- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
Cok gzlmişş çokk beğendimmBu da benim kızımın mevlüdünden pasta ama istediğim renkler değildi:) ama olsun.. Şimdi de balkabapı arabalı pasta yaptırıcam allah nasip ederse..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gzlmişş çokk beğendimmBu da benim kızımın mevlüdünden pasta ama istediğim renkler değildi:) ama olsun.. Şimdi de balkabapı arabalı pasta yaptırıcam allah nasip ederse..
Bu sayfada prenses temalı çok etiket afiş var cnm göz atarsınBu da benim kızımın mevlüdünden pasta ama istediğim renkler değildi:) ama olsun.. Şimdi de balkabapı arabalı pasta yaptırıcam allah nasip ederse..
alemsin ha orda kal sen çok tatlısın boyle bosver@eflalim çok üzüldüm canım fotolarınıza ama içimden bi ses geri gelecek diyor. Bi de kuruntu yapma canım ya aldatma gibi ciddi bi olayı rüyayla bağdaştırma geçen psikiyatrist sormuşsun benim bildiğim tüm psikiyatristler ilaçla tedavi ediyorlar psikoloğa gitmen lazım ilaçsız için o gerekli görürse psikiyatristle birlikte tedaviye devam ediyor. Bence gitmeye ihtiyaç duyuyorsan hiç erteleme ama gideceğin kişiyi de çok iyi araştır benim bi psikolog psikolojimi bozdu da :) Çocukluğuma indirip orada bıraktı
ben hayal etmeknistemiyoum o kadar aslında secim günü pek iyi bakmıştı ama yaranamaz hem ana gibi yar ahmet gibi yaramaz olmaz buda gamze atasözü olsunAy yazık kuzuyaaaa allahtan bebişlere erkekler bakmıyor nasıl bakacaklarını düşünemiyorum:)
super anlattın valla pek.iyi anladımhatta cook güldümKV lerden konu açılmışken
KV gelenle gidenle görüşmek için 2 ay kadarcik bizde kalmıştı. Benim annem de allah razı olsun evine gidip gelerek hem bana hem kızıma hem de KV ye baktı. (KV 46 doğumlu. Yaşlanınca bize baksın diye geç doğurmuş eşimi)
Kızım 15 günlükken 7 iğne olmuştu. Kv de heveslendi hastayım deyip durdu. Sonunda eşim doktora götürdü. Kendine de Dr iğne yazdı da rahatladı.
Kızım ilk doğduğu sıralarda kızımı kıskanıyordu eşimden kv.
Simdi de genel olarak bi sıkıntım yok ama daha çok eşim arada kalıyor. Ona bi dert anlatıyor bana ayrı dert anlatıyor.
iyi davranirsan iyi (ama onda da astarını isteme durumu oluyor)
kötülüğü de kötü.
Biraz karışık yazmışım. Anlayanlari tebrik ederim.
ohh sadece be gördüm sizi ohh yabidahaki hafta sonu maalesef;(
hahahaaa aynen ama denk gelmedi bu sefer hepinizi yerimmm :) :)
ayy korktum simdi ama onun suyuna giderdim ben zaten.pek kikirdegim kisneyen kısmı sever bruni teyzeHshahaaaaha :))))
Biraz fenadır ama titiz takıntılı bir başak :)
çok güzel olmuş bencede sadece şık klasik değil ya o güzelBu da benim kızımın mevlüdünden pasta ama istediğim renkler değildi:) ama olsun.. Şimdi de balkabapı arabalı pasta yaptırıcam allah nasip ederse..
