- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
Teşekkürler canım.
Teşekkürler canım deniycem onu da.Çok geçmiş olsun. Et et suyu vs verme şu sıralar ve de nanelimon iyi gelecektir onu içirebilirsin.
Cok gecmis olsun canım
Bizde yaptırdık canım aşıyı
Grip olunca et verilmiyor muymus canım
Aynen öyle ilanda beğenip gidiyor, evi görünce alakası olmadığını anlıyoruz.2 defa böyle gzlliğine kapılıp gittik eşimle bakmaya hep 200 lira fark çıkardılar uyanıklar
Şindi kelepir bişey buluyorum ama asla eşim bakmaya götürmüyor güvenimiz kalmadı artık
Onun niyeti başkadır da ondan sormuştur:))Ne insanlar var yaaa geçen bizde bitane ev bulduk sahibinden adam eşime nerelisin kaç kişisiniz görden daha neler neler soruyordu sanki evi kiraya veriyor..
:)) koydum koydum Ohh mis :) burdan çıkınca gittim çocuklarla aldım geldim . Dediğin gibi süper Bişi bu aksama kadar tost yaptım :)) Kaşarlı karışık vuhuu çok güzel yapıyor:) bizim sinbo iyi çıktı inş uzun ömürlü olur . Esimde çok beğendi . Akşam onun sevmediği yemek vardı tost yaptırdı yedi bende anlattım tost alma seruvenimi forumdan bi arkadas tavsiye etti diye
Ayy canım ya çok üzüldüm. inşallah bir yolu vardır ya . Başka telefonlarda annenin babanın eşinin kv nin filan yokmu foto onları toplasan . Geçen benimde telefona virüs girmiş uyarı geldi hemen virüs programı indirdim şimdi koruma altında bende çok korkarım fotoların silinmesinden . Eşimin telefonuna watsapptan yedekledim bazılarını . Ben inanıyorum kurtulacak fotolar sende kendini üzme herşeyin bi yolu vardır . Birde rüya gormussun canım bilinçaltı oyunu olabilir gün içinde böyle bişey dusunduysen rüyana gitmiş olabilir . Psikolog sormussun canım psikiyatri daha iyi olur bence aksatma git çocukları kv ye bırak psikiyatri ye gittiğini söylemeyin başka bisey için doktora gittiginizi söyleyin . Eşine karşı düşündüklerinede üzüldüm canım insanları degistiremessin olduğu gibi kabul etmek gerekir sorunlarınızı kavga ederken değilde konuşarak çözmeye çalışın ama eğer içindeki sevgi bitme derecesine geldiyse çok soguduysan bunlarda bi yere kadar . Biraz uzaklaşma Şansın varsa biraz uzak kal canım sana çok iyi gelecektir inşallah duzelirsiniz bunu senin için gönülden istiyorum .
:)) yeni evliyken esim koltuha koyardi motorunun kaskini, cantasini (canta hadtaligi var) bende yerine kiy dedigimde bunlarin yeri burasi derdi, sonra aramizda espri oldu bisyi ortaliga atinca yeri burasi diyoruzpraline oh değmeyin keyfinize ben de deli gibi alışveriş y apmak istiyrum ama esim frenliyo zaten alamam da...bi calisayim sen o zaman gor beni diyorum esime.
ya boyle guzel bakiyorsun ya ben de esime tahammul edemiyrum ki esim de portmantoymus askiymis kullanmaz girer su an da oldugu gibi mont çorap vs koltigun ustinde hatta yeri de belli israrla ben asarim o yine oraya koyar ama buna pek ses etmem mutfak banyo daginikligi na cok kizarim diye diye azcik yola geliyo sukur. Kendi de diyo benepey yol katettim diye:))
Sürekli ağlıyor kızlar.
eAllah Allah yada sizi çok aile buldu garsoniyer olarak mi satmak istiurodusize yaramaz diye düşünmüştr
çok geçmiş olsun canım...Günaydın kızlar. Oğlum güne hasta uyandı. Daha doğrusu gece hiç uyumadı. Burnu tıkalı, boğazı şiş. Sabah bişeyler yedirmeye çalıştık fışkırır gîbi kustu. Doktoru aradık corsal grip şurubu verdi. İçirdik yarım ölçek. Halsiz yavrum. Tavsiyeleriniz var mı? Sizin de oldu mu? Teşekkürler.
