2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Pinking Tree Pinking Tree kv den o kadar laf söylüyor ve sen gerçekten uzulmuyor takmiyormusun, anladım başaklar gamsiz:) eşimin rahatlığını şimdi anlıyorum:) ben dertten ölürüm adam öyle bakar bana:mad:
Yok canım başak kadınları hiiç gamsız değil malesef takıklar:KK43:( bekarken annemin ne diyeceğine karışırdım:)) kim ne konuşacaksa ellerine kağıt vermediğim kalıyordu:)) allah da sopasını gösterdi bana..

İlk yıl deli gibi ağlıyordum, sinir krizleri geçiriyordum. Kendi evimde el bebek gül bebekken gelemiyordum bu yaşadıklarıma. Eşime sen erkek misin, karını korumuyorsun dan giriyor çıkıyordum. Yıllardır yaşamadığım Astım krizleri yaşıyordum. Biri nasılsın dese ağlamaya başlıyor ve başlıyordum anlatmaya:))) millet beni görünce kaçıyordu. Ya uyuyordum ya ağlayıp kvyi anlayıyordum.
En güzel anımızda aklıma geldikçe krizler, eşimd beni koru demeler, görüşmemeler, boşanma tehditler vs.. Çok şey yaşandı ömrümden bir yıl gitti.
Şimdi 4 yıllık evliyiz, çözdüm olayı. Evet gene üzülüyorum ama oblara bellli etmem. Onlar seviniyor.
Bir de eşim de çok duygusal, ben de. Çok çöküyoruz, kaldıramıyoruz sonra yaşananları.

O kadar çok şey yaşadım ki onlar artık benim için hiç pozisyonuna geldiler. Umursamadığımdan değil, beni mutsuz etmek onlara başarı sağladığı için izin vermiyorım artık onlara. Oyuna gelmiyorum.

Mecburum yoksa tımarhanelik olurdum, onlar da kocama yeni gelin bulur evimde yaşarlardı hahah:) allah korusun:)
Ben takmadıkça o fenalaşıyor artık...

Oh mis kokulu bebekler hepsi. Eldiven çoraplarını koklayarak uyurdum ona dokunmaya kıyamazdım:) meyve lekeli pijamalarıyla bile prenses bizim kızlarımız :)

Bunlr evdeki elbiseler sol baştaki bayramda giydiği ama sanırım ben o moru alacağım:))
Almak istediğin elbise daha güzel kafanı karoştırmak istemiyorum:KK54:
Hayyy ağzına sağlıkkkkk
Evde mutfak lavabo bulaşuk içinde
Üç gündüt aynı yemepi yiyorum
Ütü aldı başını gidiyoo
Hatunnn sen ne anlatıyorsun yaaa
:)))))
:KK70::KK70:
Sabır, sabır ya sabırrrr :)) son 3,5 günn :) çocuk olduktan sonra ya ben değiştim yada kayınvalidemm. Dün akşam bana emmeseydi 2. Dönem sen çalışırdın Çağları götürürdük Denizliyw bakardım ben demesi delirtti artuk!!! Bende emmesede göndermem oğlumu biyere ben dedim! Daha iyi bakılırdı dedi bende onun için en iyisi annesinin yanı vermem göndermem biyere dedim hastalık olmadıktan sonra dwdim!! Aaaa delircem!!!! Kucağımdan çocuk almalar falan, emcek çocuğu inatla ayağımda sallamalar.... Offffff offff
hoşgeldin cadı kaynana kervanına:-)

Ben kaçar derse albüm yapıyorum şekerler merak eden bakar öptm:KK66:
ben göremedim:-(

Pinking Tree Pinking Tree kv den o kadar laf söylüyor ve sen gerçekten uzulmuyor takmiyormusun, anladım başaklar gamsiz:) eşimin rahatlığını şimdi anlıyorum:) ben dertten ölürüm adam öyle bakar bana:mad:

Bir keresinde babam eşime kızdı haksız yere. Bunu eşim bana anlatınca çok mahcup oldum çünkü babam hak hukuk adamıdır, asla yapmaycsğı bir şeyi sadece beni ailesi üzüyor diye eşime kızdı. Eşim bana anlattığında mahcup oldum. O da dedi ki "işte sen annemin yaptıklarını anlatınxa ben daha öok mahvoluyorum. Herkesi yediren,içiren kadın senden yemek sakladı diyince ben hem utanıyorum hem kahroluyorum." Diye konuştu. Tabi uzun şeyler ama eşim de iyi niyetli merhametli ve annesini kontrol edemiyor. O ne yapsın.. Kvye kızamıyorum utanıyorum kızsam olay daha çok büyüyor. En sonunda ben de başımın çaresine bu şekilde bakıyorum.

