2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hastamisin canım geçmiş olsun
Hafif kırıklık var canım teşekkür ederim..
Aysimason resimlere baktım çok tatlı oglusun maşallah yerim onu ben . benim için öp
Teşekkür ederim canım öperim:))
Kızlar bu arada oglusun yürüdü . Koltuğa dikilip dört adım atiyo ne kadar tatlı oluyoya erken yürümesi küçücük haliyle .bide dusecem korkusuna koşarak yuruyo :)
maşallah kuzucuğa:))

P_20151122_192945.jpg

Kızlar odaya salıncak kurduk çingene olanin en ilkel versiyonu:-) eşimin deyimiyle yüzyılın icadı oldu ahmet uyudu içinde yoksa beni mahvederdi:KK66:

Canim ogrrtmenler gunun kutlu olsun
Bence bu gunun ve simartilmanin tadini cikar

Bende atanamama sokunu ustumden atlatmaya calisiyorum. Yeniden hazirlanmaya karar verdim. Bunla ilgili plan program yapiyorum. Ondan cok giremiyorum kk ya. Ama En Büyük KK
off bisey diyemiyorum canım üzüldüm :KK43: hadi hayırlısı başarılar diliyorum

Selam canlar nabersiniz pek giremiyorum dün temizlikle uğraştım mutfağı boydan başa temizledim şükür içinden çıktım. Zaten günün yarısı ev toparlamakla geçiyo dağınıklığa hiç tahammülum yok çamaşır yıka kurut Katla yerine koy çok ugrastriyo bigunde çok iş yapmadan oturdumu bilmem bizim bicirikta cekmeceleri bodaltiyo sürekli geçen mutfaktaki cekmeceyi boşalttı bisküvi buldu aldı yiyo çok tatlı oluyo ya bazen müdahale etmeyip izliyorum :) Bugunde eşim gezmeye götürdü çok yoruldum ama güzel geçti sizler naptiniz bugün sakin buralar .( Biraz karışık anlatmışımya neyse :) )
haha iki çocuklu bi anne sonuç her dakika dağınıklık toplamaktan bitap düşüp kendini dimlenirken kk da bulur:-) aynı canim bizde dün geceye kadar süren temizlik aşamaları falan aralarda pazar park market üçlüsü simdide sabah işi ogleden sonra okul işi ve bi sure sonra mekanik gibi hissetmek :-) ama şükür:KK66:

Pinking Tree Pinking Tree canım dün yazamadım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun . Nice yıllara . Kurkunde hayırlı olsun bu resim atta bakalım Kürklü havalı havalı :) I imspecial ipek hanımın doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yıllara olsun inşallah ne çabuk buyuyolar demi . Oglusum daha şu kadarcikti dört yaşını doldurdu . Bugün erenimi doğum yaptığım hastanenin önünden geçtik duygulandım ne günlerdi özledim .
aynen canım seninki de mi 4 yaşını doldurdu ben seninkini hep 7 yaşında falan düşündüm niye acaba ..maşallah senin oglusuna da hayırlı güzel omurlu olsunlar

Kızlar bu arada oglusun yürüdü . Koltuğa dikilip dört adım atiyo ne kadar tatlı oluyoya erken yürümesi küçücük haliyle .bide dusecem korkusuna koşarak yuruyo :)
oyyy masallah masallah annesi ben hep şunu düşünürdüm sonuçta bi çocuk büyüttüm heralde çok heyecanlanmam ne olacağını bildigimden ama öyle olmuyormus hepsi farklıymış sende de öyle oldu mu ..kızımda yasadigim ilk duygulari yasamanin tekrarlamasi be evet bu duyguydu ne güzelmiş şükür dedirtiyor her seferinde birde karakter farkı çok belli oluyor kızım daha cool takılırdı oğlum ykışlık zorla kendini sevdiriyor:-)

Gözün aydın pınarcım.. Benim kız da öyle yürürdü koşarak ve heyecanla gülerek:))
Maşallah oğluşuna..

