- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 29
Yalnız bırakma o kadınla yavrunu ayy Allah korusunHayirli aksamlar guzel anneler :)
Cok buyuk bi derdim var yardim edin akil verin
Dun yazmistim eltim bize geldi bugun eve geldik..
Eltim 6 yillik evli cocugu olmuyor tup bebek icin kvgilin eline bakiyor
Dun kardesim oglumu eltime birakmis bakmasi icin odaya girdiginde eltim oglumun sirtina vuruyormus hizlica kasten yaptigi belli.
Cok uzuldum bunu duyunca kinlendim...
Simdi buna ben nasil davraniyim bizede kalacaklar bi hafta falan esime soyledim toz kondurmuyor bana takintili muamelesi yapiyor akil verin cok korkuyorum zarar verir diye
Bi insan bi bebeğe nasıl vurabilirHayirli aksamlar guzel anneler :)
Dun kardesim oglumu eltime birakmis bakmasi icin odaya girdiginde eltim oglumun sirtina vuruyormus hizlica kasten yaptigi belli.
Simdi buna ben nasil davraniyim bizede kalacaklar bi hafta falan esime soyledim toz kondurmuyor bana takintili muamelesi yapiyor akil verin cok korkuyorum zarar verir diye
Esim baskasinin yaninda bakmaz ogluma durmadan da yok cay yok yemek surekli kosturacam eminimYalnız bırakma o kadınla yavrunu ayy Allah korusun
Oglumu tutmayi bile bilmiyor verme dedigim halde cips cikolata veriyorBi insan bi bebeğe nasıl vurabilir
Kesinlikle oğlunu onunla yanlız bırakma bu nasıl bir hasetlik
Amiiin su eltiminde olsunda kiskancligi biraksin hem uzuluyorum hem kiziyorumKızlar yazdıklarınızı oludum çok üzüldüm
Rabbim bebeği olmayan herkese nasip etsin ...
Ayyy şok oldum kıskançlıktan çocuklarını salıp ne yaparsanız yapın diyeni gördümde bu dem bişey görmedim..Bide bisey anlatiyim dun kardeskmin evinde kaldik hep beraber aksam cig kofte yaptik odada hep beraber yedik mutfaga bi gittik mutfagin halisi cig kofteler yere atilmis ezilmis ufalanmis salcasi haliyi mahfetmis kardesjmle biz hic mutfaga gitmedk erkekler zaten gitmemisti
Hemen eltim supurdu sildi sut dokmus kedi gibi
Hala dusunuyorum bilemiyorum kim yapti eltim yapsa bu nasil bi davranis niye boyle yapiyor biz kiskanmasin imrenmeskn diye elimizden geleni yapiyoruz
Bilmiyorum derdi ne?
Bizde sok olduk kv evimize donerken evden eriste falan veriyordu buda goturun goturun herseyi bitirin gibisinde soylendi kardesimin evinde nescafenin kocaman kavonozuyla kahve vardi onu kirdiAyyy şok oldum kıskançlıktan çocuklarını salıp ne yaparsanız yapın diyeni gördümde bu dem bişey görmedim..
Çovuklarını salan benim eltim..
Amin amin benim bi büyük etininde iki kızı var oğlu yok diye benim oğlumu çok kıskanıyprdu benimlede çok uğraşıyordu bigün yüzüne karşı inş etrafın bebek dolarda kimse ile uğraşamazsın dedim şimdi hamile son ayında oğlu olacak:)Amiiin su eltiminde olsunda kiskancligi biraksin hem uzuluyorum hem kiziyorum
Çocuğuna zarar vermesinde kırılqn eşya olsun..Bizde sok olduk kv evimize donerken evden eriste falan veriyordu buda goturun goturun herseyi bitirin gibisinde soylendi kardesimin evinde nescafenin kocaman kavonozuyla kahve vardi onu kirdi
Dur bakalim benim eve ne zararlar. Verecek
Hoşgeldin türkiye hoşgeldin güzel ailem de şımarsın istediği kadar biraz boşluğa düşer gidince ama bu seferde seni alıştırır nasıl oynanmak istediğine merak etme
hahahahaha bak olumlu taraf 1 adam degismeye çalışıyor yol katetmiş@praline oh değmeyin keyfinize ben de deli gibi alışveriş y apmak istiyrum ama esim frenliyo zaten alamam da...bi calisayim sen o zaman gor beni diyorum esime.
