2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın hanımlar yine canım çok ama çok sıkkın, çocukların fotoğrafları videoları kurtulmuyor, kardeşim çok uğraştı, bu meslekten tanıdıklarina sormuş ama yok olmuyor, dünden beri Ağlıyorum kendimi hiç bu kadar mutsuz hissetmemistim, gözlerim balon gibi başım çatliyor, hiç kimseye tahammülüm yok, hiç bir şey yapmak yemek istemiyorum, sadece sürekli uyumak istiyorum, o fotoğraflar anlar aklıma geldikçe Ağlıyorum:KK43:

Tost makinesi aman diyeyim sinbo almayın elektronik hiç bir sey sinbo almayın hemen bozuluyor, teflonu çiziliyor, benimki sinboydu çöpe gitti, korkmaz aldık netten çok araştırdım, donanım haber diye bir site var elektrikli ev aleti alacağımız zaman ordaki tavsiyelere bakarım, bu işin uzmanı korkmaz tost makinesinin yani

Allahıım bu çocuk beni öldüreceeeek:mad::mad:
Yaramaz ıdlak mendili boşaltmayı öğrenöiş dolapları boşalttuğı yetmiyormuş gibi şimdide bunu öğrendi arkamı döndüğüm anda bişeyler yapıyor:rolleyes::rolleyes:
seninki yine arkanı dönünce yapıyormuş bizimki gözümün içine baka baka baharat çekemecesini indirdi dün yemek hazirliyordum eltimlere dur diyorum sırıtıyor:KK66: dün pazarda bebek arabasına tırmanmış biz bisey alırken elmalari kucaklamis satıcı adam diyorki abla delikanliyi kemerlr bağla pazarı yıkar valla:KK53::KK53: saol diyesim geldi yani biliyorum çocuğumun hareketli oldugunu ama millet dedikce panik oluyorum hiperaktif falan olmaz demi:KK17: Ay Allahım korusun sınıfında var kafayı yiyorum off gerçi bu ailenin erkekleri yerinde duramıyor ama iyi yine kanalize ederiz inş kayınpederm köyde öyle bi claisirki 65 yaşında inan sok olurm tek oturdugu vakit uyudugu zaman hafta ici torununu özlemiş ikinci kez geliyor evime 20 ek oturdu ayranalar gibi onuda önüne çorba koydum gitmesin diye bide ben vu adma in adını oğlu m:KK47::KK47:a koydum

En ucuzz demek istiyorsunn dimi :))))
700 binden ucuz ev yok şuan bizim cadde de
Bahçemizde yeni recidanslar yapılıyor 1,tane boş daire kalmamış 1+1 280 2+1 480 3+1 680 di
Arkamıza bakmadan kaçtık
Artık hayatım o paralara bırak istanbul beylikdüzünde,esenyurtun en ara sokağında ev kalmadı malesef :KK43:
Nasıl bu paraları bu millet kazanıyorda bu paralara bu evler daha inşaat bitmeden satılıyor hayret ediyorum
bende en çok bunu düşünüyorum minikkkuzu ya inan biz diyorum iki maasliyiz yani maşallah dikkata ki adama sorsan çok zengin görürler biz yetiremiyoruz zamanında aldığımız ev 120 binlik simdi de satsak 180 eder..ama onu bile tabiri caizse ödeyene kadar popom cikti:eek: millet nerden aliyor bu parayı heralde aileleri zengin bizim öyle zengin çıkmadi:KK45:ama eninde sonunda babam bi ev verecek ha vere edebilir vermesede ama insan nedense eşinin ailesi zengin olsaymış diyor hele evlendikten sonra çünkü ben hic önem vermedim para elimin kiri dedim yinede olsa iyi olurmuş:KK45:

Canım dediğin modele netten baktım da 200 tl civarlarinda değilmi tostkolik diye geçiyo . Profosyonel tost Makineleri gbi . Bu tost makinesine göre pahalı biraz taksitlede nasıl alabilirim ki kredi kartım yok artık Nakit kullanıyorum.
canım benim evet o civarda ama nurda taşpınar mağazaları var elden taksit yapıyor senetle büyük ev kur gibi mağazalardaysa yapıyorlar hala senet sen bence öyle dahi olsa pişman olmazsin korkmaz al 176 ya almıştık onlara

Aa ciddimisin :) simbonun tost Makinesi heryerde karşıma cikiyorduda bakmiyodum bile :) bugün avm deki markettede vardı fiyati baya ucuz iyi diyosan ondan alayım o zaman ben Sağol canım:KK66:
Nego Nego e katılıyorum sakin ha sinbonun yanından geçme kaynanama geçen anneler gününde zaten köyde tost olarak pek yenmez gözleme yiyor diyo ucuz diye ondan aldık 30tlydi inan içindeki kaşarı yumuşamıyor nerdeyse ettirmiyor ekmegidr kizartmiyor isitiyor:KK70: ben mikserini aldım bi sinbonun başka malzemelerine asla guvenmiyorum

Leke yapıyor demek :KK43: su ile içiriyorum ben sakıncası var mı?
Su ile ver canım birde dişlerini hemen sil değdirmemekte çalış dişlere bizim dış çok değmemesi mümkün değil ama peçete ile siliyorum bazilarida meyvesuyu na karistrp iciriyor sanırım leke yapmasn diye
Ayy benim kaynanada aynı eltimi over durur. Övülecek bi tarafida yokya işte :63: eltim onlara yaraniyo onlarda oyle şeylerden hoslaniyo ama ben ole değilim netim yani içimden geldiği gibi davranirim neysem o bbi laf var bnm de sevdiğim , Ben kimseye beni sevsin diye soytarilik yapmam seven sever bildiği gibi sevmeyen gider geldiği gibi !
:KK9:tuttum bu lafı kaydedeyim:KK74:

Kizlar iyi geceler. Size acil sormak istiyorum icinizde kayseride cocuk doktoru onerecek kimse varmi? Oglum 4 gundur istahsiz 2 gun once gece kustu bide atesi var ilacla dusuyor cok huysuz. Doktora goturecegim ama kime ? Yardimci olursaniz sevinirim
mhulyak mhulyak PINAR45 PINAR45 var
Günaydın hanımlar yine canım çok ama çok sıkkın, çocukların fotoğrafları videoları kurtulmuyor, kardeşim çok uğraştı, bu meslekten tanıdıklarina sormuş ama yok olmuyor, dünden beri Ağlıyorum kendimi hiç bu kadar mutsuz hissetmemistim, gözlerim balon gibi başım çatliyor, hiç kimseye tahammülüm yok, hiç bir şey yapmak yemek istemiyorum, sadece sürekli uyumak istiyorum, o fotoğraflar anlar aklıma geldikçe Ağlıyorum:KK43:
canım coook üzüldüm ya harddiske ataydı bati:KK11: ben bile cook kızdımo_O

Tost makinesi aman diyeyim sinbo almayın elektronik hiç bir sey sinbo almayın hemen bozuluyor, teflonu çiziliyor, benimki sinboydu çöpe gitti, korkmaz aldık netten çok araştırdım, donanım haber diye bir site var elektrikli ev aleti alacağımız zaman ordaki tavsiyelere bakarım, bu işin uzmanı korkmaz tost makinesinin yani
kesınlıkle katılıyorum canım:KK50:

Günaydın kızlar bu arada hepınıze bu ara ıkıgun ustuste sızı rüyamda gördüm ılkınde Pinking Tree Pinking Tree ye gidiyorduk davet veriyormuş :-) canım sanırım sen pasta falan paylaştın ya Larkin Larkin den sonra kimbilir kız konseptinde çok görkemli olur dıye merak ettm sanırım bürde sebo cook merak ediyorum rüyamda çok normaldin kiloları falan hep abartmıssın öyle gördüm bgun cqtlıcam ondan bı foto yükler:KK43: diğer rüyada hep beraber bebelerle ankara havası oynuyorduk :-) ahmet bayılıyor sanırım onun bu tofaş şahın modıfıye ruhu var cook dalga gecerım onlarla onun azızılıgıyle gördüm:-)

Günaydın kızlar bu arada hepınıze bu ara ıkıgun ustuste sızı rüyamda gördüm ılkınde Pinking Tree Pinking Tree ye gidiyorduk davet veriyormuş :-) canım sanırım sen pasta falan paylaştın ya Larkin Larkin den sonra kimbilir kız konseptinde çok görkemli olur dıye merak ettm sanırım bürde sebo cook merak ediyorum rüyamda çok normaldin kiloları falan hep abartmıssın öyle gördüm bgun cqtlıcam ondan bı foto yükler:KK43: diğer rüyada hep beraber bebelerle ankara havası oynuyorduk :-) ahmet bayılıyor sanırım onun bu tofaş şahın modıfıye ruhu var cook dalga gecerım onlarla onun azızılıgıyle gördüm:-)

Günaydın canım sana da.. Foto yüklemek için uğraşmak gerekiyor:KK43: ben özel mesajdab atayım o kolayıma geliyor kilolar gerçek malesef:) on bin kilo oldum:KK43:(
Davete gelince keşke yakın olsak valla, ablam anneler grubu ile buluşuyor örgü örüyor çocukları buluşturuyorlar aynı oyun gruvuna gönderen bile var :) ne güzle olurdu..

Aa ciddimisin :) simbonun tost Makinesi heryerde karşıma cikiyorduda bakmiyodum bile :) bugün avm deki markettede vardı fiyati baya ucuz iyi diyosan ondan alayım o zaman ben Sağol canım:KK66:

Valla pınarım ciddiydim ama kızların yorumlarını okuyunca korktum. Ben de tefal ve bir başka marka çok kaliteli tost ve ızgara makines var. Kullanamıyorum güzel yapmıyor. Annem de ağır diye kaldıramıyor kapağını vs.
Biz ikimiz sinbo dan memnunuz hatta şu sıralar tost yiyorum sadece çok da güzel oluyor. Ama korktum ben, sana al diyr tavsiye edemem belki bizim şansımıza güzel çıkmıştır. Bilemedim..

Günaydın canım sana da.. Foto yüklemek için uğraşmak gerekiyor:KK43: ben özel mesajdab atayım o kolayıma geliyor kilolar gerçek malesef:) on bin kilo oldum:KK43:(
Davete gelince keşke yakın olsak valla, ablam anneler grubu ile buluşuyor örgü örüyor çocukları buluşturuyorlar aynı oyun gruvuna gönderen bile var :) ne güzle olurdu..
Olur avalla nasıl mesela ettyisem seni bilincaltimda kurguladim ve gördüm belki ayni kişisidir:-) keske ya oyungrubumuz olaydı dışardan bi anda girmek samimi olmak zor ama burdan tanıdıktan sonra daha kolay olurdu ama iste kısmet gerçi benim koca bi iki gönderir kendi de eslerle tanışır sonrasında yine bu ne muhabbet dee beni kıskanırdı bütün vaktimi ona ayiracakmisim sosyal kadınları hic çekemiyorlar:KK45:

Eflalin çok kötü olmuş ama en azından kk da az da olsa foto duruyor değil mi? Ya da cep telefonalrında tablette vs vardır değil mi?