Bana dedikleri vs koymuyor artık ama aileme terbiyesizlik yapınca gene üzülüyorum. Annemin ardından evdeki ekmekleri çürütmüş, bir kg pirinç vardı nereye kaybolmuş diye söylenip duruyor annemi ima ediyor:)) o zaman la benim annem ne yapsın pirinci diye çıldırasım geliyor:))) eşim de "atma anne ekmekleri yeni aldım" diyor:))

[QUOTE Girlboymom, post: 43629425, member: 613381"]bende sana bir sır vereyim mi bu sır değil annem her annenin yaptığı hatta bebişin de anneye öğrettiği doğal ogrenme süreci:KK70:biz buna halk arasında taklit yoluyla öğrenme diyoruz:KK68:

tamam kuzu bekliyorum eğer size iyi gelirse alacağım :KK66:

haklisin canım bende arkadaslarda anlatınca rahatladim :KK30:

buna inanıyorum kesinlikle zaten egitimdede kendini gerçekleştiren kehanet diye bir konu vardır yani kirk kere yaramaz deyince çocuk yaramaz olmasada etrafındakiler buna inandığı için yaramaz olmasını sağlarlar ..Canım ameliyat işinede ins kısmet olursa 2yila olurum buralarda olur ve irtibatimiz inşallah kesilmezse birbirimize tavsiye ederiz :KK23:

Kuzum saol simdi içtim inşallah ise yarar:KK60:
anam yalniz değilmişim i kadar mutluyum ki boyle düşünen bir ben değilim :KK22: birde canım çoğu arkadaş bebisinin ne yaramazlıklar yaptığını sonradan yazınca anladım hepimizinki de avar ama erkek çocuklarında 10 kat fazla:p

süpersin Canım kesinlikle katiliyorum bende öyle yapicam diyorum ..bi arkadaşta bize aynisini yapmıştı ankaranin diğer ucunda evi ne bizle o zaman arbaa yok dolmuşla gittik çünkü o bize 3 kez gelmisti karşım da duran ikramlar beni şok etmişti sonra anladim ki kadin esi ne yemek ikram yapmammak eşide pinti bi adam bize kendini agirlatmak için geliyorlarmış bizim gittigimize sevinmediler bile ve üstelik bunu yeminle yaziyorum ondan sonra 3 kez daha geldiler ben güya onları az ikramla ağırladım( kocam çok kızdı çünkü benim az ikramim onun hazır aldiklarinin yanında deve kalırmış) ...baktık her hafta sonu arıyorlar bıktık bizde geri aramadigimiz halde esim en sonunda açmadı telefonlarini ki kaç kere açmamıştı simdi oğlan bayeamdan bayrama hem mesaj hem arama yapıyor ne yüzsüzler var tr..(buda boyle bi anım ) herkese dediğin gibi değeri kadar değer vermek gerek:21:

Kesinlikle katılıyorum yUzunden bile belli çok becerikli:KK19:
:KK52:saygiylabdediklerine katilip önünde eğiliyorum

Canım sen üniversitedeki halimizde kalmışsın seni çok iyi anliyorum keske o zamana donsek o zaman bi kuru ekmeği yer otururduk önemli olan yanyana arkadsslikti simdi yurtdışı sartlarida hala o yokluğu hissediyor insan maddi olarak değil ama manevi olrak ..eğer turkiyedrki bayanlarda ikrmai kaldırsa kimse yapmasa beceremesek bende uyrarm herkese becerikliymdir ikram yaomayi çeşitli severim ama cocuklardan sonra eziyete döndüğünü anladım ilk gelenlere hala abartirim ama samimiyet arttıkça kanlanma sipariş verdigimi ..balkona çıkıp cekirdek kola yaptığımı bilirim :KK47: ama ona bile sırf turkiye şartları kaynaklı bi sure sonra ilk geliyo gibi hazırlanıyorum:oops:

banada yeter az kaldı turkiyeden kaçacağım:KK55:

