2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
KıZlar size akıl danışayım:)

Kızımın doğumgününü dışarıda güzdlcd yaapcağım süslü masa pasta, kendime de elbise alacağım:)))
Anne kız aynı şekilde giyinmek istemiylrım bana komik geliyor, sadece renk uysa yeterli..

Öte yandan kızıma elbise almak istemiyorum. Bayramda beyaz pembe gelinlik almıştık daha yeni. Zaten kimse görmedi, onu giyse sizde her şeyi özel hazırlanmışken kızımın kıyafetinden kısmak cimrilik mi olur? Ama alsam da bir daha giyemeyecek, dolaplar taşıyor..

O elbise askılıydı içine beyaz bodu giydiririm diyorum ama çok tip mi olur.. Gene şıkıdım şık mı olsun.. Ne diyorsunuz?
Canım kızına haksızlık olmaz o bizim saçma kuruntumuz ben de yapıyorum öyle dolapta hiç giymediği bi dünya kıyafet küçüldü gitti içim bi tuhaf oluyo israf diye. Kızların dediği gibi boleroyla daha şık olur sanki badi yerine
Hahaha ben de yeni evliyim eşim tutturdu sana yemek kitabı çıkaralım harika yapıyorsun hatun:))) ama evde yemek yemeyen adam annelere gidince tabak tabak yiyor kıtlıktan çıkmış gibi:)) ben de çaktım mevzuyu:) hala alay rder o kadar çirkin yemekleri nasıl yapmışmışlm:)) o tarifleri bir araya toplamak lazımmış ki kiöse yapmasın :))
Ayy ben de başıni okuyup alıntı yapmıştım silmeyeyim dedim. Benim esim de ben yemek yoğurt vs yaptıkça lokanta açmaya heveslenir :KK48:

Haxir yufkadn yapiyrum.su b oregi de yaparim ama profosyonel degilimdir...haklisin canim almak iyi olur da cevremde genelde haxir pek yenmiyo birde o var.
Kayseride nerdeyse her sokakta ev işi kurabiye börek tatlı hatta kek yapan yerler var. Ve genelde de çok güzel oluyor evdekini aratmıyor. Sizin oralarda var mı?

Kayseride nerdeyse her sokakta ev işi kurabiye börek tatlı hatta kek yapan yerler var. Ve genelde de çok güzel oluyor evdekini aratmıyor. Sizin oralarda var mı?
Malesef kucuk yer burasi yok....bayramarfa tatli filan yapan hanimlar var.ama oyle istedugin seyi istedigin zaman bulma imkanimiz yok...pastaneler var sadece

Pinking Tree Pinking Tree canım gittik doktora profosör baktı dosyasını inceledi şimdilik müdahale etmeyelim dedi ilaç tedavisi verdi izleyelim dedi. Haftaya salı gününe randevu aldık idrarda kaçak varmı diye bakacaklar .
@eflalim Sağol canım bizim taşın en büyüğü 8 mm üst sinirlarda ilaçla eriyecek boyutun üzerindeymis . Cerrahi taş Kırma yada lazer tedavisi gerekiyor . Fakültede baktım ama sadece taş Kırma yöntemi uygulanıyor. Taş kirdirma yöntemi cok ağrılı oluyormuş ve özellikle çocuklarda yan etki yapiyomus . Eğer cerrahi onerirlerse yaptırmak istemiyorum lazer tedavisi hem sancisiz hemde doğal bi yöntem olduğu için bobreklerde doku kaybı olmuyor . Burda yoksa Ankara yada istanbula götürmeyi düşünüyorum hayırlısı .
aysimason aysimason ben perdeleri indirdikten sonra iki ucunu birleştiriyorum sonra tekrar o uclarida birleştirip perdeyi sararak katliyorum ve makinenin perde ayrina atıyorum . Çıkar çıkmaz asiyorum bi kaç gün az kırışık oluyo ama sonra asılı durduğu için duzeliyo . Ben hiç utulemiyorum . Fon perdeleride aynı şekilde yapıyorum . Ama Fonları ayrı tulleri ayrı yikiyorum .
Misafir ikramlarindan bahsedilmis bende ozenirim misafir geleceği zaman börek çörek çeşit çeşit yaparım. bi keresinde bi arkadaşın evine gitmiştik yaş Pasta Börek filan yapmış bende çok beğenmiştim o geldiğinde bende pasta yapmıştım . Marifete gelince aslında önceden yaptığım börek corekler pek olmazdı ama yapa yapa ilmini aldım tecrubeden olsa gerek benden beklenmeyecek şekilde performans sergiliyorum :) bide sürekli yapıyorum tabi büyük oğlum istiyor en çok pasta turu yaparım profiterol rulo pasta supangle ıslak kek yaş Pasta . Eşimde begeniyo . Duha22 Duha22 Benim eşimde önceleri bi çok yemeği yemezdi lahana sarma dolma yeşil fasulye kabak nohut vs . Annesi pek güzel yemek yapmaz bn ondan olduğunu düşünüyorum şimdi eskiye nazaran baya yiyo sevmediği yemekleri . geçenlerde lahana sarması yaptım mırın kırın ederek yedi ama sonra çok beğendi çok güzel olmuş diye iki tabak yedi .

