- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
Yok ya vahlamadımda ispatta etmeye çalışmadım eşim girdi devreye aynı kilosu dedi hemen kaynanamda çok hareketli verebilir dedi :) amann 1 haftacık burdalar katlanırım ben öle münakaşaya falan girmem. Dedim ya iyiliği çok dokunuyo ondan 1 hafta içime atarım sizle paylaşırım geçer giderrr bak 1 günü geçti bileOooooo ne demişler kaynana koca çocuk ovulmez seni yalan çıkarırlarbende senin gibi kaynanam iyidir falan derim hep 5yıldır tabi iyiliği sonuçta karşılıklıymis inan karşılığı birak bi anda benimkide bayramda benimle atıştı yani kendi kendine ama ondan sonra şok oldum ...ve eltimle konusuyoruz sen iyi oldugundan millet iyi diyor hakikaten saf sanıyorlar iyi niyeti insanlara bi şöyle en ufak yanlışıni hemen saldırı hazır hele kaynana bi anda seni zaten el kızı moduna sokuyor kilo meselesine gelince sana tavsiyem onunla vah tüh moduna girme hatta ispat asamasima da girme ama şöyle anne o kadar çocuk buyurmussun çocuk hareketli zaten çocuk yürüme calismalarina girince eti dökülür de
Yok ya vahlamadımda ispatta etmeye çalışmadım eşim girdi devreye aynı kilosu dedi hemen kaynanamda çok hareketli verebilir dedi :) amann 1 haftacık burdalar katlanırım ben öle münakaşaya falan girmem. Dedim ya iyiliği çok dokunuyo ondan 1 hafta içime atarım sizle paylaşırım geçer giderrr bak 1 günü geçti bile
Afiyet olsun canım tost demişken aklıma geldi . Bizim tost Makinesi bozuldu . Yeni alcaz tavsiye edeceğiniz bi marka model varmı?Musmutlu pazarlarrr pek mutluyum kendime koca ekmekle tost yaptigimdan sanırım
Bizimki premier marka kucuk boy gayet memnunumAfiyet olsun canım tost demişken aklıma geldi . Bizim tost Makinesi bozuldu . Yeni alcaz tavsiye edeceğiniz bi marka model varmı?
Günaydın herkesee iyi pazarlar . Oglusumla erken uyandik . Kahvaltısını yaptırdım biraz oynadı şimdi emiyor uyuyacak . büyük oğlum uyuyor daha geç yatıyor. bende evi erken temizleyip AVM ye gezmeye goturcem çocukları . kışlık kıyafet filan alcam lcw den . Burda hava bugün çok guzel degerlendiyim diyorum .
Selamlar iyi pazarlar
dun cok yoruldum hic bu kadar zor misafire haxirlik yapmamistim.oglum canima okudu erkenden kalkti benimle hic denecek kadar az uyudu diş diş ahhh mahvediyor...esim sagolsun hiccc destek olmuyor cok üzülüyorum.dun sabah 10 a kadar kalkmasin kahvalti keyfini bekledim düşünün gerisini neyse...bugun de yine temizlik dun batti heryer hic keyfim yok hele aksam oglum orumcekten dustu iki oldu mutfak dolabinin alt keskin yere k afayi vurdu cok yorgundum bunaldim.ama iyiyim aksama nazaran.benden havadisler((
galiba biz de nazara geldik oglumu cok sevdiler.cok guzel tatli vs diyerek
en yakin arkadaşım atanamadi öğretmen digerleri de ucretli calisiyrdu.yakin olan
ne ballisin kadrolusun gorevin cok iyi bizden once gectin falan dedi...ama Allah icimi biliyr hhicbisey icin israrci olmadim i sim filan da rabbim nasip etti en kolay yoldan sinavlarim iyi gecti basardim sukur.bi tek bebek cok istedim onu da H ayirla istedim.....iste onlar gitti oğluma yazdiklarim oldu tabak kirildi nazar çıktı denir ya...