yalniz isme bayıldım ya ilginç isim koyacaz diye insan ar mi garip desin ne ya desen desem değilBu sayfada prenses temalı çok etiket afiş var cnm göz atarsın Eki Görüntüle 1690973
Çok şekersin kuzum..alemsin ha orda kal sen çok tatlısın boyle bosver
ben hayal etmeknistemiyoum o kadar aslında secim günü pek iyi bakmıştı ama yaranamaz hem ana gibi yar ahmet gibi yaramaz olmaz buda gamze atasözü olsun
super anlattın valla pek.iyi anladımhatta cook güldüm
ohh sadece be gördüm sizi ohh ya
ayy korktum simdi ama onun suyuna giderdim ben zaten.pek kikirdegim kisneyen kısmı sever bruni teyze
çok güzel olmuş bencede sadece şık klasik değil ya o güzel
yalniz isme bayıldım ya ilginç isim koyacaz diye insan ar mi garip desin ne ya desen desem değil
bende onu düşünüyorum siz fikir olun bize Antalya da b arkadaş vardı M miss_curious ayyy yanlış yazmış olabilirim nickini ona da soralımAynı değil canım ama şimdi hava nasıl olur ne götürsem yanıma diye düşünüyorum en azından onun bilgilerini veririm
evet tekrarımız olur inş gamzem,benm kv goruyon mu :)alemsin ha orda kal sen çok tatlısın boyle bosver
ben hayal etmeknistemiyoum o kadar aslında secim günü pek iyi bakmıştı ama yaranamaz hem ana gibi yar ahmet gibi yaramaz olmaz buda gamze atasözü olsun
ayy korktum simdi ama onun suyuna giderdim ben zaten.pek kikirdegim kisneyen kısmı sever bruni teyze
yalniz isme bayıldım ya ilginç isim koyacaz diye insan ar mi garip desin ne ya desen desem değil
Tabi hiç görneye gitmedin değilmiBEYKENT KALE'DEN CUMHURİYET MAH.NDE SİTE İÇİ SÜPER LÜX 2+1 DAİRE
İlan No: 242899734
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...e-ici-super-lux-2-plus1-daire-242899734/detay
minione canım ben bu evlere diyorum bizim burda böyle güzel evler yok ben beylikdüzünü pek bilmem belki yeri güzel değildir
aysimason kuzu senide alıntılamıştım kaybolmuş goturcem Arhan paşayı eksik kalmasın :)
Pinking Tree sana da yazmıştım kendinide kızını da gostemedin bize diye :) instagramdan bakalım bari :)
Vay sahtekarlarTabi hiç görneye gitmedin değilmi
Resimeki ev gercek ama resimlerdeki daire 180 mt düşün bir gidiyorsun alakasız bir daireyi gösteriyorlar canım
Bırde bu tarz daireler b duzunden ziyade biraz daha tenha beykent gürpınar taraflarında canım
Orada cok var bu tarz daireler e-5 e falan çok uzak
Bende isterim bende:))Albüm yapamıyorum canım foto küçültmek gerekiyor yarın sana da resm atayım o daha kolayıma geliyor :))
2 defa böyle gzlliğine kapılıp gittik eşimle bakmaya hep 200 lira fark çıkardılar uyanıklarVay sahtekarlar
Evi alanda salak eve bakmadan alacak sanki
Ne insanlar var yaaa geçen bizde bitane ev bulduk sahibinden adam eşime nerelisin kaç kişisiniz görden daha neler neler soruyordu sanki evi kiraya veriyor..2 defa böyle gzlliğine kapılıp gittik eşimle bakmaya hep 200 lira fark çıkardılar uyanıklar
Şindi kelepir bişey buluyorum ama asla eşim bakmaya götürmüyor güvenimiz kalmadı artık
:)) koydum koydum Ohh mis :) burdan çıkınca gittim çocuklarla aldım geldim . Dediğin gibi süper Bişi bu aksama kadar tost yaptım :)) Kaşarlı karışık vuhuu çok güzel yapıyor:) bizim sinbo iyi çıktı inş uzun ömürlü olur . Esimde çok beğendi . Akşam onun sevmediği yemek vardı tost yaptırdı yedi bende anlattım tost alma seruvenimi forumdan bi arkadas tavsiye etti diyeHahahaa allah iyiliğini versin:)) çay peynir domates de koydun mu yanına oh mis:) benimki de güzel yapıyor inş sen de uzun ömürlü kullanırsın..