Günaydın kızlar...
Oğlumi 6 gündür hasta. :KK43: bana da bulaştı sanırım. Ne kadar sürer ki bu grip?
Valla eve girdi mi doktora gitmeden çıkmıyor bu grip. NevreSimlerinizi değiştirin odayı havalandırın bol meyve bitki çayı ve mümkünse yatak istirahati.. Çok geçmiş olsun:KK43:

Günaydın anneler...

Dün eşimle birbirimize girdik. Doğumgünü mekanı, yemek pasta menüsü, kızımın benim kıyafet siparişimiz her şey tamam. Bunları konuşurken bir anda kavga çıktı. Çok kişi olmasın diyor bebeği bir kere bile görmemiş dayılarını, amcalarını davet ediyor. Her geldiklerinde hediye ile gelen, kızıma çıldıran ablalarımı elememi istiyor. Aslında elemek değil de kalabalık olmayalım diyor çünkü toplu davet sonrası hep yamuluyoruz:KK43: neyse öyle böyle "yapmıyorum" o zaman dedim. Resmen kursağımda bırakıyor.
O da yapma dedi.

Lafımı yemek istemiyorum, güzel bir bir yaş partisi istiyordum hamile halimle hepsine özendim, beyefendinin annesi evde yapın az kişi çağırın dedi diye plan değiştirmeye kalktı. Artık şu saatten sonra hiçbir şey yapmayacağım hevesim kırıldı, gerçi birçok hevesim vardı hayalim vardı ama ne bileyim.. Uğraşmayacağım yapmayacağım kızımın en özel gününü bir inat uğruna harcayacak:KK43:(
Benim ailem o gün şasta alır gelir keseriz, böyle kutlanır kutlanacaksa:KK43:(

Neyse bende morallar bozuk:KK43: böyle işte...

Gözün aydın pınarcım.. Benim kız da öyle yürürdü koşarak ve heyecanla gülerek:))
Maşallah oğluşuna..

Valla eve girdi mi doktora gitmeden çıkmıyor bu grip. NevreSimlerinizi değiştirin odayı havalandırın bol meyve bitki çayı ve mümkünse yatak istirahati.. Çok geçmiş olsun:KK43:
Teşekkür ederim. Oğlum iyi olsun da başka bişey istemiyorum valla. İnşallah geçer artık.

Günaydın anneler...

Dün eşimle birbirimize girdik. Doğumgünü mekanı, yemek pasta menüsü, kızımın benim kıyafet siparişimiz her şey tamam. Bunları konuşurken bir anda kavga çıktı. Çok kişi olmasın diyor bebeği bir kere bile görmemiş dayılarını, amcalarını davet ediyor. Her geldiklerinde hediye ile gelen, kızıma çıldıran ablalarımı elememi istiyor. Aslında elemek değil de kalabalık olmayalım diyor çünkü toplu davet sonrası hep yamuluyoruz:KK43: neyse öyle böyle "yapmıyorum" o zaman dedim. Resmen kursağımda bırakıyor.
O da yapma dedi.

Lafımı yemek istemiyorum, güzel bir bir yaş partisi istiyordum hamile halimle hepsine özendim, beyefendinin annesi evde yapın az kişi çağırın dedi diye plan değiştirmeye kalktı. Artık şu saatten sonra hiçbir şey yapmayacağım hevesim kırıldı, gerçi birçok hevesim vardı hayalim vardı ama ne bileyim.. Uğraşmayacağım yapmayacağım kızımın en özel gününü bir inat uğruna harcayacak:KK43:(

İnşallah düzelir canım ve kızının doğumgünü çok güzel olur. Biraz sakinleşsin ortalık tekrar konuşursunuz. Ablalarını elemesi yanlış tabi ki.

Günaydın anneler...

O da yapma dedi.

