İki tane çokmuş yahu 1 tane koysaymışHeheh bu güzelmiş:) demek ki sizin ikramlar ağır :) ama börek tatlı dışarıdan alınavilir bence..
En doğrusunu yapıyorsun. İst un bi ucundan diğer ucuna üni arkadaşımızın evine gittik 4 kişi, yeni evliydi ve nescafelermizin yanına bi paket biskremi açıp ikişer tane koydu:))) ve sanahtan akşama kdr öyle oturduk giderken de ay kızlar dışarıdan bir şeu söyleseydim dedi. Getirdiklerimizi bile ikram etmedi:)))
Ama ben bana gelene hep özel ıncık cıncıl hazırlanırkm(
Canım perdesine de bağlı ama ben oturma odamin tülunu derecesiz ve sıkmasız yıkıyorum hemen asıyorum burusmuyor ama diğerlerinde olmuyoYa kızlar şu perdeleri kırışmadan yıkayabiliyormusunız varmı bunun püf noktası herseferinde ütülemekten gına geldi bana...
Bir arkadaşımız da hamileydi :))
Ya canım ben de hazır alaviliyorum bazen su böreği vs çünkü ben yapamam marifetli değilim öisaifir de boş ağırlayamazsın o yüzden öyle düşünme ama çok çeşit yaparım ben de, herkes kızsa da kafamdaki menüyü olulturdum mı yapıyofımC Cucu vePinking Tree kizlar ben gittigim yerde guzel guzel yiyip de bi iki kırıntı koyamam tabi...ama su da varki ben az cesit yapamiyrum iki tatli iki tuzlu iki de salata arkadaslar bu kadar cesit yapmıyor....afiyetle yediler az once de arkads yaptigim boregin tarifini istiyo.diget ark da hepsininkini istedi menu cokk guzeldi diye...ama nazara cokk inanirim onlardan sonra kek poğaça yaptım kabarmadi hic olmadı bi ara kekime de goz degmisti hiccc olmuyrdu daha yeni duzelmisti yine oldu...
arkadsin ayip etmis bi biskrem yaa.ben utanirim...haxir seyler koyunca onemsenemis ve saygisizlik olarak goruyrum malesef(
Heheh hiç hazır cevap değilimdir :)) yanımızda açtı paketi öyle koyduİki tane çokmuş yahu 1 tane koysaymış
Bide keşke dışardan bişey isteseydik demiş hee ay buna çok güldümben olsaydım yok canım gerekmyok iki büskivi yedik burnumuza kadar doluyuz derdim
Tüller ıslakken asılınca pek bir şey olmuyor da perdeler arkalı önlü ütü istiyor;(( taşınırsam prrde ve avize yaptırmıcam evimd onların derdinden kurtulurum en azından :))Ya kızlar şu perdeleri kırışmadan yıkayabiliyormusunız varmı bunun püf noktası herseferinde ütülemekten gına geldi bana...
Islak çıkmıyormu ozaman teşekkürler canım/...Canım perdesine de bağlı ama ben oturma odamin tülunu derecesiz ve sıkmasız yıkıyorum hemen asıyorum burusmuyor ama diğerlerinde olmuyo
bende o an afallıyorum sonradan lafım aklıma geliyor tüüüh keşke böyle deseydin diyeBir arkadaşımız da hamileydi :))
Ya canım ben de hazır alaviliyorum bazen su böreği vs çünkü ben yapamam marifetli değilim öisaifir de boş ağırlayamazsın o yüzden öyle düşünme ama çok çeşit yaparım ben de, herkes kızsa da kafamdaki menüyü olulturdum mı yapıyofım(
Heheh hiç hazır cevap değilimdir :)) yanımızda açtı paketi öyle koydu) aradan 3-4 sene geçti haşa unutamam o anı en yakın arkadaşlarımdan biriydi göya..
Tüller ıslakken asılınca pek bir şey olmuyor da perdeler arkalı önlü ütü istiyor;(( taşınırsam prrde ve avize yaptırmıcam evimd onların derdinden kurtulurum en azından :))
Haxir yufkadn yapiyrum.su b oregi de yaparim ama profosyonel degilimdir...haklisin canim almak iyi olur da cevremde genelde haxir pek yenmiyo birde o var.Bir arkadaşımız da hamileydi :))
Ya canım ben de hazır alaviliyorum bazen su böreği vs çünkü ben yapamam marifetli değilim öisaifir de boş ağırlayamazsın o yüzden öyle düşünme ama çok çeşit yaparım ben de, herkes kızsa da kafamdaki menüyü olulturdum mı yapıyofım(
Heheh hiç hazır cevap değilimdir :)) yanımızda açtı paketi öyle koydu) aradan 3-4 sene geçti haşa unutamam o anı en yakın arkadaşlarımdan biriydi göya..
