıl bir insanlık nasıl bir müslümanlık hadi bize acımadınız acımız var demeyip altınımı çaldınız onu geçtimde ya siz cenazedesiniz hiç mi nasihat çıkarmaz insan o ölüm birgün sana da gelecek be insafsız hiç mi düşünmezsin insan cenazeden bile nasihat çıkarmazsa ona daha hiçbir nasihat işlemez yazık o hırsıza benim kanım dondu hele Kayınpederim o küpeyi yavruma almıştı onun takmasını çok istiyordu onu çalmaları çok üzdü beni nasıl insanlar var ya rabbi
çok geçmiş olsun canım:KK43:
Bu nasıl bir insanlık yaa insanlık ölmüş gerçekten ölmüş:KK43:

Üzerimde hafif kırıklık var biyere gitmeyivereyim hemen düşüyorum:KK43:
Evde steril ortama alışınca öyle oluyor canım ben bağışıklık kazanmaya çalisiyorum malum okullar bir sürü insan mikrop yuvası alismaliyim:KK66: bu arada benim çekmece hu içini cekemiyorum malum ahmet kaç kere boşalttı daha dUEnlemedi yani kafasına gore koydu:-)

Eklentiler

• P_20151122_205759.jpg
    P_20151122_205759.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 81
Kızlarr selamlarrr. Nasılsınızz görüşmeyeli?
Kızlar benim oğlum parmak emiyodu ya bugğn bi baktım parmağının üstü yara olmuş sanırım emerken dişliyo. Bebeklik eldivenlerinden büyük olanlardan bi tane geçirdik eline. Bakalım nasıl olcak. Şimdi sallıyorum çok uykusu var ama uyumuyo. Bindik bi alamete gidiyoz kıyamete. Vazgecer unutur inşallahhh. Bide eldiven olduğu için sol elini pek kullanamıyo o yüzden kafam karıştı ya iyi mi yapıyoruz kötü mü

Evde steril ortama alışınca öyle oluyor canım ben bağışıklık kazanmaya çalisiyorum malum okullar bir sürü insan mikrop yuvası alismaliyim:KK66: bu arada benim çekmece hu içini cekemiyorum malum ahmet kaç kere boşalttı daha dUEnlemedi yani kafasına gore koydu:-)
Benimkide şuan harman çorman bi çeksem şok olursun:))

Evet canım ben Hamilelik dönemimdede öyle olmuştum tüp bebek diye eşim evden çukmama müsade etmedi bi ara kv lere gittim ordan döndükten sonra 2 hafta yatslak oldum yemek dahi yiyemiyordum:KK43:

İyi pazarlar hepinize cook isim var kuzular uyuyor bugün hem temizlik yapmaliyim eşimle çıkıp pazara gitmeliyim ben olmayınca verdigim dolara en çok gidip kasa kasa elma aliyor kafayı hasta olmayalım diye meyveye takti çokta sevmez sani hepsini bigunde yiyeceğiz yeyin deyip duruyor :-) gideyim yemeklik hafta ici için plan yaparim pazarda..sonrada kızımın ogretmenine hediye alacağım zaten veliler alacaklar ortak ama benim yakin arkadaşım hem kızımın ilk ogretmeni bizi hatirlayacagi bisey almaliyim, yemek yapınca bizi hatırlat:KK66: aslında ben öğretmenler gününde çok utanıyorum sanki hediye alma günüymüş gibi hissediyorum hatirlanmasi bir resim yapılması bile güzel ana iste veliler arasında çocuk yaristirmadan ziyade hediye yarıştırma işi de var sınıflar arası aa biz ogretmnimizr bunu aldik siz bunu mu layik gördünüz gibi vs ve...tamam hediye alınabilir ama yaninda en güzeli cocugunuzun yaptığı bir öğretmen resmi harika olur:KK66: eflalim aklında bulunsun emir evde yaparsa :-) ...sonrada ütü falan var...simdide ders calisiyorum güya:KK47: bu arada @praline vize sonuclarin aciklandi mi nasıl geçmiş Safransari Safransari sen napıyorsun benim gibi sadece çalışmaya mi çalışıyorsun:oops:

Canim ogrrtmenler gunun kutlu olsun
Bence bu gunun ve simartilmanin tadini cikar

Bende atanamama sokunu ustumden atlatmaya calisiyorum. Yeniden hazirlanmaya karar verdim. Bunla ilgili plan program yapiyorum. Ondan cok giremiyorum kk ya. Ama En Büyük KK

Selam canlar nabersiniz pek giremiyorum dün temizlikle uğraştım mutfağı boydan başa temizledim şükür içinden çıktım. Zaten günün yarısı ev toparlamakla geçiyo dağınıklığa hiç tahammülum yok çamaşır yıka kurut Katla yerine koy çok ugrastriyo bigunde çok iş yapmadan oturdumu bilmem bizim bicirikta cekmeceleri bodaltiyo sürekli geçen mutfaktaki cekmeceyi boşalttı bisküvi buldu aldı yiyo çok tatlı oluyo ya bazen müdahale etmeyip izliyorum :) Bugunde eşim gezmeye götürdü çok yoruldum ama güzel geçti sizler naptiniz bugün sakin buralar .( Biraz karışık anlatmışımya neyse :) )

Kızlarr selamlarrr. Nasılsınızz görüşmeyeli?
Kızlar benim oğlum parmak emiyodu ya bugğn bi baktım parmağının üstü yara olmuş sanırım emerken dişliyo. Bebeklik eldivenlerinden büyük olanlardan bi tane geçirdik eline. Bakalım nasıl olcak. Şimdi sallıyorum çok uykusu var ama uyumuyo. Bindik bi alamete gidiyoz kıyamete. Vazgecer unutur inşallahhh. Bide eldiven olduğu için sol elini pek kullanamıyo o yüzden kafam karıştı ya iyi mi yapıyoruz kötü mü
Bi kaç gün eldivenle durursa unutur belki canım.

@Mrssuperfine canım dün yazamadım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun . Nice yıllara . Kurkunde hayırlı olsun bu resim atta bakalım Kürklü havalı havalı :) I imspecial ipek hanımın doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yıllara olsun inşallah ne çabuk buyuyolar demi . Oglusum daha şu kadarcikti dört yaşını doldurdu . Bugün erenimi doğum yaptığım hastanenin önünden geçtik duygulandım ne günlerdi özledim .

X