2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben görmemişim hihami geçmişll olsunnn
Sağol canım
Canım maşallah sana en doğrusunu yapıyorsun ama bunu yapabilmek çok zor gerçekten büyük olgunluk gerektirir maşallah tekrardan

aysimason bu kv ler bence kendine benzeyen gelinleti seviyot, gelin titiz temizse kv de öyleyse seviyor, gelin pisse kv gıcık oluyot ya da tam tersi gelin temiz kv pisse sevmiyor, muhtemelen senin kv de öyle sen titizsin o değildir:) saygı falan bunla alakası yok bence

Pinking Tree hayretler icinde okudum.allah sabir versin iyi ediyon takmadigina.ne insanlar varmis cok sukur kv me.aman Yarabbii masum gunahsiz bi r melege gavur denir mii
ayrimcilik bizimkilerde var amaa ayrim yapilan benim beni severler ozel bisi yapmiyrum tamamen sans aysimasonun dedigi gibi.buyuk eltime tum malvarligimi sevdigim gelinime vericem demis bunu eltimden duydum eltilerim de cok cektirdiler bana hala kiskanir ortanca eltim hemde deki gibi hey gidii...ama kv nin zerresinde gozum yok Allah muhtac ettirmesin minnet ettirmesin

Ha birde gün bendeyse bir ay önceden menüyü hazırlarim:) yine misafir geleceği zaman menüyü yazarım yaptıklarımin üstünü çizerim
Ayy ben de ben de :) Pinking Tree gibi de sayar dururum şu bitti bu kaldı diye bitenleri sandıkça da motive olurum bazen de hazırlıklar erken bitecek gibi olursa ek bişiler yapayım diye planlarım ama hep ucu ucuna yetişir :)

Sağol canım
Canım maşallah sana en doğrusunu yapıyorsun ama bunu yapabilmek çok zor gerçekten büyük olgunluk gerektirir maşallah tekrardan

Yapmazsam kafayı yiyeceğim:) mecbur kalınca yapıyorsun:) rabbim hepimizin yuvasına bedenine ruhuna sağlık huzur mutluluk versin ne diyelim :)

Onunla da alakası yok bence..
Kocasının iyi davradığı gelini sevemiyor, kabul edemiyor. Eşim kvnin yanında gelip gelip öper beni, hanım istediğin var mı diye sorar kadını bana düşman eder..
tatile gitsek oh hanımla başbaşa tatil yaptık derdi. Kaynım asla eşini karıştırmaz, anne çok bunaldım kafam yanacaktı diblenmeye geldim vs der. Ya da gittiğini söylemez bile...

Kocasının dengeyi kurduğı ya da ynında öpüp sevmediği gelini seviyorlar, benim gözlemim de bu.

Canım bence hiç takma, gitmelerine az kalmış. Bebekli olunca sabretmek de zor, o yüzden thaammülün azalmıştır ama boşver. Yazın da bebeği bırak ki anlasın hiç kendine eziyet etme. Yararlanabildiğin kadar yararlan varlıklarından hehehe:)) kızım 2-3 yaşına gelsin ben bırakıp haftasonu tatiline gidicem:) en büyük hayaliö bu:)))

Yapalım valla kız :) Hem kimse ikramda kolaya da kaçmaz hahhah
Önce duha ile eflalim den başlarız en iddialı onlar:)))

Pinking Tree sofra hazırlaması kaç dk sürüyor ayol:) beş dk da tansiyon düşüyorsa sen bana gelme
Tabaklar hazırsa beş dk sma kahvaltıya gitmişiz yemek masasının üstünde örtüsü bile yoksa hop gidiyor tansiyon:)) yok içerise her şey hazırr bekliyorsa tamam heheheh:)) azıcık dişimi sıkarım:))

Siz bana gelin giderken eve yürüyerek gidelim anca erir dersiniz:) neler yaparım gelseniz:) 10 çeşit neymiş 15 e çıkardım:)
Ah keşke gelebilsek valla:) çeşitler için değil muhabbet şiçim diyorum yanlış anlaşılmasın:)

Amin allah muhtaç etmesin çok şükür kendim alırım kocam alır o almasa kaç yazar:) hıııh:)) kızımın babası kulağına ezanı okudu abdestli namazlı kim ne derse desin:)

Eltilerim temiz titizdirler ucumuz de ayniyiz kv de tenizdir titiz degil ama beceriklidir....
ben sessiz ne dese he saygılı gelndim digerkeri de saygilidir ama kv ye karsi bilmislik yapar tskmazlar dedigini...simdi bende oyleyim.esim annesinin temizligini yaparken yeter artik sana gelin muamelesi yapiyo vs derdi yaninda

tek tespitim su ki esimle gorucu usuluyle evlendik kv gordu ilk beni begendi.diget Gelinleri de gorucu usulü ama onlari teyzesi buldu der birini de eltimin ananesi guya torunumu alin demis...seni ben buldum der
kp kv Allah var cook severler beni
eltilerimin yaninda kizim agir kaldirma derdi.masadayken sunu ye bunu yedin mi sen hamilesin sen emziklisin der hep eltim hamile ona hic oyle demez

eltimler gicik oluyorlar ama ben demiyrum hatta rahatsiz oluyrum.kv de bilmeden yapiyo onunda farkindayim

Kız duha seni burda barındırmayız:))) madem kv n seni seviyor bak bak bak :))) benimki de beni görücü usulü istedi her şey iyiydi başta, düğünle birlikte cozuttu:))))

Pinking Tree benim eşim hep böyle odun değildi kv nin yanında canım gülüm derdi sen otur kalkma, anne eflalin sevdiği yemekleri yap derdi, kv nin çok hoşuna giderdi birde gelip o operdi hatta eşim yokken de aynıydı, eşim şimdi tam tersi kv hala aynı, çünkü sohbetimiz aynı ev işi yapma tarzımız sevdiğimiz insanlar aynı, eltime kaynim aynen guzel davranır işini gücünü yapar ama kv pek sevmiyor onu çünkü muhabbetleri farklı, kv çok titiz eltim pis kadın onun evine gidince hasta oluyor tansiyonu çıkıyor, hele wc sine girdiyse soluğu bende alıyor, benim wc ye gireceği zaman bugün çamaşır suyu dokmedim anne bekle diyorum, mis mis halı ser otur diyor:) kadın ne yapsam seviyor

teşekkür ederim canım @eflalimde böyle yapıyormuş bi demiyeyim:))
Bu arada canım rabbim yiğite şifa versin..
Bizde çocuğumuzun ismini yiğit koyacaktık kp babamın ismi olacak dedi kıramadık:)

inşallah iyi gelmiştir kuzum..

ayyy bu çok tatlııı bayıldım elbiseye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…