2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
mhulyak mhulyak canım öyle bir şey olsa kardeşim yönlendirmezmiydi, sordum yapabilen biri varsa diye, sizin sorun neydi, bu virüs şifre koyuyor dosyalara, şifreyi virüsü gönderenler biliyormuş para istiyorlarmis, 2000 bin dolar, sorun ayniysa umutlandirdin beni

Pinking Tree Pinking Tree tam 3 kere aynı doktora randevu aldım gitmedim, eşim başka meseleden beni sinir etti ona inat gitmedim, onun yüzünden gitmiyorum, sende gideceksin öyle diyorum, çünkü sürekli bana sen delisin tedavi ol diyor, dr a gidersem bunu kabul etmiş olurum onun gözünde, herkesin gözünde, kv bakacak çocuklara istemiyorum kimsenin duymasını

mhulyak mhulyak canım öyle bir şey olsa kardeşim yönlendirmezmiydi, sordum yapabilen biri varsa diye, sizin sorun neydi, bu virüs şifre koyuyor dosyalara, şifreyi virüsü gönderenler biliyormuş para istiyorlarmis, 2000 bin dolar, sorun ayniysa umutlandirdin beni
Sağolsun çalışan arkadaş virus programını denemek için kendi eliyle virüs bulaştırmıştı. Bence çözümü olur yine de. Bizim yaptırdığımiz yer sırf bu işi yapıyordu. 4 sene önce

Eklentiler

• 20151116_122030.jpg
    20151116_122030.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 52
Nego Nego canimm hadi ins umut var gelicek n o fotolar geri.kocana gelince bilmiyrum ama bu tipler aldatma filan yapmaz herhalde.valla buyuk konuşmayım ama esime cokkk uzak guverinirm.Allahin izniyle...en faxla evlenir helal dairesinde.bendee anamin evine ha ha...Tabi edim gondernez ama giderim benn ne senaryo ama; ((

Pinking Tree Pinking Tree tam 3 kere aynı doktora randevu aldım gitmedim, eşim başka meseleden beni sinir etti ona inat gitmedim, onun yüzünden gitmiyorum, sende gideceksin öyle diyorum, çünkü sürekli bana sen delisin tedavi ol diyor, dr a gidersem bunu kabul etmiş olurum onun gözünde, herkesin gözünde, kv bakacak çocuklara istemiyorum kimsenin duymasını

Eflal randevu al git. Ve doktora öyle oldı böyle oldu diye her ayrıntıyı olayı anlatma, meseleyi anlat örnek ver. Ben ne çektim diye tüm örnekleri anlatma çünkü vakit yetmez.
Deli olduğun için değil desteksiz kaldığın için gideceksin.
Çok düşünüyorsun çok kızıyor üzülüyor aşırı tepki verip kendini yoruyorsun. Her şey limitlerin üzermde. Doktor onu belli aralığa çekecdk sen de kocanın ceketini umursamayacaksın.

Ben nasıl ki takıntılıysam değişmiyorsa eşim de değişmes. Kumandanın yerini umursamaz. Ben umursayıp alır koyarım.
Neyse gitmemekle eşini haklı çıkarmıyorsun ya da cezalandırmıyorsun. Kendine yapıyorsun.
İstersen anneme uğrayacağım vs de bahane ile git.
Ama bahne yaratıp gitmemezlik etme.
Bize de güzel haberlerini ver.

