2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende de aynı takıntı var canım( olan şeyleri duydukça insan paranoyak oluyor

Dün gittim psikiyatriste ayy ne aydınlandım sormayın
Bildiğim şeyleri söyledi çok rahatlayacagimi umarak gittim, bitkisel bir surup verdi
Canım seni aydınlatacağını çok farklı bir şey söyleyeceğini mi sanıyordun:))) seni aydınlatacak olan şurup, lütfen doktorun dediği şekilde düzenli kullan..

Kizlar yuksek baski sonucu fotograf yukledim, cok utaniyorum :)) esim gecen ay cekmisti
Amanınnn:) sanki tanıyormuşum gibi tam da aklımdaki gibisin.. Maşallah size annesi:)

ayy bide bunlar hamisken koyardik hep
Bendenm@Mrssuperfine sana gelsin beybim
Hehehe sağol canım ben daha bir yıl daha kullanırkm bu smileyları :))

@t_ugba canım tabi ki bıçak gibi kesmiycek ama beş dk konuşmanın da pek faydası yok:)
Canım sen rahatlaman için konuşmuyorsun aslında orada, doktorun seni gözlemlemesi için konuşuyorsun ona da on dk yetiyor da işte para alıyorlar diye birqz daha uzun tutuyorlardır heheh:) ilacı kullan, iki üç hafta sonra tekrar dra git, durum değerlendirin. İnan kendine eziyet ettiğini göreceksin...

merhaba anneler:)

Bugün ilk defa serra yı bıraktım ve evimin yanındaki cafeye gittim ablam ve arkadaşım gelmişti... Öyle iyi geldi ki anlatamam... 11 ay sonra ilk defa kızımsız kafa rahat oturmak...
İkinci çocuğu emzirebilir mihim bilmiyorum( allah gücünü kuvvetini verir ama kızım beni asla bırakmazdı çok zordu.. Yola çılmaktan bile nefret ederdim şimdi tek gidip dönmek öyle güzel geldi ki:)) ohhh beee diye bağırasıö var..
Öte yandan kızımı bıraktım diye aşk acısına benzer vir acı ile pturdum orada, alışık değilim nihayetinde:)) ve şindi evdeyim:))

Bugüne vlilik yıldönümümüz:)) ama halimiz yok dyr haftasonu kahvaltı yapar kutlarız dedik nerden nereye:))) önceden sanahtan hazırlanırdıö da yemeğe giderdik hehrh.. Bizden böyle hanımlar..

minione canım benim kızım kıpır kıpır yatağın krnarını bile oyup oraua yatıyor sonra ordsn çıkoupr kamil komik şryler
İlk uyku tulumunda dönemeyice hemen uyanıuor istemiyordu onunla ayağa kalkamıyordu ben düzenli koymaya devam ettim o da bir haftann sonunda öğrenfi onunla rmekler olmuştu şimdi içinden çıkıyor bile :)) sen de dene

Pinking Tree valla rahatlatacagini düşündüm:) aslında kendimi çok iyi ifade edemedim çok gerildim, en iyisi o die erkek doktora aldım adam iyiydi ama ben kasıldim dilim dolandı:) işte sana öfkelenme demiyorum sakinleşmeye de çalışma 12 dakika düşün ben neden öfkelendim diye düşün dedi, zaten o an aslında çocuklara ofkelenmedigimi başka sebepten onlara patladığımi biliyorum ama kendime engel olamıyorum dedim, olma 12 dakika düşün diyor ya ben zaten 12 dakika durabilsem sinirim kalmıyor ki bunun formülü lazım bana, bardak dolmuş boşaltman lazım, her gün 40 dk yürü ya da mümkünse bir kursa git dedi, şurubu çok zorda kalınca iç dedi düzenli kullanım yok yani, hoş ben hep zordayim:) kaşık kaşık içmek yok dedi, asıl eşim sinir etti girmeden güya beni rahatlatıyor korkma deli deliyi gözünden tanır, yok eşime şöyle eziyet ediyorum böyle ediyorum de, çıkınca doktorun söylediklerini sordu söyledim yok ya saçmalama ne kursuymus bilmem ne... dünden beri daha iyi bana karşı kendince yinede hoş bana göre hala odun, birde eşim ilacı bulamadı, bugün arayacak.