Ben yaptırmadım canım 3 ay için gerek duymadım..Hayırlı sabahlarrr, nasılsınız hanımlar? Bu arada bende sinbo kullanıyorum ve çok memnunum. Büyüklerden almıştım ama hiç kullanışlı değildi iyiki bunu almışım, küçük pratik ve güzel oluyor tostlar.
Kızlar ya siz 9. ay aşısını yaptirdiniz mi? Su takvime yeni eklenen kızamık asisini.
AngelHeart canım çok geçmiş olsun. Ben hemen ıhlamur kaynatiyorum böyle olunca, birde sık ılık su iciriyorum boğazı için. C vitaminli meyvelerde iyi geliyor ve en önemlisi sürekli burnunu aç. Inşallah bir an önce iyilesir kuzucuk. Hic dayanamıyorum onların hasta olmasina.
ahahaaha bende rüyamda görsem eşimi parçalıyıyorum eşim manyak rüyada görüyordun bana çatıyorsun diyorGunaydin hanimlar, annemlerde anali kizlilar olarak sabah keyfi yaptik ananemde gelmisti :)3 ana 3 kiz :)) gunler hizli geciyor alisverisin dibine vuruyorum buraya gelince, su gibi akiyor paraneyseki euro su siralar yuksek :)) gecmisi hizli hizli okumaya calisiyorum, Nego tatlim ruyayla amel edilmez benim ruyalarim.cikar diyip kendini bosuna uzme, seytan vesvese veriyor, at icinden vesveseyi ferahla, bolbol kuran oku. Biz kadin milleti hangimiz esimizi baskalariyla gormedikki, ilk evlendigim sene iki gunde gorurdum esimi sapik sapik :)) sabahlari kalkinca kuserdim ona yazik ya iyi cektirdim kiskancligimdan, simdi duzeldim neyseki yoksa bizim evlilik yurumezdi.. Canim esin seni seviyor sende onu eminim bem birbirinizi kaybettikten sonra kiymetini anlarsaniz cok gec olur, ya takilma montunu suraya corabini buraya kiydu, benim esim isten gelir yemin ederim gomlek pantolon yayar koltugun tepesine, havalansinlarmis, coraplarini iki gun giyer ama araya bikac gun koyar havalansin diye onlar yerde adeta corap tarlasi :)). Cok dagitir, esyalarini masaya yayar, kucuk odanin yerine yayar.. Cok nadir sesimi cikarttim bazen diyor baska kadin olsa kavga cikarirdi.. Hic bunlar yzuunddn uzemem kendim daginik kalsin napiim
sizede geçmiş olsun kuzum..Benim kızım da hasta.
Burnu akıyo sesi kisildi çok fena öksürüyor. Calpol ıhlamur ve süt
Aklıma başka bisey gelmiyor :-(
onun abdullah diyen dilini yerim ama artık şu resimleri koyda görelim seni çok merak ediyorum ama serrayı daha çok merak ediyorum:)Kızlar hepiniz böyle fotoyu daha önce isteseniz gaza gelir, açlık detoksları yapar zayıflardım:))) bendeki şansa bak:)
Benim kızım da hayır-no deyince yapmıyordu şimdi hiç umursamıyor, gülücük atıyor öpücük atıyor abdullah diyor:)) şirin gösteriyor kendini..
Başkaydı zatenncanım dediği giyattan düşmemek için engeller koyuyordu benim eşimdr öyle savırlı değil evini başına çal der geçer...Aynen öyle ilanda beğenip gidiyor, evi görünce alakası olmadığını anlıyoruz.haftasonları düzenli ev bakıyorduk eşimle, bir de bebekle in çık, artık bıraktık:)))
Onun niyeti başkadır da ondan sormuştur:))
Güle güle kullan çok sevindim. Yiğit de inş drları utandırır hiçbir şeye gerek kalmadan dönersiniz evinize.. Çok geçmiş olsun..
bugünde hasta olan olana sizede geçmiş olsun kuzum rabbim miniğine şifa versin..Selam, minik kuşum akşam ateşlendi sabaha kadar mız mız zordu, ağrısı var diye ilaç verdim mecburen, kan değerleri yine düşük çıktı b 12 daha da düşmüş bugün başladık iğneye, ateslenince onu da götürdük doktora dişi patlamış üstten ondan olabilir dedi, hafif öksürük var burnu tıkalı, ateşi geçmezse ona göre ilaca başlayalım dedi, abisine verdiği bitkisel öksürük surubunu dedim verebilirsin dedi, gitmisken Nefroloji ye gittik, ultrason için gün verdiler, idrar tahlili istedi, durum böyle