2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya kızlar bebişlerinize neler pişirip vereiyorsunuz yaptıklarımızı buraya yazsakta fikir olsun ben mesela şimdi irmik muhallebidi içine elma armut mandalina rendesi koyacağım bide devam maması ana yemekte tavuk göğsünü haşlayıp tiftikliyorum içine havuç pirinç koyuyorum hafif lapa gibi pişiriyorum akşam yemrğinede bunu vereceğim ama bazen tıkanıyorum ne vereceğimi bilemiyorum hani diyorum yazsakta fikir olsun bize
Biz bugun karnabahar yicektik, hasladigimizdan kizima ayirdim, kiymayi soganla kavurduk ondanda ayirdim ikisini karistirdim bakalim yicek mi. Dunde 5 hamsi domates sarimsak biraz bulgur suda pisirdim hepsini afiyetle yedi :) mercimek corbasi patates sogan havuc mercimek, İrmikli yada yulafli meyve puresi, kapuska salcasiz, yedigimiz herseyden salcasiz veriyorum kisacasi :)

• Ya kızlar bebişlerinize neler pişirip vereiyorsunuz yaptıklarımızı buraya yazsakta fikir olsun ben mesela şimdi irmik muhallebidi içine elma armut mandalina rendesi koyacağım bide devam maması ana yemekte tavuk göğsünü haşlayıp tiftikliyorum içine havuç pirinç koyuyorum hafif lapa gibi pişiriyorum akşam yemrğinede bunu vereceğim ama bazen tıkanıyorum ne vereceğimi bilemiyorum hani diyorum yazsakta fikir olsun bize
    Bende bugün oglen sehriye corbasi yaptım yedirdim sonra bi tanede muz yedi. aksama da lahana sarması mercimek çorbası yaptım onlardan yedircem uyaninca .

Ya kızlar bebişlerinize neler pişirip vereiyorsunuz yaptıklarımızı buraya yazsakta fikir olsun ben mesela şimdi irmik muhallebidi içine elma armut mandalina rendesi koyacağım bide devam maması ana yemekte tavuk göğsünü haşlayıp tiftikliyorum içine havuç pirinç koyuyorum hafif lapa gibi pişiriyorum akşam yemrğinede bunu vereceğim ama bazen tıkanıyorum ne vereceğimi bilemiyorum hani diyorum yazsakta fikir olsun bize
Ahhh keske yese.
Bugun uc bebe biskuvisi suyla icine de azcik dovulmus ceviz kattim onu yedi.kahvalti filan yok kahvaltida bizimle salatalik verdim eline azcik ucundan yedi bu kadar.
cok seçici oglum
yogurt cok severdi artik yemiyo

nnightsailost: 43641549 .!.:
Alın işte bi kriz daha. Dışardydı onlar bende oğlanı parka götürdüm getirdim ypruldu uykusu geldi ayağımda sallıyodum. geldiler kadın aldı oğlanı gel gel diye yatırdı kendi ayağına şimdi kendi sallıyo. Sabır sabır sabırrr. Neyse son 2 gün paZar gidicekler zaten... Eşimin haberi yok benim bu olanlardan benim sinirlendiğimden. Kayınvalidemler gidince anlatırmıyım bilemiyorum...
Ah bende diyrum nnightsaill yok kesin kv yle ugrasiyrdur diye

benim kv de cokk iyiydi cocuktan sonra degisti

yok anacim yok iyisi bunlarin

bu arada cogumuz da kv olacagiz gelinimiz olacak ins bizz ne edicez acep

bende sana bir sır vereyim mi bu sır değil annem her annenin yaptığı hatta bebişin de anneye öğrettiği doğal ogrenme süreci:KK70:biz buna halk arasında taklit yoluyla öğrenme diyoruz:KK68:

tamam kuzu bekliyorum eğer size iyi gelirse alacağım :KK66:

haklisin canım bende arkadaslarda anlatınca rahatladim :KK30:

buna inanıyorum kesinlikle zaten egitimdede kendini gerçekleştiren kehanet diye bir konu vardır yani kirk kere yaramaz deyince çocuk yaramaz olmasada etrafındakiler buna inandığı için yaramaz olmasını sağlarlar ..Canım ameliyat işinede ins kısmet olursa 2yila olurum buralarda olur ve irtibatimiz inşallah kesilmezse birbirimize tavsiye ederiz :KK23:

