Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iphone 5 kullaniyorum. Digrr markalarla goruntulu konusmak icin ucretsiz program var:tango. internetiniz iyi cektikten sonra gayette guzel gorusuluyo. Goruseceginiz kisininde telefonu iphone ise facetime diye program var zaten. Hatta facebook un sohbet uygulamasi messengerdanda goruntulu konusulabiliniyo. Maalesef bende teknoloji delisiyim. Çağlar dogdugundan beri ilgilenemiyorum ama ozellikle bekarken pcleri telefonlari programlari cok incelerdim alirdim. Ah ah evlilik ve cocukla birlikte geride kaldi simdilik ...Canım benimki iphone 4s görüntülü konuşabiliyorum eşim oğlunu özleyince aç 3 G yi diyor:)
Bazen eşim alır bazen ben alırım . bezi artık biliyor sormuyoda mamayi sorar çünkü hep aynısindan aldirmam yani marka olarak aynida çeşit farklı oluyo.İyi geceler hatunlar misafirlerim gitti ni göz atayım dedim yarım yamalak okudum ..
Kızlar bebek bezlerini mamasını sizmi alıyorsunuz yoksa eşinizmi benim eşim alıyor ama her seferinde hangisini alacak bilmiyor mesaj at diyor gına gelfi bana insan sürekli aldığı birşeyi aklında bulundurmazmı yaa...
Bezini genelde netten ben alıyorum. Eger burdan alcaksakta hangimiz müsaitse o alır ki eşim sormaz bilir hangisini alıcanı. Mamada kullanmıyoruz canımcımİyi geceler hatunlar misafirlerim gitti ni göz atayım dedim yarım yamalak okudum ..
Kızlar bebek bezlerini mamasını sizmi alıyorsunuz yoksa eşinizmi benim eşim alıyor ama her seferinde hangisini alacak bilmiyor mesaj at diyor gına gelfi bana insan sürekli aldığı birşeyi aklında bulundurmazmı yaa...
Bizde BİP kullanıyoruz eşimle. Onunki iPhone 6, benim ki HTC desire 516 dualsim (vakti zamanında hamileyken beğendiklerimiz arasında sar değeri en düşük diye almıştık)Bende iphone 5 kullaniyorum. Digrr markalarla goruntulu konusmak icin ucretsiz program var:tango. internetiniz iyi cektikten sonra gayette guzel gorusuluyo. Goruseceginiz kisininde telefonu iphone ise facetime diye program var zaten. Hatta facebook un sohbet uygulamasi messengerdanda goruntulu konusulabiliniyo. Maalesef bende teknoloji delisiyim. Çağlar dogdugundan beri ilgilenemiyorum ama ozellikle bekarken pcleri telefonlari programlari cok incelerdim alirdim. Ah ah evlilik ve cocukla birlikte geride kaldi simdilik ...
Artik ogrendi bezi soylemden cinsini aliyoİyi geceler hatunlar misafirlerim gitti ni göz atayım dedim yarım yamalak okudum ..
Canim hosgeldin.Selamlar kızlar uzuuun bir süredir uğramadım buralara benimde piskolojim fena çok sinirleniyorum çok yıprandım yavrumu doğurduktan sonra eşim benden uzaklaştı şimdi sadece tartışıyoruz hergün hergün ben hep çareler ararken o çözüm için hiç uğraş vermiyor artık beni sevmediğini bana kıymet değer vermediğini beni düşünmediğini hissediyorum neden böyle olduk diyorum üzüntümden kafaywı yemek üzereyim zaten 1 yıl oldu yanımda aynı yatakta uyumuyor çok uğraştım düzeltmek için onu hatasını kabulleniyor düzeleceğini söylüyor ama bir türlü bu dedikleri olmuyor sanki büyü yapılmış gibi istiyor ama olmuyor çok sıkıntılar çektim hala da çekiyorum hergün Ağlıyorum çok kötü günler geçiriyorum eşim beni sevmiyor bana değer vermiyor diye düşüne düşüne yaşadıklarımı düşüne düşüne arrık gerçekten çok kötü bir hal aldı hayatım... sevgisizlik ilgisizlik eşimin benim dilimden anlamaması bana değer kıymet vermemesi çok yıktı beni boşanamam bu mümkün değil eşimi seviyorum ve o bana kayınpederimin emaneti o da 3 ay oldu vefat etti kayınpederim benim canımdı arkadaşımdı herşeyimdi gittii .. onun gidişi beni ikinci kez yıktı hayatım darmaduman ama eşim beni hiç anlamıyor çok kötü durumum psikiyatrist ablam dediğim yakınım var emziriyorsun şimdi ilaç başlamayalım dedi ama ben artık Allahtan korkmasam ve yavrumu düşünmesem intihar bile edebilecek durumdayım bana dua edin