Benimkilerde oyle annem ananem o kadar zahmetli islere girisirlerki hayret ediyorum, bosverin ne gerek var diye tepelerindeyim bende :)) annem kiziyor gelene bisey koymuyon mu sen ayip diye, ama napim benim arkadaslarimda benim gibi :))[/QUOTE]
ah anneler bizi böyle yetiştirmeselerdi nolurdu şöyle rahat falan olaydık bilmeseydik hiçbişey yapmayı :KK51: ayyy ben yine kivancli sarayli film çekmeye hayallere dalmadan:KK53: seni yan komşum olarak istiyorum yada yurt dışına sizin oraya mi taşınsam çok sekersin:KK54:

eşin çok hazır cevapmis cook güldüm :KK48:

saol canimm haklisin büyüyecek geçecek:KK16:

haklisin Canım ben de zaten kızımda gormeyince welcome to oglananasi olmak dedim kendime:KK67:

temizliyor temizliyor narin yikama var zaten sık sık yikarsan hic renk değişmez ama eğer arayi uzatırsan kışla çamaşır suyu ekle arada narinde yıkayınca zaten az sıktırıyor:confused:[/QUOTE]
Gel sekerim coluk cocuk beraber yuvarlanir gideriz :)) canim bende ilk gelene fazla yaparim, samimiyet ilerleyince yapmam biz haftada bir bazen iki gorusuruz hele bir tanesiyle 3-4 kere :)) sohbetimiz olsun ne yedigim cok onemli degildir yani :KK66: bide etraftan cok gordum misafir geldiginde abartiyorlar o strese girmemek icin evine kimseyi cagirmak istemeyen var, cesaret edemiyor.. Ben rahatim cimrilik oldugunu dusunmuyorum elimde ne varsa ikram ederim, misafirimi doyururum kalanlari paket yapip yanlarina veririm hatta ama kendimide asiri strese sokmam.. Zaten o pasta borekler sonradan bayatliyor ://

Kizlar bide bizim bir arap arkadas var, inanin evine gittigimizde hep hazir seyler koyuyor simdi aklima geldi, o biraz uzak diye biz cesit hazirlamistik ona 3-4 kere gittik evine duzgun karnimiz doymadi :)) bi keredinde patates haslamis uzerinde konserve bezelye ve havuc ne yag var ne tuz var oylece sofraya koynustu.. Bebegime yedirmistim iyi olmustu haslanmis sebze haha :))

Benim kv ile tanış bir de:)))
Zayıf trmizlikçi gelmiş diyor ki ne güzel zayıfsın. Kadın diyor yok kilp aldım. E bu nolsun senin yanında fil gibi diyor :))) bana :))))
Haftasonuda ablamın 10 yaşındaki çocuğu için buna bakamamışsın.. Bir anneliği becerememişsin.. Bizim eclatlarımız pırlanta iniş, bu serseri givi iflah olmaz diyor...

Upuzun boylu yeğenim kısaymış ve saç traşı iyi deüilmiş:)))

Hepiciği çekemiyor..
ohaaa bu nasıl bir gıcıklık kapmış sana:KK57:

Gelse orada bırakır kaçarım:)) anan kayboldu derim en büyük hayalim:)))
Duymamış gibi yapıyorum, hiç umursamıyorum açıkçası, deli gözüyle bakıyorum. Evlendiğimin ilk senesi şoktaydım, sonra akıllandım:) evlermiz yakın ama kendisi gelmez, sürekli biz gelelim diye ağlar, kapıdan çıksak gene arar özledim der..
Baban inş iş bulur işsiz olmak zor allah ona da kapo açar, evli kızının damadın eline bakmak da zor dedi vir keresinde misafirlerin içinde:)) yani babam onlardan otlanıyor gibi halbuki babam tanındık iş sahibi biri.. Ama ne desem anlamayacak istediği gibi konuşuyor işte.. "Anası da bunda kalıyor kendini oğluma baktırıyor" dedi ben hamileyim diye annem gelip kusmuk temizletiğ oğluna bana yemek yaparken:))) hepsi deli yani:) takıp napıyım huzurumu mu bozayım..
aynı benim kv:KK62:
Ben bikere dayanamayıp sen benim ailem buraya gelince gözün faltaşı gibi açılıyor dedim ki benim ailemde ben hamileyken 1 sene boyunca bana baktılar..
Benimki hemen ters köşe yaptıı aaa sen misafirden rahatsızsın suçu bana atıyorsun benle gelinim buraya geldik senin önünden kaçtık dedi bana..
Kaçtıkları zamanda 1 hafta benim yanımda kalmışlardı 8 aylıktım karnım burnumda sancılar eşliğinde onlara hizmet ediyorduö:KK43:

Oh mis kokulu bebekler hepsi. Eldiven çoraplarını koklayarak uyurdum ona dokunmaya kıyamazdım:) meyve lekeli pijamalarıyla bile prenses bizim kızlarımız :)

Bunlr evdeki elbiseler sol baştaki bayramda giydiği ama sanırım ben o moru alacağım:))
Canim sen bilirsin ama bu ekbiselerde cok guzel, mor olanda bayagi tatli o markayi biliyorum pahali oluyor tasarim elbiseler.. Ben olsam gercekten almazdim onun yerine baska bisey alirdim kizima, tullu filan zaten kimse cok anlamaz konsepte uymamis vs diye..

aysimason aysimason ben perdeleri katlayip koyuyorum makineye, 40 derece sentetik ayarda yikiyorum, bir de şu var bir kere ütü değen perde ütü istiyor, hiç utulemem ben, hemen asarim, tek tek atarım makineye kırışmasin diye

aysimason aysimason bu kv ler bence kendine benzeyen gelinleti seviyot, gelin titiz temizse kv de öyleyse seviyor, gelin pisse kv gıcık oluyot ya da tam tersi gelin temiz kv pisse sevmiyor, muhtemelen senin kv de öyle sen titizsin o değildir:) saygı falan bunla alakası yok bence

Onunla da alakası yok bence..
Kocasının iyi davradığı gelini sevemiyor, kabul edemiyor. Eşim kvnin yanında gelip gelip öper beni, hanım istediğin var mı diye sorar kadını bana düşman eder..
tatile gitsek oh hanımla başbaşa tatil yaptık derdi. Kaynım asla eşini karıştırmaz, anne çok bunaldım kafam yanacaktı diblenmeye geldim vs der. Ya da gittiğini söylemez bile...

Kocasının dengeyi kurduğı ya da ynında öpüp sevmediği gelini seviyorlar, benim gözlemim de bu.
katılıyorum buna eşim onun yanında beni sevsin yüzde yüz değişiyor kv..

Mrssuperfine : 43636566 .!.:
Annen baban gelince tülü makineye atıp kuaföre kaç:) kendine vakit ayır bir saat de olsa...

Hahaha benim annem kim geliyorsa her. Esse özel hazırlad çeşit çeşit tatlı olur evde yemek olur:) bazen uçaktan inince anneme geçeriz yakın diye.. Gecenin kaçı olursa olsun annem dofrayı haxırlamış bekler :KK43:(

Benim en gıcık olduğum misafirliğe gittiğimde masanın yemeklerin hazırlanmamış çayın suyunun yanmamış olması:))) elim ayağım boşalıyor aysimason aysimason gibiyim misafirlikte tok da gitsem beklentiden herhalde acıkıyorum:))) sofra hazır deilse snir basar çünkü ben her şeyim hazır beklerim hep..

Canım ilk sene krizlere giriyordum ağlamaktan. Eşime beni koru diye saldıyordum eve gelince beni korumuyor diyr kavgalar... İlk yıl takmıştı kindar olmaz kızım, babanla barış küslük olmaz. Anne ben babamla niye küseyim? Beni ondan istediniz bıkbık açıklıyorum ama deli gibi duymamış gibi devam ediyor, demek istediğini diyor. Kankalarımla buluşur öyle oldu böyle oldu anlatırdım bir gün nuluştuk ben saatlerce konuştum kızların gözleri baygın:)) biri nişanlanmış biri doktoraya başlamış biri hamile.. Ama bunlardan haberim yok çünkü makineli tüfek gibi öyle yaptı nöyle yaptı ağlaya ağlaya anlatıyorum:))) onları konuşturmuyorum:))) o gün o masadan kalktık yeter dedim. O ne yaparsa derse desin umrumda olmayacak. Nokta. Hadi o diğer anları mahvediyor sonrasını da ben mahvediyorum düşübüp düşübüp ne gerek var:) düşen bebeğime leş dedi.. Kızım gavur torunmuş, ezansız yerde doğmuş. En son bayramda bardağıma kendi pis çöpünü attı. Eşim yeter dedi ilk defa annesine:) ben de boşver yine yapacak istediğibi dedim:₺ kv beni böyle gördükçe kendini yere atıyor:)) önceden ben ağlayınca eşimle kavga edince mutlu olurdu şimdi ona o mutluluğu vermiyorum:))

Bir de uzun olacak ama madem gavur şimdi diğer torunlarına da ab vatandaşlığı alıyorlar:)) niye alıyorsunuz? yani çekemediğinden yapıyorlar söylüyorlar. Mutluluk paylaşmayı bilmedikleri için. Üzmek için. Ben de izin vermiyorım artık buna:) ve bu aile tr de saygın bilinen muhafazakar hak hukuk bilen aile göya:))