Kuzum saol simdi içtim inşallah ise yarar:KK60:
anam yalniz değilmişim i kadar mutluyum ki boyle düşünen bir ben değilim :KK22: birde canım çoğu arkadaş bebisinin ne yaramazlıklar yaptığını sonradan yazınca anladım hepimizinki de avar ama erkek çocuklarında 10 kat fazla:p

süpersin Canım kesinlikle katiliyorum bende öyle yapicam diyorum ..bi arkadaşta bize aynisini yapmıştı ankaranin diğer ucunda evi ne bizle o zaman arbaa yok dolmuşla gittik çünkü o bize 3 kez gelmisti karşım da duran ikramlar beni şok etmişti sonra anladim ki kadin esi ne yemek ikram yapmammak eşide pinti bi adam bize kendini agirlatmak için geliyorlarmış bizim gittigimize sevinmediler bile ve üstelik bunu yeminle yaziyorum ondan sonra 3 kez daha geldiler ben güya onları az ikramla ağırladım( kocam çok kızdı çünkü benim az ikramim onun hazır aldiklarinin yanında deve kalırmış) ...baktık her hafta sonu arıyorlar bıktık bizde geri aramadigimiz halde esim en sonunda açmadı telefonlarini ki kaç kere açmamıştı simdi oğlan bayeamdan bayrama hem mesaj hem arama yapıyor ne yüzsüzler var tr..(buda boyle bi anım ) herkese dediğin gibi değeri kadar değer vermek gerek:21:

Kesinlikle katılıyorum yUzunden bile belli çok becerikli:KK19:
:KK52:saygiylabdediklerine katilip önünde eğiliyorum

Canım sen üniversitedeki halimizde kalmışsın seni çok iyi anliyorum keske o zamana donsek o zaman bi kuru ekmeği yer otururduk önemli olan yanyana arkadsslikti simdi yurtdışı sartlarida hala o yokluğu hissediyor insan maddi olarak değil ama manevi olrak ..eğer turkiyedrki bayanlarda ikrmai kaldırsa kimse yapmasa beceremesek bende uyrarm herkese becerikliymdir ikram yaomayi çeşitli severim ama cocuklardan sonra eziyete döndüğünü anladım ilk gelenlere hala abartirim ama samimiyet arttıkça kanlanma sipariş verdigimi ..balkona çıkıp cekirdek kola yaptığımı bilirim :KK47: ama ona bile sırf turkiye şartları kaynaklı bi sure sonra ilk geliyo gibi hazırlanıyorum:oops:

banada yeter az kaldı turkiyeden kaçacağım:KK55:

Benimkilerde oyle annem ananem o kadar zahmetli islere girisirlerki hayret ediyorum, bosverin ne gerek var diye tepelerindeyim bende :)) annem kiziyor gelene bisey koymuyon mu sen ayip diye, ama napim benim arkadaslarimda benim gibi :))
ah anneler bizi böyle yetiştirmeselerdi nolurdu şöyle rahat falan olaydık bilmeseydik hiçbişey yapmayı :KK51: ayyy ben yine kivancli sarayli film çekmeye hayallere dalmadan:KK53: seni yan komşum olarak istiyorum yada yurt dışına sizin oraya mi taşınsam çok sekersin:KK54:

eşin çok hazır cevapmis cook güldüm :KK48:

saol canimm haklisin büyüyecek geçecek:KK16:

haklisin Canım ben de zaten kızımda gormeyince welcome to oglananasi olmak dedim kendime:KK67:

temizliyor temizliyor narin yikama var zaten sık sık yikarsan hic renk değişmez ama eğer arayi uzatırsan kışla çamaşır suyu ekle arada narinde yıkayınca zaten az sıktırıyor:confused:[/QUOTE]

Gece gece ne alıntı yaptım hasta hasta çok yazmissiniz gaza geldim :-) herkese cevaplar için teşekkür ediyorum haklisiniz ben bu konu üzerine çok çocuk gördüğümden sanırım objektif olamadim sizinde bebislerin hareket açısından boyle oldugunu duyunca rahatladim iyiki varsiniz kızlar bırakayım ahmet evi temelinden söksun apacan ( ablamız öyle der)kuzum benim:rolleyes:
Sagol canm
Yerim o ipegi

@Girlboymom tembellikten cimrilikten misafir ağırlamayanı duydum da kendini ağırlatanı ilk defa duyuyorum:)))))

Taktiğe gelince sen çocuk ızmanı olduğun için biliyorsundur:)) burdaki çoğu anne bilmiyordur bence:))
Bir de allah korusun engelli çocuklara da bu şekilde öğretiyorlar.

