seninki yine arkanı dönünce yapıyormuş bizimki gözümün içine baka baka baharat çekemecesini indirdi dün yemek hazirliyordum eltimlere dur diyorum sırıtıyor
dün pazarda bebek arabasına tırmanmış biz bisey alırken elmalari kucaklamis satıcı adam diyorki abla delikanliyi kemerlr bağla pazarı yıkar valla
saol diyesim geldi yani biliyorum çocuğumun hareketli oldugunu ama millet dedikce panik oluyorum hiperaktif falan olmaz demi
Ay Allahım korusun sınıfında var kafayı yiyorum off gerçi bu ailenin erkekleri yerinde duramıyor ama iyi yine kanalize ederiz inş kayınpederm köyde öyle bi claisirki 65 yaşında inan sok olurm tek oturdugu vakit uyudugu zaman hafta ici torununu özlemiş ikinci kez geliyor evime 20 ek oturdu ayranalar gibi onuda önüne çorba koydum gitmesin diye bide ben vu adma in adını oğlu m
a koydum
bende en çok bunu düşünüyorum minikkkuzu ya inan biz diyorum iki maasliyiz yani maşallah dikkata ki adama sorsan çok zengin görürler biz yetiremiyoruz zamanında aldığımız ev 120 binlik simdi de satsak 180 eder..ama onu bile tabiri caizse ödeyene kadar popom cikti
millet nerden aliyor bu parayı heralde aileleri zengin bizim öyle zengin çıkmadi
ama eninde sonunda babam bi ev verecek ha vere edebilir vermesede ama insan nedense eşinin ailesi zengin olsaymış diyor hele evlendikten sonra çünkü ben hic önem vermedim para elimin kiri dedim yinede olsa iyi olurmuş
canım benim evet o civarda ama nurda taşpınar mağazaları var elden taksit yapıyor senetle büyük ev kur gibi mağazalardaysa yapıyorlar hala senet sen bence öyle dahi olsa pişman olmazsin korkmaz al 176 ya almıştık onlara
Nego e katılıyorum sakin ha sinbonun yanından geçme kaynanama geçen anneler gününde zaten köyde tost olarak pek yenmez gözleme yiyor diyo ucuz diye ondan aldık 30tlydi inan içindeki kaşarı yumuşamıyor nerdeyse ettirmiyor ekmegidr kizartmiyor isitiyor
ben mikserini aldım bi sinbonun başka malzemelerine asla guvenmiyorum
Su ile ver canım birde dişlerini hemen sil değdirmemekte çalış dişlere bizim dış çok değmemesi mümkün değil ama peçete ile siliyorum bazilarida meyvesuyu na karistrp iciriyor sanırım leke yapmasn diye
tuttum bu lafı kaydedeyim
mhulyak PINAR45 var
canım coook üzüldüm ya harddiske ataydı bati
ben bile cook kızdım
kesınlıkle katılıyorum canım