2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ne çok konuşmuşsunuz yaa oku oku bitiremedim..
Nego Nego canım herşeyin başı sağlık o öyle dedi şu şöyle düşünür diye dahada çok baskı yapma kendine bende tedavi döneminde çok yıpranmıştım piskolojik olarak hastanede bu zorlu düreç için ücretsiz tedavi vardı hatta psikolog hanımla bizzat konuştum gel sana yardımcı olayım dedim eşim bi yarım saat beni bejlemedi gerek yok diye geçiştirdi ona anlatmaya çalıştım ben sağlıklı düşünemiyorum artık ama yok o dönem ona sinir olmuştum..
Sana tavsiyem yapabilirsen kimseye duyurmadan git eper yapamayacaksan duyacaklar diye takma git kim ne düşünüse düşünsün...

Pinking Tree Pinking Tree canım bütün kv ler aynı benimkine kalsa tüp bebek yapmazdım evime bi eşya almam sma eşim sağolsun bize müdahale etmedine izin vermiyor elinden gelse neler neler yapar...

Para konusuna gelince gerçekten millet bu paraları nerde getiriyor merak ediyorum biz bi ev alacaz 10 sene kredi ödetiz artık:KK43:

Bir de o arkadaşa çok şaşırmıştık ama şimdi eşim diyor ikinci doğunca basarıs pirinç ununu ve iki hafya tatile gider geliriz diyor:)))

Serra büyümüş olur ister bırakır ister alırız diyor ama ikinciyi görmediği için umursamıyoruz sanırım herhalde:)) onu doğunca bırakıp tatile çıkacakmışız.. Şimdilik öyle motive oluyoruz :)
Ay yazık kuzuyaaaa allahtan bebişlere erkekler bakmıyor nasıl bakacaklarını düşünemiyorum:)

Ben geldim kuzulari doktora götürdük, büyük için takviye gıda istedim ilaç kullanmak istemediğimi bağışıklığıni güçlendirici bir şeyler istediğimi söyledim dr da kafa dengi zaten yazdi iki bitkisel ürün henüz incelemedim, küçükten kan alındı, uykusunu dedim büyüyene kadar böyle dedi:) bebek çayları olabilir dedi onu da benim ki içmez, tabletten foto çektim yüklenmiyor maelesef, daha iyi sayilirim yani fotoları düşünmediğim vakit:)

Cok yogun gezmeli bir haftasonuydu kizlar cok yorgumun valla
Arhanda ayni :)
Sizler nasilsiniz

Size birsey danismak istiyorum
Aysonu bayi toplantimiz var antalyada 2gun otelde anem arhani bana birakin diyor esim olmaz diyor ama yinede bana birakiyor bende gena karasizim emmeyi bitakir diye cok korkuyorum bide kesin yoldan donerim gibi geliyor:)
Hic 2saatten fazla ayri kalmadim oda 2 yada 3 tur yapisigiz resmen ama hic kimseyi de yabancilamaz herkese gider aslinda
Annemde bu psikolojiyi bi at birak bana bizde sebelim biraz diyor

Bilmiyom kizlar ya gecen yazmistim annelik =vicdan azabı
Sen olsaydin ne yapardın?

Hepinizin yazacaklari cok degerli benim icin
Ben yanımda götürürdüm.

:21:
Annm seçti ardanın mesleğini
Ünlü bir estetik dr u olsunmuş :KK48:
Yazın erdekteyix şu meşhur telve mak varys kahve yapan onun stilisti adam 60 küsür yaşlarda eşide 59 falan ama tabi saçlar platin sarı bakımlı süslü bir hatun annmde 62 yaşındw sen kalk anneme teyze deeee:KK47: Allahhhhh annemin en tahammül edemediği şeyyyu :KK53:
Hemnnn laffffı hazırlaa
Baba dön deki ben ardanın mesleğini buldum estetik dr u olsun ilk ananesine botox yapsında sonra ysşıtları teyze deneye kalkmasınlar:KK48:
Kadın şokeee olduu daha anneme teyze diyemez:21:

Okuyup okuyup gülüyorum :)))))

