teşekkür ederim canım:)maşallah :)
sonsuz mutluluklar dilerim.
Amin canım inş hepsi olacak sırayla.. Ama benim kız bıraktı yürümeyiBen en önemli alintimi unutmuşum I imspecialPinking Tree kızlar maşallah bebislerinize çok sevindim ne güzel bi duygudur yurumesi Allah bizlere de yaşatsın inşallah
Canım kesinlikle kaliteli diye bildiğimiz markaları alma ben de tefal in var tırt:))Afiyet olsun canım tost demişken aklıma geldi . Bizim tost Makinesi bozuldu . Yeni alcaz tavsiye edeceğiniz bi marka model varmı?
Selam şekerler iyi pazarlar dün eltime gittim dpğumdan sonra hastalanmıştı 3 gün hastanede kalmıştı bi geçmişe gideyim dedim ordanda kv deye geçtik güzel geçti..
Eşim dün dediğimiz semtte ev baktı çok pahalı geldi ordan bazgeçti kv delerden uzak olacam buna sevindim
Allah mutluluğunuzu artırsın canım biz dd 4 yıl olmjş evleneli bizim de evlilik ydönümü haftaya feliyor :) altın altın diye kafayı bozdum alacak artık:) o da rahatlasın ben de :)Bugün evlilik yıldönümümüz 6 seneyi devirdik vay be altı sene ben eşimimi çekmişim
Eşime pijama takımı aldım waikiki den takım değildi ben uydurdum oda herzamanki gibi ben hediye akmayı beceremiyorum sen ne istersrn al kendine dedi
Neyse giç yoktan iyi kap pardüsem yoktu onu alırım:))
İnş canım onlara gerek kalmasan hmile olduğunu öğrenirsin sağlıkla. Nasip her şey...İnşallah canım inşallah 3 yumurtamız var tüp bebek merkezinde doktor inşallah bu yumurtalardan 1 çocuk daha yapabiliriz dedi sonra çocuk düşünsem yine sil baştan başlayacağım..
Beni. Kv ben doğum yaptığımda gelip sitem ediyor hak vardı ben gelmeseydim niye kocan gelip beni almıyor dedi bana sonrada hadi
Gel seni öpeyim dedi beni öpme dedim gelir gelmez lafını soktun sizin için hasta olanda aynı iyi olanda düşünya hasta yatağımda onu soruyorum işte gelsin niye gelmemiş diye onun suçlusuda ben oldum sen niye eşine git anneni al dememişsin gıcık yine sinir oldum ona
Yemeklerine çiğ soğan sarımsak suyu ezerek koy yoğurduna ya da.. Ama bir tatlı kaşığını geçmesin.. Bir de pekmez.. Ben bunlrı biliyorım. Ama kreş dönemi çok bormal ne yoarsan yap vüxut yeni şeylerle tanışıyor tepki verecek. İlaçsız atlatmaya bak. Vücut alışmasın..Yazamadan çıkıyorum tabletin şarjini bitirmiş oğlumartık hafta içi oynamasıni yasakladım hem deli gibi oluyor oynayınca hem gözü bozulacak boynunda sorun çıkacak diye sınır koydum, o da dibine vurdu oyunun bugün:) yine öksürük oldu kreş bizi yoracak hastalık konusunda belli oldi, bağışıklığıni güçlendirmek için ne verebilirim tavsiye lazım bana? Şarj olsun gelicem:)
Ooo senin eşin çok havalıymış:) benim eşim de bıraktı ama başlatan çok oldu zorlaBenim esim de beni tavlamaya çalışırken çok havalı biçimde bıraktı :) Ofisinde sigara içiyormuş yanına gitmiştim hemen söndürdü utandı filan bi kere de yanıma geldiğinde off çok sigara kokuyor üstün demiştim cebinden paketi çıkardı attı çöpe o içtiğim son sigaraydi gözünde böyle bir imaj çizmek istemem dedi 3 sene ağzına sürmedi 1 senedir filan yine ufak ufak içmeye başladı sinir oluyorum ben de ailemde yok içen alışık olduğumuz bi koku değil nefret ederim yanımda ve evde içmiyo ama arabasına sinmiş hep kokusu bi yere giderken onun arabasına bile binemiyorum artık
Canım biliyorsundur mutlaka ama bana zencefil bal iyi gelir hep. Bi de elmalı ıhlamur çayı demliyorum içine kabuk tarçın taze zencefil en son bal ekliyorum iyi geliyo eşimle bana. Bol bol soğan sarımsak, bi de etkisi olduğunu düşünüyorum pul biber çok yerim ben kolay kolay hastalanmam tabi çocuğa nasıl yedirebilirsin onu bilmem
Benim kaynanam da sen mi yptın der inanmaz dudak büker ya da ayrıntı sorar :))) hanımlığı yakıştıramıyor bir de sürekli eltimi över.. Ben çok iplemiyorum allahtan evlendiğim ilk yıl şoktaydım sonra umursamadım:)Disardayiz @Duha22 sana bunkonuda donecegim kaynana kaynana
ooo gözünaydınSelam şekerler iyi pazarlar dün eltime gittim dpğumdan sonra hastalanmıştı 3 gün hastanede kalmıştı bi geçmişe gideyim dedim ordanda kv deye geçtik güzel geçti..
