2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim kv ile tanış bir de:)))
Zayıf trmizlikçi gelmiş diyor ki ne güzel zayıfsın. Kadın diyor yok kilp aldım. E bu nolsun senin yanında fil gibi diyor :))) bana :))))
Haftasonuda ablamın 10 yaşındaki çocuğu için buna bakamamışsın.. Bir anneliği becerememişsin.. Bizim eclatlarımız pırlanta iniş, bu serseri givi iflah olmaz diyor...

Upuzun boylu yeğenim kısaymış ve saç traşı iyi deüilmiş:)))

Hepiciği çekemiyor..
Offfffff napıyorsun peki bu ağır darbeli matkap laflardan sonra ???
Evlerinizin arası ne kdr yakın
Biran evvel avrupa yks annene yakın biryerde ev alın inş bu kdr sık sıkgörmessin anladığım kadarıyla oda çok meraklı bir tip değil sırf karışmak kötülğk yapmak için sana geliyor sonra da zaten amerikaya gideceksiniz
Bu kadın oraya geliyomu peki ayyy gelse uzun yol 1 ayda kalmaya kalkarmı o_O

Aslında süper bi çözüm bikaç gün bırakıp tatile gitmek gervekten anlıcaklar anyayı konyayıda :)
Gel gelelim yine bırakılmıyor temizliklerine güvenemıyorum,mıkroplu şeylerı tutuyo olsun diyorlar ayyy bide şu geçen ay yaşanan trafik kazası dedenin torununölümüne neden olması :KK57:
O günden beri kimseyeee emanet edemiyorumm kimseyee bir tek anneme:oops:

Benim eltim öyle yapar.. Eşi ile kavga edince de gider çocukları kv ye bırakır, sonra tüm sülale barıştırmak için peşlerinden koşar hediyeler alır:)) hediye dediğim de en son jeep arabaydı:) kp n içinden gelmiş eltim beğendiğini söylemişmiş o da almış. E ben de çok beğeniylrım o zaman al :))
Evet rahat olmak lazım.. Öaydanlığın kaynar suyu ile kızımın altını sildiğini bal verdiğini gördükten sonra ben de anneme bırakabilirim ancak:KK43:

Pc mi istiyorum tabletten alıntı yapmak yazmak hoşuma gitmiyor, gece 2 de kuzumun burnunu temizleyince uykum kaçtı onu salladım, eşimin telden okudum:) ikram konusunda 7-8 çeşit yapmazsam en az rahat edemem ki 10 çeşiti bulur:) eşim gıcık olur evi kirklamama kendimi paralamama evet hazırlık aşamasında çok stresli olurum yetişmeyecek misafirimi güzel ağırlayamayacagim diye ama misafirim gelipte sohbete başladığımizda birde ikramlarımi begenip tarifini istediğin de değmeyin keyfime ne yorgunluk kalıyor ne stres:)
Açıkçası haberli gittiğim yer annemin evi bile olsa ikramina dikkat ederim annem haberli gittiğimiz halde biz gidince ne pisireyim der sinir olurum ya anneme gelmişim sevdiğim yemeği yapmis olman lazım...
Bu konuda kv ile aynı kafadayiz, temizlik ikramda, zaten ayni kv si diyorlar:) kv de de misafiri gelince salatalari tatlıları bana yaptırır seve seve yaparım, o da bana börek yapar:) kp yemeklerimi sever hatta eşimin ailesi hep sever, ramazanda hep beraber yediğimiz için benim yaptığım yemekler biter:) eltiminkiler kalır, zaten her gün yapmadı o:)
Kendimi pek övmus gibi oldum ama diyenlerin ve yiyenlerin yalancisiyim:KK53:

Offfffff napıyorsun peki bu ağır darbeli matkap laflardan sonra ???
Evlerinizin arası ne kdr yakın
Biran evvel avrupa yks annene yakın biryerde ev alın inş bu kdr sık sıkgörmessin anladığım kadarıyla oda çok meraklı bir tip değil sırf karışmak kötülğk yapmak için sana geliyor sonra da zaten amerikaya gideceksiniz
Bu kadın oraya geliyomu peki ayyy gelse uzun yol 1 ayda kalmaya kalkarmı o_O

Gelse orada bırakır kaçarım:)) anan kayboldu derim en büyük hayalim:)))
Duymamış gibi yapıyorum, hiç umursamıyorum açıkçası, deli gözüyle bakıyorum. Evlendiğimin ilk senesi şoktaydım, sonra akıllandım:) evlermiz yakın ama kendisi gelmez, sürekli biz gelelim diye ağlar, kapıdan çıksak gene arar özledim der..
Baban inş iş bulur işsiz olmak zor allah ona da kapo açar, evli kızının damadın eline bakmak da zor dedi vir keresinde misafirlerin içinde:)) yani babam onlardan otlanıyor gibi halbuki babam tanındık iş sahibi biri.. Ama ne desem anlamayacak istediği gibi konuşuyor işte.. "Anası da bunda kalıyor kendini oğluma baktırıyor" dedi ben hamileyim diye annem gelip kusmuk temizletiğ oğluna bana yemek yaparken:))) hepsi deli yani:) takıp napıyım huzurumu mu bozayım..

