2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
I imspecial tembellikten cimrilikten misafir ağırlamayanı duydum da kendini ağırlatanı ilk defa duyuyorum:)))))

Taktiğe gelince sen çocuk ızmanı olduğun için biliyorsundur:)) burdaki çoğu anne bilmiyordur bence:))
Bir de allah korusun engelli çocuklara da bu şekilde öğretiyorlar.

@t_uğba canım arhan bey anne dedi mi:KK66: yaz bakalım:)))
malesef varmış hatta kayserili arkadaşlar alınmasın simdi erkek kayserili duyunca kaçıyoruz:-) sabancı da vardı ama adam sabanciydi ya:-) haklisin ben arkadaşlarıda bilebilirler düşündüm

canlarım bolero mu bolera mı neyse işte:) hiç aklıma gelmemişti iyi oldu. Tşk ederim:KK66:

Benim d.günü konseptine uyan elbise bu. Bunun uzun kollusunu alacaktım aslında.. Ama dolapta elbiseler bir sürü duruyor, bayramdakini de bir kere giydi diye kıyamıyorum. Onun da resmini atayım karşılaştırın bakalım:)
elbise harika güle güle giysin minik serra maşallah maşallah küçük bebiş nasıl annesi bulantılar devam mi

Katılıyorum zaten kafenin müdavimi rafi portakal ve kadın hicbiseyken bütün dergi kapaklarinda bu kadın bi anda gündeme oturmuş:-) yalniz şöyle bisey var egosunu kenara bırakıp doğurabilmekte çok büyük birşey bana milyon dolar verseler mesela 6 çocuk yapmam herşeyden önce sevgi olsada can diye bisey var doğurmak falan kaç kilo alınıyor falan falan ..hele diğer yahudi kadinlari düşününce kadın alkışlanır:KK9: kıskanma ne olur imkan oluştur seninde olur:rolleyes:

Hamileliğim adam gibi geçse, çocuklarla ilgilenmeyip doğum yapınca normal hayatıma geri dönsem, bebeği sadece sevsem:)) ben beş tane doğururdum. 50 trilyon da hesabımda çlcuk başı 3 milyon dolardan:)))) daha ne olsun..

malesef varmış hatta kayserili arkadaşlar alınmasın simdi erkek kayserili duyunca kaçıyoruz:-) sabancı da vardı ama adam sabanciydi ya:-) haklisin ben arkadaşlarıda bilebilirler düşündüm

elbise harika güle güle giysin minik serra maşallah maşallah küçük bebiş nasıl annesi bulantılar devam mi

Yok canım bu elbiseyi almadım almakla almamak arasında gidip geliyorum:))
Malesef bulantılar aynen devam.. Serum aldıkça iyi oluyorum ama çok şükür..

Hamileliğim adam gibi geçse, çocuklarla ilgilenmeyip doğum yapınca normal hayatıma geri dönsem, bebeği sadece sevsem:)) ben beş tane doğururdum. 50 trilyon da hesabımda çlcuk başı 3 milyon dolardan:)))) daha ne olsun..
hahaha:-) anam ben kendimi dogurgansn inşallah herşey gönlüne gore olurda dogurursun

Yok canım bu elbiseyi almadım almakla almamak arasında gidip geliyorum:))
Malesef bulantılar aynen devam.. Serum aldıkça iyi oluyorum ama çok şükür..
ayy ben aldın sandım harika benceee keske alabilsen ama israfada gerek yok evdeki işimi görür dersen onunda fotosunu koy karşılaştıralım çünkü ben doğum günü bebisinin özel giyinmesinden yanayım kendine göre en özel nasilsa siradan bi elbisede olabilir..kızım ilkndogumfununde küçük kot bi elbise gitmiş kirazlı toka takmisim kirmizi külotlu çorap hatta linki patlasmistim o zamanki aklimla demekki şık geldi sana da ne giydirirsrn tiydir geriye dönüp baktığında kuzun hep prenses gelecek ah ah :KK61:

