2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aysimason canim benim tuller kirismiyo 40 derece de yikiyrum.fon perde salonda var o da yeni yikamadim hic valla.
kv yeni tul diktirdi oyle boyle kirismiyor birbirine giriyor demisti o da sikmadam asiyor ıslak.
Valla ben fon perdeyide temizlikten temizliğe yukıyorum en sevmediğim iş fon perdeleri yıka üyüle as onları yıkamasam sanki temizlik yapmamış gibi hissediyorum kendimi
Sıkmamayı deneyeceğim teşekkürler kıxlar:))

Aynenn bendee yok yapmiycam diyrum.ama sunu da bunu da tum bildiklerimi yapasim geliyo.seviyrum yedirmeyi....annemden kv mden boyle gordum
Valla benimde annem kv öyle ama ben onlara çekmemişim:))

Tabi yedirme konusunda değil yemek yapmayı sevmiyorum..
Ama biri evime gelsin ne var ne yoksa önüne sererim birşeyi unutsam arkasından üzülürüm aaa dolapta şuda vardı vermeyi unuttum diye..

Yemek yapmayı sevmem ama biri helince kolları sıvıyorom:))

Kızlar bide ben en çok neye uyuz oluyorum biliyormusunuz ev dolu olsa canım hiçbirşey istemez ama biyere gideyim bi çorba bile kaynatsalar aç köpek gibi saldırırım bide bazen cimri birine denk geliyorum ahanda böyle oluyorum

Yen evlendigimde cok korkardim dert ederdim misafiri yenegi aman kv ler geldiginde iftar davetlerinde ne yapicam nasil yapicam.
sagolsun kv ler esim ne yapsam cokk guzel olmus dediler kv neyse hevesim kacmasin yeniyim diye diyorda esim aciksozludur.
Allah var esim hep yemek pasta konusunda ozguvenimi epey gelistirdi.cok kabiliyetlisin masallah vs hep destekler begenir....bende havalara giriyrum tabi:))

Canım cok gecmis olsun kiyamam kuzuya Allah acil sifalar versin..Cok uzuluyorum ben bebekler hasta olunca keyifleri kacinca Allah butun hasta bebislere sifa versin. Hepimizin kuzularini korusun tum hastaliklardan

KıZlar size akıl danışayım:)

Kızımın doğumgününü dışarıda güzdlcd yaapcağım süslü masa pasta, kendime de elbise alacağım:)))
Anne kız aynı şekilde giyinmek istemiylrım bana komik geliyor, sadece renk uysa yeterli..

Öte yandan kızıma elbise almak istemiyorum. Bayramda beyaz pembe gelinlik almıştık daha yeni. Zaten kimse görmedi, onu giyse sizde her şeyi özel hazırlanmışken kızımın kıyafetinden kısmak cimrilik mi olur? Ama alsam da bir daha giyemeyecek, dolaplar taşıyor..

O elbise askılıydı içine beyaz bodu giydiririm diyorum ama çok tip mi olur.. Gene şıkıdım şık mı olsun.. Ne diyorsunuz?

Hahaha ben de yeni evliyim eşim tutturdu sana yemek kitabı çıkaralım harika yapıyorsun hatun:))) ama evde yemek yemeyen adam annelere gidince tabak tabak yiyor kıtlıktan çıkmış gibi:)) ben de çaktım mevzuyu:) hala alay rder o kadar çirkin yemekleri nasıl yapmışmışlm:)) o tarifleri bir araya toplamak lazımmış ki kiöse yapmasın :))

Evet canim yurtdisinda boyle burdaki arkadaslara senede bir iki oturmaya gittigimiz icin pek sorun olmuyor cesit fazlaligi :) ama kafa yapim bu, obur turlu rahat gidis gelis yapamam ben acikcasi, uniden arkadasim var kocasida esimim arkadasi biz araci olmustuk, onlara gittigimizdede abartmaz gercekten ben boyle memnun oluyorum, tabi cizi halley degil kastettigim ama kahvaltiya gidiyorsak bir pogaca bide kahvaltilik yumurta vs tamamdir benim icin :)

Bence badi değilde mini bolerolar var bebekler için ondan alsan üstüne güzel olur..

