Gunaydin hanimlar, annemlerde anali kizlilar olarak sabah keyfi yaptik ananemde gelmisti :)3 ana 3 kiz :)) gunler hizli geciyor alisverisin dibine vuruyorum buraya gelince, su gibi akiyor para
neyseki euro su siralar yuksek :)) gecmisi hizli hizli okumaya calisiyorum,
@eflalim tatlim ruyayla amel edilmez benim ruyalarim.cikar diyip kendini bosuna uzme, seytan vesvese veriyor, at icinden vesveseyi ferahla, bolbol kuran oku. Biz kadin milleti hangimiz esimizi baskalariyla gormedikki, ilk evlendigim sene iki gunde gorurdum esimi sapik sapik :)) sabahlari kalkinca kuserdim ona yazik ya iyi cektirdim kiskancligimdan, simdi duzeldim neyseki yoksa bizim evlilik yurumezdi.. Canim esin seni seviyor sende onu eminim bem birbirinizi kaybettikten sonra kiymetini anlarsaniz cok gec olur, ya takilma montunu suraya corabini buraya kiydu, benim esim isten gelir yemin ederim gomlek pantolon yayar koltugun tepesine, havalansinlarmis, coraplarini iki gun giyer ama araya bikac gun koyar havalansin diye onlar yerde adeta corap tarlasi :)). Cok dagitir, esyalarini masaya yayar, kucuk odanin yerine yayar.. Cok nadir sesimi cikarttim bazen diyor baska kadin olsa kavga cikarirdi.. Hic bunlar yzuunddn uzemem kendim daginik kalsin napiim