:KK76:
Gelse orada bırakır kaçarım:)) anan kayboldu derim en büyük hayalim:)))
Duymamış gibi yapıyorum, hiç umursamıyorum açıkçası, deli gözüyle bakıyorum. Evlendiğimin ilk senesi şoktaydım, sonra akıllandım:) evlermiz yakın ama kendisi gelmez, sürekli biz gelelim diye ağlar, kapıdan çıksak gene arar özledim der..
Baban inş iş bulur işsiz olmak zor allah ona da kapo açar, evli kızının damadın eline bakmak da zor dedi vir keresinde misafirlerin içinde:)) yani babam onlardan otlanıyor gibi halbuki babam tanındık iş sahibi biri.. Ama ne desem anlamayacak istediği gibi konuşuyor işte.. "Anası da bunda kalıyor kendini oğluma baktırıyor" dedi ben hamileyim diye annem gelip kusmuk temizletiğ oğluna bana yemek yaparken:))) hepsi deli yani:) takıp napıyım huzurumu mu bozayım..
Yemin ederim bnmki kendi halinde zavvalı kaldı
Daha kadını kötülemiycem napim her hafta görüşeyim bari :KK12:
Amannn yarabbi canım ya Allah sana sabır versinn çekilecek çile değillk
Aman iki canlısın sinir olmaa karnındakibenzermiş sinir olunca
Aynen böyle relax takılll :KK76:

Benim eltim öyle yapar.. Eşi ile kavga edince de gider çocukları kv ye bırakır, sonra tüm sülale barıştırmak için peşlerinden koşar hediyeler alır:)) hediye dediğim de en son jeep arabaydı:) kp n içinden gelmiş eltim beğendiğini söylemişmiş o da almış. E ben de çok beğeniylrım o zaman al :))
Evet rahat olmak lazım.. Öaydanlığın kaynar suyu ile kızımın altını sildiğini bal verdiğini gördükten sonra ben de anneme bırakabilirim ancak:KK43:
Canım bu işler şans işi malesef kv ve kp ler ayrımcılık yapıyor benimkilerde çok yapıyor kp der beni seviyorda kv hiç sevmiyor neden bilmiyorum halbuki diğer gelinlerinden daha saygılıyım ona üzmemeye çalışıyorum ama o herzaman benim şartrlerimi attırmayı beceriyor:KK43:

Ben doğum yaptığımda büyük eltim bana dikkat et dedi oda yıllardır çekiyor kv deden bak yanındaki gelinin oğlu yok şimdi içinden keşk o bebek senin kucağında değilde bunun kucağında olsa diyor dedinen umursamadım ama bir hafta birmedi içine kavga kıyamet bi baktımki çocuğumu benden almaya niyetleri var eşimi biysndan şişiriyorlar bi yandanda benim üstüme geliyorlarbende direk devreye babamı soktum ozaman hepsi süt dökmüş kuzuya döndüler:KK43:

Alır götürürüm ü hepsi diyor da "daha iyi bakılırdı" ne demek ya?:))) benim kv der ki" ben öpsem sen dövsen gene seninki evladır, anasısın kızım" der:)) o da ona bırakacağım diye korkusundan diyor hehehe:)
Boşvsr canım birkaç güne herkes evli evine köylü köyüne gidecek, sen dert etme...
Çok istiyorlarsa yazın bırakır tatil yaparsın, onlar da görür anyayı konyayı:)))
ben calismaya baslayinca bakici bakicak ya ondan daha iyi bakilir dedi. Sabrediyorum ya sayili gun cabuk gecer derler ya gecmiyoo gecmiyoo. Memlekete tayinimiz ciksin istiyodum da istemiyom artik ya. Boyle iyi valla. Kinamakta istemiyorum ama kendinin baktigi cocuguda goruyoruz kimsenin sozunu dinlemiyor kendi bildigini okuyo ki daha 8 yasinda. Kendim calismam yinede baktirmam cocugumu ona. Ay valla sinir katsayim cok yukseldi yaaa. Herseyin en iyisini ben yaparim ben bilirim havalarinda, kimseyi begenmez, bi kendi iyidir. Cok iyi oldugundan hic arkadasi yoktur.
Haspinallahhhh daha nelerrrr yaa
Nereye götüruyorrr
Çalışsın gelin para kszansın gelin oğlumun parası gitmesinnn :KK62:
Allah sabır versinnn bu lafları işitsem seni doldurmak değil niyetim evimden kovardımmm
Nasıl küçücük sübyanı meme emmesin dersin düşman olsa bunu demezzz
Yokkk ben artık eminim bu kv milleti baş düşmam
Düşmanım yok deme kvalide varsa tmm işte:KK57:
Offf sorma minione of. Valla bu sefer cok sogudum kendisinden, nasil olcak bilmiyorum. Yazin falanda birakmam cocugumu artik disari cikarken 1-2 saatligine birakiyodum. Pazar gunu gelsin artik. Kocasi bile bikmis artik kendisinden. Yazin esimle gezmeye gitmisti kayinpederim dertlesmisler esimle biktim artik demis. Yazik uzuldum onada...

