2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İki tane çokmuş yahu 1 tane koysaymış
Bide keşke dışardan bişey isteseydik demiş hee ay buna çok güldümben olsaydım yok canım gerekmyok iki büskivi yedik burnumuza kadar doluyuz derdim

Ya kızlar şu perdeleri kırışmadan yıkayabiliyormusunız varmı bunun püf noktası herseferinde ütülemekten gına geldi bana...

Bir arkadaşımız da hamileydi :))

Ya canım ben de hazır alaviliyorum bazen su böreği vs çünkü ben yapamam marifetli değilim öisaifir de boş ağırlayamazsın o yüzden öyle düşünme ama çok çeşit yaparım ben de, herkes kızsa da kafamdaki menüyü olulturdum mı yapıyofım(
İki tane çokmuş yahu 1 tane koysaymış
Bide keşke dışardan bişey isteseydik demiş hee ay buna çok güldümben olsaydım yok canım gerekmyok iki büskivi yedik burnumuza kadar doluyuz derdim
Heheh hiç hazır cevap değilimdir :)) yanımızda açtı paketi öyle koydu) aradan 3-4 sene geçti haşa unutamam o anı en yakın arkadaşlarımdan biriydi göya..

Ya kızlar şu perdeleri kırışmadan yıkayabiliyormusunız varmı bunun püf noktası herseferinde ütülemekten gına geldi bana...
Tüller ıslakken asılınca pek bir şey olmuyor da perdeler arkalı önlü ütü istiyor;(( taşınırsam prrde ve avize yaptırmıcam evimd onların derdinden kurtulurum en azından :))

Canım perdesine de bağlı ama ben oturma odamin tülunu derecesiz ve sıkmasız yıkıyorum hemen asıyorum burusmuyor ama diğerlerinde olmuyo
Islak çıkmıyormu ozaman teşekkürler canım/...
bende o an afallıyorum sonradan lafım aklıma geliyor tüüüh keşke böyle deseydin diye

Haxir yufkadn yapiyrum.su b oregi de yaparim ama profosyonel degilimdir...haklisin canim almak iyi olur da cevremde genelde haxir pek yenmiyo birde o var.

vay anasını iki biskrem koymuş işte kız ne var yani :) :)

Bizimki inmeyi bilmiyor direk atlıyor inmeyi öğrensede düşmese artık
Bi sure düşüyor canım,fazla yüksek değilse sorun etme

Ohh ohh miss becerikli hatunsun sen:)
saol kuzu
Bende öyleyim gittiğim yerde biri benle ilgilnse evine gelince 2 katını yaparım:)
aynen ama yapana bide ilk gelene
ben iki tuzlu börek,kurabiye mesela 1salata 1tatlı yaparım gündüz oturmasıyla artar çeşit

hazır kurabiye koyuyorum dediğimede bebeğim 2aylıkken 2aile gelmişlerdi yine salatalı tatlılı poğaçalı hazırlandım akşam oturmasına ama ben gittiğimde o çiziyle halley koyunca bende bu sefer kuru pasta aldım

yani,dediğin canım güzel güzel yiyip gelene hazırlanmamak olmaz ama böylesine de yoramam valla kendimi
canım bir defa ütülersen alışır hep ister diyorlar ama perdeyle de alakalı olabilir ben hiç utulemedim ama tam,sıktırmıyorum hemen asıyorum ütülü gibiler

Kizlar ben samimi arkadaslarima fazla bisey hazorlamam gelirlee beraber corba makarna Allah ne verdiyse yeriz, bende onlara gidince ayni.. Melemen filan yeriz o lezzeti samimi ortami borekler pastalar yapmis ama beni memnun etmek icin kasilan ev sahibine tercih edeeim 4 arkadastik aramiza biri daha katildi o hep kasiliyor evine gidince, bizi memnun etmek icin ama ben samimiyetsiz buluyorum rahat hissetmiyorum evinde cok cesit yapiyor emek harciyor yaptiklarindanda fazla yiyemiyorum ev sahininin stresi yorgunlugu hissediliyor cunku..