ya boyle guzel bakiyorsun ya ben de esime tahammul edemiyrum ki esim de portmantoymus askiymis kullanmaz girer su an da oldugu gibi mont çorap vs koltigun ustinde hatta yeri de belli israrla ben asarim o yine oraya koyar ama buna pek ses etmem mutfak banyo daginikligi na cok kizarim diye diye azcik yola geliyo sukur. Kendi de diyo benepey yol katettim diye:))
napalim kader utansın 45 mirkbes işe yariyorsa denrrim ama unudum yok sizde yarada bizde yaramayabilir çünkü biz çok kullandık 45e acaba marnys serisimi
kuzum nasıl simdiSürekli ağlıyor kızlar.
çok iyiymiş bu espri bende yapcam bunu hic dağıtamıyorum hep kendim tipladigim için bende başka 3 canavar var dağıtan:)) yeni evliyken esim koltuha koyardi motorunun kaskini, cantasini (canta hadtaligi var) bende yerine kiy dedigimde bunlarin yeri burasi derdi, sonra aramizda espri oldu bisyi ortaliga atinca yeri burasi diyoruz
Ardadan önce brnmde 12 haftalıktım bebeğim düşmüştü kürtaj olmuştum bidaha 10 ay kdr olmamıştı ne günlerdi eşime hadi diyordumm bugun bebek yapma günü offf diyordu bıkmıştı çünkü
Şindide bayramdannn bayramaaa
amin Canım hepsinrBenim amcamin kizi da ayni hamileydik o du suk yapti.sukur hamile simdi ocakta doguracak darisi tum isteyenlre ve nur a ol s un ins
canım diğer anlattıklarını okuyan kadar pek gerçekten bulduğuma iananmamistim ama sanırım psikolojisi bozuldu bu süreçten bence bebeğine zarar getirmeyeceği şekilde yanındayken falan sevsin doya doya belki içten seviyordur duanın dan sakınıyorsunuz sanıp onu hor görüyorsunuz diye düşünüyordur ablalık sende kalsn Allahn huurundada çok sevaba girersin tabi bebeğine zarar vermesine asla izin vermeHayirli aksamlar guzel anneler :)
böyle durumlarda cevabini veren seni boyle düşündüren ney diye gerekir sa acık acık konuşEsim baskasinin yaninda bakmaz ogluma durmadan da yok cay yok yemek surekli kosturacam eminim
Eltim aslinda saf akilli cocuk gibi biraz kiskaniyor galiba kv ile kaliyorlar ayri ev istiyor bizimde ayri ev var off herseyimi karistiriyor cantama kadar bende hayirda diyemiyorum
Gunduz onlara birakip gidiyordum aman x abla sana ve kardesime emanet oglum dedim oda sen gidince balkondan atacam dedi ben sok oldum
Ayyy şok oldum kıskançlıktan çocuklarını salıp ne yaparsanız yapın diyeni gördümde bu dem bişey görmedim..
Çovuklarını salan benim eltim..
ah ah da diyor mu bizimki birde ah ah diyor zıvanadan çıktı iyice parmağında oynatıyorOğlım saçımı başımıyoldu resmen
Oyun oynadık biraz kovalamaca sarılmaca sonra ben yoruldum uzandım oğlum oyunun hızını alamadı bi tutam saçımı tutup çekti yetmiyormuş gibi iki üç tokatta attı
Yaramaz bıdığım benim:))
Benim bebeğim de parmakla işaret etmiyor ocak başı olmasına rağmen. Kimi bebek müzikte alkış yapar popo sallar kimis de umursamaz etrafa bakar.. Hepsi normal canım.Kizlar hepinize mrhaba sizleri uzun zamandirtakip ediyorum ama hic yazmadim kendimu tanitiyim 28 yasindayim 23 ocak digumlu nehir adinda br kizm var sizlere bisey danismak istiyrm ilk cocugum die mi bilmiyorum ama cok pimpirikliyikrndimden yoruldum cocugun her hareketini takip ediyrm mesela bnm ki hala parmagiyla isaret etmiyo normalmi yada aranizda bole olan var mi arkamdan aglamiyo beni taniyo ama biliyorm muzik cikinca oynamiyo bunu bile kafama takiyrm yoksa ben mi anormalim