Canımm zaten yapamam rabbime hesap veremem sonra ama o kadar yıprandım ki biliyor musun daha 2 yıl olmadı evlendiğimize aralığın 12 sinde evlilik yıldönümümüz .. doğum yapmadan önce evlendiğimden doğurana kadar hergün yiyip içip geziyorduk çok cömert bi insan hiçbişeyi eksik etmez bi dediğimi ikiletmezdi arkadaştık sevgiliydik eştik ne olduysa doğumdan sonra oldu hayatım zindana döndü bi anda tepetaklak oldum o da bende bu halimizden şikayetçiyiz ama ne yaptımsa düzeltemedim olmadı ben artık çok yıprandım ve evliliğimden hiçbirşey anlamadım boşanacam diye ona kızıyorum o da bana kızıyor kötü birşey işliyorum kabahat işliyorum gibi o böyle devam etsin boşanmayalım istiyor heralde bende anlamadım ondan ne oldu bize anlamadım ama büyü hissediyorum çünkü o da ne kadar bu durumu düzeltmeye çalıştıysa en fazla 1 gün yapabiliyor sonra yine aynı Kördüğüm gibi çözülmüyor sorunlarımızCanim hosgeldin.
Lutfen en son okudugumu agzina bile alma.o nasil soz canim.... Allah gonlune ferahlik versin esine anlayis vicdan versin...uzuldum okuyunca....dua edicem ins canim
Hoşgeldin canım başın sağ olsun allah kp derinin mekanını cennet etsin ki gelini ile bukadar iyi qnlaşıyorsa cennetlik biridirr..Selamlar kızlar uzuuun bir süredir uğramadım buralara benimde piskolojim fena çok sinirleniyorum çok yıprandım yavrumu doğurduktan sonra eşim benden uzaklaştı şimdi sadece tartışıyoruz hergün hergün ben hep çareler ararken o çözüm için hiç uğraş vermiyor artık beni sevmediğini bana kıymet değer vermediğini beni düşünmediğini hissediyorum neden böyle olduk diyorum üzüntümden kafaywı yemek üzereyim zaten 1 yıl oldu yanımda aynı yatakta uyumuyor çok uğraştım düzeltmek için onu hatasını kabulleniyor düzeleceğini söylüyor ama bir türlü bu dedikleri olmuyor sanki büyü yapılmış gibi istiyor ama olmuyor çok sıkıntılar çektim hala da çekiyorum hergün Ağlıyorum çok kötü günler geçiriyorum eşim beni sevmiyor bana değer vermiyor diye düşüne düşüne yaşadıklarımı düşüne düşüne arrık gerçekten çok kötü bir hal aldı hayatım... sevgisizlik ilgisizlik eşimin benim dilimden anlamaması bana değer kıymet vermemesi çok yıktı beni boşanamam bu mümkün değil eşimi seviyorum ve o bana kayınpederimin emaneti o da 3 ay oldu vefat etti kayınpederim benim canımdı arkadaşımdı herşeyimdi gittii .. onun gidişi beni ikinci kez yıktı hayatım darmaduman ama eşim beni hiç anlamıyor çok kötü durumum psikiyatrist ablam dediğim yakınım var emziriyorsun şimdi ilaç başlamayalım dedi ama ben artık Allahtan korkmasam ve yavrumu düşünmesem intihar bile edebilecek durumdayım bana dua edin
Canım öyle birşey hissediyorsan tek çaresi okumk allah böyle şeylerle uğraşıp insanların huzurunu bozanların hakkından gelsin allah islah etsin onlarıCanımm zaten yapamam rabbime hesap veremem sonra ama o kadar yıprandım ki biliyor musun daha 2 yıl olmadı evlendiğimize aralığın 12 sinde evlilik yıldönümümüz .. doğum yapmadan önce evlendiğimden doğurana kadar hergün yiyip içip geziyorduk çok cömert bi insan hiçbişeyi eksik etmez bi dediğimi ikiletmezdi arkadaştık sevgiliydik eştik ne olduysa doğumdan sonra oldu hayatım zindana döndü bi anda tepetaklak oldum o da bende bu halimizden şikayetçiyiz ama ne yaptımsa düzeltemedim olmadı ben artık çok yıprandım ve evliliğimden hiçbirşey anlamadım boşanacam diye ona kızıyorum o da bana kızıyor kötü birşey işliyorum kabahat işliyorum gibi o böyle devam etsin boşanmayalım istiyor heralde bende anlamadım ondan ne oldu bize anlamadım ama büyü hissediyorum çünkü o da ne kadar bu durumu düzeltmeye çalıştıysa en fazla 1 gün yapabiliyor sonra yine aynı Kördüğüm gibi çözülmüyor sorunlarımız
Benimki mesajla istediğime rağmen o 4 artıyı öğrenene kadar hep 4 getirdi oğlumun kıçı sığmıyordu o bezlere yeni yeni 4ün yanındaki artıyı farketti...Artik ogrendi bezi soylemden cinsini aliyo
Mama hic almadik.