Demi ne kadar çok börek çörek yapan yerler . çarşıda Erciyes diye bi fırın var bir sürü çeşit çeşit şeyler yapıyorlar sıcak sıcak satiyolar .

I imspecial Hiperaktivite bi rahatsızlık stresli hamilelik geçiren kadınların çocuklarında oluyor genelde ve çikolata ivir zivir tüketen çocuklarda çok oluyor . bi arkadasn oğluna doktor öyle demiş. benim yaramazda çok hareketli karistiemadik yer birakmiyo her yere giriyo geçenlerde karanlıkta banyoya girmis babasida kapı açık kalmış diye üstüne ortmus bende yana Yana yiğit i arıyorum sonra eliyle kapıya vurdu da öyle bulduk . Koltuklara duvarlara dayanip yuruyo gidemedigi yerede toslayarak gidiyo uyanık . nere gitsem peşimden geliyo . çok hareketli bi cocuk ama hiperaktve ile hareketli çocuk arasında çok fark var ben bu rahatsizlikta olan bi cocuk biliyorum çocuk ne yaptığını bilmiyo kırıp dokuyo ortalığı . 12 yaşında bu arada . Korkma bişey olmaz ondan kızlarla erkekler farklı olurlar erkek çocukları daha yaramaz oluyolar senin ilk kız olduğu için anormal geldi . Benim ikiside aynı oldugu icinhiç sasirmadim :KK70:

KıZlar size akıl danışayım:)

Kızımın doğumgününü dışarıda güzdlcd yaapcağım süslü masa pasta, kendime de elbise alacağım:)))
Anne kız aynı şekilde giyinmek istemiylrım bana komik geliyor, sadece renk uysa yeterli..

Öte yandan kızıma elbise almak istemiyorum. Bayramda beyaz pembe gelinlik almıştık daha yeni. Zaten kimse görmedi, onu giyse sizde her şeyi özel hazırlanmışken kızımın kıyafetinden kısmak cimrilik mi olur? Ama alsam da bir daha giyemeyecek, dolaplar taşıyor..

O elbise askılıydı içine beyaz bodu giydiririm diyorum ama çok tip mi olur.. Gene şıkıdım şık mı olsun.. Ne diyorsunuz?
Canim bence yeniden almaya gerek yok zaten kimse görmemiş . Hem doğumgünü içinde uygun bi kıyafet anlattigin . bencede üzerine bolero alsan daha güzel durur .

Bu arada yeni eklenen aşıyı bende yaptirmicaktim ama ebe korkuttu Suriyelilerden kızamık bulasiyomus diye. bizim burda oturan yok Suriyeli ama heryerdeler sokakta sağlık ocağında parklarda . Ne kadar çok doğurganlar beşer altisar ççocuk.

Aysimason@ saol kuzu senin tavsiyeyi uyguluyorum yeni gördüm zeytinyağ gibin iste çıkmak bu olsa gerek çok kokuyor zeytinyağ ama olsun iyi gelecek sanki çok inandım ya:KK66: eğer geçmezse esim rapor almak zorundasin diye tehdit etti bu gece o uyurken iylesmeliyim yarin okula gitmem gerek kuzularım bensiz kalamaz :KK43:

Eklentiler

• P_20151119_023622.jpg
    P_20151119_023622.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 53
Anneler hadi size bir sır vereyim:)))

Bebekleri konuşmayan anneler ya da konuşsun isteyenler..

Dudağınızı onun yanağına dayayıp heceleyin an ne aaa nn nner anne anne deyin vr sonra karşısında dudak hareketi yaparak deyin.

