2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam şekerler benim yaramax yerinde durmuyor artık sürekli yaramaxlık peşinde..
Öğle namazını kılarken orta sehpaya tırmanmış tırmanmayı biliyor inmeyi nilmiyor kendini düşürmüş yaramaz bir saat ağladı naz yapa yapa..

praline praline mesele de bu zaten ben ortada bakımsız anne modunda gezmem ki hep günlük de olsa kıyafetime dikkat ederim, parfüm sıkarim, bir göz kalemi, sacimi tararim, hatta şıkır şıkır da giyinirim, mesela günde 5 kere diş fırçaladigimi bilirim, hem evin işini yapar hem yemek yapar hem dusumu alırım eşim gelmeden, adam bir kere bile güzelsin şıksin demedi, ben giyindikce eşofman giysene rahatça dedi, demek ki öyle seviyor dedim eşofman giydim yok değişen bir durum, şimdi pijamayla bile duruyorum, saçımi taramiyorum adam aynı, etrafımda karim giyinsin süslensin diyen adamlar var onların da karilari giyinmiyor adamlar yine ilgili, ben her işe yetiştiğim için mi bu kadar değersizim kocamin gözünde, adam birde diyor ki etrafında gördüğün en iyi baba koca benim!! Neyse canım benim derdimi yaşamadan anlamak zor

praline praline mesele de bu zaten ben ortada bakımsız anne modunda gezmem ki hep günlük de olsa kıyafetime dikkat ederim, parfüm sıkarim, bir göz kalemi, sacimi tararim, hatta şıkır şıkır da giyinirim, mesela günde 5 kere diş fırçaladigimi bilirim, hem evin işini yapar hem yemek yapar hem dusumu alırım eşim gelmeden, adam bir kere bile güzelsin şıksin demedi, ben giyindikce eşofman giysene rahatça dedi, demek ki öyle seviyor dedim eşofman giydim yok değişen bir durum, şimdi pijamayla bile duruyorum, saçımi taramiyorum adam aynı, etrafımda karim giyinsin süslensin diyen adamlar var onların da karilari giyinmiyor adamlar yine ilgili, ben her işe yetiştiğim için mi bu kadar değersizim kocamin gözünde, adam birde diyor ki etrafında gördüğün en iyi baba koca benim!! Neyse canım benim derdimi yaşamadan anlamak zor
Canim o kadar kotu biri olduguna inanamiyorim sadece :KK43: sana ne garezi var bu adamin, kiymet bilmeyen biri demekki o zaman boyle biri icin uzulmeye degmez :KK43:

Kızlar uzun zamandır yazacağım, hep aklımda, ama cesaret edemiyorum. Haftasonu eşime anlatbebekmiskendini ve onu üzdüğüm için kızdı, üzüldü de..

Arkadaşımız nazlı vardı, doğumda bebeğini doğurduktan sonra onu, güzel kızını kaybetti. O hiç aklımdan çıkmıyor. Doğururken sancı anımda da hep ona da dua ettim. Rabbim tez vakitte kolaycacık hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inş..
Ben en azından bebeğimi gördüm kokladım, eşim onu da yapamadı denişti. Ne acı bir şey.. Sıcacık yumuşacık mis kokusunu eşine anlatsa bile anlar mı acaba... Hemşireler odaya iğne ile girdi vs yazdıkları hep aklımda:KK43:
Şimdi hamileyim diye değil, ta o günden beri aklımda duamda.
Ondan haberi olan var mı? Mesaj atıp sormak üzmek de istemem ama çok merak ediyorum.
Aynen bende hep merak ettim bikac ay once sieye yazdiklarini okumustum cok uzgundu odasi vs hersey hazirlamislar filan gercekten zor, birde tup bebekmis :KK43:

@Mrssuperfine bende çok üzülmüstüm ona, çok dua etmiştim onun için. Birde tuptu ya daha cok içim acımıştı. Inşallah tekrar hamiledir ve sağlıkla kucagina alir bu defa yavrusunu.

Gerçekten ya nickini bilen varmi bakalim inşallah güzel haberler vardır.
Sizdeyince ben de merak ettim N N-A-Z-L-I arkds etikleyince tiklayabiliyruz ya ondan etiketledim

Sizdeyince ben de merak ettim N N-A-Z-L-I arkds etikleyince tiklayabiliyruz ya ondan etiketledim
Teşekkürler canım, baktimda en son 2 ekimde girmis siteye. Rabbim tez vakitte çok daha hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin ve hayirlisiyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi de nasip etsin.

Ben kizimi dogmadan 3 hafta önce yakin bir arkadaşım da 20 haftalık doğum yaptı ve bebeğini kaybetti. Hayaller kuruyorduk bide birlikte buyutecektik çocuklarımizı. Şimdi her bir araya geldiğimizde içim acıyor Rabbim diyorum en kısa zamanda tekrar saglikli hayırlı bir evlat nasip eyle. Benim böyle içim acıyor o nasıl oluyodur Allah bilir. 10 aydır tekrarda hamile kalamadi, ah kızlar onada dua edermisiniz inşallah tez zamanda Rabbim nasip etsin. :KK43:

Teşekkürler canım, baktimda en son 2 ekimde girmis siteye. Rabbim tez vakitte çok daha hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin ve hayirlisiyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi de nasip etsin.

Ben kizimi dogmadan 3 hafta önce yakin bir arkadaşım da 20 haftalık doğum yaptı ve bebeğini kaybetti. Hayaller kuruyorduk bide birlikte buyutecektik çocuklarımizı. Şimdi her bir araya geldiğimizde içim acıyor Rabbim diyorum en kısa zamanda tekrar saglikli hayırlı bir evlat nasip eyle. Benim böyle içim acıyor o nasıl oluyodur Allah bilir. 10 aydır tekrarda hamile kalamadi, ah kızlar onada dua edermisiniz inşallah tez zamanda Rabbim nasip etsin. :KK43:
Amin inşallah olur ..benum de aynı şekilde amcamın kızı yasadı onada dua ısıtıyorum nur adı lütfen semum mesajıma yazdım ama herkesten ıstıyprum aklıma getirdin:KK66:

Amin inşallah olur ..benum de aynı şekilde amcamın kızı yasadı onada dua ısıtıyorum nur adı lütfen semum mesajıma yazdım ama herkesten ıstıyprum aklıma getirdin:KK66:
Benim amcamin kizi da ayni hamileydik o du suk yapti.sukur hamile simdi ocakta doguracak darisi tum isteyenlre ve nur a ol s un ins

Ins.Allahim isteten herkese nasip etsin.bulduktan sonra kaybetmek daha zor

X