Sağol canımBen görmemişimhihami geçmişll olsunnn
Canım maşallah sana en doğrusunu yapıyorsun ama bunu yapabilmek çok zor gerçekten büyük olgunluk gerektirir maşallah tekrardanAnnen baban gelince tülü makineye atıp kuaföre kaç:) kendine vakit ayır bir saat de olsa...
Hahaha benim annem kim geliyorsa herkese özel hazırlad çeşit çeşit tatlı olur evde yemek olur:) bazen uçaktan inince anneme geçeriz yakın diye.. Gecenin kaçı olursa olsun annem dofrayı haxırlamış bekler(
Benim en gıcık olduğum misafirliğe gittiğimde masanın yemeklerin hazırlanmamış çayın suyunun yanmamış olması:))) elim ayağım boşalıyoraysimason gibiyim misafirlikte tok da gitsem beklentiden herhalde acıkıyorum:))) sofra hazır deilse snir basar çünkü ben her şeyim hazır beklerim hep..
Canım ilk sene krizlere giriyordum ağlamaktan. Eşime beni koru diye saldıyordum eve gelince beni korumuyor diyr kavgalar... İlk yıl takmıştı kindar olmaz kızım, babanla barış küslük olmaz. Anne ben babamla niye küseyim? Beni ondan istediniz bıkbık açıklıyorum ama deli gibi duymamış gibi devam ediyor, demek istediğini diyor. Kankalarımla buluşur öyle oldu böyle oldu anlatırdım bir gün nuluştuk ben saatlerce konuştum kızların gözleri baygın:)) biri nişanlanmış biri doktoraya başlamış biri hamile.. Ama bunlardan haberim yok çünkü makineli tüfek gibi öyle yaptı nöyle yaptı ağlaya ağlaya anlatıyorum:))) onları konuşturmuyorum:))) o gün o masadan kalktık yeter dedim. O ne yaparsa derse desin umrumda olmayacak. Nokta. Hadi o diğer anları mahvediyor sonrasını da ben mahvediyorum düşübüp düşübüp ne gerek var:) düşen bebeğime leş dedi.. Kızım gavur torunmuş, ezansız yerde doğmuş. En son bayramda bardağıma kendi pis çöpünü attı. Eşim yeter dedi ilk defa annesine:) ben de boşver yine yapacak istediğibi dedim:₺ kv beni böyle gördükçe kendini yere atıyor:)) önceden ben ağlayınca eşimle kavga edince mutlu olurdu şimdi ona o mutluluğu vermiyorum:))
Bir de uzun olacak ama madem gavur şimdi diğer torunlarına da ab vatandaşlığı alıyorlar:)) niye alıyorsunuz? yani çekemediğinden yapıyorlar söylüyorlar. Mutluluk paylaşmayı bilmedikleri için. Üzmek için. Ben de izin vermiyorım artık buna:) ve bu aile tr de saygın bilinen muhafazakar hak hukuk bilen aile göya:))
Valla kızım çok benziypr onlara kaynıma eşime kv ye .. Hamileliğimde sinir olduğum muhteşem üçlü:)) ilk defa duyuyorum bunu dmeek doğruymıuş:)) kızım parmak sallayıp yüzünü buruşturup kızıyordu ve bu kvnin hareketi:))) ama daha kv yi görmeden onu yapıyordu:))
Yapalım valla kız :) Hem kimse ikramda kolaya da kaçmaz hahhahKızlar gün mü yapsak ne:)) bu kadar konuştuktan sonra:))
Ayy ben de ben de :)Ha birde gün bendeyse bir ay önceden menüyü hazırlarim:) yine misafir geleceği zaman menüyü yazarım yaptıklarımin üstünü çizerim
Sağol canım
Canım maşallah sana en doğrusunu yapıyorsun ama bunu yapabilmek çok zor gerçekten büyük olgunluk gerektirir maşallah tekrardan
aysimason bu kv ler bence kendine benzeyen gelinleti seviyot, gelin titiz temizse kv de öyleyse seviyor, gelin pisse kv gıcık oluyot ya da tam tersi gelin temiz kv pisse sevmiyor, muhtemelen senin kv de öyle sen titizsin o değildir:) saygı falan bunla alakası yok bence
Canım bence hiç takma, gitmelerine az kalmış. Bebekli olunca sabretmek de zor, o yüzden thaammülün azalmıştır ama boşver. Yazın da bebeği bırak ki anlasın hiç kendine eziyet etme. Yararlanabildiğin kadar yararlan varlıklarından hehehe:)) kızım 2-3 yaşına gelsin ben bırakıp haftasonu tatiline gidicem:) en büyük hayaliö bu:)))ben calismaya baslayinca bakici bakicak ya ondan daha iyi bakilir dedi. Sabrediyorum ya sayili gun cabuk gecer derler ya gecmiyoo gecmiyoo. Memlekete tayinimiz ciksin istiyodum da istemiyom artik ya. Boyle iyi valla. Kinamakta istemiyorum ama kendinin baktigi cocuguda goruyoruz kimsenin sozunu dinlemiyor kendi bildigini okuyo ki daha 8 yasinda. Kendim calismam yinede baktirmam cocugumu ona. Ay valla sinir katsayim cok yukseldi yaaa. Herseyin en iyisini ben yaparim ben bilirim havalarinda, kimseyi begenmez, bi kendi iyidir. Cok iyi oldugundan hic arkadasi yoktur.