Valla canim benim eger imkanin varsa bence istedigin gibi yap. Kimse icin heveskerinden vazgecme. Ilerde pisman oldugunda keske yapsayfim dediginde geri donusu olmayacak. Onceden biseye heveslendigjmde esim tersini soylediginde inadina yapmiyldum bende ama baktim olan bana oluyo ben uzuluyorum ben eksik kaliyorum artik kendi istedgimi yapiyorum

Selam kızlar biz geldik :KK54: Çamaşır ortalık toplama filan uğraşıyordum bi baktım oglus merdivenlerden çıkmış yarısına gelmiş nerdeyse kaynar sular döküldü başımdan aşağı tam evi güvenli hale getirdim diyorum yeni bişi çıkıyo Allahtan vaktinde gördüm :KK51:

C Cucu canım hava güzeldi ben tişört de götürmüştür ama onları giydirecek kadar sıcak değildi inceli kalınlı sweatler ve yelek hırka götürsen işini görür :KK66:

Günaydın anneler...

O da yapma dedi.

Zaten şu kv ler burnunu birşeye sokmasalar olmaz canım sıkma canını eşin haksız olduğunu anlayacaktır bırak biraz düşünsün merak etme herşey senin istediğin gibi olacak..

Geçmişe bakamadım kızlar göz gezdirirken Pinking Tree Pinking Tree senin yazdıkların dikkatimi çekti. Canım sakinleşince tekrar yaparsınız listenizi birinci derece akrabaları on plana alarak böyle bir konuda inat etme. 2 gün trip at sonra zaten kendisi yapalım demeye başlar lafını da yememiş olursun

Tövbe est harbi terslik ler üst üste geldi neyse düzeldi,biraz ara vermiştim Allah affetsin namazlarıma başladım şeytan uğraşıyor sanırım
Namaz demişken ayy çoxuk bile unutmuş namaz kılarken anneyi görmeyi
Ay Allah affetsin arda ya tamm bir komedi bu çocuk şoka girmiş beni izliyor alışkın değil ya eşarpla görmeye başladı kıkır gülmeye ayy bende güldüm ya ,tövbe est nAmazımda bozulmuştur :KK43:
Allah devaamini nasip etsin ins canim bende cok istiyorum nasip olur ins ramazandahic kacirmam sonra bayram gunj biter:KK61:

@praline ben goremiyorum ama :KK43:

Kizlar bugun son gun. Yarin sabah gidiyolar insallahh, haftasony firtina varmis feribotlar calismazsa diye sabah erkenden yol allcaklar. Oh be rahatladimm
Hadi gozun aydin

C Cucu canım tabi ki bıçak gibi kesmiycek ama beş dk konuşmanın da pek faydası yok:)
Dediklerini bi uygula bakalim canim ins faydası olur
Hanımlar ben cep telefonu modelinden hiç anlamam, bana alacak eşim aksilik çıkmazsa, Samsung düşünüyorum ama hangi model hiç bilmiyorum, bir kere ekranı büyük güzel fotoğraf çeken nete iyi giren bir şey istiyorum, tabi öyle pahalı olmaz eşim alsa ben istemem telefona verilen paraya acıyorum:) gerçi bir telefonu en az 5-6 sene kullanıyorum
Nokia lumia almada ne alirsan al eflalim :KK70:ben aldim halt ettim oyuzden uyarmak istedim

Sevgili anneler
Bebişine PEDİTUS kullanan var mı?
Bidefa kullandım canım

İyi geceler hatunlar misafirlerim gitti ni göz atayım dedim yarım yamalak okudum ..

