2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben ona inanmıyorum canım ya türkler kesinlikle çalışmayı sevmiyor ve zengin falan da olamaz. İşsiz adam bile kafayı nasıl para kazanır çalışırım diye yormuyor nasıl kısa yoldan zengin olurum a yoruyor..
Çok çalışınca ve kafan varsa vs o paralad kolay kazanılıyor..
Mesela yardım isteyrn zor durumda olduğunu söyleyen insanlara iş söylüyoruz. Her ay maaşlı iş.. Binbir bahane ile kabul etmiyorlar hazır para gelsn istiyorlar.. Çok zor durumdayım diyr ağlıyor herkes bi arkadaşım 3 milyara evine yatılı bebek bakıcısı bulamadı. Kimse çalışmak istemiyor türkler de...
Arap bi çalışanımız vardı çocuk onu yaptı bunu yaptı bilmem ne vatandaşı oldu derken şindi bizimle çalışan bir şirket kurdu... Ama günün 20 saati çalıştı birkaç yıl..
Bizim insanımız çalışmayo sevmiyor bugün temizlikçiler en az 150 tl alıyor az para değil okuyablar almıyor.

Oturduğumuz sitede herkes kadın arıyor 300-400 bir güblüğüme diyorlar gelmiyorlar

Ablam sitede oturmuyor çocukları okuldan geldiğinde işte oluyor diye maddi durumu olmayan kendisinden borç isteyrn komşusuna çocukları servisten al eve sok sadece dedi.. Yani sadece ara sokağı brilikte yürüyecekler... Çocukları küçül başlarına bir şey gelir diye korkuyor ve komşusu her gün mü? Her gün giyinip onları alıp gelicem. Yok yapamam çok zor demiş:))) kısacası çalışacak insan yok ama zengin olmak isteyen dolu..

İnş çocuklarımı zengik olur ds zengin eder bizi hahaha :))

Hehhh şimdiii oldu daha kolay kolay unutmam
Şimdi kısmetse avrupa yakasındanmı bakıyorsunuz doğrumu anlamışım
İnşallah annene yakın olursun çok gzl oluyor o zmn

İnş çocuklarımı zengik olur ds zengin eder bizi hahaha :))
Annm seçti ardanın mesleğini
Ünlü bir estetik dr u olsunmuş
Yazın erdekteyix şu meşhur telve mak varys kahve yapan onun stilisti adam 60 küsür yaşlarda eşide 59 falan ama tabi saçlar platin sarı bakımlı süslü bir hatun annmde 62 yaşındw sen kalk anneme teyze deeee Allahhhhh annemin en tahammül edemediği şeyyyu
Hemnnn laffffı hazırlaa
Baba dön deki ben ardanın mesleğini buldum estetik dr u olsun ilk ananesine botox yapsında sonra ysşıtları teyze deneye kalkmasınlar
Kadın şokeee olduu daha anneme teyze diyemez

minione kardeşim bilgisayar bölümü mezunu, yıllarca bu işi yaptı, çok iyidir bu işte, formatlayip yine deniyecek, bu fidye vvirüsü aman dikkatli olun para için yapıyorlar parası neyse verelim dedim abla para vetince garantisi yok diyor eşimi çok suçladım, o kadar çok ağladım ki hala Ağlıyorum, kv gilde büyüğün bir kaç fotosunu bulduk ama neye yarar videoları gitti help_ decvirity virüsün adı, çok onemli işleri olanlar ne dosyalarını kaybetmiş

Bende zengin kocan olcagıns zengin baban olsun kanaatındeyim
Ohhh prbsesler gibi evimde yaşardım :)))
Evlnnezdimm babamın holdinglerinde gezerdim
Sonra hep uyurdum
Sonra hep gzllik merkezlerine giderdim
O zamanda holding de tolgahan gibi kıvanç gibi artislerle dizi çeker kavuşamaz bi turlu ayrıl barış yapar sonrada pek yalvarırlarsa hizmrtcili bi konakta bi tane doğururdum bak sonuçta bitanede olsa dogururdum diyorum dogurganim anam napiyim