Offf sorma minione of. Valla bu sefer cok sogudum kendisinden, nasil olcak bilmiyorum. Yazin falanda birakmam cocugumu artik disari cikarken 1-2 saatligine birakiyodum. Pazar gunu gelsin artik. Kocasi bile bikmis artik kendisinden. Yazin esimle gezmeye gitmisti kayinpederim dertlesmisler esimle biktim artik demis. Yazik uzuldum onada...
Ya bi anneye bakamamissin demek ne demek ya! Ay bizimkilerde sacina falan karisirlar obur torunun. Kv baktigi icin bikac kere annesinden habersiz gitti sacini kestirdi eltimde bisey demiyo valla ben kizarim ki benim cocuguma yapamaz zateb. Yazin gittigimizde benim cocuguma dik sac cok yakisiyodu ben cok seviyodum gitmis yana taramis bak boyke daha guzel oldu ben boyke seviyorum diyo bende benim cocugum dik sacli karizma oluyo, sevmiyom ben yana tarayinca dedim gittim islattim kaldirdim saclwrini. Obur torunu gibi karisabilecegini saniyi ama yaniliyo... kendi cocuklarina yapmis istedigi gibi simdi bende cocugumu istedigim gibi yetistircem kimseyide karistirtmam. Kimse kusurwda bakmasin..,
Önce duha ile eflalim den başlarız en iddialı onlar:)))Yapalım valla kız :) Hem kimse ikramda kolaya da kaçmaz hahhah
Tabaklar hazırsa beş dk sma kahvaltıya gitmişiz yemek masasının üstünde örtüsü bile yoksa hop gidiyor tansiyon:)) yok içerise her şey hazırr bekliyorsa tamam heheheh:)) azıcık dişimi sıkarım:))
Ah keşke gelebilsek valla:) çeşitler için değil muhabbet şiçim diyorum yanlış anlaşılmasın:)Siz bana gelin giderken eve yürüyerek gidelim anca erir dersiniz:) neler yaparım gelseniz:) 10 çeşit neymiş 15 e çıkardım:)
Amin allah muhtaç etmesin çok şükür kendim alırım kocam alır o almasa kaç yazar:) hıııh:)) kızımın babası kulağına ezanı okudu abdestli namazlı kim ne derse desin:)Pinking Tree hayretler icinde okudum.allah sabir versin iyi ediyon takmadigina.ne insanlar varmis cok sukur kv me.aman Yarabbii masum gunahsiz bi r melege gavur denir mii
ayrimcilik bizimkilerde var amaa ayrim yapilan benim beni severler ozel bisi yapmiyrum tamamen sans aysimasonun dedigi gibi.buyuk eltime tum malvarligimi sevdigim gelinime vericem demis bunu eltimden duydum eltilerim de cok cektirdiler bana hala kiskanir ortanca eltim hemde deki gibi hey gidii...ama kv nin zerresinde gozum yok Allah muhtac ettirmesin minnet ettirmesin
Eltilerim temiz titizdirler ucumuz de ayniyiz kv de tenizdir titiz degil ama beceriklidir....
