- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Pinking Tree para konusunda haklisin Allaha şükür yani ne istersem alabiliyorum gezmeme gidiyorum maddi manevi kendime guvenim var amistebi insanoğluyuz gözümüz doymuyor hani lüks yaşamıyorum ama altta yani zaten ortalamanın üstüyüz bütçe acısını dan ama anlamadığım iste millet nasıl cesaret ediyor o kadar yıllık kredilere peşinatlara falan gerçekten var biyerden geliyor anlayamıyorum hele bızım ankarada bi cukurambar gölbaşı asti yoluna çıkınca esim diyor su araba 500 milyar şu 100 milyar ben aynen boyle yani.kiskandigimdan değil ama aklım ermiyor ben öyle arabaya binmek te istemem almakta Allaha şükür yani iki çocuğum var dünyalara bedel (buda züğürt teeellisi gibi gelmesin) ben şuna inaniyorum cook laf yalansız cook para haramsız olmaz tabi gercekten helali olan vardır ama son 4 yildir falan bi anda insanlar vuhuuuu uzaya çıkar gibi zenginlesti
Yaaaa değer tabi değmezmiiii ben onu yerimmmm
Hergün şükrediyorum rabbime bana bu güxel oyuncağımı verdi diyeee böyle bir pamuk totoyu ısırıp öpmeme hangi anne izin verirdiii
Doğurdum sonuna kdrda yeme hakkım varrrrrrr
Bazennn çok ağlıyo sıkılıyo öpme diyeee yaaaaa diyorummm boşunamı doğurdummm seni yemek içinnn ısırmak için diyorum garibim eli mahkum sesi çıkmadan mıncırılmaya katkanıyor
Ama dedesi zengin olaydı fena olmazdı hanii
Hehhh şimdiii oldu daha kolay kolay unutmamTa kendisi:)) minik hafif çok seviyorum :)) okul tostu gibi yapıyor valla:)
Canım kv de annem de ist da
Kvler anadolu yakası
Annem avrupa yakası
Biz de 6 ay 6 ay amerika ist mekik dokuyoruz iş nedeniyle..
ist da anadolu yakasında evimiz var şimdi onu taşımamız lazım ist dan ev bakıyoruz:)
Şu an aslında abd de olmamız lazımdı eylül sonu dönecektik ama dönemedik. Ev meselesini halledip dönmemiz lazım çünkü bu evimiz kira ve sürekli su basıyor bir şey oluyor(
Durumumuz bu:)
Annm seçti ardanın mesleğiniİnş çocuklarımı zengik olur ds zengin eder bizi hahaha :))
O zamanda holding de tolgahan gibi kıvanç gibi artislerle dizi çeker kavuşamaz bi turlu ayrıl barış yapar sonrada pek yalvarırlarsa hizmrtcili bi konakta bi tane doğururdumBende zengin kocan olcagıns zengin baban olsun kanaatındeyim
Ohhh prbsesler gibi evimde yaşardım :)))
Evlnnezdimm babamın holdinglerinde gezerdim
Sonra hep uyurdum
Sonra hep gzllik merkezlerine giderdim
Canım sana şunu soyleyim eğer bilgisayarın içindeki kart yanmadı ise bilgisayar ortamındaki hiçbişey silinmez kaybolmaz geri getirme programları var yani mesela biz burda foto paylaşıyoruz siliyoruz ya albümde falan hayatta kaybolmuyor silinmiyor biz böyle sanıyoruz internet ağının bi yerlerine kayıt geçiyor malesefKendimi teselli etmek için neler düşünüyorum, ya deprem olsaydı foto bilmem ne kalmayacaktı, Allah korusun savaş çıksa Mülteciler foto mu düşünüyo diyorum... olmuyor içim acıyor
Kıyamam bn sana yaaaKendimi teselli etmek için neler düşünüyorum, ya deprem olsaydı foto bilmem ne kalmayacaktı, Allah korusun savaş çıksa Mülteciler foto mu düşünüyo diyorum... olmuyor içim acıyor
Tekden e isa üzüme götür canım Kayseri'de goturmedigimiz doktor kalmadi hiç birinden memnun kalmadım isa üzüm alanında tek bna göre .tKizlar iyi geceler. Size acil sormak istiyorum icinizde kayseride cocuk doktoru onerecek kimse varmi? Oglum 4 gundur istahsiz 2 gun once gece kustu bide atesi var ilacla dusuyor cok huysuz. Doktora goturecegim ama kime ? Yardimci olursaniz sevinirim
Canim semtine göre değişiyor ev fiyatları .Bizim burda 140 metrekare 3+1 3 senelik bina 320 sıfırda taş patladın 380 400 oluyor..