I imspecial kaynana hakkinda yazamadim...aynen canim yeni evliyken bu kadar karismiyrdu kv cocugum oldugundan bu yana fir döndü kadin herseye karışıyor...en zoruma gideni ne olursabolsun saygi gosternek soylenek istedigimi söyleyememek..kv me soylenmez acayip kadin....su da varki firsatini vermiycen. Ben ilk zamanlar bilmefigimi danisirdim.tarif ederdi yemek filan.b i r gun yone birsey gösteriyor bana kendi evlendigi ilk yillari anlatiyor sunu yapayirdum bunu yapiyrdum...ben de dedim anne nasıl biliyrdun o zaman hani yeniymissin filan.....cevap şu ben herseyi biliyordum ahanda boyke oldum:KK57::KK57:
hem goster hem lafini da eksik etme.oyyy o y

PINAR45 PINAR45 gecmis olsun canim ameliyatsız atlatin inşallah

I imspecial yürüyor mu benim ahmet pasam masallah ona

Nego Nego canim fotolara uzuldum gercekten ya
Ama sen kendine dikkat et canim bak inan sağlık gibisi yok saril kuzularina esinle mutlu olamiyorsan onlarla mutlu ol onlari mutlu et

minione minione kilodan hirilti demek ha :) distendir kuzu
aysimason aysimason Pinking Tree Pinking Tree ev konusu dilediğiniz gibi olur inşallah
hihami hihami en son 5kisiydik katilin anacim hadiiiii ::)

Cok yogun gezmeli bir haftasonuydu kizlar cok yorgumun valla
Arhanda ayni :)
Sizler nasilsiniz

Size birsey danismak istiyorum
Aysonu bayi toplantimiz var antalyada 2gun otelde anem arhani bana birakin diyor esim olmaz diyor ama yinede bana birakiyor bende gena karasizim emmeyi bitakir diye cok korkuyorum bide kesin yoldan donerim gibi geliyor:)
Hic 2saatten fazla ayri kalmadim oda 2 yada 3 tur yapisigiz resmen ama hic kimseyi de yabancilamaz herkese gider aslinda
Annemde bu psikolojiyi bi at birak bana bizde sebelim biraz diyor

Bilmiyom kizlar ya gecen yazmistim annelik =vicdan azabı
Sen olsaydin ne yapardın?

Hepinizin yazacaklari cok degerli benim icin

Ama sen kendine dikkat et canim bak inan sağlık gibisi yok saril kuzularina esinle mutlu olamiyorsan onlarla mutlu ol onlari mutlu et

aysimason aysimason Pinking Tree Pinking Tree ev konusu dilediğiniz gibi olur inşallah
Yok 7 olduk sa ana yazamadım :KK66:

Sizler nasilsiniz

Aysonu bayi toplantimiz var antalyada 2gun otelde anem arhani bana birakin diyor esim olmaz diyor ama yinede bana birakiyor bende gena karasizim emmeyi bitakir diye cok korkuyorum bide kesin yoldan donerim gibi geliyor:)
Hic 2saatten fazla ayri kalmadim oda 2 yada 3 tur yapisigiz resmen ama hic kimseyi de yabancilamaz herkese gider aslinda

Emmeyi borakmayacak olsa bırak derdim ama kesin bırakır:KK43:

Sizler nasilsiniz

Valla canım daha süt kuzuları ve emiyorsa bırakma derim, gece ne olacak? Sabah çıkıp akşam gelseniz neyse ama öbür türlüsü emerken bebek bırakılınca zor oluyor. Bebeğinle git zaten hazır yemek temizlik derdi yok o da açıkjavada yorulur derken daha kolay geçer.
Biz hep bebekle gittik, 2 yaştan önce bırakılmaz gibi geliyor bana.
Öte yandan da ikinci bebek doğsun ben tatile gidixem diyorum millet bırakıyor da ne oluyor diyorum ama gerçekte bunu asla yapamam:)

Bilemedim:/

Sizler nasilsiniz

Canım bu haftasonu yapı fuarı var biz de antalyaya gidiyoruz ben götüreceğim hem emiyor dediğin gibi hem de özlerim hem o da özler hem de bi kere bırakırsam alışkanlık olur filan o da hayatımda bundan sonra bi de küçükler daha ya günübirlik filan olsa bırakılır da işin özeti ben bırakamazdım :)) Yolda ağzıma edecek bi daha son dicem biliyorum ama olsun :KK48:

Canım bu haftasonu yapı fuarı var biz de antalyaya gidiyoruz ben götüreceğim hem emiyor dediğin gibi hem de özlerim hem o da özler hem de bi kere bırakırsam alışkanlık olur filan o da hayatımda bundan sonra bi de küçükler daha ya günübirlik filan olsa bırakılır da işin özeti ben bırakamazdım :)) Yolda ağzıma edecek bi daha son dicem biliyorum ama olsun :KK48:

Yoldaki duruma çok güldüm evet onun özlediğini düşünmek daha fena. Ben kızımdan ilk defa altı saat ayrı kldım hastaneye gidip geldim serum aldım ve kıpırdak kuzum göğsüme yatıp yarım saat ayrılmadı öylece uzandı ben döndüğümde öpüp öpüp durdu beni artık ne düşündüyse.. Eşimle hemen ağlamaklı olduk herkes de kızdı bırakıp gitmiyorsunuz geldiniz tamam diyr :)))

Emmeyi borakmayacak olsa bırak derdim ama kesin bırakır:KK43:
o zaman kendimi hiç affetmem işte

Valla canım daha süt kuzuları ve emiyorsa bırakma derim, gece ne olacak? Sabah çıkıp akşam gelseniz neyse ama öbür türlüsü emerken bebek bırakılınca zor oluyor. Bebeğinle git zaten hazır yemek temizlik derdi yok o da açıkjavada yorulur derken daha kolay geçer.
Biz hep bebekle gittik, 2 yaştan önce bırakılmaz gibi geliyor bana.
Öte yandan da ikinci bebek doğsun ben tatile gidixem diyorum millet bırakıyor da ne oluyor diyorum ama gerçekte bunu asla yapamam:)
ya evet işte bende herkes bırakıyor diyorum ama zaten bırakabileceğimi zannetmiyorum:) sizi de fikrinizi merak ettim
Bilemedim:/

bırakamicam sanırsam bende :) şimdi düşünüyorum aklım almıyor bırakamam diyorum ama bide spa var otelde yaaaa :)) biz belek te olucaz siz nerdesiniz

teşekkür ederim canım:)

Sizler nasilsinizo

ben bırakamam herhalde 2 saat bile ayrı kalsam özlüyorum artık düşünürüm açmıdır düşmüşmüdür ağlıyormu acaba bunlar beni yer bitirir...

o zaman kendimi hiç affetmem işte

bırakamicam sanırsam bende :) şimdi düşünüyorum aklım almıyor bırakamam diyorum ama bide spa var otelde yaaaa :)) biz belek te olucaz siz nerdesiniz

Oğlışunla havuzda yüz:) pusette uyut masaj müziğinde o uyusun sen masaja gir:) eşinşe nöbetleş akşamları
İyi bir otelse çocuk bakıcıları oluyor saat ile günde bir iki saat versen oh sefan olsunnn:)) hem oyun oynar o sen de kendin dinlenirsin..
Biz hep böyle idare ettik heryere gittim geri kalmadım:)) ama hep pişman ola ola.. Ama sonrasında iyiki gitmişim dedim.

Bir arkadaşım bebeğini doğurup anne ve teyzesine bıraktı ve avrupa turuna çıktı 3 ay... Bunu yapan anneler de var ben asla bebeğimi bırakamazdım ama o da farklı bir ruh hali demek ki.. Onu da anlmak mümlün değil...

Bir de o arkadaşa çok şaşırmıştık ama şimdi eşim diyor ikinci doğunca basarıs pirinç ununu ve iki hafya tatile gider geliriz diyor:)))

Serra büyümüş olur ister bırakır ister alırız diyor ama ikinciyi görmediği için umursamıyoruz sanırım herhalde:)) onu doğunca bırakıp tatile çıkacakmışız.. Şimdilik öyle motive oluyoruz :)

X