Eşim dün dediğimiz semtte ev baktı çok pahalı geldi ordan bazgeçti kv delerden uzak olacam buna sevindim
oda iyi maşallah canım buca yıllara bu arada al tabı beğenmeyenın Yerl ne korumaya alınırBugün evlilik yıldönümümüz 6 seneyi devirdik vay be altı sene ben eşimimi çekmişim
Eşime pijama takımı aldım waikiki den takım değildi ben uydurdum oda herzamanki gibi ben hediye akmayı beceremiyorum sen ne istersrn al kendine dedi
Neyse giç yoktan iyi kap pardüsem yoktu onu alırım:))
az önce eltimler gitti yemeğe cagırmıetık çok.iyiydi iyiki geldilerİnş canım onlara gerek kalmasan hmile olduğunu öğrenirsin sağlıkla. Nasip her şey...
Bana da doğum yapınca küstü torununu görmeyi elinden almışkm tr ye gelince benim ailem havalimanında karşıladı heyecanla merakla onlar on gün ortada yoktu küstüler:) eşim gitti aldı geldi taşıdı öptü okşadı öyle mırın kırın suratsız el givi geldiler torun görmeye... Ben de sinir oldum hahaha:)) şimdi bahsedince:))
Yemeklerine çiğ soğan sarımsak suyu ezerek koy yoğurduna ya da.. Ama bir tatlı kaşığını geçmesin.. Bir de pekmez.. Ben bunlrı biliyorım. Ama kreş dönemi çok bormal ne yoarsan yap vüxut yeni şeylerle tanışıyor tepki verecek. İlaçsız atlatmaya bak. Vücut alışmasın..
Ooo senin eşin çok havalıymış:) benim eşim de bıraktı ama başlatan çok oldu zorla(
Benim kaynanam da sen mi yptın der inanmaz dudak büker ya da ayrıntı sorar :))) hanımlığı yakıştıramıyor bir de sürekli eltimi över.. Ben çok iplemiyorum allahtan evlendiğim ilk yıl şoktaydım sonra umursamadım:)
He yaww şu erkekler ne saf 20 tlye bi çiçek almak nerdee 250 300 liraya pardüse almak nerdeooo gözünaydın
oda iyi maşallah canım buca yıllara bu arada al tabı beğenmeyenın Yerl ne korumaya alınırkendı alda bı çiçek bılr yetecek bu kocalar çok dümduz bısey ya sırf önce duaunmedıgınden sond o senın aldıgın fıyatla daha çok ödeyecek erkekler pek bi saf ya
az önce eltimler gitti yemeğe cagırmıetık çok.iyiydi iyiki geldilerbol bol kaynana görünce çalıştırdım eltim gözümü açtı saolsun diyordu da anlamıyordum ben gercekten çok doğruymuş ınsanları zamanla tanıyoruz ıste bugün bi laf söyledı ektim meeeleyen koyun süt vermeZ dıyr gerçekten esımın aılesını anlatıyor çok aşırı seviyorlar cook aşırı düşkünler falan falan en ufak bir fayda yok manevî olarak yanı çünkü buz evlendıgımızfrn berı maddî zaten bısey beklemeyız esımle buz kendımıze yeterız şükür maaslarımız ıyı kondur muhtaç olmadan düğün araba ev aldıl seneye borç bütün ve yanı şubatta esas o zaman daha ferah olacağız ....
Bizim kv deler birbirine çok benziyorlar bizi çekemiyorlar kıskanıyorlar benim kv torununu bile kıskanıyor kendimi geçtim artık..İnş canım onlara gerek kalmasan hmile olduğunu öğrenirsin sağlıkla. Nasip her şey...
