Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar yuksek baski sonucu fotograf yukledim, cok utaniyorum :)) esim gecen ay cekmisti
Bende de aynı takıntı var canım( olan şeyleri duydukça insan paranoyak oluyorEvet kizimi koymustum, ben nazardan degil nazara inanirim ama surekli nazar degecegini dusunmuyorum :) goren masallah diyot zaten.. Ben kotu niyetli kisilerin bi sekilde eline gecerse diye takintim var cok sacma gelebilir size :)) ne bilim cocuk sapigi olur filan aklima biyle seyler geliyor :/
Canım seni aydınlatacağını çok farklı bir şey söyleyeceğini mi sanıyordun:))) seni aydınlatacak olan şurup, lütfen doktorun dediği şekilde düzenli kullan..Dün gittim psikiyatriste ayy ne aydınlandım sormayın
Bildiğim şeyleri söyledi çok rahatlayacagimi umarak gittim, bitkisel bir surup verdi
Amanınnn:) sanki tanıyormuşum gibi tam da aklımdaki gibisin.. Maşallah size annesi:)Kizlar yuksek baski sonucu fotograf yukledim, cok utaniyorum :)) esim gecen ay cekmisti
Hehehe sağol canım ben daha bir yıl daha kullanırkm bu smileyları :))ayy bide bunlar hamisken koyardik hep
Bendenm@Mrssuperfine sana gelsin beybim
Canım sen rahatlaman için konuşmuyorsun aslında orada, doktorun seni gözlemlemesi için konuşuyorsun ona da on dk yetiyor da işte para alıyorlar diye birqz daha uzun tutuyorlardır heheh:) ilacı kullan, iki üç hafta sonra tekrar dra git, durum değerlendirin. İnan kendine eziyet ettiğini göreceksin...@t_ugba canım tabi ki bıçak gibi kesmiycek ama beş dk konuşmanın da pek faydası yok:)
Ben HTC kullanıyorumHanımlar ben cep telefonu modelinden hiç anlamam, bana alacak eşim aksilik çıkmazsa, Samsung düşünüyorum ama hangi model hiç bilmiyorum, bir kere ekranı büyük güzel fotoğraf çeken nete iyi giren bir şey istiyorum, tabi öyle pahalı olmaz eşim alsa ben istemem telefona verilen paraya acıyorum:) gerçi bir telefonu en az 5-6 sene kullanıyorum
Bende göremiyorum.nnightsaill canım şimdi görebilirsin Ama kaldırcam birazdan
Pinking Tree canım sen emzirirsin bence dayanamazsın, benım kızım memeye hiç düşkün değil iki fırt çekip bırakıyor sütüm azaldı çekmediği için meme keyfi yapan bebek lere bAyılıyorum
hiç kullanmadım bi bilgim yok grcmıs olsun.Sevgili anneler
Bebişine PEDİTUS kullanan var mı?
Dr verdi ama 2 sefer denedim ikisinde de çok aşırı kustu. Sonra internete baktık. Bazı ülkelerde yasaklanmış.mhulyak şu an peditus kullanıyorum, ilk soğuk algınlığında da kullanmıştım bu üçüncü kullanisimiz maalesef sesi gitti çok fena öksürüğü
Canım benimki iphone 4s görüntülü konuşabiliyorum eşim oğlunu özleyince aç 3 G yi diyor:)I imspecial canım 1000 geçmesin o bile çok bence:) burda 1000 liraya bebek arabalarını duyunca ben o parayla bebeğimin beşiği dahil her şeyini alırım diyordum telefona o yüzden çok:) tanıdık telefonu var eniştem ve kardeşi:) eşim bakıyorda eniştem ya ne gerek var şunu al bunu al diye ucuz veriyor:) eşimde sen bak netten model beğen dedi GSM operatörlerinin kampanyalarına bak istersen dedi, iPhone istemiyorum görüntülü konuşma yapılmıyor onunla ablamgilin ki Samsung :) görüntülü görüşelim diyorlar