Gecmis olsun canim.alerji de olabilir tahin ya...ins hemen gecerKizlarcim tahinli kek yapmistim ben yerken athan delirdi verdim onada
Az önce altini degistirdim fena pisik olmus tahinden heralde yaa desitin surdum faydasi olur ins
Islak mendik degince delirdi cocuk uni yeni doğan ama onlada silmeyim bari gecene kadar yikayayim yada pamukla falan halledeyim ilk defa boyle pisik oldu kucucuk kizarik olurdu ama bu baska
Alintilari anlayana helal olsun ne sekil olmus oyle
Buyrun buyrun valla ne eğleniriz menümü saymıyorum canınız çekmesin hehe yarını iple çekiyorum doya doya yiyecem:)Ellerine saglik aksam icimden gecirdim gunu vardi dedim döktüruyordur simdi diye
yarin hepberaber geliyruz sana
kizlar ikramlar ohhhh:)))
Ben yiğit e baharat katmadan ayırıp ayrı pisiriyorum baharatlı yemekleriBenim oğlum anne demedi ama ismimi söyledi
Hep eşim yüzünden ben baba demesi için elimden geleni yaptım ve dedi ama eşim hiç takmadı anne demesi için
Ben konuşurken bile eşimin ismini söylemiyorum babası şöyle bababöyle diye ama bizim gıcık baba bize öyle yapmadı..
Sarmaları bitirdim şükür..
Cevaplarınız için tşkler kızlar
PINAR45 canım bbizim gaz sorunumuz devam ediyor onun için dolma gibi baharatlı şeyleri veremiyorum..
Pinking Tree canım zaten kendime yaptığım yemeklerden bi şekilde onada yapıyorum ama bazen ona uygun olmayan yemekler oluyor...
Canım ben bilirim o pisigi büyük oglumdan çok feci şekilde olmuştu . Beyin numarasini degistrdiysen ondan olabilir . Islak mendili yıka ılık suyla sil altını sık sık havalandir . En iyi çözümü bu hava alınca çabuk iyilesiyo.Kizlarcim tahinli kek yapmistim ben yerken athan delirdi verdim onada
Az önce altini degistirdim fena pisik olmus tahinden heralde yaa desitin surdum faydasi olur ins
Islak mendik degince delirdi cocuk uni yeni doğan ama onlada silmeyim bari gecene kadar yikayayim yada pamukla falan halledeyim ilk defa boyle pisik oldu kucucuk kizarik olurdu ama bu baska
Bende şu smileyi seviyorumBayadir smile bakmiyodum kizlarsunun hastasiym hehehee
Hadi basinizi agrittim operim sizi bebeleri
A aa densiz bende bi ara psikolojik ilaç kullaniyodum kV gille otururken kimsenin haberi olmasın dediğim halde herkese demiş . Zaten onun yüzünden kullaniyodum ilacı . Bana da gıcık olur ben iki çocuğa bakıp evi çevirdiğinden cekemez . Kompleks oluşturmuş bana karşı Hic biseyimi begenmezmis gibi yapar . Eltimi over sürekli ikisi aynı kafada oldukları için anlasirlar genelde. Kv hiç okula gitmemiş cahil eltimde koyde büyümüş kafa yapıları aynı . bide eltim kv nin yeğeni olur . Ben yeni evlendigimde eltimin oğlunun böbreğinin birinin küçük olduğu ortaya çıkmıştı hastaneden geldiler çok uzulup panik yapiyolardi bende sordum bobregin küçük olması nas bişey nakil gibi bi durummu var diye kesinlikle hiç bi art niyetle sormadım . Bundan kin tutmuş bana kv ye anlatmış oda onun destekçisiya geçen bura gelmişti çocuğa bakmaya diyo sen x e boyle böyle demişsin o zaman diye anlatiyo ima ederek bende dedim ne yani ben öyle dedim diye Allahta cezamimi verdi bu nası bi zihniyet bozukluğu ya bu senin torunun o sana anlatiyo sende gelip bana diyosun ima ederek dedim elim ayağım titredi sinirden evden kovacaktim az kaldı . Sonra yok ben öyle demek istemedimde ne demek istedin densiz . Şeytan gibi kadın ya eve sokulacak biri değilde işte arada oğlu olduğu için sabrediorum iyi kötü anası .. daha bunun gibi neler neler varda işte anlatsam bin sayfa olurKızlar hamile halimle bana dedikodu yaptırdınız:)))
Son bir şey anlatayım:)
İlk yıl evlendim astımım azdı:) hastaneye gidiyoruz sürekli.. Kv min her akrabası" nasıl oldun iyileştin mi aman ilaçlarını kullan ihmal etme" diyor, ben de alalallaal moduna giriyorum. Yok şindi iyiyim sağolun diye cevaplıyorum:))
Sonra öğrendim ki deli demiş bana:))
Geçenlerde gene biri sordu, şimdi nasılsın diye... Ben de ne hastalığım varmış ki, astımım vardı dedim.