Düğünüm çok çok güzel oldu ama fotocu alkolik idi bir düğün resmim yok:KK43: bir gelinlikle fotom:KK43:(( evden çıkarken kuş uçurmuştuk falan.. :KK43:
Sonra doğum anım çok güzel çok sakindi(yalan:)))) ama onda da nerdeyse. İki üç fotom var
kızımın yavrumun da 8. Aydan beri hiç fotosu yok çünkü vaktim enerjim yok. Cep telle bile öylesine o otururken çekemiyorum:KK43:((

Ama hep kendimi şöyle teselli ediyorum. O anları yaşadım o merdivenleri mutlulukla indim kızımın mis kokulu tenini yumuşaklığını asla unutmam foto olmasa da olur... Ühühühü seni de teselli edeyim dedim ama yok anacım beceremedim.. İnş bir şekilde çıkar bir yerden fotolar:KK43:( bu teknolojinib de en kötü tabı bu:KK43:(

Bizim kv deler birbirine çok benziyorlar bizi çekemiyorlar kıskanıyorlar benim kv torununu bile kıskanıyor kendimi geçtim artık..

İnşallah canım yaa kısmet bakalım inş busefer normal olur ben hiçbirşeyden korkmuyorumda tüp bebekten önce hsg fliminden korkuyorum çok kötü birşey o..
İnş gerek kalmaz canım hamile duası kabul olur derler.. Kaynanaya gelince aynen eşim ablamın dönencesini getirmişti kızıma, kv bunu gördü attı kendini yerlere.. Almadı ablam verdi dedik de rahatladı.. Eşimin öpmesni sevmesini bile istemez "anası mısın, anasına ver" der durur.. Brr..

Teşekkürler canım:)
Alaın canum bi çocuk doğurmuşsun 2. De yolda bence sana altın dükkanını alması gerekiyor:-)

Bende hiç karışmam nerde almak istiyorsa alsın oda çok kadtı kendini nerdeyse 1 senedir gecesini gündüzüne kattı sırf orda ev alabilmek için ama 500 600 bin az buz para değil yazık o paraya ki zaten gücü yetmez bu kadarına valla bana kalsa minione minione nin otırduğu semte giderim kocaman ferah evler orda en pahalı 200 bin:-)

Hahaha alırsa resim eklicem zaten:) malesef canım ev fiyatları uçmuş bizim vnin orada hep dolarla 600 bin dolar mesela en küçük ev.. O yüzden elendi:)) evet hem ferah hem de ecler büyük şık şık bahçeli evler bile var ama benim hayatıma orası çok uzak:KK43: evlenmeden bahçeşehir de çalışırdım trafik öldürürdü beni..

En ucuzz demek istiyorsunn dimi :))))
700 binden ucuz ev yok şuan bizim cadde de
Bahçemizde yeni recidanslar yapılıyor 1,tane boş daire kalmamış 1+1 280 2+1 480 3+1 680 di
Arkamıza bakmadan kaçtık
Artık hayatım o paralara bırak istanbul beylikdüzünde,esenyurtun en ara sokağında ev kalmadı malesef :KK43:
Nasıl bu paraları bu millet kazanıyorda bu paralara bu evler daha inşaat bitmeden satılıyor hayret ediyorum
Malesef herkes ikişerli giriyor evlere bir de duyup şaşırıyorum biz mi paranın kıymetini bilmiyoruz onlara mı miras kalmış nedir:)) szin orada evlerin projeleri güzel alab büyük tek farkla işte.. Bahçeli ev konseptleri çok fazla.. Bahçe katı değil de yukarıda olup bahçesi olab falan ama hayata çok yzak:KK43:

Evler son zamanlarda çok pahalandi . Kayseri de bile en ucuz ev 400 den başlıyor oda küçük evler 120 metrekare . İstanbul u hiç düşünemiyorum
Anamm kayseriye ne olmuş o paraya istanbul da ev alırsın yine bir 100 mkare..