ben sessiz ne dese he saygılı gelndim digerkeri de saygilidir ama kv ye karsi bilmislik yapar tskmazlar dedigini...simdi bende oyleyim.esim annesinin temizligini yaparken yeter artik sana gelin muamelesi yapiyo vs derdi yaninda
tek tespitim su ki esimle gorucu usuluyle evlendik kv gordu ilk beni begendi.diget Gelinleri de gorucu usulü ama onlari teyzesi buldu der birini de eltimin ananesi guya torunumu alin demis...seni ben buldum der
kp kv Allah var cook severler beni
eltilerimin yaninda kizim agir kaldirma derdi.masadayken sunu ye bunu yedin mi sen hamilesin sen emziklisin der hep eltim hamile ona hic oyle demez
eltimler gicik oluyorlar ama ben demiyrum hatta rahatsiz oluyrum.kv de bilmeden yapiyo onunda farkindayim
teşekkür ederim canım @eflalimde böyle yapıyormuş bi demiyeyim:))Pinking Tree canım gittik doktora profosör baktı dosyasını inceledi şimdilik müdahale etmeyelim dedi ilaç tedavisi verdi izleyelim dedi. Haftaya salı gününe randevu aldık idrarda kaçak varmı diye bakacaklar .
Nego Sağol canım bizim taşın en büyüğü 8 mm üst sinirlarda ilaçla eriyecek boyutun üzerindeymis . Cerrahi taş Kırma yada lazer tedavisi gerekiyor . Fakültede baktım ama sadece taş Kırma yöntemi uygulanıyor. Taş kirdirma yöntemi cok ağrılı oluyormuş ve özellikle çocuklarda yan etki yapiyomus . Eğer cerrahi onerirlerse yaptırmak istemiyorum lazer tedavisi hem sancisiz hemde doğal bi yöntem olduğu için bobreklerde doku kaybı olmuyor . Burda yoksa Ankara yada istanbula götürmeyi düşünüyorum hayırlısı .
aysimason ben perdeleri indirdikten sonra iki ucunu birleştiriyorum sonra tekrar o uclarida birleştirip perdeyi sararak katliyorum ve makinenin perde ayrina atıyorum . Çıkar çıkmaz asiyorum bi kaç gün az kırışık oluyo ama sonra asılı durduğu için duzeliyo . Ben hiç utulemiyorum . Fon perdeleride aynı şekilde yapıyorum . Ama Fonları ayrı tulleri ayrı yikiyorum .
Misafir ikramlarindan bahsedilmis bende ozenirim misafir geleceği zaman börek çörek çeşit çeşit yaparım. bi keresinde bi arkadaşın evine gitmiştik yaş Pasta Börek filan yapmış bende çok beğenmiştim o geldiğinde bende pasta yapmıştım . Marifete gelince aslında önceden yaptığım börek corekler pek olmazdı ama yapa yapa ilmini aldım tecrubeden olsa gerek benden beklenmeyecek şekilde performans sergiliyorum :) bide sürekli yapıyorum tabi büyük oğlum istiyor en çok pasta turu yaparım profiterol rulo pasta supangle ıslak kek yaş Pasta . Eşimde begeniyo .Duha22 Benim eşimde önceleri bi çok yemeği yemezdi lahana sarma dolma yeşil fasulye kabak nohut vs . Annesi pek güzel yemek yapmaz bn ondan olduğunu düşünüyorum şimdi eskiye nazaran baya yiyo sevmediği yemekleri . geçenlerde lahana sarması yaptım mırın kırın ederek yedi ama sonra çok beğendi çok güzel olmuş diye iki tabak yedi .
inşallah iyi gelmiştir kuzum..Aysimason@ saol kuzu senin tavsiyeyi uyguluyorum yeni gördüm zeytinyağ gibin iste çıkmak bu olsa gerek çok kokuyor zeytinyağ ama olsun iyi gelecek sanki çok inandım yaeğer geçmezse esim rapor almak zorundasin diye tehdit etti bu gece o uyurken iylesmeliyim yarin okula gitmem gerek kuzularım bensiz kalamaz
ayyy bu çok tatlııı bayıldım elbiseye:)canlarım bolero mu bolera mı neyse işte:) hiç aklıma gelmemişti iyi oldu. Tşk ederim
Benim d.günü konseptine uyan elbise bu. Bunun uzun kollusunu alacaktım aslında.. Ama dolapta elbiseler bir sürü duruyor, bayramdakini de bir kere giydi diye kıyamıyorum. Onun da resmini atayım karşılaştırın bakalım:)