2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ne çok konuşmuşsunuz yaa oku oku bitiremedim..
Nego canım herşeyin başı sağlık o öyle dedi şu şöyle düşünür diye dahada çok baskı yapma kendine bende tedavi döneminde çok yıpranmıştım piskolojik olarak hastanede bu zorlu düreç için ücretsiz tedavi vardı hatta psikolog hanımla bizzat konuştum gel sana yardımcı olayım dedim eşim bi yarım saat beni bejlemedi gerek yok diye geçiştirdi ona anlatmaya çalıştım ben sağlıklı düşünemiyorum artık ama yok o dönem ona sinir olmuştum..
Sana tavsiyem yapabilirsen kimseye duyurmadan git eper yapamayacaksan duyacaklar diye takma git kim ne düşünüse düşünsün...

Pinking Tree canım bütün kv ler aynı benimkine kalsa tüp bebek yapmazdım evime bi eşya almam sma eşim sağolsun bize müdahale etmedine izin vermiyor elinden gelse neler neler yapar...

Para konusuna gelince gerçekten millet bu paraları nerde getiriyor merak ediyorum biz bi ev alacaz 10 sene kredi ödetiz artık

Ay yazık kuzuyaaaa allahtan bebişlere erkekler bakmıyor nasıl bakacaklarını düşünemiyorum:)

Ben geldim kuzulari doktora götürdük, büyük için takviye gıda istedim ilaç kullanmak istemediğimi bağışıklığıni güçlendirici bir şeyler istediğimi söyledim dr da kafa dengi zaten yazdi iki bitkisel ürün henüz incelemedim, küçükten kan alındı, uykusunu dedim büyüyene kadar böyle dedi:) bebek çayları olabilir dedi onu da benim ki içmez, tabletten foto çektim yüklenmiyor maelesef, daha iyi sayilirim yani fotoları düşünmediğim vakit:)

Ben yanımda götürürdüm.

Okuyup okuyup gülüyorum :)))))

KV lerden konu açılmışken
KV gelenle gidenle görüşmek için 2 ay kadarcik bizde kalmıştı. Benim annem de allah razı olsun evine gidip gelerek hem bana hem kızıma hem de KV ye baktı. (KV 46 doğumlu. Yaşlanınca bize baksın diye geç doğurmuş eşimi)
Kızım 15 günlükken 7 iğne olmuştu. Kv de heveslendi hastayım deyip durdu. Sonunda eşim doktora götürdü. Kendine de Dr iğne yazdı da rahatladı.
Kızım ilk doğduğu sıralarda kızımı kıskanıyordu eşimden kv.
Simdi de genel olarak bi sıkıntım yok ama daha çok eşim arada kalıyor. Ona bi dert anlatıyor bana ayrı dert anlatıyor.
iyi davranirsan iyi (ama onda da astarını isteme durumu oluyor)
kötülüğü de kötü.
Biraz karışık yazmışım. Anlayanlari tebrik ederim.

Kıyamam kuzuna hic ayrı kalmayın insallah canım :))
o zaman kendimi hiç affetmem işte

bırakamicam sanırsam bende :) şimdi düşünüyorum aklım almıyor bırakamam diyorum ama bide spa var otelde yaaaa :)) biz belek te olucaz siz nerdesiniz
AA biz de belekte olucaz canım bu haftasonu mu sizinde

Canım bizede yazsana takiye leri belki ipoşa kullanırım iyi olduğuna sevindim görünce canim aklım sende

Ben bunu kaçırmışım ya saol @mssuperfine ya minione cook güldüm yaa anneni yerime op boyle teyzelrre bayiliyorum bizim velilerden boyle çıkan olursa hergun sen al torununu teyze diyorum

Hayirli aksamlar gunlerdir giremiyorum memleketteyim :)) su meshur dugune gittim anlatacam eve donunce ins :) su an kardesimin evindeyim :) yarin aksam donerim evime :) yinede yazamam buyuk eltim bana geliyor kalmaya ilk defa geliyorlar kaynim cok kompleksli biri herseye aliniyor nasil yapacam bilmiyorum dua edin kazasiz belasiz gitsinler kendinize iyi bakin canimciklarim arada kacamak yapip yazarim :)) umarim :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…