Ay yazık kuzuyaaaa allahtan bebişlere erkekler bakmıyor nasıl bakacaklarını düşünemiyorum:)Bir de o arkadaşa çok şaşırmıştık ama şimdi eşim diyor ikinci doğunca basarıs pirinç ununu ve iki hafya tatile gider geliriz diyor:)))
Serra büyümüş olur ister bırakır ister alırız diyor ama ikinciyi görmediği için umursamıyoruz sanırım herhalde:)) onu doğunca bırakıp tatile çıkacakmışız.. Şimdilik öyle motive oluyoruz :)
Ben yanımda götürürdüm.Cok yogun gezmeli bir haftasonuydu kizlar cok yorgumun valla
Arhanda ayni :)
Sizler nasilsiniz
Size birsey danismak istiyorum
Aysonu bayi toplantimiz var antalyada 2gun otelde anem arhani bana birakin diyor esim olmaz diyor ama yinede bana birakiyor bende gena karasizim emmeyi bitakir diye cok korkuyorum bide kesin yoldan donerim gibi geliyor:)
Hic 2saatten fazla ayri kalmadim oda 2 yada 3 tur yapisigiz resmen ama hic kimseyi de yabancilamaz herkese gider aslinda
Annemde bu psikolojiyi bi at birak bana bizde sebelim biraz diyor
Bilmiyom kizlar ya gecen yazmistim annelik =vicdan azabı
Sen olsaydin ne yapardın?
Hepinizin yazacaklari cok degerli benim icin
Annm seçti ardanın mesleğini
Ünlü bir estetik dr u olsunmuş
Yazın erdekteyix şu meşhur telve mak varys kahve yapan onun stilisti adam 60 küsür yaşlarda eşide 59 falan ama tabi saçlar platin sarı bakımlı süslü bir hatun annmde 62 yaşındw sen kalk anneme teyze deeeeAllahhhhh annemin en tahammül edemediği şeyyyu
Hemnnn laffffı hazırlaa
Baba dön deki ben ardanın mesleğini buldum estetik dr u olsun ilk ananesine botox yapsında sonra ysşıtları teyze deneye kalkmasınlar
Kadın şokeee olduu daha anneme teyze diyemez
Kıyamam kuzuna hic ayrı kalmayın insallah canım :))Yoldaki duruma çok güldüm evet onun özlediğini düşünmek daha fena. Ben kızımdan ilk defa altı saat ayrı kldım hastaneye gidip geldim serum aldım ve kıpırdak kuzum göğsüme yatıp yarım saat ayrılmadı öylece uzandı ben döndüğümde öpüp öpüp durdu beni artık ne düşündüyse.. Eşimle hemen ağlamaklı olduk herkes de kızdı bırakıp gitmiyorsunuz geldiniz tamam diyr :)))
AA biz de belekte olucaz canım bu haftasonu mu sizindeo zaman kendimi hiç affetmem işte
bırakamicam sanırsam bende :) şimdi düşünüyorum aklım almıyor bırakamam diyorum ama bide spa var otelde yaaaa :)) biz belek te olucaz siz nerdesiniz
bidahaki hafta sonu maalesef;(Kıyamam kuzuna hic ayrı kalmayın insallah canım :))
AA biz de belekte olucaz canım bu haftasonu mu sizinde
hahahaaa aynen ama denk gelmedi bu sefer hepinizi yerimmm :) :)
Tüh denk gelemedik oteli nereye yazmıştın canım görmedim onuOteli yazmıştımhihami aynıysa not bırak bana :) :) :)
Canım bizede yazsana takiye leri belki ipoşa kullanırımBen geldim kuzulari doktora götürdük, büyük için takviye gıda istedim ilaç kullanmak istemediğimi bağışıklığıni güçlendirici bir şeyler istediğimi söyledim dr da kafa dengi zaten yazdi iki bitkisel ürün henüz incelemedim, küçükten kan alındı, uykusunu dedim büyüyene kadar böyle dedi:) bebek çayları olabilir dedi onu da benim ki içmez, tabletten foto çektim yüklenmiyor maelesef, daha iyi sayilirim yani fotoları düşünmediğim vakit:)
Ben bunu kaçırmışım ya saol @mssuperfine ya
Annm seçti ardanın mesleğini
Ünlü bir estetik dr u olsunmuş
Yazın erdekteyix şu meşhur telve mak varys kahve yapan onun stilisti adam 60 küsür yaşlarda eşide 59 falan ama tabi saçlar platin sarı bakımlı süslü bir hatun annmde 62 yaşındw sen kalk anneme teyze deeeeAllahhhhh annemin en tahammül edemediği şeyyyu
Hemnnn laffffı hazırlaa
Baba dön deki ben ardanın mesleğini buldum estetik dr u olsun ilk ananesine botox yapsında sonra ysşıtları teyze deneye kalkmasınlar
Kadın şokeee olduu daha anneme teyze diyemez
Hshahaaaaha :))))Ben bunu kaçırmışım ya saol @mssuperfine yaminione cook güldüm yaa anneni yerime op boyle teyzelrre bayiliyorum bizim velilerden boyle çıkan olursa hergun sen al torununu teyze diyorum
tabletten yazmıştım çıkmamış burda anlamadımTüh denk gelemedik oteli nereye yazmıştın canım görmedim onu
Aynı değil canım ama şimdi hava nasıl olur ne götürsem yanıma diye düşünüyorum en azından onun bilgilerini veririmtabletten yazmıştım çıkmamış burda anlamadım
alva donna exclusive otel spa