Hanımlar ben cep telefonu modelinden hiç anlamam, bana alacak eşim aksilik çıkmazsa, Samsung düşünüyorum ama hangi model hiç bilmiyorum, bir kere ekranı büyük güzel fotoğraf çeken nete iyi giren bir şey istiyorum, tabi öyle pahalı olmaz eşim alsa ben istemem telefona verilen paraya acıyorum:) gerçi bir telefonu en az 5-6 sene kullanıyorum

Ben HTC kullanıyorum

Sevgili anneler
Bebişine PEDİTUS kullanan var mı?
hiç kullanmadım bi bilgim yok grcmıs olsun.

Nego kaç liralık düşünüyorsun Samsun'la yakın Asus un ilk modelleri var ben zenfone 2 kullanıyorum ama ben ısteyerek almadım esım son 10 yıl kullan dıye al hrm ekranı büyük ama ders çalışırken nete gırerken güzel kk için ideal 500 ⎌civarı düşünüyorsan Asu'su zenfone 5 vardır herhalde aslında bazı telefon meraklıları ki ben bunlara sınır oluyor mu ama 1aya tel degıstırıyor temız garantisi bıtmemıs bır aylık ıyı modelde ışını gorur ben cesaret edemedm yanı sırf ıphone almak ıcın satan kısıyor güvenmem ama söyle tanıdık telefoncudan olabılır b dedıdıgım yoksa medya marketı tek geçerim teknolojik cıhazlards ıstedıgınde anında iade

mhulyak şu an peditus kullanıyorum, ilk soğuk algınlığında da kullanmıştım bu üçüncü kullanisimiz maalesef sesi gitti çok fena öksürüğü
Dr verdi ama 2 sefer denedim ikisinde de çok aşırı kustu. Sonra internete baktık. Bazı ülkelerde yasaklanmış.
Ayrıca calpolle beraber verilirse parasetamol Zehirlenmesi oluyormuş. Ben calpol vermiştim üstüne de peditus vermiştim. Allahtan kustu kuzucum. Yoksa zehirlenecekti. Allaha emanet...
sizinle paylaşmak istedim.

I imspecial canım 1000 geçmesin o bile çok bence:) burda 1000 liraya bebek arabalarını duyunca ben o parayla bebeğimin beşiği dahil her şeyini alırım diyordum telefona o yüzden çok:) tanıdık telefonu var eniştem ve kardeşi:) eşim bakıyorda eniştem ya ne gerek var şunu al bunu al diye ucuz veriyor:) eşimde sen bak netten model beğen dedi GSM operatörlerinin kampanyalarına bak istersen dedi, iPhone istemiyorum görüntülü konuşma yapılmıyor onunla ablamgilin ki Samsung :) görüntülü görüşelim diyorlar

Ah eflalim ah yarami deştin
esim muthis tel düşkünü
herkes onun eskisini kullanir kv kp kardesim ben.evlendigimizden bu yana sayamadim belki 6.teli dir.
Simdi de not4 aldi yeni
ben samsung galaksi s3 kullaniyrum esimin eskisi tabi hele abdullahin eline de düştü ki vuruyo dusuruyo daha yeni de alamam bu idare eder beni....cok para verilnesine bende kiyamam ama kiyan kiyiyo

Canım benimki iphone 4s görüntülü konuşabiliyorum eşim oğlunu özleyince aç 3 G yi diyor:)

İyi geceler hatunlar misafirlerim gitti ni göz atayım dedim yarım yamalak okudum ..

Kızlar bebek bezlerini mamasını sizmi alıyorsunuz yoksa eşinizmi benim eşim alıyor ama her seferinde hangisini alacak bilmiyor mesaj at diyor gına gelfi bana insan sürekli aldığı birşeyi aklında bulundurmazmı yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…