Bana da doğum yapınca küstü torununu görmeyi elinden almışkm tr ye gelince benim ailem havalimanında karşıladı heyecanla merakla onlar on gün ortada yoktu küstüler:) eşim gitti aldı geldi taşıdı öptü okşadı öyle mırın kırın suratsız el givi geldiler torun görmeye... Ben de sinir oldum hahaha:)) şimdi bahsedince:))
Yemeklerine çiğ soğan sarımsak suyu ezerek koy yoğurduna ya da.. Ama bir tatlı kaşığını geçmesin.. Bir de pekmez.. Ben bunlrı biliyorım. Ama kreş dönemi çok bormal ne yoarsan yap vüxut yeni şeylerle tanışıyor tepki verecek. İlaçsız atlatmaya bak. Vücut alışmasın..
Ooo senin eşin çok havalıymış:) benim eşim de bıraktı ama başlatan çok oldu zorla(
Benim kaynanam da sen mi yptın der inanmaz dudak büker ya da ayrıntı sorar :))) hanımlığı yakıştıramıyor bir de sürekli eltimi över.. Ben çok iplemiyorum allahtan evlendiğim ilk yıl şoktaydım sonra umursamadım:)
Teşekkürler canım:)Bizim kv nin oturduğu muhitte çok pahalı eşim kendini kastı ama alamayız diye vazgeçti sonunda:))) ben hiç ses etmedim.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş..
Allah mutluluğunuzu artırsın canım biz dd 4 yıl olmjş evleneli bizim de evlilik ydönümü haftaya feliyor :) altın altın diye kafayı bozdum alacak artık:) o da rahatlasın ben de :)
En ucuzz demek istiyorsunn dimi :))))Teşekkürler canım:)
Alaın canum bi çocuk doğurmuşsun 2. De yolda bence sana altın dükkanını alması gerekiyor
Bende hiç karışmam nerde almak istiyorsa alsın oda çok kadtı kendini nerdeyse 1 senedir gecesini gündüzüne kattı sırf orda ev alabilmek için ama 500 600 bin az buz para değil yazık o paraya ki zaten gücü yetmez bu kadarına valla bana kalsaminione nin otırduğu semte giderim kocaman ferah evler orda en pahalı 200 bin
Canım dediğin modele netten baktım da 200 tl civarlarinda değilmi tostkolik diye geçiyo . Profosyonel tost Makineleri gbi . Bu tost makinesine göre pahalı biraz taksitlede nasıl alabilirim ki kredi kartım yok artık Nakit kullanıyorum.sanada afiyet olmuş canımbazen kaçamak yapmak en iyisi boğazım şişti benimde oyuZden birazda kendimi odullendirdim bagisikligim çöktü
Kaynana konusuna gelince kaynanama kizamiyorum zaten gorumceme kızdığım için sadece geçen geldiginde ne kadarbkirildigimi anlattım oda anlayışla karşıladı ama eğer kızı haksiz olduğu halde aklamaya çalışsaydı bu sefer inanan bende sıtkimi sıyırırdm ki zaten geçen eşimi evlendiğindEn beri ilk kez yalniz gönderdim çünkü ne olursa olsun soğudum aileden eltim ve 2 kaynim ayrı tutuyorum ama görümcem ve kaynanam çok uyanık onu anladım bizide saf yerine koyuyorlar..senin kaynananda benim kaynanana ya benziyor çünkü fazla kendini beğenmiş ve bilgili sanıyorlar birde ilk çocuk seni daha bakamıyor olarak görürler ama sen hic takma ben hic takmadim hatta yardımı dokunmayan insanlarin birde artniyetle sorması yok bakıcı nasıl yok şöyle mi inan eşime çok anlatiyrodum başka konu yok aşkım ondan diyordu hep ilk evlendiğinde şunu yapar misim bunu yapar misin tarzı şeyler saçma sapan seni becerebiliyor mu diye test etmeler hala cahil akıl hani çalışan ogretmenim ya sanıyorlar ki ede marketten mi yeniyor yada yaptiklarimi görüp nasıl yetişiyor diye hazmedememk mi anlamıyorum yeni yeni anliyorum tavirlari şunu şöyle yap diye tavsiye etmesi ..bigun bize davet ettim iste turşu yapmıştm parmaklarını yedi ve ısrarla sen mi yaptım diye sordu bana konduramiyor düşün yani herkes çok güzel dedi zaten nazar oldu bu yıldün karşılaştık ektim de inan cocuklari içten seviyor ama o hali bile sevimli gelmedi çünkü insanlar iyigun dostu çok soğumuşum
