2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım çok haklısın allah yardımcın olsun Pinking Tree nin dediğini bi yapsan görmezden gelsen biraz kendini geri çeksen bırak senin yokluğunu farketsin belki ozaman hatasını anlar birde dua et canım rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin..

Arkadaşlar oğlum dünden beri bişey yiyemiyor. Öğürüyor. Ihlamur verdim anne sütü içiyor o kadar. neden böyle oluyor ki?
Canım hasta ondandır bikaç gün takma yiyeceğini bol bol sıvı ver portakal suyunu sık ver c vitamini tüketsin inş çabucak iyileşir kuzucuk..

@Girlboymom vanım geçmiş olsun bi ara benimde boğazım kötüydü zeytinyağı ve pekmezi kaynatıp sıcak sıcak iki üç kaşık içtim birde papatya ıhlamur limon karıştırıp kaynnat onuda sucak sıcak iç inanırmısın bana anında etki etti inşallah sanada faydası olur..

İyi akşamlarkızlar bugün biraz temizlik yapayım dedim cuma günü günüm var huyum kurusun biri evime gelmesin diplöşe temizliğe giriyorum vamları sildim balkonu yıkadım şimdi alışverişe çıkacsm dönüştede gardrobumu katlayacam sanki gelenler gidip gardobumu açacak:))

Yarın dişçi randevum var bugün biraz işin kabasını slayım dedim yarında sil süpür sarma yspacam bana kolaylık dileyin:))

Gelenlerde yabanvı değil yengelerim gelecek nasıl bi yaramaz oğlum olduğunuda biliyorlar hatta bişey yapma dediler ama benim içim rahat etmez..

Merhaba hoşgeldin aramıza.
Hiç dert etme. Bütün bebekler aynı olacak diye bisey yok ki ikizler bile aynı olmuyor.
Benim kızım da genel olarak buradaki bebeklere göre geriden geliyor. (Bütün bebeklere maşallah)
Kızım emeklemiyor. Tutunup kalkmıyor. Neredeyse ek gıdaların hiçbirini doyacak kadar yemiyor. Anne sütüne düşkün değil zorla uykulu olunca boş bulunup emiyor.
Demem o ki bu bebeklerin hepsi ayrı ayrı bireyler... Hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz... (Kimimiz uzun kimimiz kısa vsvs)

Gecmis olsun canim bol bol emzir surubada devam edersen genelde 3.gunun sonunda geciyor

Benimde berseyim sinbo 6yildir tik demediler,
9ay asisini yaptırdım canim

Benim kızım da hasta.
Burnu akıyo sesi kisildi çok fena öksürüyor. Calpol ıhlamur ve süt
Aklıma başka bisey gelmiyor :-(
Gecmis olsun oksururk icin gotursen mi acaba kkzarmasin bogazi

Ama olmaz ki ya hem anne babasiniz hem essiniz napmak lazim bu adami yaa

Yaaa bilmiyodum ben cok uzuldum erken dogummuydu ki

Bak sen su apdullaha arhanda zigon sehpanin en kucugunu cikiyor geri iniyor sipa

Aynen bende hep merak ettim bikac ay once sieye yazdiklarini okumustum cok uzgundu odasi vs hersey hazirlamislar filan gercekten zor, birde tup bebekmis

Pinking Tree ahh nazlıcık bnmde hiç aklımdan çıkmaz tüp bebeklr hsmile kalmıştı
Ne zmn aklıma gelse dua ederim inş hamiledir belkide doğurmuştur

Yaa ben niye hatırlamıyorum cok zor bi durum

Amin inşallah olur ..benum de aynı şekilde amcamın kızı yasadı onada dua ısıtıyorum nur adı lütfen semum mesajıma yazdım ama herkesten ıstıyprum aklıma getirdin
Insallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim bilirim zorlugunu

Ben de arhandan once 3 dusuk yaptım allahim ne zor zamanlardi 4yil sonra hamile kalmistim zaten
Hehehhee bayramdan bayrama he