Valla kızım çok benziypr onlara kaynıma eşime kv ye .. Hamileliğimde sinir olduğum muhteşem üçlü:)) ilk defa duyuyorum bunu dmeek doğruymıuş:)) kızım parmak sallayıp yüzünü buruşturup kızıyordu ve bu kvnin hareketi:))) ama daha kv yi görmeden onu yapıyordu:))
Anamm ne cadi bir kaynana Allah korusun ya, hele gavur demesi gunahsiz bir melege, Allah islah etsin valla azitmis kadin :KK43: sen sabirlisin demekki canim bosver en iyisini yapiyosun, esini kaptirma onlara kendine iyoce bagla delirsin oda :KK66:

Kizlar bugun annemle bide annemin arkadasiyla alisverise gittik kendime iki elbise aldim, cok gozum kaldi guzel elbiselerde ama dugun mugun hayatimdan cikti en son kendi dugunime katilmistim fazla sik seyler alamiyorum spor giyiniyorum genelde, kabarik elbiselerde gozum.kaldi valla bir dugun olsada giysem keske. Kizimi kanguruyla tasidim.dolasirken, bebek arabasi buyuk istanbulda olmuyor bir baston pusete ihtiyacim var siz neler kullaniyorsunuz? Sonra pazari gezdik, Allahim ne bolluk ne bereket masallah diye diye gezdim pazarin fotosunu cekiyorum millet guluyor bana :)) ama sebzelermeyveler masallah ya ne bereketli ulkemiz var bizim ❤ kizima pazardan pijama aldik 10 tl :)
Kizlar bakin elbisemin biri bu, digeride siyah bol bir elbise onuda cok sevdim

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-19-15-51-46.png
    Screenshot_2015-11-19-15-51-46.png
    337,7 KB · Görüntüleme: 59
ohaaa bu nasıl bir gıcıklık kapmış sana:KK57:

aynı benim kv:KK62:
Ben bikere dayanamayıp sen benim ailem buraya gelince gözün faltaşı gibi açılıyor dedim ki benim ailemde ben hamileyken 1 sene boyunca bana baktılar..
Benimki hemen ters köşe yaptıı aaa sen misafirden rahatsızsın suçu bana atıyorsun benle gelinim buraya geldik senin önünden kaçtık dedi bana..
Kaçtıkları zamanda 1 hafta benim yanımda kalmışlardı 8 aylıktım karnım burnumda sancılar eşliğinde onlara hizmet ediyorduö:KK43:
Allahtan kaçmışlar yolsa doğuma kalacaklarmış haha:))
Sanırım o elbiseyi alacağom:KK43: havası çok ayrı:))

Canim sen bilirsin ama bu ekbiselerde cok guzel, mor olanda bayagi tatli o markayi biliyorum pahali oluyor tasarim elbiseler.. Ben olsam gercekten almazdim onun yerine baska bisey alirdim kizima, tullu filan zaten kimse cok anlamaz konsepte uymamis vs diye..
İşte her şey takım olsun diye düşünmekten :))

Anamm ne cadi bir kaynana Allah korusun ya, hele gavur demesi gunahsiz bir melege, Allah islah etsin valla azitmis kadin :KK43: sen sabirlisin demekki canim bosver en iyisini yapiyosun, esini kaptirma onlara kendine iyoce bagla delirsin oda :KK66:
Kim ne ediyorsa kendine..

Hahaha ben sizle gunle girmem, bir melemen koyarim ortaya sonra hepiniz burdna beni cekistirirsiniz :)))
biz de seni almayız:))) menemeni kendimiz de yapıyorız sen açma börek keklerden haber ver heheheh:)))

Kizlar bugun annemle bide annemin arkadasiyla alisverise gittik kendime iki elbise aldim, cok gozum kaldi guzel elbiselerde ama dugun mugun hayatimdan cikti en son kendi dugunime katilmistim fazla sik seyler alamiyorum spor giyiniyorum genelde, kabarik elbiselerde gozum.kaldi valla bir dugun olsada giysem keske. Kizimi kanguruyla tasidim.dolasirken, bebek arabasi buyuk istanbulda olmuyor bir baston pusete ihtiyacim var siz neler kullaniyorsunuz? Sonra pazari gezdik, Allahim ne bolluk ne bereket masallah diye diye gezdim pazarin fotosunu cekiyorum millet guluyor bana :)) ama sebzelermeyveler masallah ya ne bereketli ulkemiz var bizim ❤ kizima pazardan pijama aldik 10 tl :)

Güle güle giy canım:) erenköy pazarı mı heheheh:)) malesef bütük puset dert en güzsli baston chicco alacaksan uyfun ya da maclerin in kahve modali de ıcuz ama çok daha hafif ğusetler var ucuza ilinci ğuset olarak alacaksan onları kllanabilirsin havalimanında kırılsa da üzülmezsin hem..

