2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gecmis olsun canim.alerji de olabilir tahin ya...ins hemen gecer

Ellerine saglik aksam icimden gecirdim gunu vardi dedim döktüruyordur simdi diye

yarin hepberaber geliyruz sana
kizlar ikramlar ohhhh:)))
Buyrun buyrun valla ne eğleniriz menümü saymıyorum canınız çekmesin hehe yarını iple çekiyorum doya doya yiyecem:)

Ben yiğit e baharat katmadan ayırıp ayrı pisiriyorum baharatlı yemekleri
Canım ben bilirim o pisigi büyük oglumdan çok feci şekilde olmuştu . Beyin numarasini degistrdiysen ondan olabilir . Islak mendili yıka ılık suyla sil altını sık sık havalandir . En iyi çözümü bu hava alınca çabuk iyilesiyo.

A aa densiz bende bi ara psikolojik ilaç kullaniyodum kV gille otururken kimsenin haberi olmasın dediğim halde herkese demiş . Zaten onun yüzünden kullaniyodum ilacı . Bana da gıcık olur ben iki çocuğa bakıp evi çevirdiğinden cekemez . Kompleks oluşturmuş bana karşı Hic biseyimi begenmezmis gibi yapar . Eltimi over sürekli ikisi aynı kafada oldukları için anlasirlar genelde. Kv hiç okula gitmemiş cahil eltimde koyde büyümüş kafa yapıları aynı . bide eltim kv nin yeğeni olur . Ben yeni evlendigimde eltimin oğlunun böbreğinin birinin küçük olduğu ortaya çıkmıştı hastaneden geldiler çok uzulup panik yapiyolardi bende sordum bobregin küçük olması nas bişey nakil gibi bi durummu var diye kesinlikle hiç bi art niyetle sormadım . Bundan kin tutmuş bana kv ye anlatmış oda onun destekçisiya geçen bura gelmişti çocuğa bakmaya diyo sen x e boyle böyle demişsin o zaman diye anlatiyo ima ederek bende dedim ne yani ben öyle dedim diye Allahta cezamimi verdi bu nası bi zihniyet bozukluğu ya bu senin torunun o sana anlatiyo sende gelip bana diyosun ima ederek dedim elim ayağım titredi sinirden evden kovacaktim az kaldı . Sonra yok ben öyle demek istemedimde ne demek istedin densiz . Şeytan gibi kadın ya eve sokulacak biri değilde işte arada oğlu olduğu için sabrediorum iyi kötü anası .. daha bunun gibi neler neler varda işte anlatsam bin sayfa olur

aysimason say canim say cekmez canimiz yani benim cekmez fikir olur sadece

Abdullahla nasil yaptin sende stres e giriyor musun?
Hesap sorar gibi mi oldum ne:))
Yok canım abdullahı uyutup yaptım uyandığındada hemen ayağıma aldım sallayarak bitirdim içini falan uyutmadan hazırlamıştım diğerleride yarın yapılacak iki çeşit börek kuskus salatası bide bizimkilere aşure sözüm vardı onu yapacam ben anca bukadar yapabilirim sizinki gibi 5 10 çeşit çıkaramam eflalim hatta 15 demişti anam bu kadının 10 parmağında 15 marifet var
Benimde 10 parmağımdan 5 marifet çıkıyor

Ooo daha ne olacak en agir ikramlar asure sarma 5 cesit zaten bEnde 6 yaparim 7 oldugu cokkk nadirdir.
eflal aşmiş anacim cok fazla 10

Annecimmm tahin alerjik gıda en fenası, pişikten ziyade alerji pişiği olmuştur.

Bol su ile sil yıka, mutlaka iyide kurula, havalandır ve kremini bolca sürpasta kreması gibi kapla(aklım hala yemeklerde:)))
Mustela pişik kremi iyi bu konuda.

Ve tahini 6 ay verme bir daha. Alerji yer etmesin. Aynısı kızımda ve de M miss_curious in kızında ds olmuştu. Ben sofradan pekmez diye tahini vermiitim yanlışlıkla( çok geçmiş olsun..

Alıntıların felaket:))

Miss curious nerelerde acaba?

minione Duha22 kizlar bilmiyorum hic internete fotograf koymadim.. Belki birgun koyarim cesaretim gelirse :))
Ben de öyle.. Sanki kötü kişilerin eline geçecekmiş gibi paranoyağım hatta anaokuluna giderse orada resim paylaşırlrsa diye düşüniyorjm şimdiden:))) gerçi bir kere düğüne giytik ve yeğenimin sayfasında kozımın suluğu puseti elli bin fotoğrafı yüklemişti de kaldırttım rica ile hehe:) nazara da çok inanıyorum..
Ama sanki kızjnı görmüştük diye hatırlıylrum yanlış mı? Sıra sende hehehe

Kombi bozuk ev bux gibi yoğurdum tutmanış
Uyku tulumunu sevmrdi sevemedi gitti
Onu giyince yarım saatte bir kalkıyor
Yok daha giydircem perişan oldum
Oy tam da zamanında çok geçmiş olsun. Yattpınız odaya ısıtıcı falab açsan varsa..
Uyku tulumuna alışana kadar zorlanıyorlar rahat hateket edemediği için kızım da uyanıyordu hep şimdi bana mısın demiyor içinden çokmayı öğrnedi

Kiyamam kuzuya ya, tahin yyksek alerjik gida insallah gecer hemen.

Kombi bozuk ev bux gibi yoğurdum tutmanış
Uyku tulumunu sevmrdi sevemedi gitti
Onu giyince yarım saatte bir kalkıyor
Yok daha giydircem perişan oldum
Canim carters markanin fleece kumastan tulumlari oluyor, polar gibi bisey, onlar cok sicak tutuyormus bebis ustunu acsa bile usumez diyorlar bi incele istersen, instgramda etiketliyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…