Evet kizimi koymustum, ben nazardan degil nazara inanirim ama surekli nazar degecegini dusunmuyorum :) goren masallah diyot zaten.. Ben kotu niyetli kisilerin bi sekilde eline gecerse diye takintim var cok sacma gelebilir size :)) ne bilim cocuk sapigi olur filan aklima biyle seyler geliyor :/Mrssuperfine t: 43649237 .!.:Ben de öyle.. Sanki kötü kişilerin eline geçecekmiş gibi paranoyağımhatta anaokuluna giderse orada resim paylaşırlrsa diye düşüniyorjm şimdiden:))) gerçi bir kere düğüne giytik ve yeğenimin sayfasında kozımın suluğu puseti elli bin fotoğrafı yüklemişti de kaldırttım rica ile hehe:) nazara da çok inanıyorum..
Ama sanki kızjnı görmüştük diye hatırlıylrum yanlış mı? Sıra sende hehehe
Oy tam da zamanında çok geçmiş olsun. Yattpınız odaya ısıtıcı falab açsan varsa..
Uyku tulumuna alışana kadar zorlanıyorlar rahat hateket edemediği için kızım da uyanıyordu hep şimdi bana mısın demiyor içinden çokmayı öğrnedi
Klıma vardı cnm onu açtıkBen de öyle.. Sanki kötü kişilerin eline geçecekmiş gibi paranoyağımhatta anaokuluna giderse orada resim paylaşırlrsa diye düşüniyorjm şimdiden:))) gerçi bir kere düğüne giytik ve yeğenimin sayfasında kozımın suluğu puseti elli bin fotoğrafı yüklemişti de kaldırttım rica ile hehe:) nazara da çok inanıyorum..
Ama sanki kızjnı görmüştük diye hatırlıylrum yanlış mı? Sıra sende hehehe
Oy tam da zamanında çok geçmiş olsun. Yattpınız odaya ısıtıcı falab açsan varsa..
Uyku tulumuna alışana kadar zorlanıyorlar rahat hateket edemediği için kızım da uyanıyordu hep şimdi bana mısın demiyor içinden çokmayı öğrnedi
Birde o model olmadı bakayım canımminione Canim torba şeklindeki uyku tulumundan kullaniyodun sanırım çok dönen bebek için kullanışsız oluyormuş diye duymuştum ben astronot şeklinde olanlardan aldım çok memnunum eskiden battaniyeyle kavga ederek uyanırdı
Tmm ekle cnm bir bakayım saolCanim carters markanin fleece kumastan tulumlari oluyor, polar gibi bisey, onlar cok sicak tutuyormus bebis ustunu acsa bile usumez diyorlar bi incele istersen, instgramda etiketliyim seni
Ayyy lütfen artık yükle sadece bir sen kaldın yüzünü görmediğimizKizlar foto yukleyeyim dedim ama olmadi, makinayla cekilmisti o yuzden mi acaba? Telfonumdaki fotolari bilgisayara aktardigim icin pek resmim yok
Bir ben degil canim gostermeyenler var, nasil kucultuluyorki hic bilmiyorum, bilen bir arkadas varsa yardimci olsun :)Klıma vardı cnm onu açtık
Gün içinde tamirci gelecek inşallah
Alışırmı dersin yoksa bacaklı uyku tulumu mu almalıyım
Birde o model olmadı bakayım canım
İnanılmaz döner yatağın herbir noktasında bulurum gece ,yatması bile komik
Tmm ekle cnm bir bakayım saol
Ayyy lütfen artık yükle sadece bir sen kaldın yüzünü görmediğimiz
Insallah duhacim sagolGecmis olsun canim.alerji de olabilir tahin ya...ins hemen gecer
Ruyama girdi bebe faceden yazdim sana oku
Yanak dedin ısırık dedin ist dedin arda dedin
Anladım anladımm ısırabilirsin
Ama en gğzel totosunun yanaklarıııçıldırıyorum ısırırkennnn
Aksam kremleyip yatirdim sönmüs gibi sagol canimBen yiğit e baharat katmadan ayırıp ayrı pisiriyorum baharatlı yemekleri
Canım ben bilirim o pisigi büyük oglumdan çok feci şekilde olmuştu . Beyin numarasini degistrdiysen ondan olabilir . Islak mendili yıka ılık suyla sil altını sık sık havalandir . En iyi çözümü bu hava alınca çabuk iyilesiyo.
