- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Yok canım başak kadınları hiiç gamsız değil malesef takıklarPinking Tree kv den o kadar laf söylüyor ve sen gerçekten uzulmuyor takmiyormusun, anladım başaklar gamsiz:) eşimin rahatlığını şimdi anlıyorum:) ben dertten ölürüm adam öyle bakar bana
Almak istediğin elbise daha güzel kafanı karoştırmak istemiyorumOh mis kokulu bebekler hepsi. Eldiven çoraplarını koklayarak uyurdum ona dokunmaya kıyamazdım:) meyve lekeli pijamalarıyla bile prenses bizim kızlarımız :)
Bunlr evdeki elbiseler sol baştaki bayramda giydiği ama sanırım ben o moru alacağım:))
Hayyy ağzına sağlıkkkkk
Evde mutfak lavabo bulaşuk içinde
Üç gündüt aynı yemepi yiyorum
Ütü aldı başını gidiyoo
Hatunnn sen ne anlatıyorsun yaaa
:)))))
hoşgeldin cadı kaynana kervanınaSabır, sabır ya sabırrrr :)) son 3,5 günn :) çocuk olduktan sonra ya ben değiştim yada kayınvalidemm. Dün akşam bana emmeseydi 2. Dönem sen çalışırdın Çağları götürürdük Denizliyw bakardım ben demesi delirtti artuk!!! Bende emmesede göndermem oğlumu biyere ben dedim! Daha iyi bakılırdı dedi bende onun için en iyisi annesinin yanı vermem göndermem biyere dedim hastalık olmadıktan sonra dwdim!! Aaaa delircem!!!! Kucağımdan çocuk almalar falan, emcek çocuğu inatla ayağımda sallamalar.... Offffff offff
ben göremedim:-(Ben kaçar derse albüm yapıyorum şekerler merak eden bakar öptm
Pinking Tree kv den o kadar laf söylüyor ve sen gerçekten uzulmuyor takmiyormusun, anladım başaklar gamsiz:) eşimin rahatlığını şimdi anlıyorum:) ben dertten ölürüm adam öyle bakar bana
ohaaa bu nasıl bir gıcıklık kapmış sanaBenim kv ile tanış bir de:)))
Zayıf trmizlikçi gelmiş diyor ki ne güzel zayıfsın. Kadın diyor yok kilp aldım. E bu nolsun senin yanında fil gibi diyor :))) bana :))))
Haftasonuda ablamın 10 yaşındaki çocuğu için buna bakamamışsın.. Bir anneliği becerememişsin.. Bizim eclatlarımız pırlanta iniş, bu serseri givi iflah olmaz diyor...
Upuzun boylu yeğenim kısaymış ve saç traşı iyi deüilmiş:)))
Hepiciği çekemiyor..
aynı benim kvGelse orada bırakır kaçarım:)) anan kayboldu derim en büyük hayalim:)))
Duymamış gibi yapıyorum, hiç umursamıyorum açıkçası, deli gözüyle bakıyorum. Evlendiğimin ilk senesi şoktaydım, sonra akıllandım:) evlermiz yakın ama kendisi gelmez, sürekli biz gelelim diye ağlar, kapıdan çıksak gene arar özledim der..
Baban inş iş bulur işsiz olmak zor allah ona da kapo açar, evli kızının damadın eline bakmak da zor dedi vir keresinde misafirlerin içinde:)) yani babam onlardan otlanıyor gibi halbuki babam tanındık iş sahibi biri.. Ama ne desem anlamayacak istediği gibi konuşuyor işte.. "Anası da bunda kalıyor kendini oğluma baktırıyor" dedi ben hamileyim diye annem gelip kusmuk temizletiğ oğluna bana yemek yaparken:))) hepsi deli yani:) takıp napıyım huzurumu mu bozayım..
Canim sen bilirsin ama bu ekbiselerde cok guzel, mor olanda bayagi tatli o markayi biliyorum pahali oluyor tasarim elbiseler.. Ben olsam gercekten almazdim onun yerine baska bisey alirdim kizima, tullu filan zaten kimse cok anlamaz konsepte uymamis vs diye..Oh mis kokulu bebekler hepsi. Eldiven çoraplarını koklayarak uyurdum ona dokunmaya kıyamazdım:) meyve lekeli pijamalarıyla bile prenses bizim kızlarımız :)
Bunlr evdeki elbiseler sol baştaki bayramda giydiği ama sanırım ben o moru alacağım:))
aysimason ben perdeleri katlayip koyuyorum makineye, 40 derece sentetik ayarda yikiyorum, bir de şu var bir kere ütü değen perde ütü istiyor, hiç utulemem ben, hemen asarim, tek tek atarım makineye kırışmasin diye
aysimason bu kv ler bence kendine benzeyen gelinleti seviyot, gelin titiz temizse kv de öyleyse seviyor, gelin pisse kv gıcık oluyot ya da tam tersi gelin temiz kv pisse sevmiyor, muhtemelen senin kv de öyle sen titizsin o değildir:) saygı falan bunla alakası yok bence
katılıyorum buna eşim onun yanında beni sevsin yüzde yüz değişiyor kv..Onunla da alakası yok bence..