Bende dalıyorum okumadan mazur görün gözlerim acıyor başım zonkluyor, ben ki o kadar şeye ağladım üzüldüm hiç biri beni bu kadar uzmemis meğer Pinking Tree aynen bende o anları yaşadım diyorum ama sonra ben bunları çocuklarıma birakacaktim diye ağlamaya başlıyorum hüngür hüngür benim bebeklik çocukluk fotom hiç yok içimde ukde, birde eşime usb bilmem ne al yedekleyelim bak bir şey olacak aklıma gelen başıma gelir benim diyordum, her konuda beni kendine muhtaç etti bu adam dün o kadar üzüntumun üstüne sen hastasın delisin tedavi olman lazım diye yaraladı beni...

Kendimi teselli etmek için neler düşünüyorum, ya deprem olsaydı foto bilmem ne kalmayacaktı, Allah korusun savaş çıksa Mülteciler foto mu düşünüyo diyorum... olmuyor içim acıyor
Canım sana şunu soyleyim eğer bilgisayarın içindeki kart yanmadı ise bilgisayar ortamındaki hiçbişey silinmez kaybolmaz geri getirme programları var yani mesela biz burda foto paylaşıyoruz siliyoruz ya albümde falan hayatta kaybolmuyor silinmiyor biz böyle sanıyoruz internet ağının bi yerlerine kayıt geçiyor malesef çok tehlikleli bisey ama malesef hoyle .. sen eğer iyi bir bilgisayarcı yada hacker tarzı biri bulabilsen kurtulur ama o da zor çünkü 40 kat silme deepfrez programları var ancak onunla silinebiliyor oda farklı yazılım kullanınca anlatabildim mi bilmiyorum esim bu konuda kursa gitti o anlatti ve whatsapta profilde resim paylasmami bile yasakladi burdan albüm yapildigini bilmiyor bilse ooo bittigim andır zaten geçen albümleri sildim

Kendimi teselli etmek için neler düşünüyorum, ya deprem olsaydı foto bilmem ne kalmayacaktı, Allah korusun savaş çıksa Mülteciler foto mu düşünüyo diyorum... olmuyor içim acıyor
Kıyamam bn sana yaaa
Annem başım açıkmış gelinken deyip tüm geçmiş fotolaruüını yırtmıştır
Ne kdr üzülğrdük ablamla bari bize kalsalardı diye
Ama işte insan elinde olmadan çok üzülüyor onlar hatıraydı diyorsun ama vardır bunda da hayr
Bundan sonra bol boll çekim yaparsın inşalla şu büyük belleklerden alırsın hiç pc de tutmazsın hep onda saklarsın

Ya birde hep dua ediyordum iki şey için, büyü yapan kimse bize yani varsa Allahım göster bana diyordum, birde eşim beni aldatiyorsa kimse göster diye, aynı gece ruyamda ikisinide aleni gördüm, büyü yapanı da eşimin beni aldattığı kişiyide, bu adam beni aldatiyorsa telefonda hiç falsosu olmaz mı... off, rüya bu dersiniz benim rüyalarım çıkar biri beni konustuysa rüyamda görürüm mesela o kişiyi

