2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çeşmeden olabilir kaynatıp vermek gerekiyor demişti doktor bağırsak paraziti ağız içi yaralar için bile gerekliymiş demişti.
Ben bunu yapmıyorum yaaa:KK43:
Üşeniyorum kaynatmaya oysa keetle de sürekli hazır suyum oluyor mama için..

Bu arada maşallah serraya anası senin kız şimdiden fösteriyor kendini çok akıllı olacak 41 kere maşallah banada böyle bir gelin yakışır benim oğlum deli dolu senin kız da aklı ile onu tutar hehe:-)

Birde ishal oldu minigim eltimin oğlu ishaldi, şimdi benim büyük oğlumun babannesinde bir sepet oyuncağı var evden indirmiştim, her gelen çocuk oynar, iki günn önce kv de misafir vardı eltimde bende gittik, e aynı oyuncaklarla oynadılar, ertesi sabah benimkide ishal oldu yani dünden beri, eltime kalsa kendini temiz sanıyor ama buraya daha önce çok yazdım silmez süpürmez evi, benim için en önemlisi wc temizliği onu ayda yılda bir yapar, eltim sık sık ishal oluyor hep bakteri çıkıyor, bebeğide oluyor haliyle:KK43: ben o kadar yorula yorula temizlik yapayım çocuklarım için e sonuç yavrum onlar yüzünden bakteri kapsin:KK43: sinir bunun içinde tepemde, ya kendi oyuncağıni çıkar sende kv me oynasın çocuğun haksizmiyim, her gün çıkıyor üstelik kv me
Aile hekimine mi götürsem yoksa yarın doktora mı, muz veriyorum dünden beri, sizin bildiginiz bir yöntem var mı

PINAR45 PINAR45 Canım sana heveslendim dün oğluma çok yedirdim, kustu sayemde:) dediğin gibi bebegine göre vermek lazım:) birden abarttim miktarı
Haşlanmış patates

Kocam işte yine kuzularınla yatiyorum:KK36: perşembe cuma kahvaltıya gideceğiz arkadaşlara sabahtan yemek yapmam lazım inş yetstreblrm sabAh gezme öğlen is olunca zor oluyor ama kar geliyormuş gelmeden son günler gezme jubilesi yapacam dedim eşime heee hep son oluyor zaten dedi:KK71:

@eflalim canim bende parka goturmuyorum, bizim ordaki parjlarda bebeklere gore hic birsey oomuyor, birde cok issiz parklar gotursem cocuklarida goremeyecek, kizimi mutlu edecek birsey yok, bahce market ne oluraa.. Tabi uzun sure kalinca daha iyi geliyor ama hic yoktan iyidir diye ben markete filan goturuyorum, hit gel 20 dk kadar temiz hava almia oluyor.. Bahceniz varsa cikar canim, cikaramazsan balkona cikar arabalari gelen gecen insanlari izlesin.

Kizlar tr geldim, ucak yolculugumuz cok zordu, kizim her tarafi ellemek kurcalamak iatiyordu, asiri uykusu olmasina ragmen uyutamadim, son zaman uyudu ondada pilot inis icin konuamaya baslayinca uyandi :KK43: herkesle kanka oldu laf atiyor, kizim sayesinde sosyallestim haha :)) milletle muhabbet ettim mecburen :) parmagini uzatip isaret ediyor karsidakide kizimin elini opuyor of ya gicik oldum :KK43:

@sanda slmlarrr
Doğduğundan beri sağ gözü hep tıkalıydı
Tam 9 ay üşenmeden masaj yaptım hemde gübde 4/5 defa 5 dk boyunca uyurken yapıyordum çünkü istemiyor
En son 3 hafta önce geçtiiii şükürler olsunn
Çok kötüydü her sabah o göz çapaktan açılmaz gözü kapalı uyanırdı
Hergun o göz hep sulanır hep akardı
Darısı size inşallah
Bizimki geçmedi hala azaldı ama devam ediyor masajı sürekli yapmak gerekiyo sanırım . İnşallah bizimkide geçer ..