Kocasının iyi davradığı gelini sevemiyor, kabul edemiyor. Eşim kvnin yanında gelip gelip öper beni, hanım istediğin var mı diye sorar kadını bana düşman eder..
tatile gitsek oh hanımla başbaşa tatil yaptık derdi. Kaynım asla eşini karıştırmaz, anne çok bunaldım kafam yanacaktı diblenmeye geldim vs der. Ya da gittiğini söylemez bile...
Kocasının dengeyi kurduğı ya da ynında öpüp sevmediği gelini seviyorlar, benim gözlemim de bu.
Anamm ne cadi bir kaynana Allah korusun ya, hele gavur demesi gunahsiz bir melege, Allah islah etsin valla azitmis kadinMrssuperfine : 43636566 .!.:Annen baban gelince tülü makineye atıp kuaföre kaç:) kendine vakit ayır bir saat de olsa...
Hahaha benim annem kim geliyorsa her. Esse özel hazırlad çeşit çeşit tatlı olur evde yemek olur:) bazen uçaktan inince anneme geçeriz yakın diye.. Gecenin kaçı olursa olsun annem dofrayı haxırlamış bekler(
Benim en gıcık olduğum misafirliğe gittiğimde masanın yemeklerin hazırlanmamış çayın suyunun yanmamış olması:))) elim ayağım boşalıyoraysimason gibiyim misafirlikte tok da gitsem beklentiden herhalde acıkıyorum:))) sofra hazır deilse snir basar çünkü ben her şeyim hazır beklerim hep..
Canım ilk sene krizlere giriyordum ağlamaktan. Eşime beni koru diye saldıyordum eve gelince beni korumuyor diyr kavgalar... İlk yıl takmıştı kindar olmaz kızım, babanla barış küslük olmaz. Anne ben babamla niye küseyim? Beni ondan istediniz bıkbık açıklıyorum ama deli gibi duymamış gibi devam ediyor, demek istediğini diyor. Kankalarımla buluşur öyle oldu böyle oldu anlatırdım bir gün nuluştuk ben saatlerce konuştum kızların gözleri baygın:)) biri nişanlanmış biri doktoraya başlamış biri hamile.. Ama bunlardan haberim yok çünkü makineli tüfek gibi öyle yaptı nöyle yaptı ağlaya ağlaya anlatıyorum:))) onları konuşturmuyorum:))) o gün o masadan kalktık yeter dedim. O ne yaparsa derse desin umrumda olmayacak. Nokta. Hadi o diğer anları mahvediyor sonrasını da ben mahvediyorum düşübüp düşübüp ne gerek var:) düşen bebeğime leş dedi.. Kızım gavur torunmuş, ezansız yerde doğmuş. En son bayramda bardağıma kendi pis çöpünü attı. Eşim yeter dedi ilk defa annesine:) ben de boşver yine yapacak istediğibi dedim:₺ kv beni böyle gördükçe kendini yere atıyor:)) önceden ben ağlayınca eşimle kavga edince mutlu olurdu şimdi ona o mutluluğu vermiyorum:))
Bir de uzun olacak ama madem gavur şimdi diğer torunlarına da ab vatandaşlığı alıyorlar:)) niye alıyorsunuz? yani çekemediğinden yapıyorlar söylüyorlar. Mutluluk paylaşmayı bilmedikleri için. Üzmek için. Ben de izin vermiyorım artık buna:) ve bu aile tr de saygın bilinen muhafazakar hak hukuk bilen aile göya:))
Valla kızım çok benziypr onlara kaynıma eşime kv ye .. Hamileliğimde sinir olduğum muhteşem üçlü:)) ilk defa duyuyorum bunu dmeek doğruymıuş:)) kızım parmak sallayıp yüzünü buruşturup kızıyordu ve bu kvnin hareketi:))) ama daha kv yi görmeden onu yapıyordu:))
Sen titiz hatunsun bacim masallahin var :)Ha birde gün bendeyse bir ay önceden menüyü hazırlarim:) yine misafir geleceği zaman menüyü yazarım yaptıklarımin üstünü çizerim
Hahaha ben sizle gunle girmem, bir melemen koyarim ortaya sonra hepiniz burdna beni cekistirirsiniz :)))Kızlar gün mü yapsak ne:)) bu kadar konuştuktan sonra:))
Allahtan kaçmışlar yolsa doğuma kalacaklarmış haha:))ohaaa bu nasıl bir gıcıklık kapmış sana
aynı benim kv
Ben bikere dayanamayıp sen benim ailem buraya gelince gözün faltaşı gibi açılıyor dedim ki benim ailemde ben hamileyken 1 sene boyunca bana baktılar..