Aa bak şimdi :) bende birazdan sinbo almaya gidiyodum kahvaltıda tost yiyecemin hayallerini kuruyodumTost makinesi aman diyeyim sinbo almayın elektronik hiç bir sey sinbo almayın hemen bozuluyor, teflonu çiziliyor, benimki sinboydu çöpe gitti, korkmaz aldık netten çok araştırdım, donanım haber diye bir site var elektrikli ev aleti alacağımız zaman ordaki tavsiyelere bakarım, bu işin uzmanı korkmaz tost makinesinin yani
Ben de aynı şekilde en kötüsünü düşünüp buna şükür diyorum. Her zaman fotosuz kalırım kızımın mevlüdü diş buğdayı vs her şeti çok güzel oldu tek kare foto yok. Bu sefer d. Gününde ablama enişteme devreedicem foto işini profestoneller gibi çeksinler:)Kendimi teselli etmek için neler düşünüyorum, ya deprem olsaydı foto bilmem ne kalmayacaktı, Allah korusun savaş çıksa Mülteciler foto mu düşünüyo diyorum... olmuyor içim acıyor
Ahahah ben de doğururdum çünkü harika bir his ama gece uykularımdan asla taviz vermezdim:)) altını değiştirmezdim:) arada bıcı bıcı yaptırır oynar sonra paso yurtdışı gezerdim:)₺ kıvanç konusunda bir şey diyemicem:))) kendimi kaybettim şu an:))O zamanda holding de tolgahan gibi kıvanç gibi artislerle dizi çeker kavuşamaz bi turlu ayrıl barış yapar sonrada pek yalvarırlarsa hizmrtcili bi konakta bi tane doğururdumbak sonuçta bitanede olsa dogururdum diyorum dogurganim anam napiyim
Canım fotolar gitmiş snirlern de gitmesin. Bu kadar üzme kendini...Bende dalıyorum okumadan mazur görün gözlerim acıyor başım zonkluyor, ben ki o kadar şeye ağladım üzüldüm hiç biri beni bu kadar uzmemis meğerPinking Tree aynen bende o anları yaşadım diyorum ama sonra ben bunları çocuklarıma birakacaktim diye ağlamaya başlıyorum hüngür hüngür benim bebeklik çocukluk fotom hiç yok içimde ukde, birde eşime usb bilmem ne al yedekleyelim bak bir şey olacak aklıma gelen başıma gelir benim diyordum, her konuda beni kendine muhtaç etti bu adam dün o kadar üzüntumun üstüne sen hastasın delisin tedavi olman lazım diye yaraladı beni...
Yaa ben de böyle pranoyağım malesef anaokulları face te falan resim paylaşıyor ya hep akşıma kötü biyetli kişiler geliyor:)) benim kızımın fotosunu koymasınlar diyorum hehehe:))Canım sana şunu soyleyim eğer bilgisayarın içindeki kart yanmadı ise bilgisayar ortamındaki hiçbişey silinmez kaybolmaz geri getirme programları var yani mesela biz burda foto paylaşıyoruz siliyoruz ya albümde falan hayatta kaybolmuyor silinmiyor biz böyle sanıyoruz internet ağının bi yerlerine kayıt geçiyor malesefçok tehlikleli bisey ama malesef hoyle .. sen eğer iyi bir bilgisayarcı yada hacker tarzı biri bulabilsen kurtulur ama o da zor çünkü 40 kat silme deepfrez programları var ancak onunla silinebiliyor oda farklı yazılım kullanınca anlatabildim mi bilmiyorum esim bu konuda kursa gitti o anlatti ve whatsapta profilde resim paylasmami bile yasakladi burdan albüm yapildigini bilmiyor bilse ooo bittigim andır zaten geçen albümleri sildim
Bizim fotolarda da annem makas atmış sevmediği erkek fertlerini kesmiş fotodan :))))) bir alemler valla ama senin anneye bayıldım:))) cuk oturtmuş lafı:)))) kadın daha yaklaşamaz size:)Kıyamam bn sana yaaa
Annem başım açıkmış gelinken deyip tüm geçmiş fotolaruüını yırtmıştır
Ne kdr üzülğrdük ablamla bari bize kalsalardı diye
Ama işte insan elinde olmadan çok üzülüyor onlar hatıraydı diyorsun ama vardır bunda da hayr
Bundan sonra bol boll çekim yaparsın inşalla şu büyük belleklerden alırsın hiç pc de tutmazsın hep onda saklarsın
Aa bak annemde sinbo elektriğk süpürgesi var pratik olanlardan kırmızı rengi çok da memnunuz hafif ve güzel alıyor:)) benimki bilmem ne marka göya onu açmak daha zor geliyor. Ama pratik sadece fırçalı olan süpürgesi öyle..Tekden e isa üzüme götür canım Kayseri'de goturmedigimiz doktor kalmadi hiç birinden memnun kalmadım isa üzüm alanında tek bna göre .t
Canim semtine göre değişiyor ev fiyatları .
