Annen baban gelince tülü makineye atıp kuaföre kaç:) kendine vakit ayır bir saat de olsa...
Hahaha benim annem kim geliyorsa herkese özel hazırlad çeşit çeşit tatlı olur evde yemek olur:) bazen uçaktan inince anneme geçeriz yakın diye.. Gecenin kaçı olursa olsun annem dofrayı haxırlamış bekler
(
Benim en gıcık olduğum misafirliğe gittiğimde masanın yemeklerin hazırlanmamış çayın suyunun yanmamış olması:))) elim ayağım boşalıyor
aysimason gibiyim misafirlikte tok da gitsem beklentiden herhalde acıkıyorum:))) sofra hazır deilse snir basar çünkü ben her şeyim hazır beklerim hep..
Canım ilk sene krizlere giriyordum ağlamaktan. Eşime beni koru diye saldıyordum eve gelince beni korumuyor diyr kavgalar... İlk yıl takmıştı kindar olmaz kızım, babanla barış küslük olmaz. Anne ben babamla niye küseyim? Beni ondan istediniz bıkbık açıklıyorum ama deli gibi duymamış gibi devam ediyor, demek istediğini diyor. Kankalarımla buluşur öyle oldu böyle oldu anlatırdım bir gün nuluştuk ben saatlerce konuştum kızların gözleri baygın:)) biri nişanlanmış biri doktoraya başlamış biri hamile.. Ama bunlardan haberim yok çünkü makineli tüfek gibi öyle yaptı nöyle yaptı ağlaya ağlaya anlatıyorum:))) onları konuşturmuyorum:))) o gün o masadan kalktık yeter dedim. O ne yaparsa derse desin umrumda olmayacak. Nokta. Hadi o diğer anları mahvediyor sonrasını da ben mahvediyorum düşübüp düşübüp ne gerek var:) düşen bebeğime leş dedi.. Kızım gavur torunmuş, ezansız yerde doğmuş. En son bayramda bardağıma kendi pis çöpünü attı. Eşim yeter dedi ilk defa annesine:) ben de boşver yine yapacak istediğibi dedim:₺ kv beni böyle gördükçe kendini yere atıyor:)) önceden ben ağlayınca eşimle kavga edince mutlu olurdu şimdi ona o mutluluğu vermiyorum:))
Bir de uzun olacak ama madem gavur şimdi diğer torunlarına da ab vatandaşlığı alıyorlar:)) niye alıyorsunuz? yani çekemediğinden yapıyorlar söylüyorlar. Mutluluk paylaşmayı bilmedikleri için. Üzmek için. Ben de izin vermiyorım artık buna:) ve bu aile tr de saygın bilinen muhafazakar hak hukuk bilen aile göya:))
Valla kızım çok benziypr onlara kaynıma eşime kv ye .. Hamileliğimde sinir olduğum muhteşem üçlü:)) ilk defa duyuyorum bunu dmeek doğruymıuş:)) kızım parmak sallayıp yüzünü buruşturup kızıyordu ve bu kvnin hareketi:))) ama daha kv yi görmeden onu yapıyordu:))