Birde ishal oldu minigim eltimin oğlu ishaldi, şimdi benim büyük oğlumun babannesinde bir sepet oyuncağı var evden indirmiştim, her gelen çocuk oynar, iki günn önce kv de misafir vardı eltimde bende gittik, e aynı oyuncaklarla oynadılar, ertesi sabah benimkide ishal oldu yani dünden beri, eltime kalsa kendini temiz sanıyor ama buraya daha önce çok yazdım silmez süpürmez evi, benim için en önemlisi wc temizliği onu ayda yılda bir yapar, eltim sık sık ishal oluyor hep bakteri çıkıyor, bebeğide oluyor haliyle:KK43: ben o kadar yorula yorula temizlik yapayım çocuklarım için e sonuç yavrum onlar yüzünden bakteri kapsin:KK43: sinir bunun içinde tepemde, ya kendi oyuncağıni çıkar sende kv me oynasın çocuğun haksizmiyim, her gün çıkıyor üstelik kv me
Aile hekimine mi götürsem yoksa yarın doktora mı, muz veriyorum dünden beri, sizin bildiginiz bir yöntem var mı

PINAR45 PINAR45 Canım sana heveslendim dün oğluma çok yedirdim, kustu sayemde:) dediğin gibi bebegine göre vermek lazım:) birden abarttim miktarı
Canim ishal bulaşıcı değil galiba ama çocuğun elinden ayağından mikrop bulastiysa olabilir . Yediği biseyden olduysa muz gbi katı şeyler gecirebilir ama mikropluysa ilac kullanman gerekebilir . Günde kaç kez yapıyor mesela dış çıkaracağı zamanda ishal olabiliyor . Takip Et geçecek gbi olmassa bence bi doktora götür .

Canim ishal bulaşıcı değil galiba ama çocuğun elinden ayağından mikrop bulastiysa olabilir . Yediği biseyden olduysa muz gbi katı şeyler gecirebilir ama mikropluysa ilac kullanman gerekebilir . Günde kaç kez yapıyor mesela dış çıkaracağı zamanda ishal olabiliyor . Takip Et geçecek gbi olmassa bence bi doktora götür .
İshalin bulaşıcısıda var canım rota virüsü onun için yaptık oda ishal içindi..

Valla ilk sene dişimizi sıkıp konsept yapalım sonra kreşte anaokulunda kutlasın keratalar:) bana artık gına geldi pembe taçlı tüylü şeylerden :))

Canım haba güzel olduğunda pazara gidiyorsan götürürsün. Bir de dışarısı dediğimiz illa sokak olacak değil ya temiz hava. Günde 15 dk bahçeye çıkarsan o da yeter kuzuy. Ben kızıma şimdi öyle yapıyorum bahçede 15 dk hava alsın diye. Bir de dışarıda yiyor Evde yemiyor diye bahane sunabilirsin seni taviz ederlerse:)) 15 dk kimseye çaktırmadan git gel sen de vicdan azabı yapma..

Konsepte bayıldımmm mor leylak rengi vs çok yakışır ve inş kar olur sizin orada:) ben de ilk sene dışarıda yapacağım ama sonra uğraşmam gına geldi süs püsten:) eşim hevesli sağolsun kızına.. Bir de özel Günlere önem verir.. Ama gene sen uğraş en güzelini yap parası benden der:) başının Eti'ni yememe izin vermez :) umreye giderse kocan allah kabul etsin şimdiden keşke birlikte gitseniz:) hazırlıkları önceden yapmak en güzeli son dk ya bırakma bir de..

Can'ım önemli olan temiz açık hava.. Ben de kapının önüne koyuyorum şu sıralar :) napalım...

Ben de doğum yaptıktan sonra Kocaman Kocaman kar yağdı camdan bebeğim kucağım seyrettim:) film sahnesi gibiydi:) ah ah...

Brnimki de gıcık olayım diye yapıyordu başardı :)
Tespih kadife kaplı Kuran Sabun lavanta kesesi şeker çikolata kutuları mum minik kumbaralar dağıtmıştım aklıma gelenler bunlar. Ama ailece yakın çevreye magnet fotoğrafla çerçeve vs güzel fikir. Bir de neye karar verirsen fiyat araştırması yap aynı şeyi yarı Yarıya bulabiliyorsun..

Canım masaja devam et umudunu kaybetme sütünle gözünü temizle buna da çok inanıyorum ve de duayı oku. Yeğenim de operasyon geçirdi inş gerekilmez ama olursa da çabucak geçer gider inş.. Geçmiş olsun annesi..

Eflalim ishalini kesme bence uzun sürerse doktora götüresin mikrobik ise vs ama ilk gün müdahale edilmemesi daha doğru diye biliyorum.. Bir de cıvıklığı değil bez sayısı önemli..