Benimki hemen ters köşe yaptıı aaa sen misafirden rahatsızsın suçu bana atıyorsun benle gelinim buraya geldik senin önünden kaçtık dedi bana..
Kaçtıkları zamanda 1 hafta benim yanımda kalmışlardı 8 aylıktım karnım burnumda sancılar eşliğinde onlara hizmet ediyorduö
İşte her şey takım olsun diye düşünmekten :))Canim sen bilirsin ama bu ekbiselerde cok guzel, mor olanda bayagi tatli o markayi biliyorum pahali oluyor tasarim elbiseler.. Ben olsam gercekten almazdim onun yerine baska bisey alirdim kizima, tullu filan zaten kimse cok anlamaz konsepte uymamis vs diye..
Kim ne ediyorsa kendine..Anamm ne cadi bir kaynana Allah korusun ya, hele gavur demesi gunahsiz bir melege, Allah islah etsin valla azitmis kadinsen sabirlisin demekki canim bosver en iyisini yapiyosun, esini kaptirma onlara kendine iyoce bagla delirsin oda
biz de seni almayız:))) menemeni kendimiz de yapıyorız sen açma börek keklerden haber ver heheheh:)))Hahaha ben sizle gunle girmem, bir melemen koyarim ortaya sonra hepiniz burdna beni cekistirirsiniz :)))
Kizlar bugun annemle bide annemin arkadasiyla alisverise gittik kendime iki elbise aldim, cok gozum kaldi guzel elbiselerde ama dugun mugun hayatimdan cikti en son kendi dugunime katilmistim fazla sik seyler alamiyorum spor giyiniyorum genelde, kabarik elbiselerde gozum.kaldi valla bir dugun olsada giysem keske. Kizimi kanguruyla tasidim.dolasirken, bebek arabasi buyuk istanbulda olmuyor bir baston pusete ihtiyacim var siz neler kullaniyorsunuz? Sonra pazari gezdik, Allahim ne bolluk ne bereket masallah diye diye gezdim pazarin fotosunu cekiyorum millet guluyor bana :)) ama sebzelermeyveler masallah ya ne bereketli ulkemiz var bizim ❤ kizima pazardan pijama aldik 10 tl :)
Kizlar bakin elbisemin biri bu, digeride siyah bol bir elbise onuda cok sevdim
Çok güzel canım güle güle giy:))Kizlar bugun annemle bide annemin arkadasiyla alisverise gittik kendime iki elbise aldim, cok gozum kaldi guzel elbiselerde ama dugun mugun hayatimdan cikti en son kendi dugunime katilmistim fazla sik seyler alamiyorum spor giyiniyorum genelde, kabarik elbiselerde gozum.kaldi valla bir dugun olsada giysem keske. Kizimi kanguruyla tasidim.dolasirken, bebek arabasi buyuk istanbulda olmuyor bir baston pusete ihtiyacim var siz neler kullaniyorsunuz? Sonra pazari gezdik, Allahim ne bolluk ne bereket masallah diye diye gezdim pazarin fotosunu cekiyorum millet guluyor bana :)) ama sebzelermeyveler masallah ya ne bereketli ulkemiz var bizim ❤ kizima pazardan pijama aldik 10 tl :)
Kizlar bakin elbisemin biri bu, digeride siyah bol bir elbise onuda cok sevdim
Evet erenkoy pazari :)) canim bebek arabam pahaliydi zaten ikinciyi maclaren filan almam icim yanar, hamileyken cok demislerdi quinny zapp al maclaren al diye ama benim gozum hep buyuklerdeydi, valla pismanim ama kimseye bisey diyemiyorum :)) almanyada sorun olmuyorda, istanbulda dert valla.. Elbise konusunda esinim tarafi icin iyi ailelerden filam deyince sen al diyesim geldi, bu tip harcamalar ortama bakarGüle güle giy canım:) erenköy pazarı mı heheheh:)) malesef bütük puset dert en güzsli baston chicco alacaksan uyfun ya da maclerin in kahve modali de ıcuz ama çok daha hafif ğusetler var ucuza ilinci ğuset olarak alacaksan onları kllanabilirsin havalimanında kırılsa da üzülmezsin hem..
Haklısın canım olabilir. Sesi de kısıldı yazık ağlayınca ses çıkmıyor.AngelHeart oğlunun geniz akıntısı varsa o bulantı yapar, balgami da, iyilessin yer merak etme
Âmin canım teşekkür ederim.AngelHeart geçmiş olsun canım kuzuna allah şifa versin inşallah
@Girlboymom sanada çok geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşirsin inşallah.. ahmet paşaya da maşallah yürümeye başlamış, hiperaktiflik konusuna gelince hiç üzme kendini hayatım bırak yaşasın bebekliğini mutlu oluyosa yaptıklarından takma kafana annesi zarar gelcek diye korkuyosan bişey olmaz inşallah,melekler korur bebişlerimizi bebekken çok hareketli diye büyüyünce de öyle olacagı anlamına gelmez ki hem her cocuğun yapısı farklıdır