Ayy benim kaynanada aynı eltimi over durur. Övülecek bi tarafida yokya işte :63: eltim onlara yaraniyo onlarda oyle şeylerden hoslaniyo ama ben ole değilim netim yani içimden geldiği gibi davranirim neysem o bbi laf var bnm de sevdiğim , Ben kimseye beni sevsin diye soytarilik yapmam seven sever bildiği gibi sevmeyen gider geldiği gibi !
Benimki de övüyor da aslında eltim onu evine bile almaz:) o beni sinir etmek için söylüyor :)

Valla ben çok memnunum ama şaşırdım hatta beni istemeye ordu ile geldiklerinde de evde kahve makinesi vardı ama yetmeyecek diye sinbo nun uyduruk makinesini aldık herkes kahveyi çok güzel yaptı yok anası yaptı der hala konuşur dururlar:))) ama şimdi o makine nerde allah bilir ama tost makineme gözüm gibi bakıyorum:)))

seninki yine arkanı dönünce yapıyormuş bizimki gözümün içine baka baka baharat çekemecesini indirdi dün yemek hazirliyordum eltimlere dur diyorum sırıtıyor:KK66: dün pazarda bebek arabasına tırmanmış biz bisey alırken elmalari kucaklamis satıcı adam diyorki abla delikanliyi kemerlr bağla pazarı yıkar valla:KK53::KK53: saol diyesim geldi yani biliyorum çocuğumun hareketli oldugunu ama millet dedikce panik oluyorum hiperaktif falan olmaz demi:KK17: Ay Allahım korusun sınıfında var kafayı yiyorum off gerçi bu ailenin erkekleri yerinde duramıyor ama iyi yine kanalize ederiz inş kayınpederm köyde öyle bi claisirki 65 yaşında inan sok olurm tek oturdugu vakit uyudugu zaman hafta ici torununu özlemiş ikinci kez geliyor evime 20 ek oturdu ayranalar gibi onuda önüne çorba koydum gitmesin diye bide ben vu adma in adını oğlu m:KK47::KK47:a koydum

bende en çok bunu düşünüyorum minikkkuzu ya inan biz diyorum iki maasliyiz yani maşallah dikkata ki adama sorsan çok zengin görürler biz yetiremiyoruz zamanında aldığımız ev 120 binlik simdi de satsak 180 eder..ama onu bile tabiri caizse ödeyene kadar popom cikti:eek: millet nerden aliyor bu parayı heralde aileleri zengin bizim öyle zengin çıkmadi:KK45:ama eninde sonunda babam bi ev verecek ha vere edebilir vermesede ama insan nedense eşinin ailesi zengin olsaymış diyor hele evlendikten sonra çünkü ben hic önem vermedim para elimin kiri dedim yinede olsa iyi olurmuş:KK45:

Nego Nego e katılıyorum sakin ha sinbonun yanından geçme kaynanama geçen anneler gününde zaten köyde tost olarak pek yenmez gözleme yiyor diyo ucuz diye ondan aldık 30tlydi inan içindeki kaşarı yumuşamıyor nerdeyse ettirmiyor ekmegidr kizartmiyor isitiyor:KK70: ben mikserini aldım bi sinbonun başka malzemelerine asla guvenmiyorum

Sinbo kaşarı eritip mis gibi de kızartıyor ya ben hergün yiyorum şu sıralar formumu ona borçluyum:) :KK43:((
Zengin kocaya gelince insanın rızkı neyse o:)) kv tutar kocamı omuzlarından sakın paranı yedirme kimseye der:) beni işaret rder:))) diğer oğlu da mankenlere para yedirir gıkı çıkmaz.. Paranın da hayrını hiç görmediö zararını çok gördüm hep :KK43:

Pinking Tree Pinking Tree para konusunda haklisin Allaha şükür yani ne istersem alabiliyorum gezmeme gidiyorum maddi manevi kendime guvenim var amistebi insanoğluyuz gözümüz doymuyor hani lüks yaşamıyorum ama altta yani zaten ortalamanın üstüyüz bütçe acısını dan ama anlamadığım iste millet nasıl cesaret ediyor o kadar yıllık kredilere peşinatlara falan gerçekten var biyerden geliyor anlayamıyorum hele bızım ankarada bi cukurambar gölbaşı asti yoluna çıkınca esim diyor su araba 500 milyar şu 100 milyar ben aynen boyle:confused: yani.kiskandigimdan değil ama aklım ermiyor ben öyle arabaya binmek te istemem almakta Allaha şükür yani iki çocuğum var dünyalara bedel:KK39:(buda züğürt teeellisi gibi gelmesin) ben şuna inaniyorum cook laf yalansız cook para haramsız olmaz tabi gercekten helali olan vardır ama son 4 yildir falan bi anda insanlar vuhuuuu uzaya çıkar gibi zenginlesti :cry:

Pinking Tree Pinking Tree belki senin sinbo üst modeldir birde beyazesya kader isi derler:-) sen sinbonla mutluysan ne.güzel :KK66:
66952982959368388754.jpg
biz bundan almıştık minicik kaynanama:KK66:

canım benim evet o civarda ama nurda taşpınar mağazaları var elden taksit yapıyor senetle büyük ev kur gibi mağazalardaysa yapıyorlar hala senet sen bence öyle dahi olsa pişman olmazsin korkmaz al 176 ya almıştık onlara

Su ile ver canım birde dişlerini hemen sil değdirmemekte çalış dişlere bizim dış çok değmemesi mümkün değil ama peçete ile siliyorum bazilarida meyvesuyu na karistrp iciriyor sanırım leke yapmasn diye
:KK9:tuttum bu lafı kaydedeyim:KK74:

mhulyak mhulyak PINAR45 PINAR45 var
canım coook üzüldüm ya harddiske ataydı bati:KK11: ben bile cook kızdımo_O

Bende zengin kocan olcagıns zengin baban olsun kanaatındeyim
Ohhh prbsesler gibi evimde yaşardım :)))
Evlnnezdimm babamın holdinglerinde gezerdim
Sonra hep uyurdum
Sonra hep gzllik merkezlerine giderdim :KK53:

İnş gerek kalmaz canım hamile duası kabul olur derler.. Kaynanaya gelince aynen eşim ablamın dönencesini getirmişti kızıma, kv bunu gördü attı kendini yerlere.. Almadı ablam verdi dedik de rahatladı.. Eşimin öpmesni sevmesini bile istemez "anası mısın, anasına ver" der durur.. Brr..

Hahaha alırsa resim eklicem zaten:) malesef canım ev fiyatları uçmuş bizim vnin orada hep dolarla 600 bin dolar mesela en küçük ev.. O yüzden elendi:)) evet hem ferah hem de ecler büyük şık şık bahçeli evler bile var ama benim hayatıma orası çok uzak:KK43: evlenmeden bahçeşehir de çalışırdım trafik öldürürdü beni..

Malesef herkes ikişerli giriyor evlere bir de duyup şaşırıyorum biz mi paranın kıymetini bilmiyoruz onlara mı miras kalmış nedir:)) szin orada evlerin projeleri güzel alab büyük tek farkla işte.. Bahçeli ev konseptleri çok fazla.. Bahçe katı değil de yukarıda olup bahçesi olab falan ama hayata çok yzak:KK43:

Anamm kayseriye ne olmuş o paraya istanbul da ev alırsın yine bir 100 mkare..