Kızlar bebek bezlerini mamasını sizmi alıyorsunuz yoksa eşinizmi benim eşim alıyor ama her seferinde hangisini alacak bilmiyor mesaj at diyor gına gelfi bana insan sürekli aldığı birşeyi aklında bulundurmazmı yaa...
Hicbir market pazar kacirmamdigim icin birlikte alıyoruz :-)

Nego Nego Sağol canım dikkat ederim telefon sormussun LG g2 al canım çok güzel telefon hem özellik olarak hem görüntü olarak . Eşim de alacak kendine bu modeli
Evet g2 cok guzel esim kullanıyorum

Aaa herkes nerdee???
Cuma annemler geldi dun aksam gittiler giremedim bir turlu

Cnm yeni gordum yazini,konuyu bilmiyorum ama snrm burada havayi sormussunuz,burasi gayet guzel 25 derece civari..Benim cadi yine de usur diye kat kat giydiriyoruz o ayri,babaannemiz hasta olacak diye onlem aliyo..

Cnm giremiyorum eskisi gibi sizleri ozluyorum ama artik hic vaktim olmuyor :KK43:((
Tahin evet nile alerji yapmıştı bi daha da surmedim agzina ztn incir de oyle..
Aklima geliyorsun zaman zaman naptin kizin alisabildi mi yemek yemeye ya da sute..
Evet kuzu havadan bahsetmistim sagol
Ozledik ama seni ugra arada

Oyy gozun aydin
Benimde ruyalarima giriyor oglumun yurudugu

Günaydın anneler...

O da yapma dedi.

Bi kere abla amca ve dayidan daha yakindir, d gunu olacak abla siz gelmeyin kalabalik olur demeni bekliyor acaba

Bencede ortakbir yol bulun anilari olsun serra nin

Selam kızlar biz geldik :KK54: Çamaşır ortalık toplama filan uğraşıyordum bi baktım oglus merdivenlerden çıkmış yarısına gelmiş nerdeyse kaynar sular döküldü başımdan aşağı tam evi güvenli hale getirdim diyorum yeni bişi çıkıyo Allahtan vaktinde gördüm :KK51:

C Cucu canım hava güzeldi ben tişört de götürmüştür ama onları giydirecek kadar sıcak değildi inceli kalınlı sweatler ve yelek hırka götürsen işini görür :KK66:
Aman dikkat canim ya merdiben tehlikeli

Tavsiyeleri icin sagol canim önemliydi:KK54:

Ayy gitseydik bi an once bizim fuar aslinda persembe sabah başlıyor ama biz cuma aksam cikicaz magazayi kapatamayacagimiz için
2ggun buyuk kayip:KK62:

Benim albumum yok ama buraya ekleyeyim resi
Eki Görüntüle 1697252

Kızlar odaya salıncak kurduk çingene olanin en ilkel versiyonu:-) eşimin deyimiyle yüzyılın icadı oldu ahmet uyudu içinde yoksa beni mahvederdi:KK66:

off bisey diyemiyorum canım üzüldüm :KK43: hadi hayırlısı başarılar diliyorum

haha iki çocuklu bi anne sonuç her dakika dağınıklık toplamaktan bitap düşüp kendini dimlenirken kk da bulur:-) aynı canim bizde dün geceye kadar süren temizlik aşamaları falan aralarda pazar park market üçlüsü simdide sabah işi ogleden sonra okul işi ve bi sure sonra mekanik gibi hissetmek :-) ama şükür:KK66:

aynen canım seninki de mi 4 yaşını doldurdu ben seninkini hep 7 yaşında falan düşündüm niye acaba ..maşallah senin oglusuna da hayırlı güzel omurlu olsunlar

oyyy masallah masallah annesi ben hep şunu düşünürdüm sonuçta bi çocuk büyüttüm heralde çok heyecanlanmam ne olacağını bildigimden ama öyle olmuyormus hepsi farklıymış sende de öyle oldu mu ..kızımda yasadigim ilk duygulari yasamanin tekrarlamasi be evet bu duyguydu ne güzelmiş şükür dedirtiyor her seferinde birde karakter farkı çok belli oluyor kızım daha cool takılırdı oğlum ykışlık zorla kendini sevdiriyor:-)
Cok guzel olmus canim
Benim kiza da gerekli ama benim herif tembel yapmaz

X