iyi gezmeler canım iyi degrrlendirin ele geçmez bu havalar
canım benimki essenso ama tavsiye etmem taksitle dahi olsa korkmaz döküm al müthiş eltime aldık çok güzel profesyonel gibi
canım kesinlikle nazar var ve değiyor bazen diyorum sadece bu forumdaki kere mi degiyo biz korkuyoruz diye ama şunu düşünüyorum buraya girenler gerçekten hepsi değil ama bi çoğu bilgili
siEde iyi eğlenceler
Bizde yeni geldik kızıma mikrofon aldık 30tl yaa büyüdükçe neler istiyorlar zorla ona ikna oldu yoksa ben dış fırçalayan bebek alacaktım 105 tl yi görünce çocuğu nasıl vazgeçiririm diye kirk takla attımyaa her zaman almayız oyuncaklar hediye geldi hep kaliteli kaliteli ama kendim almaya kalkınca bi tuhaf oldum bide aldığım 30tl lik bisey 20 kasım doğum günü erken doğum günü hediyesiboldu ordan evcil hayvanlar parkına gittik çok eğlendi ahmette hayvanlari goruncebparkta eğlendi ben onu indirmek isteyince inmiyor sıpa kendi inmeye kallı yor ama bu arada 10.ay fotosu cekemeidm bi turlu onlarla bir ellerim inşallah yarın çekebilirsem
Canım oraları tam bilmiyorum ama sahibinden.cımda beylikdüzünde wcler çıkıyor 200 e 3+1 120 metrekare çıkıyor belki sizin yer daha pahalıdır..En ucuzz demek istiyorsunn dimi :))))
700 binden ucuz ev yok şuan bizim cadde de
Bahçemizde yeni recidanslar yapılıyor 1,tane boş daire kalmamış 1+1 280 2+1 480 3+1 680 di
Arkamıza bakmadan kaçtık
Artık hayatım o paralara bırak istanbul beylikdüzünde,esenyurtun en ara sokağında ev kalmadı malesef
Nasıl bu paraları bu millet kazanıyorda bu paralara bu evler daha inşaat bitmeden satılıyor hayret ediyorum
Aa ciddimisin :) simbonun tost Makinesi heryerde karşıma cikiyorduda bakmiyodum bile :) bugün avm deki markettede vardı fiyati baya ucuz iyi diyosan ondan alayım o zaman ben Sağol canımAmin canım inş hepsi olacak sırayla.. Ama benim kız bıraktı yürümeyi
Amin canım sırayla hep
Canım kesinlikle kaliteli diye bildiğimiz markaları alma ben de tefal in var tırt:))
Sinbo nunki hem küçük hem hafif hem pratik ve enfes yapıyor ucuz da. Bim de satılırken siyahını almıştım annem de kendine beyazınınetten. En güzeli o yapıyor
Evler son zamanlarda çok pahalandi . Kayseri de bile en ucuz ev 400 den başlıyor oda küçük evler 120 metrekare . İstanbul u hiç düşünemiyorumCanım oraları tam bilmiyorum ama sahibinden.cımda beylikdüzünde wcler çıkıyor 200 e 3+1 120 metrekare çıkıyor belki sizin yer daha pahalıdır..
Ayy evler uçmuuş ha birde site içindeki evler çok pahalı oluyor biz siteden bakmıyoruz..
Leke yapıyor demekOhh bi tane daha çıktıkendimi yalniz hissetmiorum yasasin
Bu arada kan damlasını verirken kİzlar Uzun zamandır soyleyecegim bilen vardır.ama damlayı verince zaten su içemiyorsunuzdur ama birde düşlerine değdirmemeye gayret edın birde peçete öle dıslerını sılın yoksa dıste leke kalıyor kızımda bılgım yoktu yapamadım leke bar hafıf
Ayy benim kaynanada aynı eltimi over durur. Övülecek bi tarafida yokya işteİnş canım onlara gerek kalmasan hmile olduğunu öğrenirsin sağlıkla. Nasip her şey...
Bizim burda 140 metrekare 3+1 3 senelik bina 320 sıfırda taş patladın 380 400 oluyor..Evler son zamanlarda çok pahalandi . Kayseri de bile en ucuz ev 400 den başlıyor oda küçük evler 120 metrekare . İstanbul u hiç düşünemiyorum
geçmiş olsun canımKizlar iyi geceler. Size acil sormak istiyorum icinizde kayseride cocuk doktoru onerecek kimse varmi? Oglum 4 gundur istahsiz 2 gun once gece kustu bide atesi var ilacla dusuyor cok huysuz. Doktora goturecegim ama kime ? Yardimci olursaniz sevinirim