bi biz kaldık sanıyordum ilerde doktor amcalara büyük gidince oğlumu utandirirlarsa siizi ornek göstericem
Ayy kafa yapısı ayni bunlar zihniyeti nerden aliyor değiştiraek gidip rüşvetle
aynı kafa
senin emiri bizdede beni
boğazım yanıyor ne zaman doğum izninden ayrılsam geri donsem mesleğe yeni başlamış gibi boğazım hep acili yani ilk senem 2yolda doğum dönüşü toplam meslekte 7 yılda 3 yıl böyleydim
benim burnumun küçükken düşmem kaynakli ameliyatlık olması benim yaptirmamam etkili bu yıl 3dr da olmamı söyledi estetik değil dediler ama vurun ameliyatları bana pek zor ve tutması zor geliyor insanlar leblebi gibi yaptırıyor
esas soruna gele yim hic üzülme seneye az hasta olacak.ipek te hasta oluyor zaten bünye müsait Allah sağlık verisn..bol c vitamini keçiboynuzu özütü eczande olandan...hasta olan çocuk annelerini uyarma
benden tavsiye bunlar canim
eymene bu öpücükte
saol canım o kadar garip ve komikki darısı size
yürüyor pıtır pıtır 10 adim falan aferinnn ahmete diye alkisliuorlar bugün.pıt erimiyor yoruluyor.eski.usul enayimiyim yavaş yavaş yürüyecek emekleyerek yaramazlık devam diyor
herkes kahkaha atıyor bu kalki yor bi gayret tekrar adim kendini.alkışlıyor
apartmanda biraktim biraz yürüdü Allahim elinden tutuyorum poposu yemiyor yere.çökmek istiyor.kavga ediyoruz.hayır pis.diyorum babası iki.elimden tutuyor yok inat kucağa alıyorum
neymiş efendim istediğinde yürürmüş