Aa bak şimdi :) bende birazdan sinbo almaya gidiyodum kahvaltıda tost yiyecemin hayallerini kuruyodumbeyaz eşya bencede sans işi bundan dört sene one KP eltimle bize 50 tl Ye sino elektrikli Süpürge almıştı . Biz bir sene kullandık bozuldu ama dört sene oldu eltim hala kullaniyo arada bi bozuluyor ama yaptırıp kullanıyorlar borusu eskidi bi kaç defa degistrdiler ama sağlam . Sinbolar şans işi oluyo. Korkmazinda ününü çok duydum eltiminki anneminki korkmaz memnun kalacağım bi ürün . Biz şu anda kv lerin evinde oturuyoruz beraber oturmuyoruz ama onların evi bizim ev kirada bu sene geçecektık kaldı . Kendi evim olsa kesinlikle Korkmaz alırdım ama su anda iyi kötü idare edecek bişey alırım . Sinbo baktim çok dayanmadi bozuldu ya da memnun kalmadim bu da bna ders olur bidaha almam .
Tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar
Zengin malı züğürt çenesi canım:)) sayfamız ekonomi sayfası artık.. Altından gircez dolardan çıkıcaz:))) malesef cabım nazar hak.. Çok geçmiş olsun size..Günaydın tatlı anneler ne çok para muhabbeti dönmüş yahuAllah kimseye baktirmayacak kadar çok azdirmayacak kadar az versin diyim bari ben de :)
Geçtiğimiz hafta yoğun bi tempo içindeydim hep de lüzumsuz işler ha. Oglusum da çoğunda benimleydi insanlar çenelerini hakkaten tutamıyolar öyle çok nazar nazar diye gezmem pimpiriklenmem de ama hakkaten nazar değdi çocuğa 2 gecedir uyumuyoruz uyanıkken sürekli bi mizmizlik. Bugün evdeyim diye seviniyorum resmen bu arada hediyelesme işi ne oldu
hihami canim burda psikilog yok o yüzden psikiyatrist sordum aldatsa üzülmeyecegim boşanmam için toplum açısından geçerli bir sebebim olacak çünkü, bu şekilde rahat battı diyen çok olacak ne yaşadığımı bilmeden
İnşallah hislerin doğru çıkar canım kardeşim bir yol daha deniycem dedi ama umutlanma da dedi
Biz bundan 4 sene önce 200 dolara büronun harici hardiskini kurtarmıştık. Herşey bulunmuştu..Bende dalıyorum okumadan mazur görün gözlerim acıyor başım zonkluyor, ben ki o kadar şeye ağladım üzüldüm hiç biri beni bu kadar uzmemis meğerPinking Tree aynen bende o anları yaşadım diyorum ama sonra ben bunları çocuklarıma birakacaktim diye ağlamaya başlıyorum hüngür hüngür benim bebeklik çocukluk fotom hiç yok içimde ukde, birde eşime usb bilmem ne al yedekleyelim bak bir şey olacak aklıma gelen başıma gelir benim diyordum, her konuda beni kendine muhtaç etti bu adam dün o kadar üzüntumun üstüne sen hastasın delisin tedavi olman lazım diye yaraladı beni...