Sağol canım benim inşallah . Kızların dediği gibi bende birakmazdim . İki gün emen bi cocuk için uzun bi süre bırakabilir emmeyi . esinle beraber gidecekmisiniz yardım eder sana . Iyi yolculuklar canım .PINAR45 gecmis olsun canim ameliyatsız atlatin inşallah
I imspecial yürüyor mu benim ahmet pasam masallah ona
@eflalim canim fotolara uzuldum gercekten ya
Ama sen kendine dikkat et canim bak inan sağlık gibisi yok saril kuzularina esinle mutlu olamiyorsan onlarla mutlu ol onlari mutlu et
minione kilodan hirilti demek ha :) distendir kuzu
aysimason Pinking Tree ev konusu dilediğiniz gibi olur inşallah
@hihami en son 5kisiydik katilin anacim hadiiiii ::)
Bunun aynisi canım en üst modeli bu zaten . Siz daha ucuza almisiniz ben 42 tl Ye aldım .Pinking Tree belki senin sinbo üst modeldir birde beyazesya kader isi derler sen sinbonla mutluysan ne.güzel Eki Görüntüle 1690275 biz bundan almıştık minicik kaynanama
Ayy canım ya çok üzüldüm. inşallah bir yolu vardır ya . Başka telefonlarda annenin babanın eşinin kv nin filan yokmu foto onları toplasan . Geçen benimde telefona virüs girmiş uyarı geldi hemen virüs programı indirdim şimdi koruma altında bende çok korkarım fotoların silinmesinden . Eşimin telefonuna watsapptan yedekledim bazılarını . Ben inanıyorum kurtulacak fotolar sende kendini üzme herşeyin bi yolu vardır . Birde rüya gormussun canım bilinçaltı oyunu olabilir gün içinde böyle bişey dusunduysen rüyana gitmiş olabilir . Psikolog sormussun canım psikiyatri daha iyi olur bence aksatma git çocukları kv ye bırak psikiyatri ye gittiğini söylemeyin başka bisey için doktora gittiginizi söyleyin . Eşine karşı düşündüklerinede üzüldüm canım insanları degistiremessin olduğu gibi kabul etmek gerekir sorunlarınızı kavga ederken değilde konuşarak çözmeye çalışın ama eğer içindeki sevgi bitme derecesine geldiyse çok soguduysan bunlarda bi yere kadar . Biraz uzaklaşma Şansın varsa biraz uzak kal canım sana çok iyi gelecektir inşallah duzelirsiniz bunu senin için gönülden istiyorum .Kendimi teselli etmek için neler düşünüyorum, ya deprem olsaydı foto bilmem ne kalmayacaktı, Allah korusun savaş çıksa Mülteciler foto mu düşünüyo diyorum... olmuyor içim acıyor
Canim desin değil derin galiba ya.alemsin ha orda kal sen çok tatlısın boyle bosver
Pinking Tree inanir misin yeni hatirladim bi iki gun once bende ruyamda gordum seni.hatta cokk guzel bi b kizin vardi sen de gayet fit sin.bu kiz birde siskoyum diyo ama ne kadar zayif diyorum...kizin da sana benziyirdu tabi ruyamdaki Mrssuperfine a .eh ne kadar merak ettiysek artik seni...fotoyu hak etttik bizde demi ama:))
dün ipek diyoki anne senin aykadasın in balkonu dimi burası evet kızım dedim bebek cook tatlıydı anne yine çıksın balkona orda oturuyosun sanmış kaynani hic görmedim desem balkona çıkmıyor mu acepbende onu düşünüyorum siz fikir olun bize Antalya da b arkadaş vardı M miss_curious ayyy yanlış yazmış olabilirim nickini ona da soralım
evet tekrarımız olur inş gamzem,benm kv goruyon mu :)
malesef sahibinden .com da emlakçılar ele geçirdiğinden üç kağıt dönüyor insanlar bide yalancı biz ev alırken de çok yordular bizi net başında ev bakmaktan bi hal olmuştuk ama bu evi ben sömestir tatiline gidince esim pazarlığı yapmış yoldan geçerken abisi görmüş hatta ben olsam hayatta almazdm simdi memnunum ama bazi şeyler kismet inşallah güzel evler alırsınız ikimizde mutlu huzurlu yuvalar olsun2 defa böyle gzlliğine kapılıp gittik eşimle bakmaya hep 200 lira fark çıkardılar uyanıklar
Şindi kelepir bişey buluyorum ama asla eşim bakmaya götürmüyor güvenimiz kalmadı artık
belki çok iyi komşudur komşularına iyi komşu arıyordur ev satma komşu satNe insanlar var yaaa geçen bizde bitane ev bulduk sahibinden adam eşime nerelisin kaç kişisiniz görden daha neler neler soruyordu sanki evi kiraya veriyor..
hadi ya boşa dalga geçtim ayıp olduCanim desin değil derin galiba ya.
inş hayırlı haberlerle gelsin yiğit kuzuYarın yiğit in doktor randevusu var fakulte de heyet toplanacakmis karar verilecek. dua edin kızlar hayırlı haberler alıyım inş ameliyat demezler . derlersede başka bi doktora daha goturcem . İnternette çok araştırdım lazer le taş kırma tedavisi varmış bebeklerde de uygulaniyomus ama istanbul la Ankara'da varmış . Kayseri'de varmı bilmiyorum arastircam yoksa gerekirse Ankara'ya götürcem ameliyattan çok korkuyorum küçücük bebek ya kuzum .