- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
praline mesele de bu zaten ben ortada bakımsız anne modunda gezmem ki hep günlük de olsa kıyafetime dikkat ederim, parfüm sıkarim, bir göz kalemi, sacimi tararim, hatta şıkır şıkır da giyinirim, mesela günde 5 kere diş fırçaladigimi bilirim, hem evin işini yapar hem yemek yapar hem dusumu alırım eşim gelmeden, adam bir kere bile güzelsin şıksin demedi, ben giyindikce eşofman giysene rahatça dedi, demek ki öyle seviyor dedim eşofman giydim yok değişen bir durum, şimdi pijamayla bile duruyorum, saçımi taramiyorum adam aynı, etrafımda karim giyinsin süslensin diyen adamlar var onların da karilari giyinmiyor adamlar yine ilgili, ben her işe yetiştiğim için mi bu kadar değersizim kocamin gözünde, adam birde diyor ki etrafında gördüğün en iyi baba koca benim!! Neyse canım benim derdimi yaşamadan anlamak zor
Eflal kızacaksın ama samimiyetimize güvenerek kendi ablam olsan ne diyeceksem onu diyerek söylüyorum.
Doktordan randevt al ve git!!!!
Sizin doğru düzgün bir karı koca ilişkiniz yok ki kocandan ilgi, güzel söz, onay, sana destek çıkmasını cs bekliyorsun. Evet her kadının hakkı ama siz bir kısır döngüye girmişsiniz çıkamamışsınız.
Eşin eve bakıp çocuklarla ilgişeniyorsa üzernden bu şekilde yük atmaya bak.
Eşinden beklenti içindesn hala. Bekleme. Sen nasıl takıntılı temizlik hastasıydan bırakmıyorsan o da dağıtacak. Onun eşyalarını toplama o zaman. Rahatsızım toplarım diyordan topla ama ondan atmamasını bekleme.
Öyle oldu böyle oldu şunu yaptım bunu yaptım yakınmak yerine derhal doktora git.
Doktor aşırı duyarlılıl hassasiyet halini normal seviyeyr çekecek. Önce sen o adamı umursamayacaksın, bunu başardığında da o seni umursamaya başlayacak. Nokta. Ama önce doktota gitmen lazım. Doktor doktor doktor...