Aboov birde sen ilk yedirenmissin.ayip valla millet ne rahat ya.
Bu dedigim de gunduz oturnasiydi canim.aksam da tatli tuzlu salata bi cesit daha genelde yaparim.
ilk dogum yaptigim zamanlar bende bu kadar yapamiyrdum tabi kv yapiyrdu ya da annem oluyrfu yanimda

Seninle güne girmek istiyorum duha:))) bana böyle arkadaşlar lazım:) oh maşallah..

Islak çıkmıyormu ozaman teşekkürler canım/...
bende o an afallıyorum sonradan lafım aklıma geliyor tüüüh keşke böyle deseydin diye
Ben de öyle... :)))
Haxir yufkadn yapiyrum.su b oregi de yaparim ama profosyonel degilimdir...haklisin canim almak iyi olur da cevremde genelde haxir pek yenmiyo birde o var.
Oh maşallah sana:)) ben keki bile dr oetker yapardım:) ama süs püs sofra düzeni ile kurtarıyorım sanırım:))

Halleu çizi ne ya:)) hazır kek börek alamamış mı:) millet iyice abartıyor:))

Bu dediklerin yurtdışında ama di mi:) biz de pizza sipariş veriyoruz ortaya salata bir hazır:) apartmanda da kahve çay ikramı oluyor ordsn da çaylarımızı alıyorız sadece muhabbet kalıyor geriye:))

Misafir konusunda kızlar ben de çok abartanlardanim :) Bu defa diyorum az yapayım yok olmuyo elimde degil bi de deşarj oluyorum hazırlarken sunumlar yaparken. Ama karşımdaki saçma sapan hazırlanırsa da kıl oluyorum ne yalan söyliyim

Aynenn bendee yok yapmiycam diyrum.ama sunu da bunu da tum bildiklerimi yapasim geliyo.seviyrum yedirmeyi....annemden kv mden boyle gordum

Ben severek yapiyrum cok zorkaniyrum geriliyrum ama gelip de guzel guzel yiyorlar bu mutlu ediyo...icimden gelerek yapiyrum.esim stres e sokuyo basimda dir dir.bir de duvara tirmaniyrum esimin tabirle cok is yapip kosturunca sanki onunla ilgilenmiyo gibi oluyo rahatsiz oluyo.hos sanki isim olnazsa cok oturur muhabbet ederiz ya kendi genelde tel basindadir

Valla davetlet artık şova dönüşüyor:)) ben de hevesle gidiyorum misafirliğe kötü haxırlanmışsa moralman çöküyorum :))

Grl canim neler yaparim ben sana:)))
Allaaaahhh :)))
Aynenn bendee yok yapmiycam diyrum.ama sunu da bunu da tum bildiklerimi yapasim geliyo.seviyrum yedirmeyi....annemden kv mden boyle gordum
Benim annem kışın gelene özel sıcak içecek yazın gelene soğuk kompostolar böyle ağırlar...
Kv ise su böreği ve sütlü nuriye alır. Çay demlemez gelenlere demletir:))) bir de allah korusun sarma yaptıysa iki tane koyar:))) ben lohusayken sağolsun bana üç koyardı hahaha:)))
Ama annem dizlerinden ameliyat olmuştu gene de kapıdaki gücenliklere ramazanda iftar tepsisini gönderdi tatlısından çorbasına kadar. Bu gönül genişliği görgü ile alakalı herhalde.. Canım annem kalp kalp kalp :))

Ben de saar başı menümü sayarım eşime :)) o da gıcık olur:))

kv lohusa gornesine gelenlere bi grup kalabalikti tam 5 cesit pasta yapti getirdi anne faxla gerek yok dedim olsun olsun kizim yesinler diye yaptim dedi
aslinda benim derdim bana kalsin ben yiyeyimdi
e istah muthis acik yeni doguran bir anne olarak
gelenler bile keske hefiyemizi getirseydik cok zahmet etmissiniz demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…