şöyleki ihtiyaclari hep mesaj atarim cogunu ayrintili tarifle...bezi de molfix 4+ diye misal
ama en son aldiginda bez al dedim dogrusunu aldi.numarasi degisince ogrenene kadar da epey grciyo
Bende teknoloji manyağıyım ve iphoneleri çok pahalı olduğu için sevmem ama bu iphone 4s canavar gibi maşallah bilgisayar gibi hızlı bu hızından dolayı çok seviyorum birde günde 10 kere şiddetli birşekilde düşüyor ama demir kasası var banamısın demiyor eşim iphone 6 aldı bir iki kere düşürdü ekran paramparça oldu..Bende iphone 5 kullaniyorum. Digrr markalarla goruntulu konusmak icin ucretsiz program var:tango. internetiniz iyi cektikten sonra gayette guzel gorusuluyo. Goruseceginiz kisininde telefonu iphone ise facetime diye program var zaten. Hatta facebook un sohbet uygulamasi messengerdanda goruntulu konusulabiliniyo. Maalesef bende teknoloji delisiyim. Çağlar dogdugundan beri ilgilenemiyorum ama ozellikle bekarken pcleri telefonlari programlari cok incelerdim alirdim. Ah ah evlilik ve cocukla birlikte geride kaldi simdilik ...
Bazen eşim alır bazen ben alırım . bezi artık biliyor sormuyoda mamayi sorar çünkü hep aynısindan aldirmam yani marka olarak aynida çeşit farklı oluyo.
aklının ufacık biryerine biricik oğlunun bezini ve mamasını sığdıramıyor ama başka şeylere aklı bin basıyor...Bezini genelde netten ben alıyorum. Eger burdan alcaksakta hangimiz müsaitse o alır ki eşim sormaz bilir hangisini alıcanı. Mamada kullanmıyoruz canımcım
Canımm çok sağol yine de içinden geçen içimi rahatlattı inşallah iyi oluruz inşallah geçer düzelir artık korkuyorum çocuktan dolayı mı böyle olduk herkes mi böyle oluyor diye düşünmeden edemiyorum ama gerçekten içine doğan güzel his benim içimi rahatlattı Allah razı olsunHoşgeldin canım başın sağ olsun allah kp derinin mekanını cennet etsin ki gelini ile bukadar iyi qnlaşıyorsa cennetlik biridirr..
Evliliğe gelince canım nedense içimd doğdu sabretsen herşey yoluna girecekmiş gibi hissettim allah kullarını sınıyor buda ssizin sınavınızdır allah yuvanıza mutluluk huzur versin canım...
Son yazdığın şeyde bende duhaya katılıyorum sakın sakın aklından bile geçirme..
benim oğlumda ben namaz kılarken karşımda durup beni seyrediyor annem napıyor diye bi ara ben fatihayı okurken ağlıyordu ama rüku ve secdeye gidince susuyordu fatihaya geçince tekrar aynı şeyi yapıyordu:)Tövbe est harbi terslik ler üst üste geldi neyse düzeldi,biraz ara vermiştim Allah affetsin namazlarıma başladım şeytan uğraşıyor sanırım
Namaz demişken ayy çoxuk bile unutmuş namaz kılarken anneyi görmeyi
Ay Allah affetsin arda ya tamm bir komedi bu çocuk şoka girmiş beni izliyor alışkın değil ya eşarpla görmeye başladı kıkır gülmeye ayy bende güldüm ya ,tövbe est nAmazımda bozulmuştur
aaa iyiymiş bende zaten temizlemesine uyux oluyorum sen arada böyle püf noktaları paylaş emi güzel arkadaşımPINAR45 geç oldu tost makinen hayırlı olsun:) tost makinesi kullanırken arasına pişirme kağıdı koy canım hem çizilmez hem temizliği kolay oluyor:)