Demi ne kadar çok börek çörek yapan yerler . çarşıda Erciyes diye bi fırın var bir sürü çeşit çeşit şeyler yapıyorlar sıcak sıcak satiyolar .
Yok ben orayı demiyorum orası pastane işi sonuçta. Biz eşimle 'analar bacılar' deriz. Ev yapımı yapan yerleri diyorum. Misal katmer, şebit, bazlama vsvs

hahaha:-) anam ben kendimi dogurgansn inşallah herşey gönlüne gore olurda dogurursun

ayy ben aldın sandım harika benceee keske alabilsen ama israfada gerek yok evdeki işimi görür dersen onunda fotosunu koy karşılaştıralım çünkü ben doğum günü bebisinin özel giyinmesinden yanayım kendine göre en özel nasilsa siradan bi elbisede olabilir..kızım ilkndogumfununde küçük kot bi elbise gitmiş kirazlı toka takmisim kirmizi külotlu çorap hatta linki patlasmistim o zamanki aklimla demekki şık geldi sana da ne giydirirsrn tiydir geriye dönüp baktığında kuzun hep prenses gelecek ah ah :KK61:

Oh mis kokulu bebekler hepsi. Eldiven çoraplarını koklayarak uyurdum ona dokunmaya kıyamazdım:) meyve lekeli pijamalarıyla bile prenses bizim kızlarımız :)

Bunlr evdeki elbiseler sol baştaki bayramda giydiği ama sanırım ben o moru alacağım:))

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 119
Ya kızlar biz sütten keseli 3 hafta oldu berdeyse... Ve kızım hala meme diyor ağlıyor mememi ısırıyor..

Tuğba iki gün için bebeğini bırakacak sütten kesilir dedik ya o nasıl olacak, sadece iki günde bırakır mı bebek emmeyi?

Sadece anneye kızar küser ve de memesiz kaldığı için zorlanır ama döndüğünde emermiş gibime geliyor.

İki gün yeterli bir süre mi? O zaman bizimkide bir sıkıntı mı var?

Sıradan bir kadınmış da otobüse bile biniyorlarmış da:) bildiğim kadarıyla yahudi kp her torun için hesabına milyon dolar yatırıyor, aile genişlesin diye... Benim kp de aynısını yapsa sen gör içimdeki çocuk sevgisini:))
Evde hizmetçi temizlikçi aşçı çocuk dadısı oyun ablası hepsi ayrı ayrı.. Özgürlüğümden taviz vermiyorum her gece kocasıyla başbaşa yemek yiyormuş...
Sanki herkesin yapabileceği şeylermiş gibi anlatıyorlar ya gıcık oluyorum. Bu eldeki imkanlarla olan bir şey.

Bu sosyetikler çok "anne" yeni doğmuş bebeğini bir gün boyunca bırakıp emzirme konferansında bebeğini emzirdiğinden anne sütünün öneminden bahsediyorlar sonra bebeği almadan tatile gidiyorlar ama ahkamı onlar kesiyorlar. Oldu canım..

Kendi kendime sinirlendim şimdi:))
Hayyy ağzına sağlıkkkkk
Evde mutfak lavabo bulaşuk içinde
Üç gündüt aynı yemepi yiyorum
Ütü aldı başını gidiyoo
Hatunnn sen ne anlatıyorsun yaaa
:)))))

Oh mis kokulu bebekler hepsi. Eldiven çoraplarını koklayarak uyurdum ona dokunmaya kıyamazdım:) meyve lekeli pijamalarıyla bile prenses bizim kızlarımız :)

Bunlr evdeki elbiseler sol baştaki bayramda giydiği ama sanırım ben o moru alacağım:))
Bence buda çok soft alma derim:KK66:

Sabır, sabır ya sabırrrr :)) son 3,5 günn :) çocuk olduktan sonra ya ben değiştim yada kayınvalidemm. Dün akşam bana emmeseydi 2. Dönem sen çalışırdın Çağları götürürdük Denizliyw bakardım ben demesi delirtti artuk!!! Bende emmesede göndermem oğlumu biyere ben dedim! Daha iyi bakılırdı dedi bende onun için en iyisi annesinin yanı vermem göndermem biyere dedim hastalık olmadıktan sonra dwdim!! Aaaa delircem!!!! Kucağımdan çocuk almalar falan, emcek çocuğu inatla ayağımda sallamalar.... Offffff offff

Evet canım ateşleniyor keyfi yok şu sıralar :KK43:

Bilerek yazmamıştım canım etiketlersek konu üstüne gelir üzülür diye..

Allahım tez vakitte ona da sağlıkş kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inş.

Sanırım değil, inş öyle olur tez vakitte. Bu kadar dua edeni var..

Sen de erkek doğurmuştun sana da çok dua etmiştik şükür bugünlermize:)

Evet canım ben de bakmıştım..

Keşke konu üstüne etiketlemeseydin canım ya:KK43:(

Amin amib inş. Nerde evlat hasretiylr tutuşan varsa kucaklada tez vakitte sağlıkla kolaylıkla huzurl dolsun inş. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..

İnş dualarımız kabul olur burda iyibiyetle tanımadığımız kişilere dua ediyoruz rabbim kabul eder inş tüm isteyenler nazlı nın da nur un da tez vakitte göbekler kucakları dolar inş. Amiin..

Benim de 12 haftamda kalbi durmuştu ilk hamileliğimde. İlkibde işi çok dert ederdim kızımda deprem olsa dert etmeyecektim öyle odaklanmıştım çok şükür kucağımıza aldık:)) hahaha valla ben her gün süslenirdim maşalar makyajlar kızımdan sonra duş alıp temiz giyinsem bana yeter:)

Amin inş

Amin amin inş..

Ben de yorulunca saçlrımı eline veriyorum koparıyor canım yanıyor ama oyalanıyor diye saçlarım onun kucağında yatıyorım diyr mutlu oluyorum :))

[
Allah razı olsun canım ama benimki kız. Erken doğum riski ve koleztastan dolayı sezeryan olacak derken iki gün hastanede sancı çekip normal dogurmustm. Ah ne gunlerdi ya, özledim sanirim :)

Sabır, sabır ya sabırrrr :)) son 3,5 günn :) çocuk olduktan sonra ya ben değiştim yada kayınvalidemm. Dün akşam bana emmeseydi 2. Dönem sen çalışırdın Çağları götürürdük Denizliyw bakardım ben demesi delirtti artuk!!! Bende emmesede göndermem oğlumu biyere ben dedim! Daha iyi bakılırdı dedi bende onun için en iyisi annesinin yanı vermem göndermem biyere dedim hastalık olmadıktan sonra dwdim!! Aaaa delircem!!!! Kucağımdan çocuk almalar falan, emcek çocuğu inatla ayağımda sallamalar.... Offffff offff

Alır götürürüm ü hepsi diyor da "daha iyi bakılırdı" ne demek ya?:))) benim kv der ki" ben öpsem sen dövsen gene seninki evladır, anasısın kızım" der:)) o da ona bırakacağım diye korkusundan diyor hehehe:)
Boşvsr canım birkaç güne herkes evli evine köylü köyüne gidecek, sen dert etme...
Çok istiyorlarsa yazın bırakır tatil yaparsın, onlar da görür anyayı konyayı:)))

Allah razı olsun canım ama benimki kız. Erken doğum riski ve koleztastan dolayı sezeryan olacak derken iki gün hastanede sancı çekip normal dogurmustm. Ah ne gunlerdi ya, özledim sanirim :)

Biliyorum canım ya:) erkek değil erken doğum diyecektim, riskin vardı diye dua ettiğimi hatırlıyorum:) yanlış olmuş:) evet özleniyor o günler :)