Kizlar iyi geceler. Size acil sormak istiyorum icinizde kayseride cocuk doktoru onerecek kimse varmi? Oglum 4 gundur istahsiz 2 gun once gece kustu bide atesi var ilacla dusuyor cok huysuz. Doktora goturecegim ama kime ? Yardimci olursaniz sevinirim
Tekden e isa üzüme götür canım Kayseri'de goturmedigimiz doktor kalmadi hiç birinden memnun kalmadım isa üzüm alanında tek bna göre .t
Bizim burda 140 metrekare 3+1 3 senelik bina 320 sıfırda taş patladın 380 400 oluyor..
Canim semtine göre değişiyor ev fiyatları .
Aa bak şimdi :) bende birazdan sinbo almaya gidiyodum kahvaltıda tost yiyecemin hayallerini kuruyodum beyaz eşya bencede sans işi bundan dört sene one KP eltimle bize 50 tl Ye sino elektrikli Süpürge almıştı . Biz bir sene kullandık bozuldu ama dört sene oldu eltim hala kullaniyo arada bi bozuluyor ama yaptırıp kullanıyorlar borusu eskidi bi kaç defa degistrdiler ama sağlam . Sinbolar şans işi oluyo. Korkmazinda ününü çok duydum eltiminki anneminki korkmaz memnun kalacağım bi ürün . Biz şu anda kv lerin evinde oturuyoruz beraber oturmuyoruz ama onların evi bizim ev kirada bu sene geçecektık kaldı . Kendi evim olsa kesinlikle Korkmaz alırdım ama su anda iyi kötü idare edecek bişey alırım . Sinbo baktim çok dayanmadi bozuldu ya da memnun kalmadim bu da bna ders olur bidaha almam .
Tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar

Günaydın tatlı anneler ne çok para muhabbeti dönmüş yahu Allah kimseye baktirmayacak kadar çok azdirmayacak kadar az versin diyim bari ben de :)
Geçtiğimiz hafta yoğun bi tempo içindeydim hep de lüzumsuz işler ha. Oglusum da çoğunda benimleydi insanlar çenelerini hakkaten tutamıyolar öyle çok nazar nazar diye gezmem pimpiriklenmem de ama hakkaten nazar değdi çocuğa 2 gecedir uyumuyoruz uyanıkken sürekli bi mizmizlik. Bugün evdeyim diye seviniyorum resmen bu arada hediyelesme işi ne oldu

Günaydın tatlı anneler ne çok para muhabbeti dönmüş yahu Allah kimseye baktirmayacak kadar çok azdirmayacak kadar az versin diyim bari ben de :)
Geçtiğimiz hafta yoğun bi tempo içindeydim hep de lüzumsuz işler ha. Oglusum da çoğunda benimleydi insanlar çenelerini hakkaten tutamıyolar öyle çok nazar nazar diye gezmem pimpiriklenmem de ama hakkaten nazar değdi çocuğa 2 gecedir uyumuyoruz uyanıkken sürekli bi mizmizlik. Bugün evdeyim diye seviniyorum resmen bu arada hediyelesme işi ne oldu

Nego çok üzüldüm canım fotolarınıza ama içimden bi ses geri gelecek diyor. Bi de kuruntu yapma canım ya aldatma gibi ciddi bi olayı rüyayla bağdaştırma geçen psikiyatrist sormuşsun benim bildiğim tüm psikiyatristler ilaçla tedavi ediyorlar psikoloğa gitmen lazım ilaçsız için o gerekli görürse psikiyatristle birlikte tedaviye devam ediyor. Bence gitmeye ihtiyaç duyuyorsan hiç erteleme ama gideceğin kişiyi de çok iyi araştır benim bi psikolog psikolojimi bozdu da :) Çocukluğuma indirip orada bıraktı

hihami canim burda psikilog yok o yüzden psikiyatrist sordum aldatsa üzülmeyecegim boşanmam için toplum açısından geçerli bir sebebim olacak çünkü, bu şekilde rahat battı diyen çok olacak ne yaşadığımı bilmeden

İnşallah hislerin doğru çıkar canım kardeşim bir yol daha deniycem dedi ama umutlanma da dedi

Ben de aynı şekilde en kötüsünü düşünüp buna şükür diyorum. Her zaman fotosuz kalırım kızımın mevlüdü diş buğdayı vs her şeti çok güzel oldu tek kare foto yok. Bu sefer d. Gününde ablama enişteme devreedicem foto işini profestoneller gibi çeksinler:)
Fotolar gitmiş sinirlern de gitmesin canım bugün çek hemen iki poz olsun gitsin. ve bence ofotolar gelecek sen boşuna üzülüyorsun.