Tüller ıslakken asılınca pek bir şey olmuyor da perdeler arkalı önlü ütü istiyor;(( taşınırsam prrde ve avize yaptırmıcam evimd onların derdinden kurtulurum en azından :))
vay anasını iki biskrem koymuş işte kız ne var yani :) :)Heheh bu güzelmiş:) demek ki sizin ikramlar ağır :) ama börek tatlı dışarıdan alınavilir bence..
En doğrusunu yapıyorsun. İst un bi ucundan diğer ucuna üni arkadaşımızın evine gittik 4 kişi, yeni evliydi ve nescafelermizin yanına bi paket biskremi açıp ikişer tane koydu:))) ve sanahtan akşama kdr öyle oturduk giderken de ay kızlar dışarıdan bir şeu söyleseydim dedi. Getirdiklerimizi bile ikram etmedi:)))
Ama ben bana gelene hep özel ıncık cıncıl hazırlanırkm(
Bi sure düşüyor canım,fazla yüksek değilse sorun etmeBizimki inmeyi bilmiyor direk atlıyor inmeyi öğrensede düşmese artık
saol kuzuOhh ohh miss becerikli hatunsun sen:)
aynen ama yapana bide ilk geleneBende öyleyim gittiğim yerde biri benle ilgilnse evine gelince 2 katını yaparım:)
ben iki tuzlu börek,kurabiye mesela 1salata 1tatlı yaparım gündüz oturmasıyla artar çeşitC Cucu vePinking Tree kizlar ben gittigim yerde guzel guzel yiyip de bi iki kırıntı koyamam tabi...ama su da varki ben az cesit yapamiyrum iki tatli iki tuzlu iki de salata arkadaslar bu kadar cesit yapmıyor....afiyetle yediler az once de arkads yaptigim boregin tarifini istiyo.diget ark da hepsininkini istedi menu cokk guzeldi diye...ama nazara cokk inanirim onlardan sonra kek poğaça yaptım kabarmadi hic olmadı bi ara kekime de goz degmisti hiccc olmuyrdu daha yeni duzelmisti yine oldu...
arkadsin ayip etmis bi biskrem yaa.ben utanirim...haxir seyler koyunca onemsenemis ve saygisizlik olarak goruyrum malesef(
canım bir defa ütülersen alışır hep ister diyorlar ama perdeyle de alakalı olabilir ben hiç utulemedim ama tam,sıktırmıyorum hemen asıyorum ütülü gibilerYa kızlar şu perdeleri kırışmadan yıkayabiliyormusunız varmı bunun püf noktası herseferinde ütülemekten gına geldi bana...
Aboov birde sen ilk yedirenmissin.ayip valla millet ne rahat ya.vay anasını iki biskrem koymuş işte kız ne var yani :) :)
Bi sure düşüyor canım,fazla yüksek değilse sorun etme
saol kuzu
aynen ama yapana bide ilk gelene
ben iki tuzlu börek,kurabiye mesela 1salata 1tatlı yaparım gündüz oturmasıyla artar çeşit
hazır kurabiye koyuyorum dediğimede bebeğim 2aylıkken 2aile gelmişlerdi yine salatalı tatlılı poğaçalı hazırlandım akşam oturmasına ama ben gittiğimde o çiziyle halley koyunca bende bu sefer kuru pasta aldım
yani,dediğin canım güzel güzel yiyip gelene hazırlanmamak olmaz ama böylesine de yoramam valla kendimi
canım bir defa ütülersen alışır hep ister diyorlar ama perdeyle de alakalı olabilir ben hiç utulemedim ama tam,sıktırmıyorum hemen asıyorum ütülü gibiler
Aboov birde sen ilk yedirenmissin.ayip valla millet ne rahat ya.
Bu dedigim de gunduz oturnasiydi canim.aksam da tatli tuzlu salata bi cesit daha genelde yaparim.
ilk dogum yaptigim zamanlar bende bu kadar yapamiyrdum tabi kv yapiyrdu ya da annem oluyrfu yanimda
Öyle sapır supur ıslak çıkmıyo canımIslak çıkmıyormu ozaman teşekkürler canım/...
bende o an afallıyorum sonradan lafım aklıma geliyor tüüüh keşke böyle deseydin diye
Ben de öyle... :)))Islak çıkmıyormu ozaman teşekkürler canım/...
bende o an afallıyorum sonradan lafım aklıma geliyor tüüüh keşke böyle deseydin diye
Oh maşallah sana:)) ben keki bile dr oetker yapardım:) ama süs püs sofra düzeni ile kurtarıyorım sanırım:))Haxir yufkadn yapiyrum.su b oregi de yaparim ama profosyonel degilimdir...haklisin canim almak iyi olur da cevremde genelde haxir pek yenmiyo birde o var.