@t_uğba canım arhan bey anne dedi mi:KK66: yaz bakalım:)))
Yok demiyor canim dovecem az kaldi:)

canlarım bolero mu bolera mı neyse işte:) hiç aklıma gelmemişti iyi oldu. Tşk ederim:KK66:

Benim d.günü konseptine uyan elbise bu. Bunun uzun kollusunu alacaktım aslında.. Ama dolapta elbiseler bir sürü duruyor, bayramdakini de bir kere giydi diye kıyamıyorum. Onun da resmini atayım karşılaştırın bakalım:)

Ya kızlar biz sütten keseli 3 hafta oldu berdeyse... Ve kızım hala meme diyor ağlıyor mememi ısırıyor..

Tuğba iki gün için bebeğini bırakacak sütten kesilir dedik ya o nasıl olacak, sadece iki günde bırakır mı bebek emmeyi?

Sadece anneye kızar küser ve de memesiz kaldığı için zorlanır ama döndüğünde emermiş gibime geliyor.

İki gün yeterli bir süre mi? O zaman bizimkide bir sıkıntı mı var?
Ben 2 gunde birakacagini düşünmüyorum ama iste ya birakirsa ihtimali var iste
Birakirsa bu yuzden vicdannyaparim o yuzdennarhantos bizimle :)

Serra emmeye duskun bi kizceydi ama annesini ondan zorlanmistir

Sabır, sabır ya sabırrrr :)) son 3,5 günn :) çocuk olduktan sonra ya ben değiştim yada kayınvalidemm. Dün akşam bana emmeseydi 2. Dönem sen çalışırdın Çağları götürürdük Denizliyw bakardım ben demesi delirtti artuk!!! Bende emmesede göndermem oğlumu biyere ben dedim! Daha iyi bakılırdı dedi bende onun için en iyisi annesinin yanı vermem göndermem biyere dedim hastalık olmadıktan sonra dwdim!! Aaaa delircem!!!! Kucağımdan çocuk almalar falan, emcek çocuğu inatla ayağımda sallamalar.... Offffff offff
Ayy gicik ya az kalmis sabret canm

Annen baban gelince tülü makineye atıp kuaföre kaç:) kendine vakit ayır bir saat de olsa...

Hahaha benim annem kim geliyorsa herkese özel hazırlad çeşit çeşit tatlı olur evde yemek olur:) bazen uçaktan inince anneme geçeriz yakın diye.. Gecenin kaçı olursa olsun annem dofrayı haxırlamış bekler :KK43:(

Benim en gıcık olduğum misafirliğe gittiğimde masanın yemeklerin hazırlanmamış çayın suyunun yanmamış olması:))) elim ayağım boşalıyor aysimason aysimason gibiyim misafirlikte tok da gitsem beklentiden herhalde acıkıyorum:))) sofra hazır deilse snir basar çünkü ben her şeyim hazır beklerim hep..

Canım ilk sene krizlere giriyordum ağlamaktan. Eşime beni koru diye saldıyordum eve gelince beni korumuyor diyr kavgalar... İlk yıl takmıştı kindar olmaz kızım, babanla barış küslük olmaz. Anne ben babamla niye küseyim? Beni ondan istediniz bıkbık açıklıyorum ama deli gibi duymamış gibi devam ediyor, demek istediğini diyor. Kankalarımla buluşur öyle oldu böyle oldu anlatırdım bir gün nuluştuk ben saatlerce konuştum kızların gözleri baygın:)) biri nişanlanmış biri doktoraya başlamış biri hamile.. Ama bunlardan haberim yok çünkü makineli tüfek gibi öyle yaptı nöyle yaptı ağlaya ağlaya anlatıyorum:))) onları konuşturmuyorum:))) o gün o masadan kalktık yeter dedim. O ne yaparsa derse desin umrumda olmayacak. Nokta. Hadi o diğer anları mahvediyor sonrasını da ben mahvediyorum düşübüp düşübüp ne gerek var:) düşen bebeğime leş dedi.. Kızım gavur torunmuş, ezansız yerde doğmuş. En son bayramda bardağıma kendi pis çöpünü attı. Eşim yeter dedi ilk defa annesine:) ben de boşver yine yapacak istediğibi dedim:₺ kv beni böyle gördükçe kendini yere atıyor:)) önceden ben ağlayınca eşimle kavga edince mutlu olurdu şimdi ona o mutluluğu vermiyorum:))