O da dudak hareketlerinizi kopyalayıp istediğiniz kelimeyi diyecektir:)
bende sana bir sır vereyim mi bu sır değil annem her annenin yaptığı hatta bebişin de anneye öğrettiği doğal ogrenme süreci:KK70:biz buna halk arasında taklit yoluyla öğrenme diyoruz:KK68:

I imspecial canım vitamin şurubunun adı hyper Immun 44 biz deneyelim memnun kalırsam al istersen, zaten bir ay anca gider sabah akşam veriyorum, bağışıklığı güçlendirici enfeksiyona karşı direnci artırıcı diyor, içinde yok yok bütün vitaminler var, öksürük şurubu da bitkisel prospan markası
tamam kuzu bekliyorum eğer size iyi gelirse alacağım :KK66:

I imspecial bence normal canim artik 1 yasina geldi nerdeyse en fena zamanlari ayaklanmanin tadini cikariyor, benim kizim hic oturmaz ama oyle kipir kipirda degil yani tehlikeli seyler yapmiyor dolaniyor kurcaliyor.. normal hareketli goruyorum ben, senin saydiklarinin bir kismini kizimda yapiyor, ahmetcik hareketli bir bebis olduguna gore biraz daha yaramaz seyler yapmasi normal birde erkek cocugu sonucta :)
haklisin canım bende arkadaslarda anlatınca rahatladim :KK30:

I imspecial çok geçmiş olsun canım, boğaz ağrısı çok zordur bir kere çok şiddetli oldum hasta olunca sesi çıkmayan ben hüngür hüngür ağlamistim acile gitmiştim, senin de mi burun kemiğin eğri benimki de eğri ameliyat dediler ama yok ya olamam 10 sene oldu bana dr diyeli, sen ol da senden cesaret alayım.

Ahmete gelince, yazdıklarına göre hareketli ama dur bakalım dediğin gibi iki yaşında durulabilir, yanında kimse ayy çok yaramaz demesin kaziniyor beyinlerine, sözüm meclisten dışarı kırk gün deli dersen deli olur misali
buna inanıyorum kesinlikle zaten egitimdede kendini gerçekleştiren kehanet diye bir konu vardır yani kirk kere yaramaz deyince çocuk yaramaz olmasada etrafındakiler buna inandığı için yaramaz olmasını sağlarlar ..Canım ameliyat işinede ins kısmet olursa 2yila olurum buralarda olur ve irtibatimiz inşallah kesilmezse birbirimize tavsiye ederiz :KK23:

I imspecial vanım geçmiş olsun bi ara benimde boğazım kötüydü zeytinyağı ve pekmezi kaynatıp sıcak sıcak iki üç kaşık içtim birde papatya ıhlamur limon karıştırıp kaynnat onuda sucak sıcak iç inanırmısın bana anında etki etti inşallah sanada faydası olur..
Kuzum saol simdi içtim inşallah ise yarar:KK60:
Kızlar alıntılayamadim hasta bebislere geçmiş olsun tek tek,oglusum da nezle oldu :KK43:(( 5 gündür filan yenidogan günlerimize döndük resmen bi de cuma yola çıkacağız inşallah iyileşir o zamana kadar. I imspecial canım dediklerinin çoğu bizde de var ben de korkuyorum hiperaktiflik varsa diye
anam yalniz değilmişim i kadar mutluyum ki boyle düşünen bir ben değilim :KK22: birde canım çoğu arkadaş bebisinin ne yaramazlıklar yaptığını sonradan yazınca anladım hepimizinki de avar ama erkek çocuklarında 10 kat fazla:p

Bizim bir iki arkadaş var biskuvi kraker koyuyor onlara bende oyle yapiyorum ama cizi koyuyo kadin ya bide halley :KK66: ben en azindan tatli tuzlu kuru pasta alıyorum :KK66:

Ama oyle pyle yapmayana salatasindan boregine tatlısı kurabiyesi hazırlanıyorum
Aksam oturmasi bu dediklerim