KV lerden konu açılmışken
KV gelenle gidenle görüşmek için 2 ay kadarcik bizde kalmıştı. Benim annem de allah razı olsun evine gidip gelerek hem bana hem kızıma hem de KV ye baktı. (KV 46 doğumlu. Yaşlanınca bize baksın diye geç doğurmuş eşimi)
Kızım 15 günlükken 7 iğne olmuştu. Kv de heveslendi hastayım deyip durdu. Sonunda eşim doktora götürdü. Kendine de Dr iğne yazdı da rahatladı.
Kızım ilk doğduğu sıralarda kızımı kıskanıyordu eşimden kv.
Simdi de genel olarak bi sıkıntım yok ama daha çok eşim arada kalıyor. Ona bi dert anlatıyor bana ayrı dert anlatıyor.
iyi davranirsan iyi (ama onda da astarını isteme durumu oluyor)
kötülüğü de kötü.
Biraz karışık yazmışım. Anlayanlari tebrik ederim. :KK48:

Yoldaki duruma çok güldüm evet onun özlediğini düşünmek daha fena. Ben kızımdan ilk defa altı saat ayrı kldım hastaneye gidip geldim serum aldım ve kıpırdak kuzum göğsüme yatıp yarım saat ayrılmadı öylece uzandı ben döndüğümde öpüp öpüp durdu beni artık ne düşündüyse.. Eşimle hemen ağlamaklı olduk herkes de kızdı bırakıp gitmiyorsunuz geldiniz tamam diyr :)))
Kıyamam kuzuna hic ayrı kalmayın insallah canım :))
o zaman kendimi hiç affetmem işte

bırakamicam sanırsam bende :) şimdi düşünüyorum aklım almıyor bırakamam diyorum ama bide spa var otelde yaaaa :)) biz belek te olucaz siz nerdesiniz
AA biz de belekte olucaz canım bu haftasonu mu sizinde

Ben geldim kuzulari doktora götürdük, büyük için takviye gıda istedim ilaç kullanmak istemediğimi bağışıklığıni güçlendirici bir şeyler istediğimi söyledim dr da kafa dengi zaten yazdi iki bitkisel ürün henüz incelemedim, küçükten kan alındı, uykusunu dedim büyüyene kadar böyle dedi:) bebek çayları olabilir dedi onu da benim ki içmez, tabletten foto çektim yüklenmiyor maelesef, daha iyi sayilirim yani fotoları düşünmediğim vakit:)
Canım bizede yazsana takiye leri belki ipoşa kullanırım:KK66: iyi olduğuna sevindim görünce canim aklım sende:KK19:

:21:
Annm seçti ardanın mesleğini
Ünlü bir estetik dr u olsunmuş :KK48:
Yazın erdekteyix şu meşhur telve mak varys kahve yapan onun stilisti adam 60 küsür yaşlarda eşide 59 falan ama tabi saçlar platin sarı bakımlı süslü bir hatun annmde 62 yaşındw sen kalk anneme teyze deeee:KK47: Allahhhhh annemin en tahammül edemediği şeyyyu :KK53:
Hemnnn laffffı hazırlaa
Baba dön deki ben ardanın mesleğini buldum estetik dr u olsun ilk ananesine botox yapsında sonra ysşıtları teyze deneye kalkmasınlar:KK48:
Kadın şokeee olduu daha anneme teyze diyemez:21:
Ben bunu kaçırmışım ya saol @mssuperfine ya:KK66: minione cook güldüm yaa anneni yerime op:KK70: boyle teyzelrre bayiliyorum bizim velilerden boyle çıkan olursa hergun sen al torununu teyze diyorum:KK30:

Hayirli aksamlar gunlerdir giremiyorum memleketteyim :)) su meshur dugune gittim anlatacam eve donunce ins :) su an kardesimin evindeyim :) yarin aksam donerim evime :) yinede yazamam buyuk eltim bana geliyor kalmaya ilk defa geliyorlar kaynim cok kompleksli biri herseye aliniyor nasil yapacam bilmiyorum dua edin kazasiz belasiz gitsinler kendinize iyi bakin canimciklarim arada kacamak yapip yazarim :)) umarim :)))))))

Bu da benim kızımın mevlüdünden pasta ama istediğim renkler değildi:) ama olsun.. Şimdi de balkabapı arabalı pasta yaptırıcam allah nasip ederse..

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 60
X