Canim yenildigi zaman bende cok mutlu oluyorum ama bizim ortamimizda o kadarki artik bir kek borek yapsam ooo diye sevjnir arkadaslar :)) gonulden geliyorsa tabiki cok guzel ama o zaman karsilik beklememek lazim :)

Mrssuperfine, post: 43625345, member: 588394"]Valla davetlet artık şova dönüşüyor:)) ben de hevesle gidiyorum misafirliğe kötü haxırlanmışsa moralman çöküyorum :))

Allaaaahhh :)))

Benim annem kışın gelene özel sıcak içecek yazın gelene soğuk kompostolar böyle ağırlar...
Kv ise su böreği ve sütlü nuriye alır. Çay demlemez gelenlere demletir:))) bir de allah korusun sarma yaptıysa iki tane koyar:))) ben lohusayken sağolsun bana üç koyardı hahaha:)))
Ama annem dizlerinden ameliyat olmuştu gene de kapıdaki gücenliklere ramazanda iftar tepsisini gönderdi tatlısından çorbasına kadar. Bu gönül genişliği görgü ile alakalı herhalde.. Canım annem kalp kalp kalp :))[/QUOTE]
Benimkilerde oyle annem ananem o kadar zahmetli islere girisirlerki hayret ediyorum, bosverin ne gerek var diye tepelerindeyim bende :)) annem kiziyor gelene bisey koymuyon mu sen ayip diye, ama napim benim arkadaslarimda benim gibi :))

Pinking Tree Duha22 kızalar siz yazdınız aklıma geldi evlendiğimin ilk haftası kabak yemeği yaptım ilk defa yapıyorum kv dem salçası bozulmasın diye içine tuz koyuyormuş bende yemeğe hem salça hemde tuz koydum yemek pişti tadına bakmadan sofraya koydum kimse birşey demedi herkes yedi eşim dayanamadı bu ne sen bizi zehirlemeyemi çalışıyorsun dedi herkes gülme krizine girdi

[QURTOTE="praline, post: 43625675, member: 233098"]Canim yenildigi zaman bende cok mutlu oluyorum ama bizim ortamimizda o kadarki artik bir kek borek yapsam ooo diye sevjnir arkadaslar :)) gonulden geliyorsa tabiki cok guzel ama o zaman karsilik beklememek lazim :)[/QUOTE]
Karsilik beklemiyrum canim hatta ben yapiyrum diye karsitaraf cok yapinca uzuluyrum zor da biraktim diye.
zaten cok fazla bir araya gelemiyruz..
arkadsim hem komsum var ona oyle degil bi cay a geliyr ne varsa yiyiruz.

Benimki de hic sulu yemek yenezdi peynir zeytin sonra yeneye basladi.kv hayret etti hic sulu yemek yemezdi iyi alistirmissin demekki guzel yapiyrsun demisti:))))

Canim giydir bence, suslu elbiselerin hepsi birbirime benziyor zTen, kimse anlamaz bayramdakiydi diye.. Bencede renk uyumu guzel oluyor.. İcine body yerine uzerine tuylu kurk bolero alabilirsin elbiseye uysraa tabi..

AngelHeart geçmiş olsun canım kuzuna allah şifa versin inşallah
@Girlboymom sanada çok geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşirsin inşallah.. ahmet paşaya da maşallah yürümeye başlamış, hiperaktiflik konusuna gelince hiç üzme kendini hayatım bırak yaşasın bebekliğini mutlu oluyosa yaptıklarından takma kafana annesi zarar gelcek diye korkuyosan bişey olmaz inşallah,melekler korur bebişlerimizi bebekken çok hareketli diye büyüyünce de öyle olacagı anlamına gelmez ki hem her cocuğun yapısı farklıdır

Safer ayının ilk çarşamba gecesi gece yarısından sonra yeryüzüne nâzil olacak (inecek) belalardan Allâh-u Te alâ ’nın izniyle muhafaza olmak isteyen sabah namazından (imsaktan) evvel dört rekat nafile namaz kılar, şöyle ki her rekatta Fâtihâ’dan sonra on yedi kere Kevser Sûresi, beş kere İhlâs-ı Şerif,bir Felâk Sûresi, bir de Nas Sûresi okuyup selam verir ve dua eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…