Bir de uzun olacak ama madem gavur şimdi diğer torunlarına da ab vatandaşlığı alıyorlar:)) niye alıyorsunuz? yani çekemediğinden yapıyorlar söylüyorlar. Mutluluk paylaşmayı bilmedikleri için. Üzmek için. Ben de izin vermiyorım artık buna:) ve bu aile tr de saygın bilinen muhafazakar hak hukuk bilen aile göya:))

Valla kızım çok benziypr onlara kaynıma eşime kv ye .. Hamileliğimde sinir olduğum muhteşem üçlü:)) ilk defa duyuyorum bunu dmeek doğruymıuş:)) kızım parmak sallayıp yüzünü buruşturup kızıyordu ve bu kvnin hareketi:))) ama daha kv yi görmeden onu yapıyordu:))
Deli mi bu kadi yahuuu:KK11:

Ayy bu aile kim kim kimmm cok merak ettim valla ünlü musun kiz sen yoksa

Ha bid3 seni instagramda Mrssuperfine diye arattim nasi bi meraksa artik :p
Hakkini helal et

Sabah omlet yaptim canim peynirli cevizli
Oglen dun aksamdan kalan buldur pilaviyla bezelyeli patates yedi
Aksam kavurma yapiyorum yer inşallah

Evet erenkoy pazari :)) canim bebek arabam pahaliydi zaten ikinciyi maclaren filan almam icim yanar, hamileyken cok demislerdi quinny zapp al maclaren al diye ama benim gozum hep buyuklerdeydi, valla pismanim ama kimseye bisey diyemiyorum :)) almanyada sorun olmuyorda, istanbulda dert valla.. Elbise konusunda esinim tarafi icin iyi ailelerden filam deyince sen al diyesim geldi, bu tip harcamalar ortama bakar :KK66: hangi pusetlee var markalari ne bilmiyorumki, bide kotusunu alincada yariyolda birakmaain beni :KK43:

Erenköy kozyatağı eheh ilk evlendiğimde çok geziyordum orada oturuyordum:) hani oyuncak bebeklerin baston pusetleri olur ya aynen öyle uyguna pusetlet oluyor çok gezen aileler için onşlardsn alanilirsin.. Kırılmıyorlar da. Ablam kullanıyordu eskiden. Uyguna chicco da alabilirsin. Yerli olan marka uygun oluyor orada nasıl bilmiyorum fiyatlar. Ben de stokle aldım ama çok pişmanım süsünden başka bir şeyi yok. Allahtan alırken chicco hediye etmişşerdi onu kullanıyorum..
Elbiseyi almaya karar verdim büyük alacağım biraz sünnet düğünümüz de var ona da giyer artık:) ailelere gelinxe övmüş gibi olmayayım benim ailem bin basar onlara :)) hıh :KK66:

Kendine yaptığın yemekleri tuz atmadan ayır ona ver artık düşünme. Salça yerine de domates püresi kullan, oldu da bitti maşallah.. Hiç kasma kendini bence artık...

Alın işte bi kriz daha. Dışardydı onlar bende oğlanı parka götürdüm getirdim ypruldu uykusu geldi ayağımda sallıyodum. geldiler kadın aldı oğlanı gel gel diye yatırdı kendi ayağına şimdi kendi sallıyo. Sabır sabır sabırrr. Neyse son 2 gün paZar gidicekler zaten... Eşimin haberi yok benim bu olanlardan benim sinirlendiğimden. Kayınvalidemler gidince anlatırmıyım bilemiyorum...
canım ya bırak o sallasın daha iyi değil öi.. O özlemiştir.. Sen de dinlenmene keyfine bak bence, bırak sallasın onun beli yorulsun:) sen duşuna dinlenmene bak:) zaten hep bakacak salllayacaksın arada dinlenme fırsatlarını değerlendir..

ah anneler bizi böyle yetiştirmeselerdi nolurdu şöyle rahat falan olaydık bilmeseydik hiçbişey yapmayı :KK51: ayyy ben yine kivancli sarayli film çekmeye hayallere dalmadan:KK53: seni yan komşum olarak istiyorum yada yurt dışına sizin oraya mi taşınsam çok sekersin:KK54:

eşin çok hazır cevapmis cook güldüm :KK48:

saol canimm haklisin büyüyecek geçecek:KK16:

haklisin Canım ben de zaten kızımda gormeyince welcome to oglananasi olmak dedim kendime:KK67:

temizliyor temizliyor narin yikama var zaten sık sık yikarsan hic renk değişmez ama eğer arayi uzatırsan kışla çamaşır suyu ekle arada narinde yıkayınca zaten az sıktırıyor:confused:

Hakkini helal et[/QUOTE] hahaha kl nickimi deşifre eder miyim herkese:)) est canım valla gizemli kadın oldum pazardı teyze gibigim oysa:)))
Evet emmeye çok düşkündü belki de ondan. Ben de bırakacağını düşünmüylrum ama zorlanır küser diye düşünüyorum..