Sende sana nasıl ikram oluyorsa oyle yap cnm
süpersin Canım kesinlikle katiliyorum bende öyle yapicam diyorum ..bi arkadaşta bize aynisini yapmıştı ankaranin diğer ucunda evi ne bizle o zaman arbaa yok dolmuşla gittik çünkü o bize 3 kez gelmisti karşım da duran ikramlar beni şok etmişti sonra anladim ki kadin esi ne yemek ikram yapmammak eşide pinti bi adam bize kendini agirlatmak için geliyorlarmış bizim gittigimize sevinmediler bile ve üstelik bunu yeminle yaziyorum ondan sonra 3 kez daha geldiler ben güya onları az ikramla ağırladım( kocam çok kızdı çünkü benim az ikramim onun hazır aldiklarinin yanında deve kalırmış) ...baktık her hafta sonu arıyorlar bıktık bizde geri aramadigimiz halde esim en sonunda açmadı telefonlarini ki kaç kere açmamıştı simdi oğlan bayeamdan bayrama hem mesaj hem arama yapıyor ne yüzsüzler var tr..(buda boyle bi anım ) herkese dediğin gibi değeri kadar değer vermek gerek:21:

Ohh ohh miss becerikli hatunsun sen:)
Kesinlikle katılıyorum yUzunden bile belli çok becerikli:KK19:
vay anasını iki biskrem koymuş işte kız ne var yani :) :)

Bi sure düşüyor canım,fazla yüksek değilse sorun etme

saol kuzu

aynen ama yapana bide ilk gelene :KK66:

ben iki tuzlu börek,kurabiye mesela 1salata 1tatlı yaparım gündüz oturmasıyla artar çeşit

hazır kurabiye koyuyorum dediğimede bebeğim 2aylıkken 2aile gelmişlerdi yine salatalı tatlılı poğaçalı hazırlandım akşam oturmasına ama ben gittiğimde o çiziyle halley koyunca bende bu sefer kuru pasta aldım

yani,dediğin canım güzel güzel yiyip gelene hazırlanmamak olmaz ama böylesine de yoramam valla kendimi

canım bir defa ütülersen alışır hep ister diyorlar ama perdeyle de alakalı olabilir ben hiç utulemedim ama tam,sıktırmıyorum hemen asıyorum ütülü gibiler
:KK52:saygiylabdediklerine katilip önünde eğiliyorum

Kizlar ben samimi arkadaslarima fazla bisey hazorlamam gelirlee beraber corba makarna Allah ne verdiyse yeriz, bende onlara gidince ayni.. Melemen filan yeriz o lezzeti samimi ortami borekler pastalar yapmis ama beni memnun etmek icin kasilan ev sahibine tercih edeeim :KK43: 4 arkadastik aramiza biri daha katildi o hep kasiliyor evine gidince, bizi memnun etmek icin ama ben samimiyetsiz buluyorum rahat hissetmiyorum evinde :KK43: cok cesit yapiyor emek harciyor yaptiklarindanda fazla yiyemiyorum ev sahininin stresi yorgunlugu hissediliyor cunku..
Canım sen üniversitedeki halimizde kalmışsın seni çok iyi anliyorum keske o zamana donsek o zaman bi kuru ekmeği yer otururduk önemli olan yanyana arkadsslikti simdi yurtdışı sartlarida hala o yokluğu hissediyor insan maddi olarak değil ama manevi olrak ..eğer turkiyedrki bayanlarda ikrmai kaldırsa kimse yapmasa beceremesek bende uyrarm herkese becerikliymdir ikram yaomayi çeşitli severim ama cocuklardan sonra eziyete döndüğünü anladım ilk gelenlere hala abartirim ama samimiyet arttıkça kanlanma sipariş verdigimi ..balkona çıkıp cekirdek kola yaptığımı bilirim :KK47: ama ona bile sırf turkiye şartları kaynaklı bi sure sonra ilk geliyo gibi hazırlanıyorum:oops:

Evet canim yurtdisinda boyle burdaki arkadaslara senede bir iki oturmaya gittigimiz icin pek sorun olmuyor cesit fazlaligi :) ama kafa yapim bu, obur turlu rahat gidis gelis yapamam ben acikcasi, uniden arkadasim var kocasida esimim arkadasi biz araci olmustuk, onlara gittigimizdede abartmaz gercekten ben boyle memnun oluyorum, tabi cizi halley degil kastettigim ama kahvaltiya gidiyorsak bir pogaca bide kahvaltilik yumurta vs tamamdir benim icin :)
banada yeter az kaldı turkiyeden kaçacağım:KK55:

Mrssuperfine, post: 43625345, member: 588394"]Valla davetlet artık şova dönüşüyor:)) ben de hevesle gidiyorum misafirliğe kötü haxırlanmışsa moralman çöküyorum :))