O sırada kv içeriden koşa koşa geldi "geçti geçti, şimdi iyi.. Çocuğu iyi geldi ona, oyalanıyor onunla.." Dedi. Adımı deliye çıkarması eksikti, onu da yapmış:))
Benden bu kadar kv muhabbeti yeter:)) içim bayıldı:)) öf:))
Yok canım abdullahı uyutup yaptım uyandığındada hemen ayağıma aldım sallayarak bitirdim içini falan uyutmadan hazırlamıştım diğerleride yarın yapılacak iki çeşit börek kuskus salatası bide bizimkilere aşure sözüm vardı onu yapacam ben anca bukadar yapabilirim sizinki gibi 5 10 çeşit çıkaramam eflalim hatta 15 demişti anam bu kadının 10 parmağında 15 marifet varaysimason say canim say cekmez canimiz yani benim cekmez fikir olur sadece
Abdullahla nasil yaptin sende stres e giriyor musun?
Hesap sorar gibi mi oldum ne:))
Ooo daha ne olacak en agir ikramlar asure sarma 5 cesit zaten bEnde 6 yaparim 7 oldugu cokkk nadirdir.Yok canım abdullahı uyutup yaptım uyandığındada hemen ayağıma aldım sallayarak bitirdim içini falan uyutmadan hazırlamıştım diğerleride yarın yapılacak iki çeşit börek kuskus salatası bide bizimkilere aşure sözüm vardı onu yapacam ben anca bukadar yapabilirim sizinki gibi 5 10 çeşit çıkaramam eflalim hatta 15 demişti anam bu kadının 10 parmağında 15 marifet var
Benimde 10 parmağımdan 5 marifet çıkıyor
Kızlar bu ikram mama muhabbeti nerden çıktı yaOoo daha ne olacak en agir ikramlar asure sarma 5 cesit zaten bEnde 6 yaparim 7 oldugu cokkk nadirdir.
eflal aşmiş anacim cok fazla 10
Kizlarcim tahinli kek yapmistim ben yerken athan delirdi verdim onada
HAhahaa ocak çıtır anneleri pasif en son giriş haziran ayı
Güncel sayfamız aktif çünkü konu gırtlak börek çörek
Ben de öyle.. Sanki kötü kişilerin eline geçecekmiş gibi paranoyağım
Oy tam da zamanında çok geçmiş olsun. Yattpınız odaya ısıtıcı falab açsan varsa..Kombi bozuk ev bux gibi yoğurdum tutmanış
Uyku tulumunu sevmrdi sevemedi gitti
Onu giyince yarım saatte bir kalkıyor
Yok daha giydircem perişan oldum
Kiyamam kuzuya ya, tahin yyksek alerjik gidaKizlarcim tahinli kek yapmistim ben yerken athan delirdi verdim onada
Canim carters markanin fleece kumastan tulumlari oluyor, polar gibi bisey, onlar cok sicak tutuyormus bebis ustunu acsa bile usumez diyorlar bi incele istersen, instgramda etiketliyim seniKombi bozuk ev bux gibi yoğurdum tutmanış
Uyku tulumunu sevmrdi sevemedi gitti
Onu giyince yarım saatte bir kalkıyor
Yok daha giydircem perişan oldum