Asliii bebegini yalniz birakma sakin ben olsam yolarm saclarini
Emeleme oyununa bayiliyor sipalar
Ama belliydi bu ahmetin yaramazliklari :)
Bence normal gamzecim arhanda cok cabuk hareketlenmisti 5aydan sonra kilo alimi bile muthis bi hizla dibe vurdu ahmetlerin adindan bu anacim :)
Evde girmedigi delik yok yeminle, buzdolabinin altinda kucuk bi yer olurya oraya basmis yogurt tenceresini son anda aldim elinden sehpalarin ustunde gecenlerde dis kapidan cikiyoruz kosturarak ceket aldim geldim icerden cikmis gitmis apt icinde yakaladim henuz yurumuyor 3-4saniye ayakta duruyor simdilik
Hiperaktif degil benve merak etme

Yaaaa uyansin hemen yapicam essolusu bi anne demiyor tuğba dese onada raziyim
Dede baba mam (mama) digil digil, doli doli (ne oldugunu cozemedik ) del del (gel gel ) ve anlayamadigimiz bicok sey soyluyor ama anne yok

Evde biri yakaninca bebege mutlaka geciyor ya kacinilmaz maalesef allahim sifa versin hepimize

Iyi akşamlar aysimacim eline saglik
Bende bugun mutfağı temizledim ic dis dolap mis oldu ama baska bi yeri yapmadim :)

İnşallah canım bugün 2. Günümüz. Düzelir înşallah

cok tesekkur ederim iste kafasina takiyo insan

Ellerine saglik mis gibi....malesef bende oyleyim gecen hafta da benim misafirim vardi.esim deli gibi is yapiyon diyo her yeri temizliyorum.haxir alayim ugrasma diyo ben gityigim yerde biskuvi kraker mi yiyorum diyorum...

Ellerine saglik mis gibi....malesef bende oyleyim gecen hafta da benim misafirim vardi.esim deli gibi is yapiyon diyo her yeri temizliyorum.haxir alayim ugrasma diyo ben gityigim yerde biskuvi kraker mi yiyorum diyorum...
Bizim bir iki arkadaş var biskuvi kraker koyuyor onlara bende oyle yapiyorum ama cizi koyuyo kadin ya bide halley ben en azindan tatli tuzlu kuru pasta alıyorum

Ama oyle pyle yapmayana salatasindan boregine tatlısı kurabiyesi hazırlanıyorum
Aksam oturmasi bu dediklerim

Sende sana nasıl ikram oluyorsa oyle yap cnm

Heheh bu güzelmiş:) demek ki sizin ikramlar ağır :) ama börek tatlı dışarıdan alınavilir bence..

En doğrusunu yapıyorsun. İst un bi ucundan diğer ucuna üni arkadaşımızın evine gittik 4 kişi, yeni evliydi ve nescafelermizin yanına bi paket biskremi açıp ikişer tane koydu:))) ve sanahtan akşama kdr öyle oturduk giderken de ay kızlar dışarıdan bir şeu söyleseydim dedi. Getirdiklerimizi bile ikram etmedi:)))

Ama ben bana gelene hep özel ıncık cıncıl hazırlanırkm(

Bizimki inmeyi bilmiyor direk atlıyor inmeyi öğrensede düşmese artık

Yuh

Bende öyleyim gittiğim yerde biri benle ilgilnse evine gelince 2 katını yaparım:)

C Cucu ve Pinking Tree kizlar ben gittigim yerde guzel guzel yiyip de bi iki kırıntı koyamam tabi...ama su da varki ben az cesit yapamiyrum iki tatli iki tuzlu iki de salata arkadaslar bu kadar cesit yapmıyor....afiyetle yediler az once de arkads yaptigim boregin tarifini istiyo.diget ark da hepsininkini istedi menu cokk guzeldi diye...ama nazara cokk inanirim onlardan sonra kek poğaça yaptım kabarmadi hic olmadı bi ara kekime de goz degmisti hiccc olmuyrdu daha yeni duzelmisti yine oldu...

arkadsin ayip etmis bi biskrem yaa.ben utanirim...haxir seyler koyunca onemsenemis ve saygisizlik olarak goruyrum malesef(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…