Allaaaahhh :)))

Benim annem kışın gelene özel sıcak içecek yazın gelene soğuk kompostolar böyle ağırlar...
Kv ise su böreği ve sütlü nuriye alır. Çay demlemez gelenlere demletir:))) bir de allah korusun sarma yaptıysa iki tane koyar:))) ben lohusayken sağolsun bana üç koyardı hahaha:)))
Ama annem dizlerinden ameliyat olmuştu gene de kapıdaki gücenliklere ramazanda iftar tepsisini gönderdi tatlısından çorbasına kadar. Bu gönül genişliği görgü ile alakalı herhalde.. Canım annem kalp kalp kalp :))
Benimkilerde oyle annem ananem o kadar zahmetli islere girisirlerki hayret ediyorum, bosverin ne gerek var diye tepelerindeyim bende :)) annem kiziyor gelene bisey koymuyon mu sen ayip diye, ama napim benim arkadaslarimda benim gibi :))[/QUOTE]
ah anneler bizi böyle yetiştirmeselerdi nolurdu şöyle rahat falan olaydık bilmeseydik hiçbişey yapmayı :KK51: ayyy ben yine kivancli sarayli film çekmeye hayallere dalmadan:KK53: seni yan komşum olarak istiyorum yada yurt dışına sizin oraya mi taşınsam çok sekersin:KK54:

Pinking Tree Pinking Tree Duha22 Duha22 kızalar siz yazdınız aklıma geldi evlendiğimin ilk haftası kabak yemeği yaptım ilk defa yapıyorum kv dem salçası bozulmasın diye içine tuz koyuyormuş bende yemeğe hem salça hemde tuz koydum yemek pişti tadına bakmadan sofraya koydum kimse birşey demedi herkes yedi eşim dayanamadı bu ne sen bizi zehirlemeyemi çalışıyorsun dedi herkes gülme krizine girdi:KK70:
eşin çok hazır cevapmis cook güldüm :KK48:

@AngelHeart geçmiş olsun canım kuzuna allah şifa versin inşallah
I imspecial sanada çok geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşirsin inşallah.. ahmet paşaya da maşallah yürümeye başlamış, hiperaktiflik konusuna gelince hiç üzme kendini hayatım bırak yaşasın bebekliğini mutlu oluyosa yaptıklarından takma kafana annesi zarar gelcek diye korkuyosan bişey olmaz inşallah,melekler korur bebişlerimizi bebekken çok hareketli diye büyüyünce de öyle olacagı anlamına gelmez ki hem her cocuğun yapısı farklıdır
saol canimm haklisin büyüyecek geçecek:KK16:

I imspecial Hiperaktivite bi rahatsızlık stresli hamilelik geçiren kadınların çocuklarında oluyor genelde ve çikolata ivir zivir tüketen çocuklarda çok oluyor . bi arkadasn oğluna doktor öyle demiş. benim yaramazda çok hareketli karistiemadik yer birakmiyo her yere giriyo geçenlerde karanlıkta banyoya girmis babasida kapı açık kalmış diye üstüne ortmus bende yana Yana yiğit i arıyorum sonra eliyle kapıya vurdu da öyle bulduk . Koltuklara duvarlara dayanip yuruyo gidemedigi yerede toslayarak gidiyo uyanık . nere gitsem peşimden geliyo . çok hareketli bi cocuk ama hiperaktve ile hareketli çocuk arasında çok fark var ben bu rahatsizlikta olan bi cocuk biliyorum çocuk ne yaptığını bilmiyo kırıp dokuyo ortalığı . 12 yaşında bu arada . Korkma bişey olmaz ondan kızlarla erkekler farklı olurlar erkek çocukları daha yaramaz oluyolar senin ilk kız olduğu için anormal geldi . Benim ikiside aynı oldugu icinhiç sasirmadim :KK70:
haklisin Canım ben de zaten kızımda gormeyince welcome to oglananasi olmak dedim kendime:KK67:

Kiz temizliyomu öyle derecesiz ve sikmasiz:KK57: ben bide domestos döküyorum tullere bembeyaz olsun diye .:KK6:
temizliyor temizliyor narin yikama var zaten sık sık yikarsan hic renk değişmez ama eğer arayi uzatırsan kışla çamaşır suyu ekle arada narinde yıkayınca zaten az sıktırıyor:confused:

Gece gece ne alıntı yaptım hasta hasta çok yazmissiniz gaza geldim :-) herkese cevaplar için teşekkür ediyorum haklisiniz ben bu konu üzerine çok çocuk gördüğümden sanırım objektif olamadim sizinde bebislerin hareket açısından boyle oldugunu duyunca rahatladim iyiki varsiniz kızlar bırakayım ahmet evi temelinden söksun apacan ( ablamız öyle der)kuzum benim:rolleyes:

http://m.sabah.com.tr/cumartesi/2012/01/07/hayatimin-buyuk-bolumu-hamile-olarak-gecti
benimde boyle yardımcı olan kocam olsa 5 doğururdum ama bazen eşime 3.yu doğurma hakkımı elimden alıyor diye kızıyorum ulen yardim etsen doğuracak ama bu rahatlıkla yok:-)

Sıradan bir kadınmış da otobüse bile biniyorlarmış da:) bildiğim kadarıyla yahudi kp her torun için hesabına milyon dolar yatırıyor, aile genişlesin diye... Benim kp de aynısını yapsa sen gör içimdeki çocuk sevgisini:))
Evde hizmetçi temizlikçi aşçı çocuk dadısı oyun ablası hepsi ayrı ayrı.. Özgürlüğümden taviz vermiyorum her gece kocasıyla başbaşa yemek yiyormuş...
Sanki herkesin yapabileceği şeylermiş gibi anlatıyorlar ya gıcık oluyorum. Bu eldeki imkanlarla olan bir şey.

Bu sosyetikler çok "anne" yeni doğmuş bebeğini bir gün boyunca bırakıp emzirme konferansında bebeğini emzirdiğinden anne sütünün öneminden bahsediyorlar sonra bebeği almadan tatile gidiyorlar ama ahkamı onlar kesiyorlar. Oldu canım..

Kendi kendime sinirlendim şimdi:))

I imspecial tembellikten cimrilikten misafir ağırlamayanı duydum da kendini ağırlatanı ilk defa duyuyorum:)))))

Taktiğe gelince sen çocuk ızmanı olduğun için biliyorsundur:)) burdaki çoğu anne bilmiyordur bence:))
Bir de allah korusun engelli çocuklara da bu şekilde öğretiyorlar.

@t_uğba canım arhan bey anne dedi mi:KK66: yaz bakalım:)))

canlarım bolero mu bolera mı neyse işte:) hiç aklıma gelmemişti iyi oldu. Tşk ederim:KK66:

Benim d.günü konseptine uyan elbise bu. Bunun uzun kollusunu alacaktım aslında.. Ama dolapta elbiseler bir sürü duruyor, bayramdakini de bir kere giydi diye kıyamıyorum. Onun da resmini atayım karşılaştırın bakalım:)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 63
Sıradan bir kadınmış da otobüse bile biniyorlarmış da:) bildiğim kadarıyla yahudi kp her torun için hesabına milyon dolar yatırıyor, aile genişlesin diye... Benim kp de aynısını yapsa sen gör içimdeki çocuk sevgisini:))
Evde hizmetçi temizlikçi aşçı çocuk dadısı oyun ablası hepsi ayrı ayrı.. Özgürlüğümden taviz vermiyorum her gece kocasıyla başbaşa yemek yiyormuş...
Sanki herkesin yapabileceği şeylermiş gibi anlatıyorlar ya gıcık oluyorum. Bu eldeki imkanlarla olan bir şey.

Bu sosyetikler çok "anne" yeni doğmuş bebeğini bir gün boyunca bırakıp emzirme konferansında bebeğini emzirdiğinden anne sütünün öneminden bahsediyorlar sonra bebeği almadan tatile gidiyorlar ama ahkamı onlar kesiyorlar. Oldu canım..

Kendi kendime sinirlendim şimdi:))
Katılıyorum zaten kafenin müdavimi rafi portakal ve kadın hicbiseyken bütün dergi kapaklarinda bu kadın bi anda gündeme oturmuş:-) yalniz şöyle bisey var egosunu kenara bırakıp doğurabilmekte çok büyük birşey bana milyon dolar verseler mesela 6 çocuk yapmam herşeyden önce sevgi olsada can diye bisey var doğurmak falan kaç kilo alınıyor falan falan ..hele diğer yahudi kadinlari düşününce kadın alkışlanır:KK9: kıskanma ne olur imkan oluştur seninde olur:rolleyes:

X