Oh kuzum benim :) benim kızım da oyuncaklarını uyutuyor pişpışlıyor bana bakıp gülerek :)

ah o dişler mahvetti bizi :KK43:(

Bayıldımmm bayıldımmm ama bir dünya paradır bunlar... Renkli alçıdan Bebek kalıbı da çıkartıyorlar hatıra niyetine.. Ben pastamıza karar verdim onun resmini ekleyeyim fikir verin kızlar :))

Allah allah neden oluyormuş minnacık kuzu daha... Çok geçmiş olsun inş kendiliğinden yok olur gider yavruma nazar mı değdi acaba.. Maşallah ona..

Öğrenir öğrenmez yazdım hihamicim.. Sizinkiler yeni seri imiş çok şükür, sağlıkla afiyetle kullansın oğluşun inş..
I imspecial kızlarr 475 liracılmış
Üstündeki figürden ötürü tabi :)))

@eflalim canim bende parka goturmuyorum, bizim ordaki parjlarda bebeklere gore hic birsey oomuyor, birde cok issiz parklar gotursem cocuklarida goremeyecek, kizimi mutlu edecek birsey yok, bahce market ne oluraa.. Tabi uzun sure kalinca daha iyi geliyor ama hic yoktan iyidir diye ben markete filan goturuyorum, hit gel 20 dk kadar temiz hava almia oluyor.. Bahceniz varsa cikar canim, cikaramazsan balkona cikar arabalari gelen gecen insanlari izlesin.

Kizlar tr geldim, ucak yolculugumuz cok zordu, kizim her tarafi ellemek kurcalamak iatiyordu, asiri uykusu olmasina ragmen uyutamadim, son zaman uyudu ondada pilot inis icin konuamaya baslayinca uyandi :KK43: herkesle kanka oldu laf atiyor, kizim sayesinde sosyallestim haha :)) milletle muhabbet ettim mecburen :) parmagini uzatip isaret ediyor karsidakide kizimin elini opuyor of ya gicik oldum :KK43:
Hoşgeldğn cnmmmmm
Bugün bol bol uyurr artıkkkk
İyi eğlencelermi dileyim bol sohbetlermi bol uykularmı kısaca hepsiiiiiiiii :KK66:

Selam kızlar moralim çok bozuk oğlum üç gündür gece uyumuyodu çok huzursuzdu. Bugün doktora götürdük tahlil yapıldı karın ultrasonunda bobreklerinde taş çıktı . Birinde bir tane 3 mm diğerinde de iki tane 5 mm . Duyunca neye ugradigimi şaşırdım çok Üzgünüm neden nasıl oldu bilmiyorum genetikte olabilirmiş . yarın Nefroloji ye götürcez ne yapıcam bilmiyorum :KK43:((
Çok geçmiş olsun cnm ya
Nasıl farkedıldı pınar bizimkilerde gece uyumuyor biz diş dşyorux seninki farklımıydı gündüzdemi huzursuzdu

Canım skıldı oturdum photoshopta oğluma arkafon afiş yaptım :)))
image.jpeg

Günaydın hanımlarrr. Hastayım hasta canım ister pastaaa :KK76::KK76::KK76:
Vücudumda bi kırgınlık başımda bi ağırlık (burun ve göz çevresi fena) :KK1::KK1::KK1: bu yetmiypmuş gibi bide adet oldum :KK61::KK61::KK61:
Bugün biter mi acaba? Mutfak darmaduman. Dün hiç bişey yapamadım anca oğlumla ilgilenebildim yemeğide dışarı yedik ama sbahki öğlenki bulaşıklar duruyp :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın hanımlarrr. Hastayım hasta canım ister pastaaa :KK76::KK76::KK76:
Vücudumda bi kırgınlık başımda bi ağırlık (burun ve göz çevresi fena) :KK1::KK1::KK1: bu yetmiypmuş gibi bide adet oldum :KK61::KK61::KK61:
Bugün biter mi acaba? Mutfak darmaduman. Dün hiç bişey yapamadım anca oğlumla ilgilenebildim yemeğide dışarı yedik ama sbahki öğlenki bulaşıklar duruyp :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Geçmiş olsun canım bende regl olduğumda ilk iki gün bitermi diye düşünüyorum:KK43:

X