Halleu çizi ne ya:)) hazır kek börek alamamış mı:) millet iyice abartıyor:))vay anasını iki biskrem koymuş işte kız ne var yani :) :)
Bi sure düşüyor canım,fazla yüksek değilse sorun etme
saol kuzu
aynen ama yapana bide ilk gelene
ben iki tuzlu börek,kurabiye mesela 1salata 1tatlı yaparım gündüz oturmasıyla artar çeşit
hazır kurabiye koyuyorum dediğimede bebeğim 2aylıkken 2aile gelmişlerdi yine salatalı tatlılı poğaçalı hazırlandım akşam oturmasına ama ben gittiğimde o çiziyle halley koyunca bende bu sefer kuru pasta aldım
yani,dediğin canım güzel güzel yiyip gelene hazırlanmamak olmaz ama böylesine de yoramam valla kendimi
canım bir defa ütülersen alışır hep ister diyorlar ama perdeyle de alakalı olabilir ben hiç utulemedim ama tam,sıktırmıyorum hemen asıyorum ütülü gibiler
Bu dediklerin yurtdışında ama di mi:) biz de pizza sipariş veriyoruz ortaya salata bir hazır:) apartmanda da kahve çay ikramı oluyor ordsn da çaylarımızı alıyorız sadece muhabbet kalıyor geriye:))Kizlar ben samimi arkadaslarima fazla bisey hazorlamam gelirlee beraber corba makarna Allah ne verdiyse yeriz, bende onlara gidince ayni.. Melemen filan yeriz o lezzeti samimi ortami borekler pastalar yapmis ama beni memnun etmek icin kasilan ev sahibine tercih edeeim4 arkadastik aramiza biri daha katildi o hep kasiliyor evine gidince, bizi memnun etmek icin ama ben samimiyetsiz buluyorum rahat hissetmiyorum evinde cok cesit yapiyor emek harciyor yaptiklarindanda fazla yiyemiyorum ev sahininin stresi yorgunlugu hissediliyor cunku..
Grl canim neler yaparim ben sana:)))Seninle güne girmek istiyorum duha:))) bana böyle arkadaşlar lazım:) oh maşallah..
Aynenn bendee yok yapmiycam diyrum.ama sunu da bunu da tum bildiklerimi yapasim geliyo.seviyrum yedirmeyi....annemden kv mden boyle gordumMisafir konusunda kızlar ben de çok abartanlardanim :) Bu defa diyorum az yapayım yok olmuyo elimde degil bi de deşarj oluyorum hazırlarken sunumlar yaparken. Ama karşımdaki saçma sapan hazırlanırsa da kıl oluyorum ne yalan söyliyim
Ben severek yapiyrum cok zorkaniyrum geriliyrum ama gelip de guzel guzel yiyorlar bu mutlu ediyo...icimden gelerek yapiyrum.esim stres e sokuyo basimda dir dir.bir de duvara tirmaniyrum esimin tabirle cok is yapip kosturunca sanki onunla ilgilenmiyo gibi oluyo rahatsiz oluyo.hos sanki isim olnazsa cok oturur muhabbet ederiz ya kendi genelde tel basindadirKizlar ben samimi arkadaslarima fazla bisey hazorlamam gelirlee beraber corba makarna Allah ne verdiyse yeriz, bende onlara gidince ayni.. Melemen filan yeriz o lezzeti samimi ortami borekler pastalar yapmis ama beni memnun etmek icin kasilan ev sahibine tercih edeeim4 arkadastik aramiza biri daha katildi o hep kasiliyor evine gidince, bizi memnun etmek icin ama ben samimiyetsiz buluyorum rahat hissetmiyorum evinde cok cesit yapiyor emek harciyor yaptiklarindanda fazla yiyemiyorum ev sahininin stresi yorgunlugu hissediliyor cunku..
Valla davetlet artık şova dönüşüyor:)) ben de hevesle gidiyorum misafirliğe kötü haxırlanmışsa moralman çöküyorum :))Misafir konusunda kızlar ben de çok abartanlardanim :) Bu defa diyorum az yapayım yok olmuyo elimde degil bi de deşarj oluyorum hazırlarken sunumlar yaparken. Ama karşımdaki saçma sapan hazırlanırsa da kıl oluyorum ne yalan söyliyim
Allaaaahhh :)))Grl canim neler yaparim ben sana:)))
Benim annem kışın gelene özel sıcak içecek yazın gelene soğuk kompostolar böyle ağırlar...Aynenn bendee yok yapmiycam diyrum.ama sunu da bunu da tum bildiklerimi yapasim geliyo.seviyrum yedirmeyi....annemden kv mden boyle gordum
Ben severek yapiyrum cok zorkaniyrum geriliyrum ama gelip de guzel guzel yiyorlar bu mutlu ediyo...icimden gelerek yapiyrum.esim stres e sokuyo basimda dir dir.bir de duvara tirmaniyrum esimin tabirle cok is yapip kosturunca sanki onunla ilgilenmiyo gibi oluyo rahatsiz oluyo.hos sanki isim olnazsa cok oturur muhabbet ederiz ya kendi genelde tel basindadir