KizlR bebekleriniz tv izliyor mu? Bizim evimizde tv yok kizim hic bilmez normalde ama annemlere geldik aksam muhakkak acik tv ve kizimda arada bakiyor :KK43: cok rahatsiz oluyorum ama tvyo kapattiramamki, kendimde baska odaya gecip tek oturmak istemiyorum..

Ben kızımı alıp başka odaya geçtiğim çok oldu. 10 ay hiç tc yüzü görmedi şimdi annemler geldikçe açıyor evde ama allahtan o da pas vermiyor çok şükür. İki yaş beyin gelişimi tamamlanmadan çok izlememeli bence, arada bakıyorsa da çocuğu izole etmek mümkün değil zaten evinizd dönümce tv siz kalacak o yüzden öok dert etme kendine zehir etme orayı derim ben. Bakarsa baksın kısa bir süre tadını çıkar orada olmanın..

[QUOTE Mrssuperfine, post: 43643768, member: 588394"]Yok demiyor canim dovecem az kaldi:)

Hakkini helal et[/QUOTE] hahaha kl nickimi deşifre eder miyim herkese:)) est canım valla gizemli kadın oldum pazardı teyze gibigim oysa:)))
Evet emmeye çok düşkündü belki de ondan. Ben de bırakacağını düşünmüylrum ama zorlanır küser diye düşünüyorum..

Ben kızımı alıp başka odaya geçtiğim çok oldu. 10 ay hiç tc yüzü görmedi şimdi annemler geldikçe açıyor evde ama allahtan o da pas vermiyor çok şükür. İki yaş beyin gelişimi tamamlanmadan çok izlememeli bence, arada bakıyorsa da çocuğu izole etmek mümkün değil zaten evinizd dönümce tv siz kalacak o yüzden öok dert etme kendine zehir etme orayı derim ben. Bakarsa baksın kısa bir süre tadını çıkar orada olmanın..[/QUOTE]
YBenim kizimda pek pas vermiyor etrafla daha ilgili cok sukur ama arada bakiyor, bende sadece 1 ay biyle ve aksamlari bikac saat diye kendimi rahatlatiyorum :/ dogum gunu fotografinizi gorebiliriz insallah, kizinida senide merak ediyorum, herkea merakta daha dogrusu :) bencede guzelsin gibime geliyor kilo olabilir ama kilolu kadin cirkin anlamina gelmiyor sonucta :)

[QUOTE Mrssuperfine, post: 43643768, member: 588394"]Yok demiyor canim dovecem az kaldi:)

Hakkini helal et
hahaha kl nickimi deşifre eder miyim herkese:)) est canım valla gizemli kadın oldum pazardı teyze gibigim oysa:)))

Ben kızımı alıp başka odaya geçtiğim çok oldu. 10 ay hiç tc yüzü görmedi şimdi annemler geldikçe açıyor evde ama allahtan o da pas vermiyor çok şükür. İki yaş beyin gelişimi tamamlanmadan çok izlememeli bence, arada bakıyorsa da çocuğu izole etmek mümkün değil zaten evinizd dönümce tv siz kalacak o yüzden öok dert etme kendine zehir etme orayı derim ben. Bakarsa baksın kısa bir süre tadını çıkar orada olmanın..[/QUOTE]
YBenim kizimda pek pas vermiyor etrafla daha ilgili cok sukur ama arada bakiyor, bende sadece 1 ay biyle ve aksamlari bikac saat diye kendimi rahatlatiyorum :/ dogum gunu fotografinizi gorebiliriz insallah, kizinida senide merak ediyorum, herkea merakta daha dogrusu :) bencede guzelsin gibime geliyor kilo olabilir ama kilolu kadin cirkin anlamina gelmiyor sonucta :)[/QUOTE]
Valla biz sizi daha çk merak ediyoruz praline hnm
Sır kapısı gibi kadınsın valla
Bizimde yiğidin malı meydanda misalii aaa hiç gizlimiz saklımız kalmadı ayoll :))))

hahaha kl nickimi deşifre eder miyim herkese:)) est canım valla gizemli kadın oldum pazardı teyze gibigim oysa:)))

