bende sana bir sır vereyim mi bu sır değil annem her annenin yaptığı hatta bebişin de anneye öğrettiği doğal ogrenme süreci
biz buna halk arasında taklit yoluyla öğrenme diyoruz
tamam kuzu bekliyorum eğer size iyi gelirse alacağım
haklisin canım bende arkadaslarda anlatınca rahatladim
buna inanıyorum kesinlikle zaten egitimdede kendini gerçekleştiren kehanet diye bir konu vardır yani kirk kere yaramaz deyince çocuk yaramaz olmasada etrafındakiler buna inandığı için yaramaz olmasını sağlarlar ..Canım ameliyat işinede ins kısmet olursa 2yila olurum buralarda olur ve irtibatimiz inşallah kesilmezse birbirimize tavsiye ederiz
Kuzum saol simdi içtim inşallah ise yarar
anam yalniz değilmişim i kadar mutluyum ki boyle düşünen bir ben değilim
birde canım çoğu arkadaş bebisinin ne yaramazlıklar yaptığını sonradan yazınca anladım hepimizinki de avar ama erkek çocuklarında 10 kat fazla
süpersin Canım kesinlikle katiliyorum bende öyle yapicam diyorum ..bi arkadaşta bize aynisini yapmıştı ankaranin diğer ucunda evi ne bizle o zaman arbaa yok dolmuşla gittik çünkü o bize 3 kez gelmisti karşım da duran ikramlar beni şok etmişti sonra anladim ki kadin esi ne yemek ikram yapmammak eşide pinti bi adam bize kendini agirlatmak için geliyorlarmış bizim gittigimize sevinmediler bile ve üstelik bunu yeminle yaziyorum ondan sonra 3 kez daha geldiler ben güya onları az ikramla ağırladım( kocam çok kızdı çünkü benim az ikramim onun hazır aldiklarinin yanında deve kalırmış) ...baktık her hafta sonu arıyorlar bıktık bizde geri aramadigimiz halde esim en sonunda açmadı telefonlarini ki kaç kere açmamıştı simdi oğlan bayeamdan bayrama hem mesaj hem arama yapıyor ne yüzsüzler var tr..(buda boyle bi anım ) herkese dediğin gibi değeri kadar değer vermek gerek
Kesinlikle katılıyorum yUzunden bile belli çok becerikli
saygiylabdediklerine katilip önünde eğiliyorum
Canım sen üniversitedeki halimizde kalmışsın seni çok iyi anliyorum keske o zamana donsek o zaman bi kuru ekmeği yer otururduk önemli olan yanyana arkadsslikti simdi yurtdışı sartlarida hala o yokluğu hissediyor insan maddi olarak değil ama manevi olrak ..eğer turkiyedrki bayanlarda ikrmai kaldırsa kimse yapmasa beceremesek bende uyrarm herkese becerikliymdir ikram yaomayi çeşitli severim ama cocuklardan sonra eziyete döndüğünü anladım ilk gelenlere hala abartirim ama samimiyet arttıkça kanlanma sipariş verdigimi ..balkona çıkıp cekirdek kola yaptığımı bilirim
ama ona bile sırf turkiye şartları kaynaklı bi sure sonra ilk geliyo gibi hazırlanıyorum
banada yeter az kaldı turkiyeden kaçacağım
Benimkilerde oyle annem ananem o kadar zahmetli islere girisirlerki hayret ediyorum, bosverin ne gerek var diye tepelerindeyim bende :)) annem kiziyor gelene bisey koymuyon mu sen ayip diye, ama napim benim arkadaslarimda benim gibi :))