Benim kv ile tanış bir de:)))
Zayıf trmizlikçi gelmiş diyor ki ne güzel zayıfsın. Kadın diyor yok kilp aldım. E bu nolsun senin yanında fil gibi diyor :))) bana :))))
Haftasonuda ablamın 10 yaşındaki çocuğu için buna bakamamışsın.. Bir anneliği becerememişsin.. Bizim eclatlarımız pırlanta iniş, bu serseri givi iflah olmaz diyor...

Upuzun boylu yeğenim kısaymış ve saç traşı iyi deüilmiş:)))

Hepiciği çekemiyor..
Ya bi anneye bakamamissin demek ne demek ya! Ay bizimkilerde sacina falan karisirlar obur torunun. Kv baktigi icin bikac kere annesinden habersiz gitti sacini kestirdi eltimde bisey demiyo valla ben kizarim ki benim cocuguma yapamaz zateb. Yazin gittigimizde benim cocuguma dik sac cok yakisiyodu ben cok seviyodum gitmis yana taramis bak boyke daha guzel oldu ben boyke seviyorum diyo bende benim cocugum dik sacli karizma oluyo, sevmiyom ben yana tarayinca dedim gittim islattim kaldirdim saclwrini. Obur torunu gibi karisabilecegini saniyi ama yaniliyo... kendi cocuklarina yapmis istedigi gibi simdi bende cocugumu istedigim gibi yetistircem kimseyide karistirtmam. Kimse kusurwda bakmasin..,

Yok ev temiz,dün süpürdüm sildim tox aldım
Camlarım gecen hafta sildim
Sadecr dağınık oyuncaklar heryerde işte
Biraz mutfağım dağınık birde yemk yapmaya üşeniyorum
Dün annemdeydik :)))eşim bu gece tatile gidiyor pazar akşamı dönecek yrn annemle babm kalmaya gelecek inş yrn tüllerimi yıkar ütü yaparım :21:
Annen baban gelince tülü makineye atıp kuaföre kaç:) kendine vakit ayır bir saat de olsa...

Pc mi istiyorum tabletten alıntı yapmak yazmak hoşuma gitmiyor, gece 2 de kuzumun burnunu temizleyince uykum kaçtı onu salladım, eşimin telden okudum:) ikram konusunda 7-8 çeşit yapmazsam en az rahat edemem ki 10 çeşiti bulur:) eşim gıcık olur evi kirklamama kendimi paralamama evet hazırlık aşamasında çok stresli olurum yetişmeyecek misafirimi güzel ağırlayamayacagim diye ama misafirim gelipte sohbete başladığımizda birde ikramlarımi begenip tarifini istediğin de değmeyin keyfime ne yorgunluk kalıyor ne stres:)
Açıkçası haberli gittiğim yer annemin evi bile olsa ikramina dikkat ederim annem haberli gittiğimiz halde biz gidince ne pisireyim der sinir olurum ya anneme gelmişim sevdiğim yemeği yapmis olman lazım...
Bu konuda kv ile aynı kafadayiz, temizlik ikramda, zaten ayni kv si diyorlar:) kv de de misafiri gelince salatalari tatlıları bana yaptırır seve seve yaparım, o da bana börek yapar:) kp yemeklerimi sever hatta eşimin ailesi hep sever, ramazanda hep beraber yediğimiz için benim yaptığım yemekler biter:) eltiminkiler kalır, zaten her gün yapmadı o:)
Kendimi pek övmus gibi oldum ama diyenlerin ve yiyenlerin yalancisiyim:KK53:

Hahaha benim annem kim geliyorsa herkese özel hazırlad çeşit çeşit tatlı olur evde yemek olur:) bazen uçaktan inince anneme geçeriz yakın diye.. Gecenin kaçı olursa olsun annem dofrayı haxırlamış bekler :KK43:(

Benim en gıcık olduğum misafirliğe gittiğimde masanın yemeklerin hazırlanmamış çayın suyunun yanmamış olması:))) elim ayağım boşalıyor aysimason aysimason gibiyim misafirlikte tok da gitsem beklentiden herhalde acıkıyorum:))) sofra hazır deilse snir basar çünkü ben her şeyim hazır beklerim hep..

