- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolsun çalışan arkadaş virus programını denemek için kendi eliyle virüs bulaştırmıştı. Bence çözümü olur yine de. Bizim yaptırdığımiz yer sırf bu işi yapıyordu. 4 sene öncemhulyak canım öyle bir şey olsa kardeşim yönlendirmezmiydi, sordum yapabilen biri varsa diye, sizin sorun neydi, bu virüs şifre koyuyor dosyalara, şifreyi virüsü gönderenler biliyormuş para istiyorlarmis, 2000 bin dolar, sorun ayniysa umutlandirdin beni
Pinking Tree tam 3 kere aynı doktora randevu aldım gitmedim, eşim başka meseleden beni sinir etti ona inat gitmedim, onun yüzünden gitmiyorum, sende gideceksin öyle diyorum, çünkü sürekli bana sen delisin tedavi ol diyor, dr a gidersem bunu kabul etmiş olurum onun gözünde, herkesin gözünde, kv bakacak çocuklara istemiyorum kimsenin duymasını
Yok 7 olduk sa ana yazamadımPINAR45 gecmis olsun canim ameliyatsız atlatin inşallah
I imspecial yürüyor mu benim ahmet pasam masallah ona
Nego canim fotolara uzuldum gercekten ya
Ama sen kendine dikkat et canim bak inan sağlık gibisi yok saril kuzularina esinle mutlu olamiyorsan onlarla mutlu ol onlari mutlu et
minione kilodan hirilti demek ha :) distendir kuzu
aysimason Pinking Tree ev konusu dilediğiniz gibi olur inşallah
hihami en son 5kisiydik katilin anacim hadiiiii ::)
Emmeyi borakmayacak olsa bırak derdim ama kesin bırakırCok yogun gezmeli bir haftasonuydu kizlar cok yorgumun valla
Arhanda ayni :)
Sizler nasilsiniz
Size birsey danismak istiyorum
Aysonu bayi toplantimiz var antalyada 2gun otelde anem arhani bana birakin diyor esim olmaz diyor ama yinede bana birakiyor bende gena karasizim emmeyi bitakir diye cok korkuyorum bide kesin yoldan donerim gibi geliyor:)
Hic 2saatten fazla ayri kalmadim oda 2 yada 3 tur yapisigiz resmen ama hic kimseyi de yabancilamaz herkese gider aslinda
Annemde bu psikolojiyi bi at birak bana bizde sebelim biraz diyor
Bilmiyom kizlar ya gecen yazmistim annelik =vicdan azabı
Sen olsaydin ne yapardın?
Hepinizin yazacaklari cok degerli benim icin
Cok yogun gezmeli bir haftasonuydu kizlar cok yorgumun valla
Sizler nasilsiniz
Aysonu bayi toplantimiz var antalyada 2gun otelde anem arhani bana birakin diyor esim olmaz diyor ama yinede bana birakiyor bende gena karasizim emmeyi bitakir diye cok korkuyorum bide kesin yoldan donerim gibi geliyor:)
Hic 2saatten fazla ayri kalmadim oda 2 yada 3 tur yapisigiz resmen ama hic kimseyi de yabancilamaz herkese gider aslinda
Canım bu haftasonu yapı fuarı var biz de antalyaya gidiyoruz ben götüreceğim hem emiyor dediğin gibi hem de özlerim hem o da özler hem de bi kere bırakırsam alışkanlık olur filan o da hayatımda bundan sonra bi de küçükler daha ya günübirlik filan olsa bırakılır da işin özeti ben bırakamazdım :)) Yolda ağzıma edecek bi daha son dicem biliyorum ama olsunCok yogun gezmeli bir haftasonuydu kizlar cok yorgumun valla
Sizler nasilsiniz
Canım bu haftasonu yapı fuarı var biz de antalyaya gidiyoruz ben götüreceğim hem emiyor dediğin gibi hem de özlerim hem o da özler hem de bi kere bırakırsam alışkanlık olur filan o da hayatımda bundan sonra bi de küçükler daha ya günübirlik filan olsa bırakılır da işin özeti ben bırakamazdım :)) Yolda ağzıma edecek bi daha son dicem biliyorum ama olsun
o zaman kendimi hiç affetmem işteEmmeyi borakmayacak olsa bırak derdim ama kesin bırakır
Valla canım daha süt kuzuları ve emiyorsa bırakma derim, gece ne olacak? Sabah çıkıp akşam gelseniz neyse ama öbür türlüsü emerken bebek bırakılınca zor oluyor. Bebeğinle git zaten hazır yemek temizlik derdi yok o da açıkjavada yorulur derken daha kolay geçer.
Biz hep bebekle gittik, 2 yaştan önce bırakılmaz gibi geliyor bana.
Öte yandan da ikinci bebek doğsun ben tatile gidixem diyorum millet bırakıyor da ne oluyor diyorum ama gerçekte bunu asla yapamam:)
ya evet işte bende herkes bırakıyor diyorum ama zaten bırakabileceğimi zannetmiyorum:) sizi de fikrinizi merak ettim
Bilemedim:/
bırakamicam sanırsam bende :) şimdi düşünüyorum aklım almıyor bırakamam diyorum ama bide spa var otelde yaaaa :)) biz belek te olucaz siz nerdesinizCanım bu haftasonu yapı fuarı var biz de antalyaya gidiyoruz ben götüreceğim hem emiyor dediğin gibi hem de özlerim hem o da özler hem de bi kere bırakırsam alışkanlık olur filan o da hayatımda bundan sonra bi de küçükler daha ya günübirlik filan olsa bırakılır da işin özeti ben bırakamazdım :)) Yolda ağzıma edecek bi daha son dicem biliyorum ama olsun
teşekkür ederim canım:)PINAR45 gecmis olsun canim ameliyatsız atlatin inşallah
I imspecial yürüyor mu benim ahmet pasam masallah ona
Nego canim fotolara uzuldum gercekten ya
Ama sen kendine dikkat et canim bak inan sağlık gibisi yok saril kuzularina esinle mutlu olamiyorsan onlarla mutlu ol onlari mutlu et
minione kilodan hirilti demek ha :) distendir kuzu
aysimason Pinking Tree ev konusu dilediğiniz gibi olur inşallah
hihami en son 5kisiydik katilin anacim hadiiiii ::)
ben bırakamam herhalde 2 saat bile ayrı kalsam özlüyorum artık düşünürüm açmıdır düşmüşmüdür ağlıyormu acaba bunlar beni yer bitirir...Cok yogun gezmeli bir haftasonuydu kizlar cok yorgumun valla
Sizler nasilsinizo
o zaman kendimi hiç affetmem işte
bırakamicam sanırsam bende :) şimdi düşünüyorum aklım almıyor bırakamam diyorum ama bide spa var otelde yaaaa :)) biz belek te olucaz siz nerdesiniz