Ben kızımı alıp başka odaya geçtiğim çok oldu. 10 ay hiç tc yüzü görmedi şimdi annemler geldikçe açıyor evde ama allahtan o da pas vermiyor çok şükür. İki yaş beyin gelişimi tamamlanmadan çok izlememeli bence, arada bakıyorsa da çocuğu izole etmek mümkün değil zaten evinizd dönümce tv siz kalacak o yüzden öok dert etme kendine zehir etme orayı derim ben. Bakarsa baksın kısa bir süre tadını çıkar orada olmanın..
YBenim kizimda pek pas vermiyor etrafla daha ilgili cok sukur ama arada bakiyor, bende sadece 1 ay biyle ve aksamlari bikac saat diye kendimi rahatlatiyorum :/ dogum gunu fotografinizi gorebiliriz insallah, kizinida senide merak ediyorum, herkea merakta daha dogrusu :) bencede guzelsin gibime geliyor kilo olabilir ama kilolu kadin cirkin anlamina gelmiyor sonucta :)[/QUOTE]
Bizimde yiğidin malı meydanda misalii aaa hiç gizlimiz saklımız kalmadı ayoll :))))[/QUOTE]
:KK9::KK9::KK9:

Benim oğlum anne demedi ama ismimi söyledi:KK70:

Hep eşim yüzünden ben baba demesi için elimden geleni yaptım ve dedi ama eşim hiç takmadı anne demesi için:KK43:
Ben konuşurken bile eşimin ismini söylemiyorum babası şöyle bababöyle diye ama bizim gıcık baba bize öyle yapmadı..

Sarmaları bitirdim şükür..

Cevaplarınız için tşkler kızlar
PINAR45 PINAR45 canım bbizim gaz sorunumuz devam ediyor onun için dolma gibi baharatlı şeyleri veremiyorum..

Pinking Tree Pinking Tree canım zaten kendime yaptığım yemeklerden bi şekilde onada yapıyorum ama bazen ona uygun olmayan yemekler oluyor...

Hakkini helal et

Pazarci teyzeymis he he gorduk :KK50:cok guzelsiniz :KK200:
praline praline sende merak ediliyrsun:KK66:

Bizimde yiğidin malı meydanda misalii aaa hiç gizlimiz saklımız kalmadı ayoll :))))[/QUOTE]
aynen ya saldık valla :KK71: ayy hic ist ihtimalim yok ya senlede tanissak ne guzel olur ama arda nin yanaklarindan isiririm soyleyim simdiden dislerimi sıkıyom videolarda :mad:

minione minione Duha22 Duha22 kizlar bilmiyorum hic internete fotograf koymadim.. Belki birgun koyarim cesaretim gelirse :))
Evet yaa hele kizinin o yandan fotosu varya pamuk yanaklari bi gorsek fena olmaz hani :-)

Ayy bende de bi yanak hastaligi :confused:

Hep eşim yüzünden ben baba demesi için elimden geleni yaptım ve dedi ama eşim hiç takmadı anne demesi için:KK43:
Ben konuşurken bile eşimin ismini söylemiyorum babası şöyle bababöyle diye ama bizim gıcık baba bize öyle yapmadı..

PINAR45 PINAR45 canım bbizim gaz sorunumuz devam ediyor onun için dolma gibi baharatlı şeyleri veremiyorum..

Pinking Tree Pinking Tree canım zaten kendime yaptığım yemeklerden bi şekilde onada yapıyorum ama bazen ona uygun olmayan yemekler oluyor...
Aysimacim dolmaya baharat katmadan ayir abdulaha 1-2tane kurdan tak karismasin ben oyle yapiyorum canim

Kizlarcim tahinli kek yapmistim ben yerken athan delirdi verdim onada
Az önce altini degistirdim fena pisik olmus tahinden heralde yaa desitin surdum faydasi olur ins

Islak mendik degince delirdi cocuk uni yeni doğan ama onlada silmeyim bari gecene kadar yikayayim yada pamukla falan halledeyim ilk defa boyle pisik oldu kucucuk kizarik olurdu ama bu baska :mad:

Ellerine saglik aksam icimden gecirdim gunu vardi dedim döktüruyordur simdi diye

yarin hepberaber geliyruz sana
kizlar ikramlar ohhhh:)))

X