Ahahah ben de doğururdum çünkü harika bir his ama gece uykularımdan asla taviz vermezdim:)) altını değiştirmezdim:) arada bıcı bıcı yaptırır oynar sonra paso yurtdışı gezerdim:)₺ kıvanç konusunda bir şey diyemicem:))) kendimi kaybettim şu an:))

Canım fotolar gitmiş snirlern de gitmesin. Bu kadar üzme kendini...
Erkeklerden bir şey beklememek en iyisi.. yoksa hayalkırıklığı oluyor.

Yaa ben de böyle pranoyağım malesef anaokulları face te falan resim paylaşıyor ya hep akşıma kötü biyetli kişiler geliyor:)) benim kızımın fotosunu koymasınlar diyorum hehehe:))

Bizim fotolarda da annem makas atmış sevmediği erkek fertlerini kesmiş fotodan :))))) bir alemler valla ama senin anneye bayıldım:))) cuk oturtmuş lafı:)))) kadın daha yaklaşamaz size:)

Aa bak annemde sinbo elektriğk süpürgesi var pratik olanlardan kırmızı rengi çok da memnunuz hafif ve güzel alıyor:)) benimki bilmem ne marka göya onu açmak daha zor geliyor. Ama pratik sadece fırçalı olan süpürgesi öyle..

Zengin malı züğürt çenesi canım:)) sayfamız ekonomi sayfası artık.. Altından gircez dolardan çıkıcaz:))) malesef cabım nazar hak.. Çok geçmiş olsun size..

Eflal psikoloğu boşver psikiytristen randevu al. Benim de rüyalarım çıkar gördüm mü tedirgin olurım ama beyin çok zeki bazen bize oyunlar oynar.
Aldatıp aldatmadığını boşvef krndin için randevu al. Belki ilaca gerek görmeyecek belki bitkisel hafif doz verecek. Kendi ruh beden zihin sağlığına bak.
Malesef bence her doğuran çocuk bakan kadın uorgunluk stres ve dessteksizlikle kolayca kfayı yiyebilir:)) ben de onun sınırlarındaydım çok normal...
Mutlaka randevu al git. Alıcaö alamıcam bebekleri napıcam bunları bışver bir randevu al ve şansını dene git konuş bırak doktor karar versin duruma..en azından bu kadar etrafı umursamazsın. Aşırı duyarlılıl hali de seni yorar..

Biz bundan 4 sene önce 200 dolara büronun harici hardiskini kurtarmıştık. Herşey bulunmuştu..

Pinking Tree canım sürekli ağlamam normal değil sanırım, eşimin dediği gibi delirdim mi acaba, birikimin patlaması sadece foto değil mevzu galiba...

Sen başak burcuyum düzen takıntım var yazdın ya ben teraziyim yükselen başak, eşim başak ama ya adam ne titiz ne düzenli beni deli ediyor, bende her sey yerine koyulsun isterim çocukların sulugu sehpanin üstünde misal, eşim su icirir sonra ara ki bulasin, kaç kere isteyken arayıp suluk nerde demisimdir! Adam gelir salon sandalyelerini askılık gibi kullanır, pantolon gömlek ceket kaban, deli olurum söyledim anlamadı, antrede oglanin eski dolabı var orayı ona tahsis ettim, oraya as diyorum yok, yatak odasında ki dolaba yok yatak odasında kapı arkasında aski var yine asmiyor, ben asiyorum bu sefer kaldırma ordan diye bağırıyor, diyorum salonu kullanalım tamam ama be adam bir oda düzenli dursun bir gelen olur, ya akşama kadar yarış atı gibi kosturuyorum hiç mi saygı duymaz bir insan, evde hiç bir şeyin yerini bilmez inan oğlum ondan iyi bilir, bu adam nasıl başak şaşırdım kaldım, onun giysiletin olduğu kısmı hiç söylemeyim günlük düzeltirim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…