Pinking Tree Pinking Tree şoktayım :confused: Canım nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun formülünü ver bana gerçekten merak ediyorum ota .oka parlayan bi insan olarak soruyorum bunu
Canım ilk sene krizlere giriyordum ağlamaktan. Eşime beni koru diye saldıyordum eve gelince beni korumuyor diyr kavgalar... İlk yıl takmıştı kindar olmaz kızım, babanla barış küslük olmaz. Anne ben babamla niye küseyim? Beni ondan istediniz bıkbık açıklıyorum ama deli gibi duymamış gibi devam ediyor, demek istediğini diyor. Kankalarımla buluşur öyle oldu böyle oldu anlatırdım bir gün nuluştuk ben saatlerce konuştum kızların gözleri baygın:)) biri nişanlanmış biri doktoraya başlamış biri hamile.. Ama bunlardan haberim yok çünkü makineli tüfek gibi öyle yaptı nöyle yaptı ağlaya ağlaya anlatıyorum:))) onları konuşturmuyorum:))) o gün o masadan kalktık yeter dedim. O ne yaparsa derse desin umrumda olmayacak. Nokta. Hadi o diğer anları mahvediyor sonrasını da ben mahvediyorum düşübüp düşübüp ne gerek var:) düşen bebeğime leş dedi.. Kızım gavur torunmuş, ezansız yerde doğmuş. En son bayramda bardağıma kendi pis çöpünü attı. Eşim yeter dedi ilk defa annesine:) ben de boşver yine yapacak istediğibi dedim:₺ kv beni böyle gördükçe kendini yere atıyor:)) önceden ben ağlayınca eşimle kavga edince mutlu olurdu şimdi ona o mutluluğu vermiyorum:))

Bir de uzun olacak ama madem gavur şimdi diğer torunlarına da ab vatandaşlığı alıyorlar:)) niye alıyorsunuz? yani çekemediğinden yapıyorlar söylüyorlar. Mutluluk paylaşmayı bilmedikleri için. Üzmek için. Ben de izin vermiyorım artık buna:) ve bu aile tr de saygın bilinen muhafazakar hak hukuk bilen aile göya:))

:KK76:
Yemin ederim bnmki kendi halinde zavvalı kaldı
Daha kadını kötülemiycem napim her hafta görüşeyim bari :KK12:
Amannn yarabbi canım ya Allah sana sabır versinn çekilecek çile değillk
Aman iki canlısın sinir olmaa karnındakibenzermiş sinir olunca
Aynen böyle relax takılll :KK76:

Valla kızım çok benziypr onlara kaynıma eşime kv ye .. Hamileliğimde sinir olduğum muhteşem üçlü:)) ilk defa duyuyorum bunu dmeek doğruymıuş:)) kızım parmak sallayıp yüzünü buruşturup kızıyordu ve bu kvnin hareketi:))) ama daha kv yi görmeden onu yapıyordu:))

Pinking Tree Pinking Tree ben tabaklarimi çatallarimi bardaklarimi hep hazır ederim, semaverin çayı demini geç alıyor onu demlerim ama sofrayi misafir geldikten sonra kurarim, önceden misafir gelmeden hazir ederdim, kv de misafire gelir gelmez ikrama başlamak kalk git demektir acele etmeyin dedi:) hiç aklıma gelmemişti

Pinking Tree Pinking Tree ben tabaklarimi çatallarimi bardaklarimi hep hazır ederim, semaverin çayı demini geç alıyor onu demlerim ama sofrayi misafir geldikten sonra kurarim, önceden misafir gelmeden hazir ederdim, kv de misafire gelir gelmez ikrama başlamak kalk git demektir acele etmeyin dedi:) hiç aklıma gelmemişti

Ben suyu kaynatarım, kapı çalış içeri girince demlerim ve sofram hazırdır. Yemekler ısınacaksa o ıdsınır.. Sofrayı hazır görmeyince fenalaşıyorum, misafir yanında sofra hazırlayanlara hiç gitmem:)) tansiyonum düşüyor bir anda..

X