Haspinallahhhh daha nelerrrr yaa
Nereye götüruyorrr
Çalışsın gelin para kszansın gelin oğlumun parası gitmesinnn :KK62:
Allah sabır versinnn bu lafları işitsem seni doldurmak değil niyetim evimden kovardımmm
Nasıl küçücük sübyanı meme emmesin dersin düşman olsa bunu demezzz
Yokkk ben artık eminim bu kv milleti baş düşmam
Düşmanım yok deme kvalide varsa tmm işte:KK57:

Hayyy ağzına sağlıkkkkk
Evde mutfak lavabo bulaşuk içinde
Üç gündüt aynı yemepi yiyorum
Ütü aldı başını gidiyoo
Hatunnn sen ne anlatıyorsun yaaa
:)))))
Hahaah valla yardıma gelesim geldi:)) çok şükür evim pırıl pırıl annem sağolsun ama kızıma bakamıyorum ben de:KK43:önce mutfaktan başla orası kalktı mı o gazla süpürge vileda oh mis:) ya da kaç kurtul annene:) ğazartesi temizlersin:))

Bence buda çok soft alma derim:KK66:
Hmm iyice kararsız kaldım:)

Alır götürürüm ü hepsi diyor da "daha iyi bakılırdı" ne demek ya?:))) benim kv der ki" ben öpsem sen dövsen gene seninki evladır, anasısın kızım" der:)) o da ona bırakacağım diye korkusundan diyor hehehe:)
Boşvsr canım birkaç güne herkes evli evine köylü köyüne gidecek, sen dert etme...
Çok istiyorlarsa yazın bırakır tatil yaparsın, onlar da görür anyayı konyayı:)))
Aslında süper bi çözüm bikaç gün bırakıp tatile gitmek gervekten anlıcaklar anyayı konyayıda :)
Gel gelelim yine bırakılmıyor temizliklerine güvenemıyorum,mıkroplu şeylerı tutuyo olsun diyorlar ayyy bide şu geçen ay yaşanan trafik kazası dedenin torununölümüne neden olması :KK57:
O günden beri kimseyeee emanet edemiyorumm kimseyee bir tek anneme:oops:

Haspinallahhhh daha nelerrrr yaa
Nereye götüruyorrr
Çalışsın gelin para kszansın gelin oğlumun parası gitmesinnn :KK62:
Allah sabır versinnn bu lafları işitsem seni doldurmak değil niyetim evimden kovardımmm
Nasıl küçücük sübyanı meme emmesin dersin düşman olsa bunu demezzz
Yokkk ben artık eminim bu kv milleti baş düşmam
Düşmanım yok deme kvalide varsa tmm işte:KK57:

Benim kv ile tanış bir de:)))
Zayıf trmizlikçi gelmiş diyor ki ne güzel zayıfsın. Kadın diyor yok kilp aldım. E bu nolsun senin yanında fil gibi diyor :))) bana :))))
Haftasonuda ablamın 10 yaşındaki çocuğu için buna bakamamışsın.. Bir anneliği becerememişsin.. Bizim eclatlarımız pırlanta iniş, bu serseri givi iflah olmaz diyor...

Upuzun boylu yeğenim kısaymış ve saç traşı iyi deüilmiş:)))

Hepiciği çekemiyor..

Hahaah valla yardıma gelesim geldi:)) çok şükür evim pırıl pırıl annem sağolsun ama kızıma bakamıyorum ben de:KK43:önce mutfaktan başla orası kalktı mı o gazla süpürge vileda oh mis:) ya da kaç kurtul annene:) ğazartesi temizlersin:))

Hmm iyice kararsız kaldım:)
Yok ev temiz,dün süpürdüm sildim tox aldım
Camlarım gecen hafta sildim
Sadecr dağınık oyuncaklar heryerde işte
Biraz mutfağım dağınık birde yemk yapmaya üşeniyorum
Dün annemdeydik :)))eşim bu gece tatile gidiyor pazar akşamı dönecek yrn annemle babm kalmaya gelecek inş yrn tüllerimi yıkar ütü yaparım :21:

X