Benim oğlum da sünnet olmadı daha.bi biz kaldık sanıyordum ilerde doktor amcalara büyük gidince oğlumu utandirirlarsa siizi ornek göstericem
Ayy kafa yapısı ayni bunlar zihniyeti nerden aliyor değiştiraek gidip rüşvetle
aynı kafa
senin emiri bizdede beniboğazım yanıyor ne zaman doğum izninden ayrılsam geri donsem mesleğe yeni başlamış gibi boğazım hep acili yani ilk senem 2yolda doğum dönüşü toplam meslekte 7 yılda 3 yıl böyleydim benim burnumun küçükken düşmem kaynakli ameliyatlık olması benim yaptirmamam etkili bu yıl 3dr da olmamı söyledi estetik değil dediler ama vurun ameliyatları bana pek zor ve tutması zor geliyor insanlar leblebi gibi yaptırıyor esas soruna gele yim hic üzülme seneye az hasta olacak.ipek te hasta oluyor zaten bünye müsait Allah sağlık verisn..bol c vitamini keçiboynuzu özütü eczande olandan...hasta olan çocuk annelerini uyarma benden tavsiye bunlar canim eymene bu öpücükte
saol canım o kadar garip ve komikki darısı sizeyürüyor pıtır pıtır 10 adim falan aferinnn ahmete diye alkisliuorlar bugün.pıt erimiyor yoruluyor.eski.usul enayimiyim yavaş yavaş yürüyecek emekleyerek yaramazlık devam diyor herkes kahkaha atıyor bu kalki yor bi gayret tekrar adim kendini.alkışlıyor apartmanda biraktim biraz yürüdü Allahim elinden tutuyorum poposu yemiyor yere.çökmek istiyor.kavga ediyoruz.hayır pis.diyorum babası iki.elimden tutuyor yok inat kucağa alıyorum neymiş efendim istediğinde yürürmüş
sanada afiyet olmuş canımI imspecial afiyet bal olsunn.
bende sabahtan beri 6-7 koca dilim aglayan pasta yedim buyur beraber olsun.
dun kizlar gitti. esime eltimleri cagiralim o şimdi doğurmadn nasıl olsa gelir hazir pastalar varken çıksın dedim yok dedi kv leri cagirdim başka yerdelermis....pastalar benim kismetimmis sevindim yiyorum bi güzel
kök yesin duhaa
kv konusuna kesinlikle katiliyrum.benim kv de cok iyiydi guya ben pohpohluyormusm da ondan.ama yasadim gordum ki hanimefendi en ufsk birseyi abarti saygisuxlik gibi gosterdi bizim tabirle sıtkım sıyrıldi.
bu arada bizde sunnetsizlerdeniz ne zaman yaptircax belli degil
iyi gezmeler canım iyi degrrlendirin ele geçmez bu havalarGünaydın herkesee iyi pazarlar . Oglusumla erken uyandik . Kahvaltısını yaptırdım biraz oynadı şimdi emiyor uyuyacak . büyük oğlum uyuyor daha geç yatıyor. bende evi erken temizleyip AVM ye gezmeye goturcem çocukları . kışlık kıyafet filan alcam lcw den . Burda hava bugün çok guzel degerlendiyim diyorum .
canım benimki essenso ama tavsiye etmem taksitle dahi olsa korkmaz döküm al müthiş eltime aldık çok güzel profesyonel gibiAfiyet olsun canım tost demişken aklıma geldi . Bizim tost Makinesi bozuldu . Yeni alcaz tavsiye edeceğiniz bi marka model varmı?
canım kesinlikle nazar var ve değiyor bazen diyorum sadece bu forumdaki kere mi degiyo biz korkuyoruz diye ama şunu düşünüyorum buraya girenler gerçekten hepsi değil ama bi çoğu bilgiliSelamlar iyi pazarlar
dun cok yoruldum hic bu kadar zor misafire haxirlik yapmamistim.oglum canima okudu erkenden kalkti benimle hic denecek kadar az uyudu diş diş ahhh mahvediyor...esim sagolsun hiccc destek olmuyor cok üzülüyorum.dun sabah 10 a kadar kalkmasin kahvalti keyfini bekledim düşünün gerisini neyse...bugun de yine temizlik dun batti heryer hic keyfim yok hele aksam oglum orumcekten dustu iki oldu mutfak dolabinin alt keskin yere k afayi vurdu cok yorgundum bunaldim.ama iyiyim aksama nazaran.benden havadisler((
galiba biz de nazara geldik oglumu cok sevdiler.cok guzel tatli vs diyerek
en yakin arkadaşım atanamadi öğretmen digerleri de ucretli calisiyrdu.yakin olan
ne ballisin kadrolusun gorevin cok iyi bizden once gectin falan dedi...ama Allah icimi biliyr hhicbisey icin israrci olmadim i sim filan da rabbim nasip etti en kolay yoldan sinavlarim iyi gecti basardim sukur.bi tek bebek cok istedim onu da H ayirla istedim.....iste onlar gitti oğluma yazdiklarim oldu tabak kirildi nazar çıktı denir ya...
siEde iyi eğlencelerbizde erken kalktık :) avm ye akşam üstü gidelim diyoruz programlar aynı bugün ...
Ohh bi tane daha çıktıBenim oğlum da sünnet olmadı daha.