Benimki de övüyor da aslında eltim onu evine bile almaz:) o beni sinir etmek için söylüyor :)

Valla ben çok memnunum ama şaşırdım hatta beni istemeye ordu ile geldiklerinde de evde kahve makinesi vardı ama yetmeyecek diye sinbo nun uyduruk makinesini aldık herkes kahveyi çok güzel yaptı yok anası yaptı der hala konuşur dururlar:))) ama şimdi o makine nerde allah bilir ama tost makineme gözüm gibi bakıyorum:)))

Sinbo kaşarı eritip mis gibi de kızartıyor ya ben hergün yiyorum şu sıralar formumu ona borçluyum:) :KK43:((
Zengin kocaya gelince insanın rızkı neyse o:)) kv tutar kocamı omuzlarından sakın paranı yedirme kimseye der:) beni işaret rder:))) diğer oğlu da mankenlere para yedirir gıkı çıkmaz.. Paranın da hayrını hiç görmediö zararını çok gördüm hep :KK43:
Tatlımm yaa bazen ist diyorsun kv den basedıyorsun ya benm kafa zaten bir dünya
Tam olarak şuan sen nerde yaşıosun bekatken nerde oturuyordun? Annenlr nerede kv nerede ?
Asayiş berkamal gibi sordum ama napimm anca böyle beynime kazıycam

Sonra hep uyurdum
Ayyy minionem hayaller hayaller...
Evlilik de guzel hele kuzucuklar
ama evlenmesrydin arda taha minigi olmayacakti
onlar icin deger dimi ama:KK200::KK200::KK200:

Pinking Tree Pinking Tree belki senin sinbo üst modeldir birde beyazesya kader isi derler:-) sen sinbonla mutluysan ne.güzel :KK66:Eki Görüntüle 1690275 biz bundan almıştık minicik kaynanama:KK66:
Ta kendisi:)) minik hafif çok seviyorum :)) okul tostu gibi yapıyor valla:)

Tatlımm yaa bazen ist diyorsun kv den basedıyorsun ya benm kafa zaten bir dünya
Tam olarak şuan sen nerde yaşıosun bekatken nerde oturuyordun? Annenlr nerede kv nerede ?
Asayiş berkamal gibi sordum ama napimm anca böyle beynime kazıycam
Canım kv de annem de ist da
Kvler anadolu yakası
Annem avrupa yakası

Biz de 6 ay 6 ay amerika ist mekik dokuyoruz iş nedeniyle..
ist da anadolu yakasında evimiz var şimdi onu taşımamız lazım ist dan ev bakıyoruz:)
Şu an aslında abd de olmamız lazımdı eylül sonu dönecektik ama dönemedik. Ev meselesini halledip dönmemiz lazım çünkü bu evimiz kira ve sürekli su basıyor bir şey oluyor:KK43:(

Durumumuz bu:)

Sonra hep uyurdum

Koca koca diye fakir doyururdun o zaman:)))))

Valla kendine bakan insan her türlü bakıyor. Ben bekarken altımda arabam iyiydim ama cafelerde waffle kahve yapardık:)) hırslı insanlar sabah altıda kalkar yürürdü spor salonuna gidemiyor diye bir arkadaşım, şimdi evlendi çatır çatır spor salonunda güzellik merkezinde.. Ama benim imkanım var gene gitmiyorum tembellikten..
Ama en zengin koca vile karısının altınında parasında o yüzden en iyisi baba parası :))) ben de bekarken gezdiğim günler özlüyorum böhügü

Ayyy minionem hayaller hayaller...
Evlilik de guzel hele kuzucuklar
ama evlenmesrydin arda taha minigi olmayacakti
onlar icin deger dimi ama:KK200::KK200::KK200:
Yaaaa değer tabi değmezmiiii ben onu yerimmmm
Hergün şükrediyorum rabbime bana bu güxel oyuncağımı verdi diyeee böyle bir pamuk totoyu ısırıp öpmeme hangi anne izin verirdiii
Doğurdum sonuna kdrda yeme hakkım varrrrrrr
Bazennn çok ağlıyo sıkılıyo öpme diyeee yaaaaa diyorummm boşunamı doğurdummm seni yemek içinnn ısırmak için diyorum garibim eli mahkum sesi çıkmadan mıncırılmaya katkanıyor
Ama dedesi zengin olaydı fena olmazdı hanii :KK45:

X