Çok güzel canım güle güle giy:))
Hakikaten hee bukadar bolluk bereketin içindeyiz biz nankörlük yapıp beğenmiyoruz arada birileri bizi böyle uyarsada şükretmeyi bilsek..

Kızlar hamile halimle bana dedikodu yaptırdınız:)))

Son bir şey anlatayım:)

İlk yıl evlendim astımım azdı:) hastaneye gidiyoruz sürekli.. Kv min her akrabası" nasıl oldun iyileştin mi aman ilaçlarını kullan ihmal etme" diyor, ben de alalallaal moduna giriyorum. Yok şindi iyiyim sağolun diye cevaplıyorum:))

Sonra öğrendim ki deli demiş bana:))

Geçenlerde gene biri sordu, şimdi nasılsın diye... Ben de ne hastalığım varmış ki, astımım vardı dedim.
O sırada kv içeriden koşa koşa geldi "geçti geçti, şimdi iyi.. Çocuğu iyi geldi ona, oyalanıyor onunla.." Dedi. Adımı deliye çıkarması eksikti, onu da yapmış:))

Benden bu kadar kv muhabbeti yeter:)) içim bayıldı:)) öf:))

Güle güle giy canım:) erenköy pazarı mı heheheh:)) malesef bütük puset dert en güzsli baston chicco alacaksan uyfun ya da maclerin in kahve modali de ıcuz ama çok daha hafif ğusetler var ucuza ilinci ğuset olarak alacaksan onları kllanabilirsin havalimanında kırılsa da üzülmezsin hem..
Evet erenkoy pazari :)) canim bebek arabam pahaliydi zaten ikinciyi maclaren filan almam icim yanar, hamileyken cok demislerdi quinny zapp al maclaren al diye ama benim gozum hep buyuklerdeydi, valla pismanim ama kimseye bisey diyemiyorum :)) almanyada sorun olmuyorda, istanbulda dert valla.. Elbise konusunda esinim tarafi icin iyi ailelerden filam deyince sen al diyesim geldi, bu tip harcamalar ortama bakar :KK66: hangi pusetlee var markalari ne bilmiyorumki, bide kotusunu alincada yariyolda birakmaain beni :KK43:

AngelHeart AngelHeart geçmiş olsun canım kuzuna allah şifa versin inşallah
@Girlboymom sanada çok geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşirsin inşallah.. ahmet paşaya da maşallah yürümeye başlamış, hiperaktiflik konusuna gelince hiç üzme kendini hayatım bırak yaşasın bebekliğini mutlu oluyosa yaptıklarından takma kafana annesi zarar gelcek diye korkuyosan bişey olmaz inşallah,melekler korur bebişlerimizi bebekken çok hareketli diye büyüyünce de öyle olacagı anlamına gelmez ki hem her cocuğun yapısı farklıdır
Âmin canım teşekkür ederim.

Ya kızlar bebişlerinize neler pişirip vereiyorsunuz yaptıklarımızı buraya yazsakta fikir olsun ben mesela şimdi irmik muhallebidi içine elma armut mandalina rendesi koyacağım bide devam maması ana yemekte tavuk göğsünü haşlayıp tiftikliyorum içine havuç pirinç koyuyorum hafif lapa gibi pişiriyorum akşam yemrğinede bunu vereceğim ama bazen tıkanıyorum ne vereceğimi bilemiyorum hani diyorum yazsakta fikir olsun bize

Alın işte bi kriz daha. Dışardydı onlar bende oğlanı parka götürdüm getirdim ypruldu uykusu geldi ayağımda sallıyodum. geldiler kadın aldı oğlanı gel gel diye yatırdı kendi ayağına şimdi kendi sallıyo. Sabır sabır sabırrr. Neyse son 2 gün paZar gidicekler zaten... Eşimin haberi yok benim bu olanlardan benim sinirlendiğimden. Kayınvalidemler gidince anlatırmıyım bilemiyorum...

X