Ayyy offf sigara yaaa bencedeBende şu smileyi seviyorumhahhaha .şu smileyde sigaraya teşvik ediyo beni :))
Elektrikli vardir inşallah, bu ne lan terslik terslik üstüne hayirlisiKombi bozuk ev bux gibi yoğurdum tutmanış
Uyku tulumunu sevmrdi sevemedi gitti
Onu giyince yarım saatte bir kalkıyor
Yok daha giydircem perişan oldum
Evet canim alerjik pisik aksam desitinke kaplayip yatirdim sönmüs baya tekrar etmezse ilk defa basima geldi vermem bidahaAnnecimmm tahin alerjik gıda en fenası, pişikten ziyade alerji pişiği olmuştur.
Bol su ile sil yıka, mutlaka iyide kurula, havalandır ve kremini bolca sürpasta kreması gibi kapla(aklım hala yemeklerde:)))
Mustela pişik kremi iyi bu konuda.
Ve tahini 6 ay verme bir daha. Alerji yer etmesin. Aynısı kızımda ve de @miss_curious in kızında ds olmuştu. Ben sofradan pekmez diye tahini vermiitim yanlışlıkla( çok geçmiş olsun..
Alıntıların felaket:))
Miss curious nerelerde acaba?
Ya biliyordum aslinda ama fena istekliydi dayanamadimKiyamam kuzuya ya, tahin yyksek alerjik gidainsallah gecer hemen.
Seni seviyoruz gamzecikkAyyy bayilazam vallane kaynatmışsınız konu pasta börek kaynana olunca beni bi koşu gidip gelene kadar ohhh içim şişti ulenn ben katilamadim ama olsun uzun zamandır geçmişi bitiremedim ayyy alama çok önceden haberli dayimin kızı ağrıdan dayima gelmiş babasında annesindeyken gidelim dedim benim canım kuzenim küçüklük arkadasim 8 aylık bebeğine hediye aldim aman Allahim nasıl tatlıydı maşallah onu bebekli görmekte ayrı keyif verdi beni sikayetlerimiz mutlulugumuz hep ayni kendimi ocak annelerinde gibi hissettim demekki size yaklaştıran mink kuzular gurbet rahatlama hepiniz farklı desen hepimiz farklı ama hepinize saygim var çokta sevdiklerimi var iyiki varsiniz tesekkur ederim
Sapsik ben albümü kaydetmeden çıkmışım simdi yapıyorum
aysimason Duha22 15 çeşit henüz yapmadım hiç:) 10 çeşitte sayılıdir:) 7 yi buluyor ya takıntı benimki yetmez az olur şu da olsun bu da olsun diyorum sonra bir bakıyorum bir sürü şey, kv gile yarıyor misafir gidince onlara eltime veriyorum hep, buzluga atabilirim ama yedirmek hoşuma gidiyor, birde ben çok misafir kabul edemiyorum, çocuklar büyüsün diyorum:)
aysimason ayrıca aşure başlı başına 3 çeşite bedel en az ve sarma hem de bebekle:) eline sağlık canım
Bicak mi eflalim kesip atacak, sabirli ol canim iyi gelecegine inanıyorum ben en azindan ortamdan uzaklasacaksinDün gittim psikiyatriste ayy ne aydınlandım sormayın
Bildiğim şeyleri söyledi çok rahatlayacagimi umarak gittim, bitkisel bir surup verdi
Oh be gorduk sonunda:))Kizlar yuksek baski sonucu fotograf yukledim, cok utaniyorum :)) esim gecen ay cekmisti
Tövbe est harbi terslik ler üst üste geldi neyse düzeldi,biraz ara vermiştim Allah affetsin namazlarıma başladım şeytan uğraşıyor sanırımInsallah duhacim sagol
Ruyama girdi bebe faceden yazdim sana oku
Aksam kremleyip yatirdim sönmüs gibi sagol canim
Ayyy offf sigara yaaa bencedegit smiley basimda aksamlari bitane iciyorum ben
Elektrikli vardir inşallah, bu ne lan terslik terslik üstüne hayirlisi
Evet canim alerjik pisik aksam desitinke kaplayip yatirdim sönmüs baya tekrar etmezse ilk defa basima geldi vermem bidaha
Ya biliyordum aslinda ama fena istekliydi dayanamadim
Insalah canim
Seni seviyoruz gamzecikk
Bicak mi eflalim kesip atacak, sabirli ol canim iyi gelecegine inanıyorum ben en azindan ortamdan uzaklasacaksin